2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Hamilelik takvimini ekleyemedim. Profilden bebeğin muhtemel doğum tarihini ekledim yazdığım mesajda göremedim . Nasıl yapacam ?

Selam canım iyileşmişsindir inş. kontrol olcakmı ki?

Ervacım sana da geçmiş olsun dr. doğru demiş nefesin kalitesi çok önemli hamilelikte...

Canim haftasonu ablama gidip idrar tahlili yaptircam kendi doktorumda rutin kontrolum 18inde

aynen bendede var uyku canım inş iyileşmişsindir belirtiler kalkdı mı ortadan

Canim ya bilmiyorumki hala kasik agrim var insallah gecmistir

evet şuanda tam olarak bende de var bi kaç gündür ara ara yokluyodu bugün biraz daha sık yerleşmesinden dolayı oluyo normaldir dedi hemşire
Kızlar bende mart annesi olucam. Ben uzun süredir takip ediyorum okuyorum ama şimdi aranıza katıldım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah.

hoşgeldin hayırlı olsun bebişin sağlıkla inşallahhh

sağol cnm. çok ikilide kalmıstım yrn gidip yaptırayım. aklımda soru işareti kalmasın:44::44:

ah tatlım bebeğine zararı olmasın diye kullanmalısın ilaçlarını doktor ne dediyse o şekerim.çok geçmiş olsun.

Hayirli Cumalar kizlar , bu iki oldu dun gece bacagima kramp girdi ama nasil kotu bisey sol ayagimin baldirina birakmiyor esim ovuyo ben bacagimi kasiyorum ama yok esim ova ova biraktirdi yalnizken olsa hayatta geciremezdim hayatta canim cok yandi oyle olan varmi aranizda :26:

kızlar günaydın veee tatlı tatlı pamuk bebişlerine olsunnnn 2 gündür evde internet yok arızalıydı 2 gün neler olmuş bakamadım çatladım şimdi iş yerimdeyim ve acayip heyecanlıyım 11 de görüşücez bebeğimle inş. iyidir birde bakalım ne imiş baba ile beraber gidicez acayip kız istiyor ama her sabah bana sen acayip güzelleştin öyle olunca erkek olurmuş ama o kız ben biliyorum deyip duruyor bakalım ultrasondaki görüntüde nasıl bir yüz ifadesi olucak hepinize sevgiler

amin cnm hoşgeldin aramıza
kısçende hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah....
Kızlar bende mart annesi olucam. Ben uzun süredir takip ediyorum okuyorum ama şimdi aranıza katıldım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
hoşgeldin aysucum aramıza ...
uzun süredir okuduğuna göre az çok bilgi sahibisin hakkımızda... bizde seni tanımak isteriz...

kramplar hamilelikte yaşanabiliyormuş cnm.. bu konuda doktorunu bilgilendirmelisin magnezyum eksikliğinden kaynaklandığı için magnezyum takviyesi yapacaktır muhtemelen... kendi doktorum kramp yaşarsan haberim olsun demişti.. geçmiş olsun cnm...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah cnm... bizi bilgilendirmeyi ihmal etme ama

günaydın kızımın teyzişleri
güzel sağlıklı bir gün olsun inşallah hepimiz için..
rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...

canım allah tamamına erdirsin
bende karından çok kasıkta oluyor ama aynen dediğin gibi kıvrandırmıyo geliyo geçiyor.
kızlar bende mart annesi olucam. Ben uzun süredir takip ediyorum okuyorum ama şimdi aranıza katıldım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
hoşgeldinnn amin inş.
canım hayırlı cumalar
ahh o ağrının acısını ben de çok iyi biliyorum,hemde aynı bacak aynı yer!
Hamileyken bir kere oldu ama değilken defalarca yaşadım bunu.
Benimki uykuda gerinince oluyor.yine gerinmiyor değilim ama dizlerimi çekiyorum karnıma doğru o zaman kramp girmiyor.

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar ....
Ben kısaca kendimle ilgili bahsedecek olursam 7 sene vaginismusla uğraşmış, vaginismuslu olarak yani 5. yılımızda bir kız bebeğim oldu... Allahın bana mucizesidir herzaman söylerim. Şimdi ise 8 sene aradan sonra tekrar hamileyim... Nasip olursa mart ayında olacak ama tabi sezeryan olacağım için muhtemelen erken olacak....
16 haftalık gittiğimde kız gördüm dedi doktor... Ama değişebiliyormuş o yüzden 21. haftada gireceğim ayrıntılı ultrasonda netleşir tahminim. Herkesin beklentisi erkek olsaydı diye özellikle eşimde ailenin tek erkek evladı diye sanırım.. ( Bana göre yanlış ama ) Ama Allahım hangisini takdir gördüyse yapacak birşeyim yok... Tüm belirtilerim, herkesin rüyası, takvimler, bendeki olulan belirtiler hep erkek bebek gibi olduğu için heralde bende kendimi yanlışda olsa kaptımıştım... Kız deyince şaşırdım sanki hakkım varmış gibi :) Neyse şimdi 21. haftamı bekliyorum...
Size bir soru soracam deneyimli annede olsam aradan 8 yıl geçmiş hak verin :) SAt haftama göre ultrason haftam 7 - 10 gün ilerden gidiyor. Ve doktor şimdilik ultrasonla sonra sat tarihine göre bakarız dedi. Ben şimdi kaç haftalığım :)

Son düzenleme:

canım bende 2 akşam üstüste bisol bacağım bisağ bacağımdan çektim çok zor geçiyor ama hamilelikte bunlar olabilirmiş,normalmiş.

ayy çok heyecanlıya . hadi bakalım prensmi prensesmi geliyor bizede yazmayı unutma he!!!!

sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı
ne güzel ikinci bebeğinmiş.. burda bir çoğumuzun ilk bebeği.. o yüzden deneyimli bir anne olarak bize yol göstereceğine eminim...
sende vajinismus gibi bi dertle uğraşmışsın.. çok şükür yenmişsin.. bu topikte bebek sahibi olmak için değişik sancılı süreçlerden geçen çok kişi var.. neyse o günler geride kaldı çok şükür...
cnm ultrason haftan ne olursa olsun sat a göre hesaplanıyor.. ultrason cihazlarında oynamalar olabiliyor.. benim tüp bebek ... transfer tarihinin belli olmasına rağmen sat baz alınıyor..

Günaydın güzel anneler. Bir haftayı daha bitiriyoruz bugün, ne güzel.Yarın haftasonu.( Gerçi ben yarın da çalışacağım ama yine de seviniyorum hafta sonu geliyor diye.)
Herkese hayırlı cumalar diliyorum. Bu mübarek günde Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

sağolun kızlar ishal şimdilik durdu gibi ama mide bulantısıyla halsizlik var bekliyorum şimdilik. dilem o fıkrayı biliyorum her okuduğumda gülüyorum

olabilir cnm,her bünye farklı tepkiler verir ilaçlara,ben ağrı kesici bile içemezdim midemden
benim kullandığım purinol bi yan etki yapmadı şu ana kadar
sadece tadı kötü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…