selaamm kızlaarrben de Allah ın izniyle mart annesi olucam çok mutluyum ve çok heyecanlıyım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin eeeee bu kadarcık mıyız sadece
Günaydın güzel anneler. Bir haftayı daha bitiriyoruz bugün, ne güzel.Yarın haftasonu.( Gerçi ben yarın da çalışacağım ama yine de seviniyorum hafta sonu geliyor diye.)
Herkese hayırlı cumalar diliyorum. Bu mübarek günde Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
amin cnm.... o zaman sende hoşgeldin aramıza sule..elbette bu kadarcık değiliz.. yeni katıldım aranıza. 18 martta Allahın izniyle anne olucam, o kadar heycanlıyım ki, zaman hiç geçmiyo sanki, her an ondan bi kıpırtı duymak için can atıyorum, Allahım bu duyguları anne olmak isteyen herkese nasip etsin.:))
Hayirli Cumalar kizlar , bu iki oldu dun gece bacagima kramp girdi ama nasil kotu bisey sol ayagimin baldirina birakmiyor esim ovuyo ben bacagimi kasiyorum ama yok esim ova ova biraktirdi yalnizken olsa hayatta geciremezdim hayatta canim cok yandi oyle olan varmi aranizda :26:
Kızlar aranıza yeni katıldım.. 17. haftamdayım, bi kızımız olucak Allahın izniyle, ilk bebeğimiz. Sizlere her yönden huzurlu bi hamilelik ve rahat bi doğum için bi önerim var... hamilelik pilatesi.. ben çok faydasını görüyorum, tüm kaslarımızı çalıştırıyo ve en önemlisi bebeğe oksijen gitmesini sağlayarak onunla iletişime geçmemizi sağlıyo. Pilates yapan var mı aranızda.. :))
ayy maşallah kuzuya... kaç haftalık doğdu dilemcim...Her kim Allâhın rızasına ermek (cemaliyle müşerref olmak) isterse sâlih amel işlesin ve ibadetinde rabbine kimseyi şirk koşmasın.
(Kehf suresi, âyet 110)
Hayırlı cumalar kızlar... günaydınnn dün gece yanılmıyorsam tosbamın hareketini hissettim elim karnımda bekliyodum bi tık yaptı sanki çok süper bişey inşallah onun hareketidir süperdi
erkenden sezeryana alınan komşumdan bahsetmiştim nihayet geldi bebişi allahımmm ne kadar güzel bişey küçücük minyatür porselen bebek gibi maşallahhbayıldım bayıldım insan saatlerce oturup izler.. başkasının bebeğine böyle hissediyosam kendi bebişimde neler hissederim bilemiyorummm :)
canım bana dün hemşire söyledi krampların olursa magnezyum takviyesi yapmamız gerekecek dedi çok şükür daha başlamadı benim geçmiş olsun
ayy maşallah kuzuya... kaç haftalık doğdu dilemcim...
Günaydınnn herkese :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Akdeniz inşallah geçmiştir.suzuzsuzi sağol canım dediğin gibi farklı olabiliyor etkiler.
Geçen gece eşim rüyasında kızımız olduğunu görmüş adınıda zehra koyuyormuş bizde kızımız olursa adını zehra koymaya karar verdik
Günaydınnn herkese :)
Akdeniz inşallah geçmiştir.suzuzsuzi sağol canım dediğin gibi farklı olabiliyor etkiler.
Geçen gece eşim rüyasında kızımız olduğunu görmüş adınıda zehra koyuyormuş bizde kızımız olursa adını zehra koymaya karar verdik
hayırlı cumalar herkese buara boncukcum bende yarın maaledef çalışıyorum çpok üzücü
ayy ne güzelll kimisine böyle beyan oluyomuş arkadaşımada doktorlar kız derken erkek olacağını ve adını yasin koymasını isteyen bi rüya görmüştü erkek oldu adıda yasin oldu :)
haydi hayırlısı canımm
Allah gönlüne göre versin canım.
açeleci davranmış demek dünyaya gelmek içinhaftasını bilmiyorumda 8 ayın içindeydi daha canım
hadi bakalım kız gelirse ismi hazırGünaydınnn herkese :)
açeleci davranmış demek dünyaya gelmek için
allah sağlık versin inşallah...
hadi bakalım kız gelirse ismi hazır
ne zaman kesinleşiyor cnm cinsiyet?
hayırlı cumalar kızlar...
bu gece rüyamda normal doğumumun başladığını gördüm, doktora yetişmeye çalışırken bebeğimin doğum kanalına girdiğini hissettim ay ne telaş ne telaş yapıyorduk, gecelik almadık diyorum bebeğimin kıyafetide yoktu diyorum kimse dinlemiyor beni ama rüyamda doğumun çoooook kolay olduğunu hissettim inşallah gerçekten öyle olur hepimiz sağlıkla, kolay bir doğumla kucağımıza alırız yavrularımızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?