bende en büyük değişiklik göğüslerimde,
kocaman oldular.arabada ufak bi tümsekten geçsek bile sarsıntıdan acıyo,üstlerine yatamıyorum,
üzerindeki damarlar çok belirginleşti bide kılcal damarlar çok belli oluyor.
bu gün sekizinci hafta kontrolüme gittim
5+0 da kalp atışlarını duymuştuk zaten.
bu gün 7+4 üm herşey normal,kalp atımı var büyüklük normal
10.6mm bebeğim şu anda tahminen bir kiraz kadar :))))
bir ay sonra yine çağırdı 2 li test için,
devlet hastanesine gidiyorum.bi yandan da özelde beni takip edecek ve doğumumu yapacağım hastane arayışındayım.
istanbul avrupada hangi hastaneye gidiyorsunuz öneriniz varımı?
devlet hastanesine gidiyorum.bi yandan da özelde beni takip edecek ve doğumumu yapacağım hastane arayışındayım.
bende istanbul avrupa yakasında doktor arayışındayım, halkalıda oturuyorum, şuan evime yakın diye rumeli hospitalde Hasan beye gidiyorum, çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor, herşeyi tek tek anlatıyor ama nedense ben rahat olamıyorum, kadın doktor arıyorum. kime sorsam nisa hastanesini önerdi, ama orasıda çok kalabalıkmış. daha önceden medicanada Özlem hanıma gidiyordum, o da soğuk bir kadın, çok ilgili değil. varsa öneriniz bende bekliyorum.
bende istanbul avrupa yakasında doktor arayışındayım, halkalıda oturuyorum, şuan evime yakın diye rumeli hospitalde Hasan beye gidiyorum, çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor, herşeyi tek tek anlatıyor ama nedense ben rahat olamıyorum, kadın doktor arıyorum. kime sorsam nisa hastanesini önerdi, ama orasıda çok kalabalıkmış. daha önceden medicanada Özlem hanıma gidiyordum, o da soğuk bir kadın, çok ilgili değil. varsa öneriniz bende bekliyorum.
arkadaşım sana bişi söyleyeyimmi inan erkek dr.lardan daha çok memnun kaldım 5 senelik maceram içinde...
Ben g.o.paşadayım sana uzak kalır tavsiyelerim....
bahçelievler jfk.da ali bey var o da çok mükemmel biri.
Benim tercihim de erkek doktordan yana canım.Yıllardır da değiştirmeyi hiç düşünmedim.Gittiğimde muayenede elbette çekiniyorum ama beni hem iyi dinliyor hem de anlıyor.Ne yazık ki o yakada ki hastaneleri bilmiyorum.Ama ben Çamlıca Medicana Hüseyin Bey e gidiyorum.Çok sakin ve ağır bir adam.İnşaallah sende içine sinen bir doktor bulursun.
öncelikle teşekkürler tavsiyeler için, jfk'da 2tane ali bey var, hangisi tavsiye ettiğiniz? birde beylikdüzü medicanadaki selman bey ve eşi tüp bebek bölümündeler, sadece tüp bebekle mi ilgileniyorlar acaba bilginiz var mı?
kızlar aranızda günlük tutmaya başlayan varmı?** bir arkadaşım tavsiye etmişti.. ultrason resimlerinide koymuştu... heyecanlarını,korkularını, değişen hayatını hep yazmış... doğumdan sonrada bi süre yazmış... harika bir anı kitabı olmuş.. kendini bildiğinde çocuğuna vermek istiyor... çok hoşuma gitti... bende yapmak istiyorum.. sizinlede paylaşmak istedim...
Ben de Mart annesi olacağım inşallah..
Doğum izni 6 ay olacakmış.Sadece memurlar için mi?Özel sektör çalışanları da faydalanabilecekmi?Fikri olan var mı?
selam kızlar..bugün kesinleşti artık mart annesi olacağım benimde..:) kalp atışını duyduk bebişimizin..
hepimize hayırlı olsun bebeklerimiz...
ve inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin Allahım..
selam kızlar..bugün kesinleşti artık mart annesi olacağım benimde..:) kalp atışını duyduk bebişimizin..
hepimize hayırlı olsun bebeklerimiz...
ve inşallah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin Allahım..
kızlar aranızda günlük tutmaya başlayan varmı?** bir arkadaşım tavsiye etmişti.. ultrason resimlerinide koymuştu... heyecanlarını,korkularını, değişen hayatını hep yazmış... doğumdan sonrada bi süre yazmış... harika bir anı kitabı olmuş.. kendini bildiğinde çocuğuna vermek istiyor... çok hoşuma gitti... bende yapmak istiyorum.. sizinlede paylaşmak istedim...
CANIM bende gunluk tutmaya başladım. Taa esimle tanışmamızdan itibaren özet geçip yazdım.simdide hergün yorgunluktan yazamasamda her hafta yazıyorum bebisime .
Merhabalar arkadaşlar kısmetse bende mart annesi olacağım ilk bebeğimi dünyaya getireceğim. 7,5 ay bekledim bebeğimi sonunda allahım kısmet etti. Hayırlısıyla inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız.
Ben de Mart annesi olacağım inşallah..
Doğum izni 6 ay olacakmış.Sadece memurlar için mi?Özel sektör çalışanları da faydalanabilecekmi?Fikri olan var mı?
canım daha netleşmedi ama olursa herkes için geçerli olur benim görümcem doğum yaptı ben öğretmenim aynı benim gibi iznini kullandı biraz da işyerinin insiyatifi sıkıntı yaşatmazlarsa rahatlıkla kullanırsın,mart anneleri şanslı hesapladım yaza girdiğimizde bebişler 3 ayını doldurmuş olacak sağlıkla geçer umarım şu dönemimiz...
CANIM bende gunluk tutmaya başladım. Taa esimle tanışmamızdan itibaren özet geçip yazdım.simdide hergün yorgunluktan yazamasamda her hafta yazıyorum bebisime .