ishal sorununmu var cnm?Kızlar bende son 4 gündür aşırı karın ağrısı çekiyorum ve sonrasında lavaboya zor yetişiyorum bağırsaklarım çok kötü. Sizce ne yapabilirim?
ishal sorununmu var cnm?
Kızlar bende son 4 gündür aşırı karın ağrısı çekiyorum ve sonrasında lavaboya zor yetişiyorum bağırsaklarım çok kötü. Sizce ne yapabilirim?
Kızlar bende son 4 gündür aşırı karın ağrısı çekiyorum ve sonrasında lavaboya zor yetişiyorum bağırsaklarım çok kötü. Sizce ne yapabilirim?
boşaltımla ilgili bir sorun yaşıyorsan bağırsaklarından dolsyıdır muhtemel ağrı..daha çok ağrısı var canım özellikle sabah saatlerinde.
hayırlı haberlerle gel inşallah cnm...merhaba ark bugun saat 4 de bebegimi görmeye gidecem durumumu biliyosunuzdur 19.hafta da bebegimi kaybetme riski vardı bende inşallah gittigimde bebegim iyidir yasıyordur bana dua edin...
Rica ederim bekaycım yazarım tabi hastanede filan beklerken herkesle konuşuyorum mutlaka yazarım sana. sen niye öyle içine kapandın peki psikolojini yorar ama kabuğuna çekilmekDilem aldım canım mesajını. Çok teşekkür ederim. Sen sosyalmişsin, otobüste trende Bursa'da ikiz gebelikle ilgili duyum alırsan yaz bana olur mu :)) Ben kabuğuma çekildim iyice, kimseyle konuşmak gelmiyor içimden. Annemleri bile zar zor arıyorum(
günaydın cicim ne derdin var anlat bakalım derman olamasak da dinlemiş oluruzgünaydın annelerrr bugün nasılsınız güne nasıl uyandınız? ben geçen haftadan beri çok keyifsizim hiç kendimi toparlıyamıyorum bir derdim bitiyor diğeri başlıyor geriye kalan aylarım nasıl geçecek merak ediyorum
kuru türk kahvesi ye bi çay kaşığı yiyebilirsen tabi. onun dışında ayaklarını üşütüyosundur ağrılar için ona dikkat et incede olsa çorap giy mutlaka. ilaçlar da yapabiliyo ishal bende de var ama çok şükür ağrılı değilKızlar bende son 4 gündür aşırı karın ağrısı çekiyorum ve sonrasında lavaboya zor yetişiyorum bağırsaklarım çok kötü. Sizce ne yapabilirim?
boşaltımla ilgili bir sorun yaşıyorsan bağırsaklarından dolsyıdır muhtemel ağrı..
Benimde bugün adet olacakmışım gibi karın ağrım var :18:
Yarın doktora gideceğim kısmetse.. Inşallah iyidir kuzum...
günün hadis-i şerifi;
“kim bütün mü’minlere istiğfar ederse allâhü teâlâ o kişiye, istiğfar ettiği mü’minler sayısınca sevap yazar.”
cumanız mübarek olsun kızlarrrr günaydınnn nasılsınız herkesler iyidir umarım...
Rica ederim bekaycım yazarım tabi hastanede filan beklerken herkesle konuşuyorum mutlaka yazarım sana. Sen niye öyle içine kapandın peki psikolojini yorar ama kabuğuna çekilmek
günaydın cicim ne derdin var anlat bakalım derman olamasak da dinlemiş oluruz
kuru türk kahvesi ye bi çay kaşığı yiyebilirsen tabi. Onun dışında ayaklarını üşütüyosundur ağrılar için ona dikkat et incede olsa çorap giy mutlaka. Ilaçlar da yapabiliyo ishal bende de var ama çok şükür ağrılı değil
canım daha bu havalarda yünlü terliklerle geziyorum çorap desen hiç çıkmıyor ayağımdan ama bende ne varsa anlamadım bir türlü bugünde çok iyiyim diyemiyorum nedense. Artık annem bıktı benden her aradığında dert yanıyorum.
bende yarın eşim evde doktora gitsemmi diye düşünüyorum bu korku bize geriye kalan günleri nasıl geçirticek merak ediyorum.
canımcım biraz daha ruh halinle alakalıdır diye düşünüyorum yalnız mısın arkadaşın filan varmı çevrende vakit geçirebileceğin kişiler varmı insan genelde kendi kendini hasta ediyor bak kendin söylüyosun çok iyiyim diyemiyorum diye e tabi hamileyiz eskisi gibi olmayı beklemicez psikolojik olarak da etkiliyo
canım için mi rahat değil hiç üzme kendini git dr gör bebeğini rahatla bunlar biimen mutlu geç,rme zamanlarımız ben ilk aylarda çok tedirgin o yüzden dr a her hafta g,ttim kalp atışı için iyikide gitmiştim içim çok rahtlıyordu
ama hep şunu düşün rabbimden başka kimse koruyamaz bebeklerimiz ona emanetiz bol bol dua et :)
arkadaşlarım var canım ama hepsi evli veya çalışıyorlar ben ise evleneli 2 ekimde tam bir yıl oldu ve hep evdeyim ama hamile kaldığımdan beri hiç çıkamaz oldum bulantılardan ailemede uzak oturuyorum binamız desen 14 daire ama kimseyi gördüğüm yok
merhaba kızlar,,,
cuma daydım ancak geldim :)) cuma günleri biraz bana yoğun geçiyor sabah kalkıyorum sela okunana kadar kahvaltımı işlerimi yapıyorum sela okunununca hemen abdestimi alıyorum ezan okunana kadar dua okuyorum bebeğim için hamile kaldığımdan beri okuyorum bir kaç cuma dışında hep yaptım evde olup okuma şansı olanlar bence sizde okuyun :)) Bebeğime şifa için dualar ediyorum Yasin i Şerif okuyorum iyi geliyo bana Allah hepimize sağlıkla bu güzel emanetleri taşıyıp kucağımıza almayı nasip etsin..
Bilmeyenler için söylüyorum sela ve ezan arası duların kabul olduğu söylenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?