2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Bende eşimde çok konuşuyoruz.Evde sürekli yalnız olduğum için konuşup duruyorum valla bıdı bıdı.Yemek de aynı şikayetler bende de var.Belki birileri pişirse yerim de yapacak kimsem yok Yavrum sen benim depodan kullan diyorum :) Ben 4 aydan sonra telafi ederim :)

Kızlar bebeğiniz ile ilgili ilk ne zaman ne almak istiyorsunuz?Ben kalp atışlarını duyayım ya da bileyim tulum ve patik almak istiyorum hemeenn :))

bende yalnızım.kendim pişiriyorum ama o kokular mahvediyo beni.dediğin gibi biri pişirse daha iyi olur belki.valla ben çok zayıfım zaten depoda varmıdır bişey bilmiyorum.ama sütü cevizi ve meyveyi eksik etmememye çalışıyorum.12haftayı dört gözle bekliyorum bulantılar bitiyomuş heralde. tıka basa doymayı özledim

Annemde de kızkardeşimde de 4 aylıkken bitmiş.Kardeşim zaman zaman 6 ayı buldu diyor Bende zorunlu olanları yiyorum ama iftara misafir olmadığı sürece mutfağın yanından geçmiyorum.Bulantım oldukça da buna bebeğimin sebep olduğunu hatırlayıp mutlu oluyorum :)

ben daha kayıt olmadım aile hekimine... acele etmem gerekirmi?*
Ben de olmadım gerekiyormuymuş ki=
smear bende istedim dr.dan,şimdi olmaz ilerde yaparız dedi:44:
Canım kayıt yaptır hemen istersen aşı randevularını falan veriyorlar.Ben İstanbul da yaşıyorum,yoğun tabi o yüzden randevulu ama.Belki senin yaşadığın bölge de böyle değildir.
ben de İst.deyim avrupa yakasında
zor şartlarda çalışıyosun cnm ya,Allah yardımcın olsun.
hehehe akıllı kuzun demekkianasını üzmicek galiba şimdi canının istediğini ye ohhhh.
yaaa benim 2 saat arayla midem kazınıyo resmen..bunu da sorayım bari dr a:44::44:
ayy aynen mide kazınması enteresan,tıka basa yiyemiyorm hemen doyuyorum,daha doğrusu tıkanıyorım sanki

benim dr.um da eşimin ısrarı üzerine2-3 saniye dinletti nasıl da hızlı atıyordu
ben yuzustu yatamıyorum kı canım hem canım acıyor hem karnım baskı yapıyor

eşim pür dikkat beni dinliyor izliyor uykuda bile,bana da yasak o yüzden

Son düzenleme:
vallahı kızlar bende mıde bulantısı 1 gunluklmus gectı gıttı homını gırtlak pufidi kandıl ben ne gelırse onume yıyorum yakında yuvarlanarak ınecem merdıvenlerden zaten bırde ben melegıme kalp atıslarını duydugum gun su ıcıne gıydırdıgımız badılarden var ya onlardan almak ıstıyorum kızlar herkes dıyor kı bu arada 3 aylıktan sonra ayda 1 tane cocuk bezı alın evde hazır olsun sızler ne dıyorsunuz bu konu hakkında

benim düşüncem farklı ben 6.aya girmeden pek bişi almayı düşünmüyorum.,bence para biriktir bezi olduğunda alırsın cnm

bende aynen istahim acayip acildi bu aylarda kiloda almak istemiyorum pek ama... surekli birseyler yemek istiyorum.. 1-2 hafta mide bulantisindan sonra istahim acildi..
ben simdiden cocuk bezi almayi dusunmuyorum. bana gore erken.. ama benim durumum farkli, ben tup bebekle hamile kaldim.. o yuzden herseyi hemen almayi dusunmuyorum

cnm çocuğınun boyutlarını bilemeyeceğin için alma derim.. arkadaşlarımın önerisi bir paket yeni doğan al... sonra çocuğuna göre alırsın diyorlar mantıklı bencede yaa totoşları büyük olursa

yok canım ben bez alma taraftarı degılım sadece bana soylenenı soyluyordum bana gore de erken bez ıcın saglıkla gelsınler de bez ısı kolay hemen alırım melegıme

hepimiz oburuz deseneşimdiden 3. öğünümü yemiş bulunmaktayım..:) geceye kadar kaç olur bilmem

kızlar ben ıse gıdıyorum kendınıze ve bebıslere ıyı bakın bol tatlılı ve bol tursulu gunler sızlere tabı kı bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…