ben yuzustu yatamıyorum kı canım hem canım acıyor hem karnım baskı yapıyor
konuşuyorum valla . özellikle yemek yemem gerektiğinde. 2 haftadır bulantım var. yumurtadan domatesten etten... tiksindim. ne yiyeceğime karar verirken bebişimle konuşuyorum ne yiyelim bu gün ... diye.bazen televizyonda gördüğüm olumlu veya oolumsuz olaylarda da başlıyorum şimdiden öğüt vermeye :)
Bende eşimde çok konuşuyoruz.Evde sürekli yalnız olduğum için konuşup duruyorum valla bıdı bıdı.Yemek de aynı şikayetler bende de var.Belki birileri pişirse yerim de yapacak kimsem yokYavrum sen benim depodan kullan diyorum :) Ben 4 aydan sonra telafi ederim :)
Kızlar bebeğiniz ile ilgili ilk ne zaman ne almak istiyorsunuz?Ben kalp atışlarını duyayım ya da bileyim tulum ve patik almak istiyorum hemeenn :))
Kızlar bebeğiniz ile ilgili ilk ne zaman ne almak istiyorsunuz?Ben kalp atışlarını duyayım ya da bileyim tulum ve patik almak istiyorum hemeenn :))
bende yalnızım.kendim pişiriyorum ama o kokular mahvediyo beni.dediğin gibi biri pişirse daha iyi olur belki.valla ben çok zayıfım zaten depoda varmıdır bişey bilmiyorum.ama sütü cevizi ve meyveyi eksik etmememye çalışıyorum.12haftayı dört gözle bekliyorum bulantılar bitiyomuş heralde. tıka basa doymayı özledim
Ben de olmadım gerekiyormuymuş ki=ben daha kayıt olmadım aile hekimine... acele etmem gerekirmi?*
smear bende istedim dr.dan,şimdi olmaz ilerde yaparız dedi:44:Merhaba :) benim ilk kontrolüm 1 ağustostaydı,sadece kese göründüğü için kan tahlilleri 15 ağustosta ki 2.randevu da yapılacakmış.Şimdilik sadece smear testi yapıldı onun sonucunuda haftaya muayene günü alıp göstereceğim.Hayırlı haberlerle inşaallah..
ben de İst.deyim avrupa yakasındaCanım kayıt yaptır hemen istersen aşı randevularını falan veriyorlar.Ben İstanbul da yaşıyorum,yoğun tabi o yüzden randevulu ama.Belki senin yaşadığın bölge de böyle değildir.
zor şartlarda çalışıyosun cnm ya,Allah yardımcın olsun.kabus gunu 1 eylul canım 1 eylulde tasınıyorum mıde bulantılarım kesıldı cok sukur zaten sefımın sordugu ılk soru da mıde bulantın var mı oldu cunku ben burda bır otelın a la carte restaurantında servıste calısıyorum eger mıde bulantım olsa kesınlıkle cıkarır benı bır dakıka bıle durmaz melegım ısını bılır benım
ayy aynen mide kazınması enteresan,tıka basa yiyemiyorm hemen doyuyorum,daha doğrusu tıkanıyorım sankihehehe akıllı kuzun demekkianasını üzmicek galiba şimdi canının istediğini ye ohhhh.
yaaa benim 2 saat arayla midem kazınıyo resmen..bunu da sorayım bari dr a:44::44:
cnm ben bugün ultrasoda gördüm kalbinin attığını ama sesini dinletmedi.sordum sesini duyabilir miyim diye. doktor ben 3 aydan önce dinletmiyorum tıbbi olarak zaralı dedi bende ısrar etmedim.böyle bir sey duydunuz mu ?
ben yuzustu yatamıyorum kı canım hem canım acıyor hem karnım baskı yapıyor
vallahı kızlar bende mıde bulantısı 1 gunluklmus gectı gıttı homını gırtlak pufidi kandıl ben ne gelırse onume yıyorum yakında yuvarlanarak ınecem merdıvenlerden zaten bırde ben melegıme kalp atıslarını duydugum gun su ıcıne gıydırdıgımız badılarden var ya onlardan almak ıstıyorum kızlar herkes dıyor kı bu arada 3 aylıktan sonra ayda 1 tane cocuk bezı alın evde hazır olsun sızler ne dıyorsunuz bu konu hakkında
Ben de olmadım gerekiyormuymuş ki=
smear bende istedim dr.dan,şimdi olmaz ilerde yaparız dedi:44:
ben de İst.deyim avrupa yakasında
Son 6 yıldır her sene yaptırıyorum smear testini(ailemde ne yazık ki çok fazla kanserli hasta var)zorunlu yani.O yüzden zamanında yaptırdım.Anadolu yakasında Çengelköy deyim bende.Doktorun muayenehanede mi hastanede mi?
Ben de olmadım gerekiyormuymuş ki=
smear bende istedim dr.dan,şimdi olmaz ilerde yaparız dedi:44:
ben de İst.deyim avrupa yakasında
Son 6 yıldır her sene yaptırıyorum smear testini(ailemde ne yazık ki çok fazla kanserli hasta var)zorunlu yani.O yüzden zamanında yaptırdım.Anadolu yakasında Çengelköy deyim bende.Doktorun muayenehanede mi hastanede mi?
vallahı kızlar bende mıde bulantısı 1 gunluklmus gectı gıttı homını gırtlak pufidi kandıl ben ne gelırse onume yıyorum yakında yuvarlanarak ınecem merdıvenlerden zaten bırde ben melegıme kalp atıslarını duydugum gun su ıcıne gıydırdıgımız badılarden var ya onlardan almak ıstıyorum kızlar herkes dıyor kı bu arada 3 aylıktan sonra ayda 1 tane cocuk bezı alın evde hazır olsun sızler ne dıyorsunuz bu konu hakkında
cnm çocuğınun boyutlarını bilemeyeceğin için alma derim.. arkadaşlarımın önerisi bir paket yeni doğan al... sonra çocuğuna göre alırsın diyorlar mantıklı bencede yaa totoşları büyük olursavallahı kızlar bende mıde bulantısı 1 gunluklmus gectı gıttı homını gırtlak pufidi kandıl ben ne gelırse onume yıyorum yakında yuvarlanarak ınecem merdıvenlerden zaten bırde ben melegıme kalp atıslarını duydugum gun su ıcıne gıydırdıgımız badılarden var ya onlardan almak ıstıyorum kızlar herkes dıyor kı bu arada 3 aylıktan sonra ayda 1 tane cocuk bezı alın evde hazır olsun sızler ne dıyorsunuz bu konu hakkında
cnm çocuğınun boyutlarını bilemeyeceğin için alma derim.. arkadaşlarımın önerisi bir paket yeni doğan al... sonra çocuğuna göre alırsın diyorlar mantıklı bencede yaa totoşları büyük olursa
hepimiz oburuz desenebende aynen istahim acayip acildibu aylarda kiloda almak istemiyorum pek ama... surekli birseyler yemek istiyorum.. 1-2 hafta mide bulantisindan sonra istahim acildi..
ben simdiden cocuk bezi almayi dusunmuyorum. bana gore erken.. ama benim durumum farkli, ben tup bebekle hamile kaldim.. o yuzden herseyi hemen almayi dusunmuyorum
kızlar ben ıse gıdıyorum kendınıze ve bebıslere ıyı bakın bol tatlılı ve bol tursulu gunler sızlere tabı kı bana da
hadi canim kolay gelsin... bende birazdan cikcam isten insallah.. eve gidip yatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?