öncelikle teşekkürler tavsiyeler için, jfk'da 2tane ali bey var, hangisi tavsiye ettiğiniz? birde beylikdüzü medicanadaki selman bey ve eşi tüp bebek bölümündeler, sadece tüp bebekle mi ilgileniyorlar acaba bilginiz var mı?
Ali osman koyuncuoğlu...doğru tüp bebek bölümündeler ama gebelik takibi ile de ilgileniyor olması lazım cnm...eşini bilmem de selman bey iyi biri diye duymuştum
arkadaşım sana bişi söyleyeyimmi inan erkek dr.lardan daha çok memnun kaldım 5 senelik maceram içinde...
Ben g.o.paşadayım sana uzak kalır tavsiyelerim....
bahçelievler jfk.da ali bey var o da çok mükemmel biri.
Kızlar yediklerinizde nelere dikkat ediyorsunuz?
Ben asitli içeceklerden yudum tadıyorum sadece,sucuk salam sosis çiğköfte filan yemiyorum.koyun etini ellemem yasak,kıymayı eldivenle ellemeliymişim.(toxoplazmam negatif çünkü geçirebilirmişim Allah korusun) hazır meyve suyu da ii değilmiş,akşam şeftali kompostosu yaptık bugün şişeye koyup işe getirdim kahvaltımda içtim.
çayı hava sıcak olduğundan canım pek çekmiyor.
ben çok asitli içecek içen bir insandım ama 3 haftadır hiç ağzıma sürmüyorum. bol bol su içiyorum aklıma geldikçe. vişne aldım kaynattım şişeye koydum içiyorum. kayısı da kaynattım, tanelerini de rondodan geçirdim, bol tanecikli bir içecek oldu. tavsiye ederim. süt içmeye çalışıyorum, sade içemezsem nesquickli yapıyorum. yumurtadan nefret ederim o yüzden bıldırcın yumurtası haşlayıp 10 parçaya bölüp yutuyorum. etten nefret eder oldum. kırmızı et, tavuk hepsi midemi bulandırıyor. sebze seviyorum. ceviz yemeye çalışıyorum. yemek masasına oturup yediğimde karnım şişiyor ve hazımsızlık oluyor. o yüzden gün içinde sık sık az az yiyorum, elimde atıştırıyorum.
dün bir müzik marketten hamile platesi ve hamile yogası dvdleri aldım.akşam ikisini de denedim.
ikisinide yapıcam beyendim ama yoga süpermiş çok huzurlu çok sakin
ilerleyen zamanlarda sırt bacak ayak ağırıcı çekicez belki bunlar yardımcı olur
hem doğum sonrası gevşeyen karın kaslarının toplanmasına da yardımcı oluyomuş.
80 kilo ile hamile kaldım o yüzden dikkat etmem gerekiyo benim
off 5 ay,allah sabır versin.ben geçenlerde 3 gün köye gittim annemlerin yanına öldüm öldüm dirildim kocam diye
heke bide hamilesin hepten zor olacak galiba
kola, hazır meyve sularını zaten ıcmezdım.her gun turk kahvesı ıcerdım.su anda kahve ya da cay da ıcmıyorum sadece su.cunku canım ıstemıyor.sabah kahvaltısında peynır yemeye calısıyorum.ofıste yapıyorum kahvaltımı.bu yuzden yumurta yemem cok zor.ınsallah bebegım onun eksıklıgını yasamaz.oglen yemeklerım duzenlı sayılır.ogleden sonra 1 porsıyon meyve.arada bırkac tane cevız yıyorum.aksam yemekte de ne yapabılırsem.canım yapmak ıstemezse kahvaltıya talım.ıste o zaman yumurta yıyorum.bol bol da su ıcmeye calısıyorum.ama sankı yeterınce beslenemıyorum gıbıme gelıyor.sızce nasıl
bir haftadır şidetli bulantım ve kusmam vardı. 5 günde 2 kilo verdim ve serum takviyesi aldım. fakat ilginç ki bugün baya bir iyiyim. inşallah sıkıntılarım son bulmuştur. doktorum progestan kullanımımı azalttı, bundan mı? yoksa serumdan mı acaba. çünkü seruma bulantı için bir ilaç da takviye etmişti. o ilaç da geçici olarak etki eder diye düşünüyorum. ya da progestoranı azalttığım için olabilir. keyfim yerinde bugün:)
bir haftadır şidetli bulantım ve kusmam vardı. 5 günde 2 kilo verdim ve serum takviyesi aldım. fakat ilginç ki bugün baya bir iyiyim. inşallah sıkıntılarım son bulmuştur. doktorum progestan kullanımımı azalttı, bundan mı? yoksa serumdan mı acaba. çünkü seruma bulantı için bir ilaç da takviye etmişti. o ilaç da geçici olarak etki eder diye düşünüyorum. ya da progestoranı azalttığım için olabilir. keyfim yerinde bugün:)
canim prgogestanda mide bulantisi yapiyor.. ondan olabilir.. ama benim mide bulantilarimda birden kesildi.. simdi ara ara cok hafif geliyor.. ama benim bulantilarim siddetli degildu,
kola, hazır meyve sularını zaten ıcmezdım.her gun turk kahvesı ıcerdım.su anda kahve ya da cay da ıcmıyorum sadece su.cunku canım ıstemıyor.sabah kahvaltısında peynır yemeye calısıyorum.ofıste yapıyorum kahvaltımı.bu yuzden yumurta yemem cok zor.ınsallah bebegım onun eksıklıgını yasamaz.oglen yemeklerım duzenlı sayılır.ogleden sonra 1 porsıyon meyve.arada bırkac tane cevız yıyorum.aksam yemekte de ne yapabılırsem.canım yapmak ıstemezse kahvaltıya talım.ıste o zaman yumurta yıyorum.bol bol da su ıcmeye calısıyorum.ama sankı yeterınce beslenemıyorum gıbıme gelıyor.sızce nasıl
yiyebilirsen ofistede yenir yumurta ben 4 ay diyet yaptım karatay diyeti,bunun 3 ayı hersabah nerdeyse 2 yumurta yedim hemde ofiste:) ama sıcaklarda çekilmiyo sanırm ki hiç canım çekmiyor.hiç yumurta yemedim şu 3 haftada..peynir-yoğurt-ayrandan o eksikliği almaya çalışıyorum..meyvem hergün var benimde....cevizi de diyetteyken çok yediğim içinmidir nedir şimdilerde hiç istemiyo canım.arada atıyorum ağzıma 2-3...ya tüm dengemiz değişti bazen ben tanıyamıyorum kendimi:)
slm cnm
geçen hafta pazar günü uyandığımda azcık yanağıma doğru bir kaşıntı oldu.
kaşıdım ve sonra yan yana 5-6 tane sivilce denirmi bilmiyorum böyle kaşınan yakan bişi oluştu.
sonra kırmızı kırmızı dolaştım 2-3 gün:)
şimdi 2 gündür kaşınma kesildi gibi.
bilmiorum sinek te ısırmış olabilir ama görsen yanyana 5-6 tane nakış gibi