Kizlarrrrr biraz once bi lokma ekmekle peynir yedim aksam yemegi yememistim yedim uzandim once gobegim kasindi sonra yam gobek delogomin bi karis altinda sanki pirrrrr diye ustumde bisey yuruyomus gibi oldu sonra bi daha oldu ama simdi yok durdu o kadar nettiki kizim olabilirmi ki
ben 18. hafta da başladım kızlar hissetmeyee cok değişik bi duyguu karnınızda bişiler oynuyoo kalbiniz sanki orda atıyoo kabarcıklar oluyo sanki karnınız daa
tez zamanda hissetmeniz dileğiylee
Slm kizlar gecmisi henuz okuyamadim bugun dra gittim bi kizimiz olucak Allahin izniyle sagligi keyfi yrindeydi masallah dortlu testide oldum haftaya alicam sonucu bide idrar yaparken agrim oluyodu kalkamiyodum wcden bi haftadir tahlil yapti kum dokuyomusum bol su ic dedi benden haberler bole kizlar mutluyum ama aklima dogum takiliyo ya cok tirsiyom nasil olcek bu dogum
cnm korkma bende kullandım o ilacı bendede ishal yaptı 2-3 gün geçti sonra... ben önemsemedim o zaman ilaçtandır dedim...günaydın kızlarr bugün bana pek günaydın olmadı dün gece bu enfeksiyon için gece yatmadan önce içilen monurol tozu içtim yattım gece karın ağrısı oldu çok önemsemedim sabah ishal oldum şimdide midem aceyip bulanıyor galiba yan etki yaptı burdaki doktor yazmıştı bende araştırmıştım herkes kullanıyormuş yine geldi beni buldudoktora gitsem oda bekle dicek biliyorum eğer devam ederse gidecem doktora.susuzsuzi sen hangi ilaç kullanıyorsun bundan kullandınmı yan etki yaptımı ben çok korkuyorum
cnm kızındırr aynen kaşıntılar bende de var ve artık orda kalp atımı gibi bişiler oluyor.Kizlarrrrr biraz once bi lokma ekmekle peynir yedim aksam yemegi yememistim yedim uzandim once gobegim kasindi sonra yam gobek delogomin bi karis altinda sanki pirrrrr diye ustumde bisey yuruyomus gibi oldu sonra bi daha oldu ama simdi yok durdu o kadar nettiki kizim olabilirmi ki
canım maşşAllah bir kız daha sanki kızlar çoğunlukta topiğimizde..acaba hangisini oğluma alsamSlm kizlar gecmisi henuz okuyamadim bugun dra gittim bi kizimiz olucak Allahin izniyle sagligi keyfi yrindeydi masallah dortlu testide oldum haftaya alicam sonucu bide idrar yaparken agrim oluyodu kalkamiyodum wcden bi haftadir tahlil yapti kum dokuyomusum bol su ic dedi benden haberler bole kizlar mutluyum ama aklima dogum takiliyo ya cok tirsiyom nasil olcek bu dogum
canım geçmiş olsun dur korkma...günaydın kızlarr bugün bana pek günaydın olmadı dün gece bu enfeksiyon için gece yatmadan önce içilen monurol tozu içtim yattım gece karın ağrısı oldu çok önemsemedim sabah ishal oldum şimdide midem aceyip bulanıyor galiba yan etki yaptı burdaki doktor yazmıştı bende araştırmıştım herkes kullanıyormuş yine geldi beni buldudoktora gitsem oda bekle dicek biliyorum eğer devam ederse gidecem doktora.susuzsuzi sen hangi ilaç kullanıyorsun bundan kullandınmı yan etki yaptımı ben çok korkuyorum
Şekerler günaydın öncelikle ya bugünde nasıl bir yoğunluktur anlamadım gitti yazamıyorum bir türlü size yaa içim gidiyor ama yazamıyorum okuyamıyorum bile bazen yazdıklarınızı deliricem artık bu tempoda çalışmak çok zorrr bebişimle ama yaa kimse acımıyor bize
cnm korkma bende kullandım o ilacı bendede ishal yaptı 2-3 gün geçti sonra... ben önemsemedim o zaman ilaçtandır dedim...
cnm kızındırr aynen kaşıntılar bende de var ve artık orda kalp atımı gibi bişiler oluyor.
canım maşşAllah bir kız daha sanki kızlar çoğunlukta topiğimizde..acaba hangisini oğluma alsam
canım geçmiş olsun dur korkma...
monurol ben de içtiydim eskiden bana hiç yan etkii yapmadı cnm.
ishalin çok olursa mutlaka doktorunu ara bilgilendir.
cnm ya Allahım yardımcın olsun geçen 2 hafta bizde öyleydik şimdi ferahladım biraz
yok anacım halimizden bir annelerimiz anlıyor üzülüyorlar bize
ya nasıl normal adet mi görmüş acaba...
yaw 70 çok değilmi yaw... boşwer vazgeçme kikiden
şemsiyemi
heralde Şemsi adının kadın versiyonu ama dediğin gibi olmaz ki ya :)
günaydın kızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım hastalara geçmiş olsun cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun..
bu sabah sağlık ocağına gittim rutin kontroller için kasımda tetenoz aşısı yapılacakmış bide şeker yüklemeli kan şekerine bakacaklarmış herşey yolunda görünüyo dedi çok şükür kalp atışlarını filan dinledi çok komik geldi bana karnım gurulduyomuş gibi :)
hadi bakalım günün gülmecesi olsun... çok gülmüştüm bir zamanlar buna :)
85 yasında bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
Doğum haneden çıkan doktor söyle bir bakındıktan sonra yasli adama sorar:
-"içerde dogum yapan bayan yakininiz mi?"
-"Evet, esim."
-"Ama bayan 25 yaslarında..."
-"Tamam iste, esim o. Niye sasirdiniz baba olamazmiyim yani?"
-"Yoo, aklima benim dedem geldi de."
-"Nesi varmis dedenizin?"
-"Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çikardi.
Ancak yaslaninca zorlanmaya basladi. Bir gün ava çikacakken kendisini uyardik, "aman yapma dedecim, sen yaslandin,
Ava gidemezsin" diye. Kendisi israr etti ve hazirlandi. E tabi yaslilik, çikarken tüfek yerine
baston aldi eline. Ben de kendisiyle gittim.
Ormanda bayagi yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yasli. Bastonu omzuna koydu,
dogrulttu ve geyige bastonla ates etti. Geyik o anda vurulup yere düştü…
"Olur mu, baskasi vurmustur onu."
-"Ben de onu demeye çalisiyorum ya iste."
tünaydın kızlar...
Dilem fıkra için teşekkürler biliyodum ama unutmuştum güldüm iyi geldi bu halime :)
dün dahiliyeye gittim arkadaşlar enfexia,parol ve burun spreyi verdi boğazlarım iltihaplıymış çok ilaç kullanmak istemiyorum aslında dedim ama dr önlemimizi alalım senin aldığın nefesin kalitesi çok önemli çünkü bebeğine yeterince oksijen veremezsin dedi mecbur başladık ilaca zaten çok bilgilendirdi dr sağolsun ordan hemen kendi kadıın doğum dr uma çıktım o da kullan bi problem olmaz dedi.Sizi de bilgilendirmek istedim grip aşısının sakıncası yokmuş muhakkak iyileştikten sonra dr una yazdır yaptır dedi zararı yokmuş benim zaten bağışıklığım çok güçlü değil hamilelikte daha da düşermiş isterseniz ilk dr randevunuzda yazdırın sizde önümüz kış hem kendimizi hem bebişlerimi korumuş olalım ...
canım benim ben aşı vurulsam hemen grip başlıycak çünkü benim bağışıklık normalde grip çok zayıf yani vurulsamda bağışıklık kazanmıyor ne yazıkki yine grip oluyorum yine ağır geçiyorum artık rabbime emanetiz
Selam kizlar bugun o kadar cok uykum varki(( antibiyotigimde bitti insallah iyilesmisimdir sizler nasilsiniz??
Selam kizlar bugun o kadar cok uykum varki(( antibiyotigimde bitti insallah iyilesmisimdir sizler nasilsiniz??
tünaydın kızlar...
Dilem fıkra için teşekkürler biliyodum ama unutmuştum güldüm iyi geldi bu halime :)
dün dahiliyeye gittim arkadaşlar enfexia,parol ve burun spreyi verdi boğazlarım iltihaplıymış çok ilaç kullanmak istemiyorum aslında dedim ama dr önlemimizi alalım senin aldığın nefesin kalitesi çok önemli çünkü bebeğine yeterince oksijen veremezsin dedi mecbur başladık ilaca zaten çok bilgilendirdi dr sağolsun ordan hemen kendi kadıın doğum dr uma çıktım o da kullan bi problem olmaz dedi.Sizi de bilgilendirmek istedim grip aşısının sakıncası yokmuş muhakkak iyileştikten sonra dr una yazdır yaptır dedi zararı yokmuş benim zaten bağışıklığım çok güçlü değil hamilelikte daha da düşermiş isterseniz ilk dr randevunuzda yazdırın sizde önümüz kış hem kendimizi hem bebişlerimi korumuş olalım ...
Hoşgeldin dilemcimm ya süpermiş bu fıkra sonunun böle biteceğini tahmin etmemiştim.
Buarada bebişin sağlıklı olmasına sevindim güp güp atsın hep o minik kalbi
tünaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?