2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Sağol canım, o gargarayı da bi deneyeyim ben. İnşallah iyi gelir. Bebişlerin nasıl bu arada, hissediyorsun değil mi hareketlerini. Ben erken olduğu için hissetmiyorum henüz, sabırsızlanıyorum ama Dün ultrasona girdim ben, bi tanesini kız sanki ama diğerinden emin olamadım dedi. Tek yumurta ikizine benziyor dedi, ben de o da kız o zaman dedim. Belli olmaz dedi. Tek kese içinde gibi dedi önce, sonra çok ince bi zarla ayrılmışlar dedi. Cinsiyeti 18. haftada tam net belli olur dedi ama bakalım, hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunlar da.

Son düzenleme:
teyzeler merhaba:)

benim huysuz pıtırcığım yine bacağını altına almış oturuyodu zar zor dr kız dedi resmen karnım acıdı görceez diye %95 kız ama istersen bi ultrason daha bekleyeim dedi valla sizin bebişler nasıl bilmiyorum ama benim ki bi pozisyon alıp öyle hareket ediyo eli kolu oynak ama inat yapıyo galiba :)) neyse canı sağolsun pıtırcığımın

bu arada dr bir daha 3 lü 4 lü test yapmıycam sana dedi ikili sonucu iyi diye sürekli aynı stresi yaşatmak istemem dedi sağolsun sadece bugün afp kan testi yaptı bebeğin omurilik beyniyle ilgili detaylı bi kan testiymiş.
20.haftada detaylı ultrasona gircem fetal bişey dedi ama anlamadım perinatalog bakıcak yine artık hayırlısı.
bi de çatlak kremini sordum özellikle marka var mı diye dr umu iyi tanımışım doğal yollarla nemlendirmeye çalış dedi ama yine de bi tane al istersen ben onlara inanmıyorum annenin yapısı ile ilgili dedi.bazı anneler neler kullanıyo yine çatlıyo kimisi hiç bişey sürmüyo pırıl pırıl çatlaksız doğuma giriyolar dedi. Yani ne yapsam bilemedim bebe yağı badem yağına devam edelim baari :))

ay unutmadan çok yazdım ama labaratuarda kan testi için beklerken bi tane hamile kız kontrolden çıktı 7 aylıkmış 7.aya kadar kız demişler bugün erkek demişler morali bozulmuştu biraz kapı süslerine kadar pembelerle doldurmuş herşeyi benim de bi gözüm korktu zaten 7.aydan önce bişey almıycaktım şimdi hepten ürktüm :)) hayırlısı

ay ne fena yaa bende çok bozulurdum heralde.bide ben kız istiyodum kız dediler.hevesler pembeler de alınıyo.bide erkek çıkıyomuş.
eyvah ki ne eyvah.0-3 leri alalım bari sadece en kötü ihtimal 3 ay pembe giyinir :))
ben odanın duvar kağıtlarını dolaplarını bile seçtim.sadece şubat ayı gelsin diye bekliyorum almak için,giysiler neysede duvarları mobilyaları değiştirmek çok zor olurdu :)) pembe odalı erkek bebek :))))9

aynen canım genelde kızsa biraz ihtimal oluyo diyolar yani 5-6. ayda baksak ona göre alırız diye düşündük eşimle bi de sevmeye başladık şimdiden kızım kızım diye :)))
aynı olay bizim bi akrabanın başına geldi onlar doğumda öğrenmişler.Bi de teyzenin hep oğlu var oğullarının hep oğlu oldu kız hasretiyle yanıp tutuşuyolar dr usg de bi oğlunun çocuğuna kız diyo bunlar odalar filan doğumda erkek olunca hepsi susup klmış öyle tabi istisna bunlar ama insan yine de ne olur ne olmaz diyo :)

Hayırlı olsun canım. Seninki rahatına pek düşkün herhalde baksana Benim de ikili testimi yapmadı doktor, sağlıklı ölçüm yapamayınca üçlü yapalım dedi. Öyle olabiliyormuş, ya ikili yapıp üçlü yapmıyor ya da ikili yapmayıp üçlü yapıyor. Bir de iki testi de yaptıran doktorlar var tabi. İçin rahat olsun, Allaha emanetler öncelikle. Çatlak kremiyle ilgili doğru söylemiş aslında doktorun tamamen cilt yapısıyla ilgili, esnek değilse mutlaka çatlıyor. Badem yağı kötü kokuyor ama iyi de geliyor, ablam kullandı ikisinde de hiç çatlağı yok. Cinsiyet tahminleri genelde tutuyor ama arada istisnalar var tabi. Bence 5-6 ayı beklemek en iyisi. Sürprizle karşılaşmamak için

Dilemciğim ne güzel hissettin demek bebişi, darısı bizlere. Merakla bekliyoruz ama hala tık yok bizimkilerde Komşun doğum yaptı demek ne güzel, mis gibi kokuyodur o bebiş şimdi. Maşallah ona. Erken mi doğdu kaç haftalık? Umarım küvöze gerek kalmamıştır. Bir de doktoru kimdi?

Mutlu haftasonları kızlar..
Ervacığım, tebrik ediyorum.. Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Ecem, masal unutmamışsınız beni çok teşekkür ederim..
suzi, çok büyük geçmiş olsun.. En acısızından tedaviler dilerim..
ve diğer arkadaşlar, hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum..
Ben ancak fırsat bulup girebildim nete.. Dün yaklaşık 16 saat uyudum :) Ara ara oluyor böyle.. Size asıl anlatacaklarım başka :)

Cuma günü randevumuz vardı, bebişim göstermemişti kendisini öncekilerde.. Ben de tatlı+ vişne suyu içip gittim. Doktor ultrasonu açar açmaz ekranda bebişin pipisini gördüm :) Şaşırıp kaldım, düşünün direkt bacak arası :) "Ya erkek mi bu" diyecektim tam doktorumuz "Cinsyetini söylememştik değil mi, erkek geliyor" dedi.

Ultrasona gitmeden tatlı yemek bebeği epey hareketlendiriyormuş, tecrübeyle sabittir arkadaşlar..

Çok çok farklı duygular içindeyim, Allah herkese nasip etsin bu duyguları inşallah..
Sağlıcakla kalın arkadaşlar..

hayırlı olsun cnm,sağolıkla kucağına da alırsın inşallah oğluşunu :)
adı belli mi?

kızlar ne güzel haberler vermişsiniz ööle
hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah....
asyacım bizi ihmal etme lütfen daha sık ziyaretimizde bulun
ervacım bizede dr geçen hafta %99 kız dedi ama aynı tedirginlik bendede olduğu için birkaç ultrasondan sonra alışverişe baslamayı düşünüyorum..

günaydın kızlar.. güzel,sağlıklı, bebeklerimizle mutlu bir hafta geçirmek dileğiyle...
haftasonu çok ıssız kalmış topiğimiz..

günaydın kızlar
ben sanırım alerji oldu heryerim kaşınıyo kızarıyo özellikle belim karnım kollarım kaşımamaya çalışıyorum ama dayanılmıyo off
gece uyuyamadım kaşınmaktan

geçmiş olsun, ama kesin dr.unla irtibata geç,ilk hamileliğimde bende benzer şeyler olmuştu.allerji sandım.dr.uma gösterdim o da allerji geçer diyip geçiştirdi.halbuki kızamıkçık geçiriyormuşumo da gebelikte çok riskli oluyor.Allah korusun.sadece allerji olabilir ama yine de ihmal etme bence

saol canım şuara geçti gibi yayılmadı fazla sanırım geçiyo

Çok teşekkürler kızlar çok sağolun.
İsim konusunda pek bedbahtız..
İnanın hiç bir şey bulamadık. Eşimle birlikte serde edebiyatçılık olunca daha da zorlanıyoruz :)
Kriterler çok olunca eh bulmak da zorlaşıyor..
1. Türkçe olsun.
2. Tek isim olsun.
3. Bi çırpıda söyleniversin. Mümkünse en fazla iki hece.
4.Orijinal olalım derken marjinal olmasın.
sın sın da sın sın :)
İsim konusunda bizim işimiz zor. Tabii bunların hepsi işin gülme boyutu.. Sağlık sıhhat versin Allahım da gerisi hikâye arkadaşlar.
Her türlü öneriye açığız :)
Melekleriniz ve siz meleklere misafirsiniz :)

Bu arada goodjin bende de kaşıntı var. Ama tuhafı şu ki sağ ve sol bacağımın basenin az üstünde kaşıntı var. Sadece o kısımlarda. Kaşımaktan hafif yara oldu. Ne zaman acımsı bir şey yesem kaşıntı artıyor. Sanırım acıya karşı bir tepki. Sen yine de ihmal etme. çok geçmiş olsun.

Günaydın. İnşallah atlatmışsındır gribi. Evet çok güzel bir duygu onları hissetmek. Doktorunun söylediğine şaşırdım biraz, çünkü benim doktorum tek yumurta ikizlerinin cinsiyetlerinin aynı olduğunu söyledi. Senin de dediğin gibi önemli olan sağlıklı olmaları.

Hayırlı olsun prensesin.Kız çocuk annesi olmak çok güzel. Doktorun cinsiyette mutlaka hata payı var, bu hepimiz için geçerli ama biz doğru olduğunu umalım.Değişirse alışmak biraz zor olur gerçekten.

Senin de oğluşun hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla, mutlulukla büyüt inşallah.

cnm benimki kız.biz Merlin koyacağız.
Erkek olsaydı Koray koyacaktık.Gerçi hala erkek fikrini silmiş değiliz kafamızdan :) malum süpriz olabiliyomuş.
bun ların yanında birde Renan ismini beyeniyorum hem kıza hem erkeğe koyuyolar.ama sanırım arapça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…