geçmiş olsun canım... dediğin gibi ada çayı 5. aya kadar içilmemeliymiş ama ben ıhlamur içiyorum fırsat buldukça zararı olmadığını biliyorum...
günaydın kızlar, dün sabah bacağıma giren krampla, bugün de karnımda bir kasılmayla uyandım,korktumbebeğin küçük küçük hareketlerini hissediyorum,pıt pıt bişeyler yapıyor.ama bazen hissettiğim şu karnımdaki kasılma onun gibi birşey değil nedir bilemedim.hani uyanırken yada esnerken geriniriz ya; karnımda da öyle bir gerinme-kasılma hissediyorum,sizde de oluyor mu,normal mi...
Cok guzellll bi magnezyum eksigim eksikti maden deposuna dondumcanım bana dün hemşire söyledi krampların olursa magnezyum takviyesi yapmamız gerekecek dedi çok şükür daha başlamadı benim geçmiş olsun
Sagol canim bi sonraki randevuda soylerim artik tabi heyecandan unutmazsamkramplar hamilelikte yaşanabiliyormuş cnm.. bu konuda doktorunu bilgilendirmelisin magnezyum eksikliğinden kaynaklandığı için magnezyum takviyesi yapacaktır muhtemelen... kendi doktorum kramp yaşarsan haberim olsun demişti.. geçmiş olsun cnm..:
Canim benim cok hakliymissin uykuda gerinince oluyomus bu gece geriniyodum baslar gibi oldu yakaladim bacagimi tersine dogru kastim baslamadan bitti simdi cok bi duzgun uykum varmis gibi bide buna dikkat etcemcanım hayırlı cumalar
ahh o ağrının acısını ben de çok iyi biliyorum,hemde aynı bacak aynı yer!
Hamileyken bir kere oldu ama değilken defalarca yaşadım bunu.
Benimki uykuda gerinince oluyor.yine gerinmiyor değilim ama dizlerimi çekiyorum karnıma doğru o zaman kramp girmiyor.
canım bende 2 akşam üstüste bisol bacağım bisağ bacağımdan çektim çok zor geçiyor ama hamilelikte bunlar olabilirmiş,normalmiş.
evet bendede var cnm.. nette biraz baktım rahim büyümesi ve gevşeyen kas ve bağlarla alakalı olduğu yazıyor...günaydın kızlar, dün sabah bacağıma giren krampla, bugün de karnımda bir kasılmayla uyandım,korktumbebeğin küçük küçük hareketlerini hissediyorum,pıt pıt bişeyler yapıyor.ama bazen hissettiğim şu karnımdaki kasılma onun gibi birşey değil nedir bilemedim.hani uyanırken yada esnerken geriniriz ya; karnımda da öyle bir gerinme-kasılma hissediyorum,sizde de oluyor mu,normal mi...
günaydın kızlar
ben sanırım alerji oldu heryerim kaşınıyo kızarıyo özellikle belim karnım kollarım kaşımamaya çalışıyorum ama dayanılmıyo off
gece uyuyamadım kaşınmaktan
ah canım bi doktorunu arasaydınya neden olabilirmiş.
gece aramıyım dedim duşa girdim biraz daha iyi yediğim bişey dokundu sanırım
Merhabalar herkese. Bebişlerinin cinsiyetini öğrenen ve hareketlerini hisseden anneleri tebrik ediyorum, darısı bizlerin başına diyorum. Ben kötü bir gün geçirdim, korktuğum başıma geldi ve grip oldum. Okula da gidemedim, hastanede koşturup durdum. Başım ve boğazım çok kötü. Üstüne bi de kusunca iyice fenalaştım. Ne zaman geçecek bu bulantılar, kusmalar bilmiyorum( O değil benim griplerim çok ağır geçer, günlerce antibiyotik almadan geçmezdi. Şimdi ne yapacağım bilemiyorum. Adaçayının zararlı olduğunu duydum, düşüğe sebep oluyomuş da ıhlamur ya da nane-kekik çayı zararlı mı biliyo musunuz? Aman sizler dikkat edin kendinize, bu günlerde grip olmaya havalar-ortam çok müsait.
günaydınlaaar :)
bu gün dişçiye gidicem,apseli bir dişim var.
kanal tedavisi olucam,çoooook tırsıyorum.
apseli olduğu için uyuşturulamıyomuşta
acayip paniğim:))))
günaydın kızlar
ben sanırım alerji oldu heryerim kaşınıyo kızarıyo özellikle belim karnım kollarım kaşımamaya çalışıyorum ama dayanılmıyo off
gece uyuyamadım kaşınmaktan
kızlar merhaba,
dr randevumuz14:30 da heyecan dorukta cinsiyetini ne kadar büyüdüğüü o kadar merak ediyorum ki kalbim ağzımda hiç bişey için bu kadar emek harcamamış heyecanlanmamış kendimden önce birini düşünmemiştim yavaştan anne oluyorum galiba:)
dualarınızı eksik etmeyin...haftasonu giremezsem şimdiden keyifli hafta sonları hepinize...
kızlar merhaba,
dr randevumuz14:30 da heyecan dorukta cinsiyetini ne kadar büyüdüğüü o kadar merak ediyorum ki kalbim ağzımda hiç bişey için bu kadar emek harcamamış heyecanlanmamış kendimden önce birini düşünmemiştim yavaştan anne oluyorum galiba:)
dualarınızı eksik etmeyin...haftasonu giremezsem şimdiden keyifli hafta sonları hepinize...[/Q
yaaaa haber ver bize cinsiyetini öyle giremezsem falan yok
çatlatma bizi burda
ya tabi yediğinden olabilir duş almakta iyi gelmiştir. geçmiş olsun tatlım.
Günaydın. Bence de bi doktoruna sorsaydın iyi olurdu. Çünkü sık yaşanan bir durum değil.İnşallah geçmiştir şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?