geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine çok tehlikeli havalar var bu ara sıcak soğuk denge kalmadı
geçmiş olsun cnm yaaa.... ay çok aldatıcı bu havalar.. bir ısınıyor bi soğuyor... limon tüketmeye çalış bol bol..sorma canım ya gündüz bi yere giderken terliyorum nerdeyse akşam titriyorum çok dikkat etmedim sanırım kendimi suçlu hissediyorum
aynen canım ya dr um mail attı dr un verdiği ilaçları bana sormadan kullanma diye bebeğime bi zararı olmasın da nasılsa evdeyim yatar yatar uyurum :))
suzi ve emnkrn.. kızlar çok geçmiş olsun.. yani nedir bu idrar yollarımızdan çektiğimiz... aman su iömeyi ihmal etmeyin valla ben damacana gibi oldum hehe... idrar bildiğin su çıkıyor artık sararmasına bile izin vermiyorum
her ne kadar mübala yapmış olsamda su içimini bol tutun aman diyim...
dilemcim isim konusundaki paylaşımın ii oldu cnm.. ne kadar yanlış biliyormuşuz meğer.. ayrıca bende daha bişi almaya başlamadım.. artık başlasam ii olacak sanki.. hastane çıkışı anneler alacakmış birer takım... en azından odasına bakmaya başlayayım diyorum.. en geç aralık ocak gibi kurulsun diyorum odası...
CNM BEN DE DÜN FACEDE OKUMUŞTUM PAYLAŞMAN İYİ OLMUŞ...Günaydın kızlar nasılsınız herkes iyidir umarımmmmm
şöyle bir haber okudum okuyupta paylaşmamak olmaz dedim...
İSİMLER VE MANALARI
*Kezban ismi Kur'an'da geçiyor diye veriliyor. Oysa Kezban yalancı demektir. Çocuğa bu ismi koyarsanız, 'yalancı, yalancı' diye çağırmak zorunda kalırsınız.
*Aleyna 'üstümüze bela sıkıntı aksın',
*Bekir, 'deve yavrusu' demektir. Hz. Ebubekir'in ismi Abdullah'tır Ebubekir lakabıdır. Bu husus karıştırılmamalıdır.
*Rumeysa 'gözü çapaklı kadın' demektir.
*Hüreyre, 'kedicik' demektir.
*Kayra eski Türk mitolojisinde 'tanrı' demektir, Allah'tan başka ilah mı olur? Çocuğa tanrı ismi konulmamalıdır.
*Melis, Yunan mitolojisinde 'tanrıça' demektir, şişman ve tembel anlamlarına da gelir.
*Erçin 'ücret' anlamına gelir. Bir insanın ücreti olamaz.''
İŞTE MEKRUH OLAN İSİMLER
Dinen mekruh sayılan isimler de olduğunu vurgulayan Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Resul, Nebi, Cebrail, Azrail, Mikail, İsrafil isimleri konulmamalı, hoş değil.
*Samet ismi, hiç kimseye muhtaç olmayan demektir. Bu sadece Allah'a mahsus bir durumdur, isim olarak kullanılamaz.
*Gülsüm gariban, zavallı kimsesiz anlamındadır.
*Julide Farsça'da dağınık, perişan demektir.
*İrem: Cennet bahçesi olarak bilinen İrem ise Allah'ın gazabına uğrayan sahte cennettir.
*Bade ismi içki demektir.
*Hannas ismi şeytanın ismi.
*Alara, Rosa, İleyda bunlar İslam isimleri değil gayrimüslim isimleridir ve çocuklara konulmamalıdır. Anlamı kötü olan, anlamsız şeyler de çocuklara isim olarak konulmamalıdır.''
Kaynak : Kur'an'da var diye bu isimleri koymayın!
cnm 4 lüde ekstra ne var
3 lüdeki sonuçlar bunlar
yaş riski
genel popülasyon riski
nöral tüp defekt
trisomy21
trisomy18
birde bu değerler sanırım kan
AFP
HCG
uE3
4 lüde fazladan bişey varmı
öyle düşünme canım olca varmış kendini suçlamak yerine dikkat et iyi bak kendine çabucak iyileşsorma canım ya gündüz bi yere giderken terliyorum nerdeyse akşam titriyorum çok dikkat etmedim sanırım kendimi suçlu hissediyorum
suzi ve emnkrn.. kızlar çok geçmiş olsun.. yani nedir bu idrar yollarımızdan çektiğimiz... aman su iömeyi ihmal etmeyin valla ben damacana gibi oldum hehe... idrar bildiğin su çıkıyor artık sararmasına bile izin vermiyorum
dilemcim isim konusundaki paylaşımın ii oldu cnm.. ne kadar yanlış biliyormuşuz meğer.. ayrıca bende daha bişi almaya başlamadım.. artık başlasam ii olacak sanki.. hastane çıkışı anneler alacakmış birer takım... en azından odasına bakmaya başlayayım diyorum.. en geç aralık ocak gibi kurulsun diyorum odası...
dilem canım dün bende okudum bu yazıyı..normalde bade koymayı düşünüyodum vazgectm okuduktan snraa.. :/
yaw anlamadım nerde olduğunu.. sönmez tarafından girincemi? peki fiyatları nasıl cnm.. yaa havalar soğuyor kalın bişiler almak lazım.. hatta eşofmanda almam lazım beller sıkıyor..Ecem sahi ben sana söylemeyi unuttum çarşıda hamile giyimi üzerine bi yer gördüm cumartesi çıkmıştım abiyesinden günlüğüne bi dünya kıyafet vardı. inönü caddesi tarafından girince az ilerde sağ tarafta kalıyor haberin olsun
yaw anlamadım nerde olduğunu.. sönmez tarafından girincemi? peki fiyatları nasıl cnm.. yaa havalar soğuyor kalın bişiler almak lazım.. hatta eşofmanda almam lazım beller sıkıyor..
günaydın kızlar,
bir ilk gerçekleştirerek kimse ile doğru düzgün görüşmeden grip olmuş birinin haklı gururunu yaşıyorum
yaklaşık bir haftadır ara ara vücudumda kırgınlık hissediyodum bi de ateş basması hamilelikten diye önemsemedim dün akşam başladı burnum akmaya ve şu an burnum tıkalı boğazlarım şiş ve kulaklarım ağrıyo(((
akşam bir doktora gidicem artık ilerlemesi uzun sürmesi iyi değilmiş aman dikkat edin benim gibi ateş bastı diye camları kapıları açmayın ardına kadar( kendi dr uma da mail attım özellikle söylemem gereken bişey var mı kaç haftalık hamile olmam ve kullandığım ilaçların dışında diye bakalım cevabını bekliyorum.
bu arada ben de bebeğimi hissediyorum karınca gibi bişey aynı yerde sanki kımıldanıyo güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ...
Kızlar sizde okudukça ben de kendimi dinlemeye başladım sanki acaba iltihabik bir durumum var mı diye?
emnkrn ve suzi belirtileriniz nelerdi?
benim de kasık ağrım oluyo bazen ama wc de filan sızlama hissetmiyorum.
Bugun bi tanidigimla konustum 11 haftalik hamileymis ve daha pazartesi ogrenmis hamile oldugunu atiyosun ogrendin sakladin dedim yok diyo nasil o kadar gwciktinde anlamadin dedim gecikmedimki diyo normal adet tarihinde ustune gormus bende ustune gormeyi sehir efsanesi sanirdim anladigim sey hamile oldugunu bilmeyince ustune gorme oluyo bilincede kanamam oldu der doktor doktor gezersin nasil is bu:26:
yine in cin top oynuyo ya amma yavaşladık sıkılmaya başladım işler de sakin yapacak bişey bulamıyorum burda da kimsecikler yok
bende tanıyorum öyle birini,o kadında adet görmüştü normal,ikinci adeti gelmeyince şüpheleniyor bi gidiyor doktora oda 12 haftalık hamile :)
bazen keşke bende öyle geç öğrenseydim diyorum 3,5 haftalık hamileyken öğrendik biz daha geçikme falan da yoktu,dolayısıyla zaman bi türlü geçmek bilmedi :)
dilem ben adı incin olan birini tanıyorum :)))) insan evladına öyle at koyarmı ya :)))
in cin top oynuyo deyince aklıma geldi :)))
ikinci doktora gidişim benim bu,ilkinde çişle beraber yanma ve sürekli çişim varmış gibi hissediyodum,böyle yürürken bile kasıklarımda garip bi his vardı,hissediyodum yani.birde çiş yaptığım yerde ara ara olan batma hissi.
şimdi hiç böyle yanma falan olmadı,direk şidetli kasık ağrısıyla başladı,önce kendimi yordum ondan oldu sandım
böyle yanmalı adet ağrısı gibi bişey,ertesi gün yine aynısı oldu.yine yorgunluk dedim,hiç idrara yormadım yani.günde 2-3 saat falan sürdü
en son gece uykumdan uyandıran ve bütün gece kasıklarım belim,böbreklerim döküldü resmen ağrıdan.
şimdi ilaçlarımı kullanıyorum,bu gün öğleden sonra daha iyi hissettim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?