2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

hoşgeldin aramıza canım .))
aramızda net hissedenler de var bende de karıncalanma oluyo bazen ilk hamileliğimiz olduğu için çoğumuzun acemiyiz :)

aramızda net hissedenler de var bende de karıncalanma oluyo bazen ilk hamileliğimiz olduğu için çoğumuzun acemiyiz :)

hoşbulduk evet sanırım biran önce hissetmek istiyoruz ondan annem bebektir diyo gaz olmaz oralarda diyo
bide uyanık oldugunu anlayabiliyorum uyudugu zaman karnım çok çıkmıyo kıpırdandığı zaman sertleşiyo karnım

Arkadaşlar merhaba,
Yazmasam da her gün takip ediyorum.. Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..
Bebişinin cinsiyetini öğrenenler, hayırlı uğurlu olsun diyorum..

Biz bugün 4'lü test için gideceğiz doktora.. En son gittiğimizde bebişim göstermedi kendini.. Belki bu sefer gösterir diye randevu öncesi tatlı bişeyler yiyip gideyim diyorum.. Artık çikolata, baklava ne olursa artık.. :)

Melekleriniz ve siz Allah'a emanetsiniz..

bende bugün seni merak ediyodum arkadaşım hadi hayırlı sonuçlar inş :)

hoşgeldinn
bende de oluyor benzeri şeyler sık değil ama çok güzel bi duygu:)
evet

Teşekkür ederim ervacığım.. İnşallah hepimiz iyi sonuçlarla döneriz..

Bebişin hareketlerini hissetmek hususunda, "sanki gibi gibi, mi acaba" durumlarındayım..:) Benim de ilk bebeğim.. Dolayısıyla netleştiremiyorum..

Sağlıcakla kalın kızlar..

cnm çok düşünüyoruz rüyalarımızda etkileniyor doğal olarak hehe... rabbim hayırlı dualar nasip etsin hepimize inşallah..
yaa benim dr da 6. aydan sonra krem kullan şimdi kullanma dedi.. bende bebeyağı kullanıyorum...

yoktun cnm uzun zamandır nasılsın.. hayırlı haberlerle gel inşallah..
hoşgeldin cnm aramıza... ben daha hissetmiyorum dr 20. haftadan sonra hissedersin dedi.. sabırsızlıkla bekliyorum o günları...

kızlar ikinci hamileliğim olduğu için, daha erken hissettim. Yani 15-16. haftada hissetmeye başladım ve şimdi direk olarak hareket ediyor. Özellikle tatlı birşey yediğimde çok hareketli daha iyi hissedebiliyorum. Sizdeki belirtiler özellikle bu haftalarda bebeğin hareketleri eğer midenizi üşütmediyeseniz o bağırsak hareketleri aslında bebek hareketi :) Daha sonra tam anlayacaksınız. Bu haftalarda çok fazla hareket edermiş ama hepsini hissedemiyoruz. Şu anda bile net hissedebiliyorum...
Çok farklı bir duygu az kaldı sabredin :)

canım bişi sorcam şeker yüklemeyi de sağlık ocağı yapıyo mu kii

şulecim hoşgeldin tatlımmm...

ay canım ne güzel rahmetli babacının adını koyman.
salı haberlerini bekliyoruz o zaman bakalım ne gelip şenlendircek topiğimizi:))

bende gördüm bi rüya ama ben hamile kalmadan önce görmüştüm
doğum anım gelmiş çataldayım doğurmaya çalışıyorum fakat canım çok yanıyor doktora bağırıyorum: doktor beni sezeryana al ben bu çocuğu böyle doğuramıcam diye.
telf çaldı sabah alarmı uyandım ne anlama gelir bilmem.
ama inşallah dediğin gb Allah herkese kolay doğum nasip etsin.

selam bayanlar. yine bir doktor kontrolü sonrası yaşadıklarımı yazayım dedim. gerçi bu sefer yazmakta iki üç gün geç kaldım. eşimin babası acil bypass ameliyatı oldu o yüzden fazla fırsat bulamadım. çok sık yazmasamda yazılanları okuyorum. herkesin aynı dönemlerden geçtiğini görünce insanın içi rahatlıyor doğrusu. oğluşun hareketleri artık iyice hissedilir olmaya başladı. bazen daha sakin bazense deyim yerindeyse karnımda tepiniyor. ultrason iyi geçti fakat bu sefer fazla yüzünü göstermedi bize. tek sorun kalpte ekojen odak diye bir şeyden bahsetti doktor. ultrasonda kalp içinde bir noktanın normalden parlak gözükmesi anlamına geliyormuş. biz tabi telaşlandık ilk duyunca tümör, kist aklımdan yüzlerce şey geçti anında. ama bu nadirende olsa görülebilen ve 28 haftada da genelde kendiliğinden kaybolan bir şeymiş. tek başına bir anlamı yok dedi doktorumuz. şu an 17+5 gözüküyoruz ki sonunda sat tarihini yakaladık. 22. haftada ayrıntılı ultrason istedi. o biraz uzun sürüyormuş inşallah onda doya doya görürüm bebeğimi.
ben kendimde hekimim o yüzden normal ötesi paranoyaklıkta yaşıyorum aslında hamileliği. burayı okuyunca içim rahatlıyor. iyiki varsınız.

oy oy oy ne harika bişi bebeğinin hareketlerini hissetmen. ben 16.haftadayım hissetmiyorum daha
buarada hoşgeldin.topüiğimizi şenlendirdin:)))

evetya nerelerdesin sen niye girmiyosunki ???

Merhabalar herkese. Bebişlerinin cinsiyetini öğrenen ve hareketlerini hisseden anneleri tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına diyorum. Ben kötü bir gün geçirdim, korktuğum başıma geldi ve grip oldum. Okula da gidemedim, hastanede koşturup durdum. Başım ve boğazım çok kötü. Üstüne bi de kusunca iyice fenalaştım. Ne zaman geçecek bu bulantılar, kusmalar bilmiyorum ( O değil benim griplerim çok ağır geçer, günlerce antibiyotik almadan geçmezdi. Şimdi ne yapacağım bilemiyorum. Adaçayının zararlı olduğunu duydum, düşüğe sebep oluyomuş da ıhlamur ya da nane-kekik çayı zararlı mı biliyo musunuz? Aman sizler dikkat edin kendinize, bu günlerde grip olmaya havalar-ortam çok müsait.

geçmiş olsun canım... dediğin gibi ada çayı 5. aya kadar içilmemeliymiş ama ben ıhlamur içiyorum fırsat buldukça zararı olmadığını biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…