Selam canım iyileşmişsindir inş. kontrol olcakmı ki?
Ervacım sana da geçmiş olsun dr. doğru demiş nefesin kalitesi çok önemli hamilelikte...
aynen bendede var uyku canım inş iyileşmişsindir belirtiler kalkdı mı ortadan
Hamilelik takvimini ekleyemedim. Profilden bebeğin muhtemel doğum tarihini ekledim yazdığım mesajda göremedim . Nasıl yapacam ?
kızlar merhaba nasılsınız allah evlatlarınızı sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..benimde allah nasip ederse kızım olucak...2 gündür karnımda batma gibi ağrılar oluyor sanki ara sıra..ama öle kıvrandırcak kadar yoğun değil aynı şeyi yaşayan varmı aranızda?
Kızlar bende mart annesi olucam. Ben uzun süredir takip ediyorum okuyorum ama şimdi aranıza katıldım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
Selam kizlar bugun o kadar cok uykum varki(( antibiyotigimde bitti insallah iyilesmisimdir sizler nasilsiniz??
galiba o doktoruna kalmış bişey,
ben ,kiliyide yaptırdım üçlüyüde,ne test varsa herşeyi yaptırıcam içim rahat olsun diye,
doktor ararken birine gitmiştim ikiliyi gösterdim üçlüye gerek yok demişti mesela,
ama devlet 2 li de 3 lü de yapıyor.Şu an gittiğim doktorum ikisinide istiyo.
hatta şöyle bişey oldu.Ben üçlü testin sonucunu göstermek için beklerken,önümde başka bi kız vardı.o da 3 lüyü gösteriyodu.
onun riski yüksek çıkmış ama 2 lisi normal çıkmış.1:250yi gördüm kağıdından.doktor onu genetiğe gönderdi.
tünaydın kızlar...
Dilem fıkra için teşekkürler biliyodum ama unutmuştum güldüm iyi geldi bu halime :)
dün dahiliyeye gittim arkadaşlar enfexia,parol ve burun spreyi verdi boğazlarım iltihaplıymış çok ilaç kullanmak istemiyorum aslında dedim ama dr önlemimizi alalım senin aldığın nefesin kalitesi çok önemli çünkü bebeğine yeterince oksijen veremezsin dedi mecbur başladık ilaca zaten çok bilgilendirdi dr sağolsun ordan hemen kendi kadıın doğum dr uma çıktım o da kullan bi problem olmaz dedi.Sizi de bilgilendirmek istedim grip aşısının sakıncası yokmuş muhakkak iyileştikten sonra dr una yazdır yaptır dedi zararı yokmuş benim zaten bağışıklığım çok güçlü değil hamilelikte daha da düşermiş isterseniz ilk dr randevunuzda yazdırın sizde önümüz kış hem kendimizi hem bebişlerimi korumuş olalım ...
amin cnm hoşgeldin aramızakızlar merhaba nasılsınız allah evlatlarınızı sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..benimde allah nasip ederse kızım olucak...2 gündür karnımda batma gibi ağrılar oluyor sanki ara sıra..ama öle kıvrandırcak kadar yoğun değil aynı şeyi yaşayan varmı aranızda?
hoşgeldin aysucum aramıza ...Kızlar bende mart annesi olucam. Ben uzun süredir takip ediyorum okuyorum ama şimdi aranıza katıldım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
kramplar hamilelikte yaşanabiliyormuş cnm.. bu konuda doktorunu bilgilendirmelisin magnezyum eksikliğinden kaynaklandığı için magnezyum takviyesi yapacaktır muhtemelen... kendi doktorum kramp yaşarsan haberim olsun demişti.. geçmiş olsun cnm...Hayirli Cumalar kizlar , bu iki oldu dun gece bacagima kramp girdi ama nasil kotu bisey sol ayagimin baldirina birakmiyor esim ovuyo ben bacagimi kasiyorum ama yok esim ova ova biraktirdi yalnizken olsa hayatta geciremezdim hayatta canim cok yandi oyle olan varmi aranizda :26:
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah cnm... bizi bilgilendirmeyi ihmal etme amakızlar günaydın veee tatlı tatlı pamuk bebişlerine olsunnnn 2 gündür evde internet yok arızalıydı 2 gün neler olmuş bakamadım çatladım şimdi iş yerimdeyim ve acayip heyecanlıyım 11 de görüşücez bebeğimle inş. iyidir birde bakalım ne imiş baba ile beraber gidicez acayip kız istiyor ama her sabah bana sen acayip güzelleştin öyle olunca erkek olurmuş ama o kız ben biliyorum deyip duruyor bakalım ultrasondaki görüntüde nasıl bir yüz ifadesi olucak hepinize sevgiler
canım allah tamamına erdirsin[sıze=2]kızlar merhaba nasılsınız allah evlatlarınızı sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..benimde allah nasip ederse kızım olucak...2 gündür karnımda batma gibi ağrılar oluyor sanki ara sıra..ama öle kıvrandırcak kadar yoğun değil aynı şeyi yaşayan varmı aranızda?[/sıze]
hoşgeldinnn amin inş.kızlar bende mart annesi olucam. Ben uzun süredir takip ediyorum okuyorum ama şimdi aranıza katıldım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
canım hayırlı cumalarhayirli cumalar kizlar , bu iki oldu dun gece bacagima kramp girdi ama nasil kotu bisey sol ayagimin baldirina birakmiyor esim ovuyo ben bacagimi kasiyorum ama yok esim ova ova biraktirdi yalnizken olsa hayatta geciremezdim hayatta canim cok yandi oyle olan varmi aranizda :26:
Hayirli Cumalar kizlar , bu iki oldu dun gece bacagima kramp girdi ama nasil kotu bisey sol ayagimin baldirina birakmiyor esim ovuyo ben bacagimi kasiyorum ama yok esim ova ova biraktirdi yalnizken olsa hayatta geciremezdim hayatta canim cok yandi oyle olan varmi aranizda :26:
kızlar günaydın veee tatlı tatlı pamuk bebişlerine olsunnnn 2 gündür evde internet yok arızalıydı 2 gün neler olmuş bakamadım çatladım şimdi iş yerimdeyim ve acayip heyecanlıyım 11 de görüşücez bebeğimle inş. iyidir birde bakalım ne imiş baba ile beraber gidicez acayip kız istiyor ama her sabah bana sen acayip güzelleştin öyle olunca erkek olurmuş ama o kız ben biliyorum deyip duruyor bakalım ultrasondaki görüntüde nasıl bir yüz ifadesi olucak hepinize sevgiler
Kızlar bende mart annesi olucam. Ben uzun süredir takip ediyorum okuyorum ama şimdi aranıza katıldım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızıgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ....
Ben kısaca kendimle ilgili bahsedecek olursam 7 sene vaginismusla uğraşmış, vaginismuslu olarak yani 5. yılımızda bir kız bebeğim oldu... Allahın bana mucizesidir herzaman söylerim. Şimdi ise 8 sene aradan sonra tekrar hamileyim... Nasip olursa mart ayında olacak ama tabi sezeryan olacağım için muhtemelen erken olacak....
16 haftalık gittiğimde kız gördüm dedi doktor... Ama değişebiliyormuş o yüzden 21. haftada gireceğim ayrıntılı ultrasonda netleşir tahminim. Herkesin beklentisi erkek olsaydı diye özellikle eşimde ailenin tek erkek evladı diye sanırım.. ( Bana göre yanlış ama ) Ama Allahım hangisini takdir gördüyse yapacak birşeyim yok... Tüm belirtilerim, herkesin rüyası, takvimler, bendeki olulan belirtiler hep erkek bebek gibi olduğu için heralde bende kendimi yanlışda olsa kaptımıştım... Kız deyince şaşırdım sanki hakkım varmış gibi :) Neyse şimdi 21. haftamı bekliyorum...
Size bir soru soracam deneyimli annede olsam aradan 8 yıl geçmiş hak verin :) SAt haftama göre ultrason haftam 7 - 10 gün ilerden gidiyor. Ve doktor şimdilik ultrasonla sonra sat tarihine göre bakarız dedi. Ben şimdi kaç haftalığım :)
sağolun kızlar ishal şimdilik durdu gibi ama mide bulantısıyla halsizlik var bekliyorum şimdilik. dilem o fıkrayı biliyorum her okuduğumda gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?