2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
geçmiş olsun canım... dediğin gibi ada çayı 5. aya kadar içilmemeliymiş ama ben ıhlamur içiyorum fırsat buldukça zararı olmadığını biliyorum...

Teşekkür ederim canım, ben de ıhlamur içeyim o zaman. Boğazımı yumuşatır belki. Kulağıma vuruyor ağrısı

günaydın kızlar, dün sabah bacağıma giren krampla, bugün de karnımda bir kasılmayla uyandım,korktum bebeğin küçük küçük hareketlerini hissediyorum,pıt pıt bişeyler yapıyor.ama bazen hissettiğim şu karnımdaki kasılma onun gibi birşey değil nedir bilemedim.hani uyanırken yada esnerken geriniriz ya; karnımda da öyle bir gerinme-kasılma hissediyorum,sizde de oluyor mu,normal mi...

Ben iki kez o krampi yasadim biri dun sabahti inan o kramp giren yer hala agriyor karnim surekli gergin bi sekilde icerden aciyor igneler batiyo bu agrilar gerginlik hisleri o kadar normalki rahim genisliyor bebek buyuyor bi mucize gerceklesiyo icerde takma kafana hicbiseyi

canım bana dün hemşire söyledi krampların olursa magnezyum takviyesi yapmamız gerekecek dedi çok şükür daha başlamadı benim geçmiş olsun
Cok guzellll bi magnezyum eksigim eksikti maden deposuna dondum

Sagol canim bi sonraki randevuda soylerim artik tabi heyecandan unutmazsam
Canim benim cok hakliymissin uykuda gerinince oluyomus bu gece geriniyodum baslar gibi oldu yakaladim bacagimi tersine dogru kastim baslamadan bitti simdi cok bi duzgun uykum varmis gibi bide buna dikkat etcem

canım bende 2 akşam üstüste bisol bacağım bisağ bacağımdan çektim çok zor geçiyor ama hamilelikte bunlar olabilirmiş,normalmiş.

evet bendede var cnm.. nette biraz baktım rahim büyümesi ve gevşeyen kas ve bağlarla alakalı olduğu yazıyor...

günaydınlaaar :)

bu gün dişçiye gidicem,apseli bir dişim var.
kanal tedavisi olucam,çoooook tırsıyorum.
apseli olduğu için uyuşturulamıyomuşta
acayip paniğim:))))

günaydın kızlar
ben sanırım alerji oldu heryerim kaşınıyo kızarıyo özellikle belim karnım kollarım kaşımamaya çalışıyorum ama dayanılmıyo off
gece uyuyamadım kaşınmaktan

kızlar merhaba,

dr randevumuz14:30 da heyecan dorukta cinsiyetini ne kadar büyüdüğüü o kadar merak ediyorum ki kalbim ağzımda hiç bişey için bu kadar emek harcamamış heyecanlanmamış kendimden önce birini düşünmemiştim yavaştan anne oluyorum galiba:)
dualarınızı eksik etmeyin...haftasonu giremezsem şimdiden keyifli hafta sonları hepinize...

Çok geçmiş olsun canım.Benim de en korktuğum şeydir grip olmak. Arkadaşın da dediği gibi ıhlamur içebilirsin. Ayrıca boğazın için yarım çay bardağı suya biraz limon sıkıp biraz da tuz atıp karıştır ve yutmadan bununla boğazına gargara yap.Bana bunun çok faydası oluyor, inşallah sana da olur.

günaydın kızlar
ben sanırım alerji oldu heryerim kaşınıyo kızarıyo özellikle belim karnım kollarım kaşımamaya çalışıyorum ama dayanılmıyo off
gece uyuyamadım kaşınmaktan

Günaydın. Bence de bi doktoruna sorsaydın iyi olurdu. Çünkü sık yaşanan bir durum değil.İnşallah geçmiştir şimdi.

Allah gönlüne göre versin canım. Bunlar çok güzel heycanlar.Cinsiyetini öğrenince yaz ama biz de merak ediyoruz.

ya tabi yediğinden olabilir duş almakta iyi gelmiştir. geçmiş olsun tatlım.

Günaydın. Bence de bi doktoruna sorsaydın iyi olurdu. Çünkü sık yaşanan bir durum değil.İnşallah geçmiştir şimdi.

teşekkürler arkadaşlar geçiyo sankiama akşam tekrarlarsa doktora bizzat gidicem ama şuan kaşınmıyorum bende aradabi olurdu uzun zamandır yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…