slm cnm
geçen hafta pazar günü uyandığımda azcık yanağıma doğru bir kaşıntı oldu.
kaşıdım ve sonra yan yana 5-6 tane sivilce denirmi bilmiyorum böyle kaşınan yakan bişi oluştu.
sonra kırmızı kırmızı dolaştım 2-3 gün:)
şimdi 2 gündür kaşınma kesildi gibi.
bilmiorum sinek te ısırmış olabilir ama görsen yanyana 5-6 tane nakış gibi
slm hamişler,
benimde kontrolüm bayramdan sonra kalp atışları için çok heycanlıyım inşallah duyarız.biraz tedirginim pzrtesi gittiğimde yoktu çünkü 2 hafta sonra gel demişti doktor.benim maşallah ne mide bulantım ne tiksinmem hiç bişiyim yok.sadece midem yanıyo sürekli,yiyorum yanıyo yemiyorum yine yanıyor.şişkinlik hemen hemen bütün hamişlerde var geliba bendede var.akşam yemekten sonra şişlikten ölüyorum
hayırlı olsun hayatım ınsallah duyarsın bebısının kalp atıslarını ben de daha duyamadım benım de kontrolum 21ınde bakalım hayırlısı olsun aynı sıkayetler bende de var mıde bulantım yok ama mıde yanmam var benım de canım
canım ben 5+3 ıken gıtmıstım ondan sonra hıc gıtmedım yenı randevum da 21 ınde sen buyuk ıhtımalle gec dollenme yasamıssındır korkma doktorlar ultrason kontrolunde eger ters bırsey olsaydı soylerdı kalbını ferah tut tatlım bızler de duyacagızneden bizimkiler duyulmadı acaba?
doktor bana ultrasonla baktığında daha çok küçük 4 haftalık dedi ama adet tarine göre 6 haftalıktı.adet tarihinle uyumlu dedi gerçi ama yinede kafam karıştı.
yani 2 hafta geridenmi gidiyor?keşke sorsaydım doktora pişman oldum şimdi kendi kendime moralde bozmak istemiyorum çok kafa yorup.ama burdan okuduğuma göre çoğu kişinin duyuldu kalp atışları
canım ben 5+3 ıken gıtmıstım ondan sonra hıc gıtmedım yenı randevum da 21 ınde sen buyuk ıhtımalle gec dollenme yasamıssındır korkma doktorlar ultrason kontrolunde eger ters bırsey olsaydı soylerdı kalbını ferah tut tatlım bızler de duyacagız
neden bizimkiler duyulmadı acaba?
doktor bana ultrasonla baktığında daha çok küçük 4 haftalık dedi ama adet tarine göre 6 haftalıktı.adet tarihinle uyumlu dedi gerçi ama yinede kafam karıştı.
yani 2 hafta geridenmi gidiyor?keşke sorsaydım doktora pişman oldum şimdi kendi kendime moralde bozmak istemiyorum çok kafa yorup.ama burdan okuduğuma göre çoğu kişinin duyuldu kalp atışları
iyi canım merak etme benım doktorum öle abartmaya gerek yok 2 bardak süt yada yogurt, avuc içi kadar proteın et yada mercimek yemeği mercımek corbası bile olabilir dedi.bi de ceviz hergün 2 tane dedi.istediğin kadar meyve yiyebilirisn dedikola, hazır meyve sularını zaten ıcmezdım.her gun turk kahvesı ıcerdım.su anda kahve ya da cay da ıcmıyorum sadece su.cunku canım ıstemıyor.sabah kahvaltısında peynır yemeye calısıyorum.ofıste yapıyorum kahvaltımı.bu yuzden yumurta yemem cok zor.ınsallah bebegım onun eksıklıgını yasamaz.oglen yemeklerım duzenlı sayılır.ogleden sonra 1 porsıyon meyve.arada bırkac tane cevız yıyorum.aksam yemekte de ne yapabılırsem.canım yapmak ıstemezse kahvaltıya talım.ıste o zaman yumurta yıyorum.bol bol da su ıcmeye calısıyorum.ama sankı yeterınce beslenemıyorum gıbıme gelıyor.sızce nasıl
evet canım yaa her gun degısık bı yerımde sıvılce cıkıyor.hormonlar yuzunden kaslarım da cabuk cıkmaya basladı sankı.ıyyy cırkın mı oldum ne:26:
slm hamişler,
benimde kontrolüm bayramdan sonra kalp atışları için çok heycanlıyım inşallah duyarız.biraz tedirginim pzrtesi gittiğimde yoktu çünkü 2 hafta sonra gel demişti doktor.benim maşallah ne mide bulantım ne tiksinmem hiç bişiyim yok.sadece midem yanıyo sürekli,yiyorum yanıyo yemiyorum yine yanıyor.şişkinlik hemen hemen bütün hamişlerde var geliba bendede var.akşam yemekten sonra şişlikten ölüyorum
Benim geçen haftalarda yaşadığım şeyleri yaşıyorsunuz,midem yanıyodu sanırım stresten gece kalkıp oturuyodum yatakta.hayırlı olsun hayatım ınsallah duyarsın bebısının kalp atıslarını ben de daha duyamadım benım de kontrolum 21ınde bakalım hayırlısı olsun aynı sıkayetler bende de var mıde bulantım yok ama mıde yanmam var benım de canım
canım geç döllenmedir hiç canını sıkma her şey normaldir.
kızlar sizinde kasıklarınız ağırıyomu ???
çok şiddetli değil ama inceden inceden gün boyu bi ağırıyo bi ağırmıyo
ne zaman gececek bilen varmı
Aynı durum bende de var.Hele hapşırdığım zaman kıvranıyorum.Ama doğuma kadar değişeceğini sanmam.Eeee yer açıyorlar kendilerine içeride1 gram ama 70 kiloya sığamadı anasının balııı
aa aynen hapşurunca öksürünce hemenn dizlerimi çekiyorum karnıma çok acıyo yoksa
bide gece uyurken sağ sola dönerken birden kasığımda bi gerilme oluyo aniden uyanıyorum o zaman çok fena acıyo işte :)))
bide çişiniz kokuyomu :))) hamilelik belirtisi diyolardı çişin kokması bende oldu işte sanırım doğurana kadar da gidecek galima hi hi hi :)))
aa aynen hapşurunca öksürünce hemenn dizlerimi çekiyorum karnıma çok acıyo yoksa
bide gece uyurken sağ sola dönerken birden kasığımda bi gerilme oluyo aniden uyanıyorum o zaman çok fena acıyo işte :)))
bide çişiniz kokuyomu :))) hamilelik belirtisi diyolardı çişin kokması bende oldu işte sanırım doğurana kadar da gidecek galima hi hi hi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?