2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
suzi ve emnkrn.. kızlar çok geçmiş olsun.. yani nedir bu idrar yollarımızdan çektiğimiz... aman su iömeyi ihmal etmeyin valla ben damacana gibi oldum hehe... idrar bildiğin su çıkıyor artık sararmasına bile izin vermiyorum
her ne kadar mübala yapmış olsamda su içimini bol tutun aman diyim...
dilemcim isim konusundaki paylaşımın ii oldu cnm.. ne kadar yanlış biliyormuşuz meğer.. ayrıca bende daha bişi almaya başlamadım.. artık başlasam ii olacak sanki.. hastane çıkışı anneler alacakmış birer takım... en azından odasına bakmaya başlayayım diyorum.. en geç aralık ocak gibi kurulsun diyorum odası...

aynen canım ya dr um mail attı dr un verdiği ilaçları bana sormadan kullanma diye bebeğime bi zararı olmasın da nasılsa evdeyim yatar yatar uyurum :))

dinlen canım yat bol bol ilaçlarınıda ihmal etme

aynenn bende sararmasına izin vermiyorum sendede vardı dimi canım nasıl geçtimi? birde ben hergün dışardan yiyordum öğlen işte olduğum için o yüzdende bakteri olmuş olabilirmi etlerden :44:

dilem canım dün bende okudum bu yazıyı..normalde bade koymayı düşünüyodum vazgectm okuduktan snraa.. :/

CNM BEN DE DÜN FACEDE OKUMUŞTUM PAYLAŞMAN İYİ OLMUŞ...
cnm 4 lüde ekstra ne var

3 lüdeki sonuçlar bunlar
yaş riski
genel popülasyon riski
nöral tüp defekt
trisomy21
trisomy18

birde bu değerler sanırım kan
AFP
HCG
uE3

4 lüde fazladan bişey varmı

Canım testim evde bu yüzden cevap veremeyeceğim soruna

Kızlar sizde okudukça ben de kendimi dinlemeye başladım sanki acaba iltihabik bir durumum var mı diye?
emnkrn ve suzi belirtileriniz nelerdi?
benim de kasık ağrım oluyo bazen ama wc de filan sızlama hissetmiyorum.

slm kızlar
geçmişler olsun idrar yolu için mutlaka dr ilaçlarını kullanın ki bir an önce iyileşin bol bol su aman ihmal etmeyin kızlar bizim için çok önemli su olmuyorsa bile ayran için mutlaka kolay ayın vucuttan enfeksiyonu

sorma canım ya gündüz bi yere giderken terliyorum nerdeyse akşam titriyorum çok dikkat etmedim sanırım kendimi suçlu hissediyorum
öyle düşünme canım olca varmış kendini suçlamak yerine dikkat et iyi bak kendine çabucak iyileş

iyi olur başlamak lazım ufak ufak ben oda kurmicam şimdilik ama diğer eşyalarını almaya başlarım artık

dilem canım dün bende okudum bu yazıyı..normalde bade koymayı düşünüyodum vazgectm okuduktan snraa.. :/

iyi yapmışsın canım araştırmak lazım iyice ya oda bi sorumluluk

Ecem sahi ben sana söylemeyi unuttum çarşıda hamile giyimi üzerine bi yer gördüm cumartesi çıkmıştım abiyesinden günlüğüne bi dünya kıyafet vardı. inönü caddesi tarafından girince az ilerde sağ tarafta kalıyor haberin olsun

yine in cin top oynuyo ya amma yavaşladık sıkılmaya başladım işler de sakin yapacak bişey bulamıyorum burda da kimsecikler yok

yaw anlamadım nerde olduğunu.. sönmez tarafından girincemi? peki fiyatları nasıl cnm.. yaa havalar soğuyor kalın bişiler almak lazım.. hatta eşofmanda almam lazım beller sıkıyor..

Bugun bi tanidigimla konustum 11 haftalik hamileymis ve daha pazartesi ogrenmis hamile oldugunu atiyosun ogrendin sakladin dedim yok diyo nasil o kadar gwciktinde anlamadin dedim gecikmedimki diyo normal adet tarihinde ustune gormus bende ustune gormeyi sehir efsanesi sanirdim anladigim sey hamile oldugunu bilmeyince ustune gorme oluyo bilincede kanamam oldu der doktor doktor gezersin nasil is bu:26:

yaw anlamadım nerde olduğunu.. sönmez tarafından girincemi? peki fiyatları nasıl cnm.. yaa havalar soğuyor kalın bişiler almak lazım.. hatta eşofmanda almam lazım beller sıkıyor..

evet canım sönmezin o taraftan girince sağ tarafta kalıyo bi pantolon sordum 70 dedi aynı pantolonu kikivakiden 50ye aldım bilmiyorum kalite farkımıdır artık çok fazla fiyat sormadım gidersen bi bak ama aklında olsun yani

geçmiş olsun canım kötü valla bende geçirdim iki hafta önce,nane ıhlamur içtim sadece

sağol cnm,aynen bol su içmeye devam,kurtuluruz inşallah bir an önce

Kızlar sizde okudukça ben de kendimi dinlemeye başladım sanki acaba iltihabik bir durumum var mı diye?
emnkrn ve suzi belirtileriniz nelerdi?
benim de kasık ağrım oluyo bazen ama wc de filan sızlama hissetmiyorum.

ikinci doktora gidişim benim bu,ilkinde çişle beraber yanma ve sürekli çişim varmış gibi hissediyodum,böyle yürürken bile kasıklarımda garip bi his vardı,hissediyodum yani.birde çiş yaptığım yerde ara ara olan batma hissi.

şimdi hiç böyle yanma falan olmadı,direk şidetli kasık ağrısıyla başladı,önce kendimi yordum ondan oldu sandım
böyle yanmalı adet ağrısı gibi bişey,ertesi gün yine aynısı oldu.yine yorgunluk dedim,hiç idrara yormadım yani.günde 2-3 saat falan sürdü
en son gece uykumdan uyandıran ve bütün gece kasıklarım belim,böbreklerim döküldü resmen ağrıdan.
şimdi ilaçlarımı kullanıyorum,bu gün öğleden sonra daha iyi hissettim kendimi.

bende tanıyorum öyle birini,o kadında adet görmüştü normal,ikinci adeti gelmeyince şüpheleniyor bi gidiyor doktora oda 12 haftalık hamile :)
bazen keşke bende öyle geç öğrenseydim diyorum 3,5 haftalık hamileyken öğrendik biz daha geçikme falan da yoktu,dolayısıyla zaman bi türlü geçmek bilmedi :)

yine in cin top oynuyo ya amma yavaşladık sıkılmaya başladım işler de sakin yapacak bişey bulamıyorum burda da kimsecikler yok

dilem ben adı incin olan birini tanıyorum :)))) insan evladına öyle at koyarmı ya :)))
in cin top oynuyo deyince aklıma geldi :)))

hey allahım yaa ne isimler buluyolar benim arkadaşımın işyerinde var adı şemsiye.. kız şemsiye hanım diye anlattıkça yarılıyorum insan evladından nefret etse öle isim koyar mı yaa

çok geçmiş olsun cnm benim evvelden yaşadıklarımı anlatmışsın yılda 2-3 kere sabit sistim oldum evlendim evleneli..
genelde ayaklarımı üşütme ve su içmemekten kaynaklandığına kanaat getiriyordum.
sıcak su torbası aldım bunun için ve benimkilerde 500mg. antibiyotiksiz geçmiyodu.

size sormam bazen alt karında filan batma oluyor ama sık sık değil acaba bu da belirtimidir hani belki hamilelikle başka şekilde belli ediyodur kendini..

ceylin bende sürekli idrara çıkma hissi vardı ama öyle böyle değil ben hamilelikten diye düşünüyordum sonra arada idrarımı yaptıktan sonra batma olmaya başladı ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyordu yine anlamadım sonra şüphelenmeye başladım koku olmaya başladı ve çok akıntım geliyordu. ben çok su içen biriyim hamile olmadan öncede çok içerdim ama yinede oldum malesef :44:şimdide çok içiyorum ama maşallah bugun koku olayı azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…