2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
mellspell geçmiş olsun cnm.. amniyon sıvısı gün içerisinde 2-3 kez yenileniyormuş.. panik yapma cnm bol su tüketmek çok önemli.. mutlaka en az 3 litre içmeye çalış.. allahın izniyle normale döner inşallah...

merhaba ark bugun saat 4 de bebegimi görmeye gidecem durumumu biliyosunuzdur 19.hafta da bebegimi kaybetme riski vardı bende inşallah gittigimde bebegim iyidir yasıyordur bana dua edin...

Kızlar bende son 4 gündür aşırı karın ağrısı çekiyorum ve sonrasında lavaboya zor yetişiyorum bağırsaklarım çok kötü. Sizce ne yapabilirim?

daha çok ağrısı var canım özellikle sabah saatlerinde.
boşaltımla ilgili bir sorun yaşıyorsan bağırsaklarından dolsyıdır muhtemel ağrı..
benimde bugün adet olacakmışım gibi karın ağrım var :18:
yarın doktora gideceğim kısmetse.. inşallah iyidir kuzum...

Günün Hadis-i Şerifi;
“Kim bütün mü’minlere istiğfar ederse Allâhü Teâlâ o kişiye, istiğfar ettiği mü’minler sayısınca sevap yazar.”
Cumanız mübarek olsun kızlarrrr günaydınnn nasılsınız herkesler iyidir umarım...

Rica ederim bekaycım yazarım tabi hastanede filan beklerken herkesle konuşuyorum mutlaka yazarım sana. sen niye öyle içine kapandın peki psikolojini yorar ama kabuğuna çekilmek

günaydın cicim ne derdin var anlat bakalım derman olamasak da dinlemiş oluruz

Kızlar bende son 4 gündür aşırı karın ağrısı çekiyorum ve sonrasında lavaboya zor yetişiyorum bağırsaklarım çok kötü. Sizce ne yapabilirim?
kuru türk kahvesi ye bi çay kaşığı yiyebilirsen tabi. onun dışında ayaklarını üşütüyosundur ağrılar için ona dikkat et incede olsa çorap giy mutlaka. ilaçlar da yapabiliyo ishal bende de var ama çok şükür ağrılı değil

bende yarın eşim evde doktora gitsemmi diye düşünüyorum bu korku bize geriye kalan günleri nasıl geçirticek merak ediyorum.

canım daha bu havalarda yünlü terliklerle geziyorum çorap desen hiç çıkmıyor ayağımdan ama bende ne varsa anlamadım bir türlü bugünde çok iyiyim diyemiyorum nedense. Artık annem bıktı benden her aradığında dert yanıyorum.

canımcım biraz daha ruh halinle alakalıdır diye düşünüyorum yalnız mısın arkadaşın filan varmı çevrende vakit geçirebileceğin kişiler varmı insan genelde kendi kendini hasta ediyor bak kendin söylüyosun çok iyiyim diyemiyorum diye e tabi hamileyiz eskisi gibi olmayı beklemicez psikolojik olarak da etkiliyo

ecemcim sen neler yapıosun bakim nasıl gidiyo? ne sorcam sana çarşıda hamile pantolonları filan satan bi yer duydunmu hiç. haftasonu çarşıya çıkmayı düşünüyorum bakalım cumartesi biraz dolanayım ne var ne yok

Merhaba arkadaşlar nasılsınız sürekli yazılanları okuyorum alışkanlık oldu burası bana işe ilk geldiğimde bu sayfayı açıyorum kim ne yazmış merak ediyorum :82:Ama sürekli yazamıyorum malesef çoğu sorularda bilgim olmadığı için karışmıyorum ama yaşadıkça her gün farklı farklı moda giriyor insan :)
Benimde karnım arıyor bazen adet sancısı gibi demekki bu normalmiş çoğumuzda olduğuna göre

Artık bendeki korku azaldı kızlar çok şey okudum duydum anladımki ne ne yaparsak yapalım allah korusun gideceği varsa gidiyor malesef ama ne sorunlarla bebeğini sağlıklı kucağına alanda var en güzeli düşünmemek gerekenleri yapıp gerisini kadere bırakmak ee ilk 3 ayı bitirdiğimiz için düşük tehlikeside çok az

bende yarın eşim evde doktora gitsemmi diye düşünüyorum bu korku bize geriye kalan günleri nasıl geçirticek merak ediyorum.

canım için mi rahat değil hiç üzme kendini git dr gör bebeğini rahatla bunlar biimen mutlu geç,rme zamanlarımız ben ilk aylarda çok tedirgin o yüzden dr a her hafta g,ttim kalp atışı için iyikide gitmiştim içim çok rahtlıyordu
ama hep şunu düşün Rabbimden başka kimse koruyamaz bebeklerimiz ona emanetiz bol bol dua et :)

arkadaşlarım var canım ama hepsi evli veya çalışıyorlar ben ise evleneli 2 ekimde tam bir yıl oldu ve hep evdeyim ama hamile kaldığımdan beri hiç çıkamaz oldum bulantılardan ailemede uzak oturuyorum binamız desen 14 daire ama kimseyi gördüğüm yok

haklısın canım rabbimiz koruyor sadece bizim elimizden tek gelen dua etmek akşam eşimle konuşacağım gidelim derse hemen giderim dediğin gibi yavrumu görmek kadar güzel bişey yok. Yatağa yattığımda karnımın ne tarafında olduğunu ve ara ara kelebeğimin kanat çırpmasını hissediyorum.

Dediğim gibi canım yalnız olduğun için en azından haftasonları filan arkadaşlarınla görüş biraz değişiklik yap yalnız kalıp kendini sıkma

merhaba kızlar,,,

cuma daydım ancak geldim :)) cuma günleri biraz bana yoğun geçiyor sabah kalkıyorum sela okunana kadar kahvaltımı işlerimi yapıyorum sela okunununca hemen abdestimi alıyorum ezan okunana kadar dua okuyorum bebeğim için hamile kaldığımdan beri okuyorum bir kaç cuma dışında hep yaptım evde olup okuma şansı olanlar bence sizde okuyun :)) Bebeğime şifa için dualar ediyorum Yasin i Şerif okuyorum iyi geliyo bana Allah hepimize sağlıkla bu güzel emanetleri taşıyıp kucağımıza almayı nasip etsin..
Bilmeyenler için söylüyorum sela ve ezan arası duların kabul olduğu söylenir..

Allah kabul etsin bende çalışıyroum ama hergün çekmeme gereken tesbih ve dualarım onları okuyunca bende kendimi ve bbğimi güvende hissediyorum Rabbim hepimizşin bebeklerini korusun inşallah :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…