2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar merhaba, iş yoğunluğundan dolayı giremedim bugün hiç.
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
Kızlar bir de benim arada karnımın alt tarafına toplanıyorlar ve ben zor hareket ediyorum ve zor yürüyorum. Size de hiç böyle oldu mu?

sağol canım benim daha öyle zor bir durum yok şimdilik

ya nasıl normal adet mi görmüş acaba...
yaw 70 çok değilmi yaw... boşwer vazgeçme kikiden
hey allahım yaa ne isimler buluyolar benim arkadaşımın işyerinde var adı şemsiye.. kız şemsiye hanım diye anlattıkça yarılıyorum insan evladından nefret etse öle isim koyar mı yaa
şemsiyemi

hey allahım yaa ne isimler buluyolar benim arkadaşımın işyerinde var adı şemsiye.. kız şemsiye hanım diye anlattıkça yarılıyorum insan evladından nefret etse öle isim koyar mı yaa

heralde Şemsi adının kadın versiyonu ama dediğin gibi olmaz ki ya :)

cnm 4 lüde ekstra ne var

3 lüdeki sonuçlar bunlar
yaş riski
genel popülasyon riski
nöral tüp defekt
trisomy21
trisomy18

birde bu değerler sanırım kan
AFP
HCG
uE3

4 lüde fazladan bişey varmı

cnm ikili testide yaptırmışmıydın? ikili iyi ise üclüyü yapmıyolarmış diye duymuştum. benim dr 2li yapmadı bende başkasına yaptırdım. bu hafta 3 lü yapalım dedi tabi solemedim 2li yaptırdığımı. şimdi yapılmasına gerek varmı diye düşünüyorum. 2lim iyi çıkmıştı.

Kizlarrrrr biraz once bi lokma ekmekle peynir yedim aksam yemegi yememistim yedim uzandim once gobegim kasindi sonra yam gobek delogomin bi karis altinda sanki pirrrrr diye ustumde bisey yuruyomus gibi oldu sonra bi daha oldu ama simdi yok durdu o kadar nettiki kizim olabilirmi ki

Slm kizlar gecmisi henuz okuyamadim bugun dra gittim bi kizimiz olucak Allahin izniyle sagligi keyfi yrindeydi masallah dortlu testide oldum haftaya alicam sonucu bide idrar yaparken agrim oluyodu kalkamiyodum wcden bi haftadir tahlil yapti kum dokuyomusum bol su ic dedi benden haberler bole kizlar mutluyum ama aklima dogum takiliyo ya cok tirsiyom nasil olcek bu dogum

maşallah kızçene hayırla sağlıla anasıyla babasıyla büyüsün inşallah.
yavf daha çok erkenya doğum korkusu için :))))

bende ne hissedeceğimi bilmiyorumki... ay heyecanla bekliyorum hep kendimi dinler oldum valla
Kan sulanxirici oluyomus normalde daha uzun suruyomus ama 3 gun olmus hayir ben diyorimki bilmedigi icin adet gordum diyo bilse kanamam oldu diye karalar baglar insan Allah korusun
allahtan bilmiyormuş o zaman... yaşamaz inşallah tekrar...
kısçen hayırlı olsun cnm... sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı
geçmiş olsun bu arada.. yaw nedir çektiğimiz bu idrar yollarından... bendede uanma bi geçmedi... bişide çıkmadı.. noluyor anlamadım... bu su içmeye bu korumaya rağmen nasıl oluyor anlamadım...

günaydın kızlar bgn hava yağmurlu Samsun da özlemiştim böyle havaları ohh mis gibi :)

Canım prensesin hayırlı olsun. Ben hep söylerim kız çocuğu gibi yok, annenin en yakın arkadaşı oluyor.Sağlıkla gelsin inşallah.

ben 18. hafta da başladım kızlar hissetmeyee cok değişik bi duyguu karnınızda bişiler oynuyoo kalbiniz sanki orda atıyoo kabarcıklar oluyo sanki karnınız daa

tez zamanda hissetmeniz dileğiylee

cnm karnının tam neresinde oluyo,kasıktamı göbek altındamı göbektemi neresinde :))

bu bebekler nerde şuanda 17 ci haftadayım doktor hala kasıklara bakıyor ne zaman yukarı çıkacaklar ki acaba :)

galiba o doktoruna kalmış bişey,
ben ,kiliyide yaptırdım üçlüyüde,ne test varsa herşeyi yaptırıcam içim rahat olsun diye,
doktor ararken birine gitmiştim ikiliyi gösterdim üçlüye gerek yok demişti mesela,
ama devlet 2 li de 3 lü de yapıyor.Şu an gittiğim doktorum ikisinide istiyo.

hatta şöyle bişey oldu.Ben üçlü testin sonucunu göstermek için beklerken,önümde başka bi kız vardı.o da 3 lüyü gösteriyodu.
onun riski yüksek çıkmış ama 2 lisi normal çıkmış.1:250yi gördüm kağıdından.doktor onu genetiğe gönderdi.

günaydın kızlar...
:119::119::119:
uzun bir aradan sonra deliksiz uyumak çok ii geldi... hatta hala uyuyasım var
siz nasılsınız bakalım...

günaydın kızlar...
:119::119::119:
uzun bir aradan sonra deliksiz uyumak çok ii geldi... hatta hala uyuyasım var
siz nasılsınız bakalım...

Günaydın canım.
Ama lütfen bana bugün uyku deme. İşyerinde sürünüyorum resmen. Sabah 5 te uyandım. Bir türlü uyuyamadım. Tam biraz uykum geldi, saat çaldı tabi, iş zamanı diye.
Bence git keyfini çıkar, bizim yerimize de uyu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…