2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
günaydın kızlarr bugün bana pek günaydın olmadı dün gece bu enfeksiyon için gece yatmadan önce içilen monurol tozu içtim yattım gece karın ağrısı oldu çok önemsemedim sabah ishal oldum şimdide midem aceyip bulanıyor galiba yan etki yaptı burdaki doktor yazmıştı bende araştırmıştım herkes kullanıyormuş yine geldi beni buldu doktora gitsem oda bekle dicek biliyorum eğer devam ederse gidecem doktora.susuzsuzi sen hangi ilaç kullanıyorsun bundan kullandınmı yan etki yaptımı ben çok korkuyorum

ben 18. hafta da başladım kızlar hissetmeyee cok değişik bi duyguu karnınızda bişiler oynuyoo kalbiniz sanki orda atıyoo kabarcıklar oluyo sanki karnınız daa

tez zamanda hissetmeniz dileğiylee

gözünüz aydın kızlar :)) akdeniz bebişi hissetmişsin benimde öyle oluyor tam göbek deliğim hemen sağında oluyor bazende solunda

hayırlı olsun canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Şekerler günaydın öncelikle ya bugünde nasıl bir yoğunluktur anlamadım gitti yazamıyorum bir türlü size yaa içim gidiyor ama yazamıyorum okuyamıyorum bile bazen yazdıklarınızı deliricem artık bu tempoda çalışmak çok zorrr bebişimle ama yaa kimse acımıyor bize

cnm korkma bende kullandım o ilacı bendede ishal yaptı 2-3 gün geçti sonra... ben önemsemedim o zaman ilaçtandır dedim...

cnm kızındırr aynen kaşıntılar bende de var ve artık orda kalp atımı gibi bişiler oluyor.
canım maşşAllah bir kız daha sanki kızlar çoğunlukta topiğimizde..acaba hangisini oğluma alsam
canım geçmiş olsun dur korkma...
monurol ben de içtiydim eskiden bana hiç yan etkii yapmadı cnm.
ishalin çok olursa mutlaka doktorunu ara bilgilendir.

cnm ya Allahım yardımcın olsun geçen 2 hafta bizde öyleydik şimdi ferahladım biraz
yok anacım halimizden bir annelerimiz anlıyor üzülüyorlar bize

Aynen öyle ceylincimm akşam geç çıktığım zaman arıyorum yeni çıktım diye nasıl üzülüyor anlatamam nasıl bu saate kadar yandın ayakların falan şiştimi herşeyi soruyor ama yöneticimde bayan demiyorki sen hamilesin işin bittiyse çık yok illa herkez aynı anda çıkıcak analık böle bişey iştee işallah bizde yavrularımıza annelerimiz gibi iyi bir anne olabiliriz

ya nasıl normal adet mi görmüş acaba...

yaw 70 çok değilmi yaw... boşwer vazgeçme kikiden

şemsiyemi

bencede çok geldi ben kıyafet konusunda çok pintiyimdir zaten :)))

aynen şemsiyeee

heralde Şemsi adının kadın versiyonu ama dediğin gibi olmaz ki ya :)

babaannesinin adıymış galiba eziyet yaaa resmen eziyet yani :)

günaydın kızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım hastalara geçmiş olsun cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun..

bu sabah sağlık ocağına gittim rutin kontroller için kasımda tetenoz aşısı yapılacakmış bide şeker yüklemeli kan şekerine bakacaklarmış herşey yolunda görünüyo dedi çok şükür kalp atışlarını filan dinledi çok komik geldi bana karnım gurulduyomuş gibi :)

hadi bakalım günün gülmecesi olsun... çok gülmüştüm bir zamanlar buna :)

85 yasında bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir.
Doğum haneden çıkan doktor söyle bir bakındıktan sonra yasli adama sorar:
-"içerde dogum yapan bayan yakininiz mi?"
-"Evet, esim."
-"Ama bayan 25 yaslarında..."
-"Tamam iste, esim o. Niye sasirdiniz baba olamazmiyim yani?"
-"Yoo, aklima benim dedem geldi de."
-"Nesi varmis dedenizin?"
-"Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çikardi.
Ancak yaslaninca zorlanmaya basladi. Bir gün ava çikacakken kendisini uyardik, "aman yapma dedecim, sen yaslandin,
Ava gidemezsin" diye. Kendisi israr etti ve hazirlandi. E tabi yaslilik, çikarken tüfek yerine
baston aldi eline. Ben de kendisiyle gittim.
Ormanda bayagi yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yasli. Bastonu omzuna koydu,
dogrulttu ve geyige bastonla ates etti. Geyik o anda vurulup yere düştü…
"Olur mu, baskasi vurmustur onu."
-"Ben de onu demeye çalisiyorum ya iste."

sağolun kızlar ishal şimdilik durdu gibi ama mide bulantısıyla halsizlik var bekliyorum şimdilik. dilem o fıkrayı biliyorum her okuduğumda gülüyorum

Hoşgeldin dilemcimm ya süpermiş bu fıkra sonunun böle biteceğini tahmin etmemiştim.
Buarada bebişin sağlıklı olmasına sevindim güp güp atsın hep o minik kalbi

tünaydın kızlar...

Dilem fıkra için teşekkürler biliyodum ama unutmuştum güldüm iyi geldi bu halime :)
dün dahiliyeye gittim arkadaşlar enfexia,parol ve burun spreyi verdi boğazlarım iltihaplıymış çok ilaç kullanmak istemiyorum aslında dedim ama dr önlemimizi alalım senin aldığın nefesin kalitesi çok önemli çünkü bebeğine yeterince oksijen veremezsin dedi mecbur başladık ilaca zaten çok bilgilendirdi dr sağolsun ordan hemen kendi kadıın doğum dr uma çıktım o da kullan bi problem olmaz dedi.Sizi de bilgilendirmek istedim grip aşısının sakıncası yokmuş muhakkak iyileştikten sonra dr una yazdır yaptır dedi zararı yokmuş benim zaten bağışıklığım çok güçlü değil hamilelikte daha da düşermiş isterseniz ilk dr randevunuzda yazdırın sizde önümüz kış hem kendimizi hem bebişlerimi korumuş olalım ...

canım benim ben aşı vurulsam hemen grip başlıycak çünkü benim bağışıklık normalde grip çok zayıf yani vurulsamda bağışıklık kazanmıyor ne yazıkki yine grip oluyorum yine ağır geçiyorum artık rabbime emanetiz

anladım bende ağır geçirdğim için o yüzden iyileşip yaptırıcam canım tek başıma olsam bu bünyede hiç önemli değil de bebeğim için yapıcam artık :))

Çok geçmiş olsun. Ben de bu sıralar bunu düşünüyordum. Ben de çok ağır geçiririm gripleri.Gittiğim zaman sorayım doktoruma da ona göre olayım aşıyı. Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.

Hoşgeldin dilemcimm ya süpermiş bu fıkra sonunun böle biteceğini tahmin etmemiştim.
Buarada bebişin sağlıklı olmasına sevindim güp güp atsın hep o minik kalbi

sağolasın eylülcüm aminnnn

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kızlar merhaba nasılsınız allah evlatlarınızı sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..benimde allah nasip ederse kızım olucak...2 gündür karnımda batma gibi ağrılar oluyor sanki ara sıra..ama öle kıvrandırcak kadar yoğun değil aynı şeyi yaşayan varmı aranızda?

Kızlar bende mart annesi olucam. Ben uzun süredir takip ediyorum okuyorum ama şimdi aranıza katıldım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…