merhabalar hayırlı cumalar hepinize ben yeni geldim aranıza mart annesiyim inşallah daha cinsiyetimiz belli deil tam olarak ama kıza benziyo dedi doktorumuz
18 haftadayım bazen çok net haraket hissediyorum acaba gazmı diye düşünüyorum bazen sizde varmı bi kıpırtı
hoşgeldin aramıza canım .))
aramızda net hissedenler de var bende de karıncalanma oluyo bazen ilk hamileliğimiz olduğu için çoğumuzun acemiyiz :)
Arkadaşlar merhaba,
Yazmasam da her gün takip ediyorum.. Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..
Bebişinin cinsiyetini öğrenenler, hayırlı uğurlu olsun diyorum..
Biz bugün 4'lü test için gideceğiz doktora.. En son gittiğimizde bebişim göstermedi kendini.. Belki bu sefer gösterir diye randevu öncesi tatlı bişeyler yiyip gideyim diyorum.. Artık çikolata, baklava ne olursa artık.. :)
Melekleriniz ve siz Allah'a emanetsiniz..
hoşgeldinnmerhabalar hayırlı cumalar hepinize ben yeni geldim aranıza mart annesiyim inşallah daha cinsiyetimiz belli deil tam olarak ama kıza benziyo dedi doktorumuz
18 haftadayım bazen çok net haraket hissediyorum acaba gazmı diye düşünüyorum bazen sizde varmı bi kıpırtı
evethoşgeldin aramıza canım .))
aramızda net hissedenler de var bende de karıncalanma oluyo bazen ilk hamileliğimiz olduğu için çoğumuzun acemiyiz :)
hoşgeldinn
bende de oluyor benzeri şeyler sık değil ama çok güzel bi duygu:)
evet
cnm çok düşünüyoruz rüyalarımızda etkileniyor doğal olarak hehe... rabbim hayırlı dualar nasip etsin hepimize inşallah..hayırlı cumalar kızlar...
bu gece rüyamda normal doğumumun başladığını gördüm, doktora yetişmeye çalışırken bebeğimin doğum kanalına girdiğini hissettim ay ne telaş ne telaş yapıyorduk, gecelik almadık diyorum bebeğimin kıyafetide yoktu diyorum kimse dinlemiyor beni ama rüyamda doğumun çoooook kolay olduğunu hissettim inşallah gerçekten öyle olur hepimiz sağlıkla, kolay bir doğumla kucağımıza alırız yavrularımızı..
yaa benim dr da 6. aydan sonra krem kullan şimdi kullanma dedi.. bende bebeyağı kullanıyorum...kızlar bizim hamileliğimize şansla Bepanthen yeni hamile kremi çıkarmış ben her zaman gittiğim eczanede yeni gördüm kız da yeni çıktı diğerleri ile aynı 150 ml daha uygun yani ben yarın dr a gittiğimde sorucam ona göre çıkışta alıcaktım Lierac ya da mustela düşünüyodum ama lıerac 70-75 mustela 80 tl bepanthen in ki 49.00 tl dr um izin verirse kullanıcam bende şimdilik badem yağı kullanıyorum ama benim dr um biraz doğalcı olduğu için izin vermeyebilir( kaçamak yapasım var..
Bu arada dr um bana doğum kolay olsun diye hamile yogasına git demişti çok şükür bi yer bulabildim 2,5 ay gidicem yarın dr dan gidebilir raporu alıp 1-2 haftaya iyileşip başlarım artık siz de düşünüyomusunuz ya da düzenli yürüüyüş yapan var mı aranızda?? ben daha yeni hareketlencem inşallah
yoktun cnm uzun zamandır nasılsın.. hayırlı haberlerle gel inşallah..Arkadaşlar merhaba,
Yazmasam da her gün takip ediyorum.. Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..
Biz bugün 4'lü test için gideceğiz doktora.. En son gittiğimizde bebişim göstermedi kendini.. Belki bu sefer gösterir diye randevu öncesi tatlı bişeyler yiyip gideyim diyorum.. Artık çikolata, baklava ne olursa artık.. :)
hoşgeldin cnm aramıza... ben daha hissetmiyorum dr 20. haftadan sonra hissedersin dedi.. sabırsızlıkla bekliyorum o günları...merhabalar hayırlı cumalar hepinize ben yeni geldim aranıza mart annesiyim inşallah daha cinsiyetimiz belli deil tam olarak ama kıza benziyo dedi doktorumuz
günaydın kızlarrrr nasılsınız herkes iyidir umarım hastalara geçmiş olsun cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun..
bu sabah sağlık ocağına gittim rutin kontroller için kasımda tetenoz aşısı yapılacakmış bide şeker yüklemeli kan şekerine bakacaklarmış herşey yolunda görünüyo dedi çok şükür kalp atışlarını filan dinledi çok komik geldi bana karnım gurulduyomuş gibi :)
elbette bu kadarcık değiliz.. yeni katıldım aranıza. 18 martta Allahın izniyle anne olucam, o kadar heycanlıyım ki, zaman hiç geçmiyo sanki, her an ondan bi kıpırtı duymak için can atıyorum, Allahım bu duyguları anne olmak isteyen herkese nasip etsin.:))
erkeğinde belli canım efe erdoğan olacak inşallah erdoğanda benim vefat eden bababım ismi küçüklüğümden beri söz vermiştim kendime onun gibi asil olsun istiyorum.Salı günü randevum var canım inşallah bu sefer gösterirse belli olacak
hayırlı cumalar kızlar...
bu gece rüyamda normal doğumumun başladığını gördüm, doktora yetişmeye çalışırken bebeğimin doğum kanalına girdiğini hissettim ay ne telaş ne telaş yapıyorduk, gecelik almadık diyorum bebeğimin kıyafetide yoktu diyorum kimse dinlemiyor beni ama rüyamda doğumun çoooook kolay olduğunu hissettim inşallah gerçekten öyle olur hepimiz sağlıkla, kolay bir doğumla kucağımıza alırız yavrularımızı..
merhabalar hayırlı cumalar hepinize ben yeni geldim aranıza mart annesiyim inşallah daha cinsiyetimiz belli deil tam olarak ama kıza benziyo dedi doktorumuz
Arkadaşlar merhaba,
Merhabalar herkese. Bebişlerinin cinsiyetini öğrenen ve hareketlerini hisseden anneleri tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına diyorum. Ben kötü bir gün geçirdim, korktuğum başıma geldi ve grip oldum. Okula da gidemedim, hastanede koşturup durdum. Başım ve boğazım çok kötü. Üstüne bi de kusunca iyice fenalaştım. Ne zaman geçecek bu bulantılar, kusmalar bilmiyorum( O değil benim griplerim çok ağır geçer, günlerce antibiyotik almadan geçmezdi. Şimdi ne yapacağım bilemiyorum. Adaçayının zararlı olduğunu duydum, düşüğe sebep oluyomuş da ıhlamur ya da nane-kekik çayı zararlı mı biliyo musunuz? Aman sizler dikkat edin kendinize, bu günlerde grip olmaya havalar-ortam çok müsait.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?