2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

evet canım yaa her gun degısık bı yerımde sıvılce cıkıyor.hormonlar yuzunden kaslarım da cabuk cıkmaya basladı sankı.ıyyy cırkın mı oldum ne:26:

merhaba hamısler dunden bugune ne kadar cok yazmıssınız ya oku oku bıtmedı ama cok guzeldı okumak bırbırımızın sorunlarına yada sevınclerıne ortak olmak dun gece saat 12 ye kadar calıstım o yuzden de oglen uyandım ancak ama degısen bır sey yok 1 saat sonra gene ıse gıdecegım gunluk fıkrı cok ıyıydı ya ben de kendıme bır album aldım ılk ultrason goruntusunden ıtıbaren bır album yapacagım artık ılerde kısmet olursa gosterırım melegıme

slm hamişler,
benimde kontrolüm bayramdan sonra kalp atışları için çok heycanlıyım inşallah duyarız.biraz tedirginim pzrtesi gittiğimde yoktu çünkü 2 hafta sonra gel demişti doktor.benim maşallah ne mide bulantım ne tiksinmem hiç bişiyim yok.sadece midem yanıyo sürekli,yiyorum yanıyo yemiyorum yine yanıyor.şişkinlik hemen hemen bütün hamişlerde var geliba bendede var.akşam yemekten sonra şişlikten ölüyorum

hayırlı olsun hayatım ınsallah duyarsın bebısının kalp atıslarını ben de daha duyamadım benım de kontrolum 21ınde bakalım hayırlısı olsun aynı sıkayetler bende de var mıde bulantım yok ama mıde yanmam var benım de canım

neden bizimkiler duyulmadı acaba?
doktor bana ultrasonla baktığında daha çok küçük 4 haftalık dedi ama adet tarine göre 6 haftalıktı.adet tarihinle uyumlu dedi gerçi ama yinede kafam karıştı.
yani 2 hafta geridenmi gidiyor?keşke sorsaydım doktora pişman oldum şimdi kendi kendime moralde bozmak istemiyorum çok kafa yorup.ama burdan okuduğuma göre çoğu kişinin duyuldu kalp atışları

canım ben 5+3 ıken gıtmıstım ondan sonra hıc gıtmedım yenı randevum da 21 ınde sen buyuk ıhtımalle gec dollenme yasamıssındır korkma doktorlar ultrason kontrolunde eger ters bırsey olsaydı soylerdı kalbını ferah tut tatlım bızler de duyacagız

inşallah canım ya bende öyle düşünüyorum hani ters bişi olsa söylerdi heralde.yada ben bişi hissederdim terslik olsa.inşallah herşey yolunda gider hayırlısı artık.öpüyorum canım

canım geç döllenmedir hiç canını sıkma her şey normaldir.

iyi canım merak etme benım doktorum öle abartmaya gerek yok 2 bardak süt yada yogurt, avuc içi kadar proteın et yada mercimek yemeği mercımek corbası bile olabilir dedi.bi de ceviz hergün 2 tane dedi.istediğin kadar meyve yiyebilirisn dedi

Benim geçen haftalarda yaşadığım şeyleri yaşıyorsunuz,midem yanıyodu sanırım stresten gece kalkıp oturuyodum yatakta.
dr.um rennie çiğneme tableti verdi,yemekten yarım saat önce çiğne dedi.sorabilrisiniz dr.a

canım geç döllenmedir hiç canını sıkma her şey normaldir.

merhaba
seni karataydan hatırlıyorum çok sevindim aramızda olmana

Ya sizleri bilmiyorum ama aynı şeyleri yaşamış olmak hoşuma gidiyor,hepimiz sıradan yaşıyoruz.
inş.kalp atışı için bekleyen arkadaşlar için de en kısa zamanda seviniriz.
benim yarın 13.00'te görüşmem var bebeğimle,inş.iyidir yavrum

kızlar yolun çok başında olduğumuz için bence bu tedirginliklerimiz... yavrularımız rabbimize emanet.. içinizi ferah tutun ki miniğinizde huzurlu olsun
kontrol tarihlerimizi beklerken zaman geçmiyor sanki annelik duyguları galiba hep endişe:18::18::18:

kızlar sizinde kasıklarınız ağırıyomu ???
çok şiddetli değil ama inceden inceden gün boyu bi ağırıyo bi ağırmıyo
ne zaman gececek bilen varmı

Son düzenleme:
kızlar sizinde kasıklarınız ağırıyomu ???
çok şiddetli değil ama inceden inceden gün boyu bi ağırıyo bi ağırmıyo
ne zaman gececek bilen varmı

Aynı durum bende de var.Hele hapşırdığım zaman kıvranıyorum.Ama doğuma kadar değişeceğini sanmam.Eeee yer açıyorlar kendilerine içeride 1 gram ama 70 kiloya sığamadı anasının balııı

aa aynen hapşurunca öksürünce hemenn dizlerimi çekiyorum karnıma çok acıyo yoksa
bide gece uyurken sağ sola dönerken birden kasığımda bi gerilme oluyo aniden uyanıyorum o zaman çok fena acıyo işte :)))

bide çişiniz kokuyomu :))) hamilelik belirtisi diyolardı çişin kokması bende oldu işte sanırım doğurana kadar da gidecek galima hi hi hi :)))

aynen bahsettıgın butun belırtıler var bende bak boyle bırı deyınce aklıma gelıyor amanın ben bugun erkenden gelmısım evıme yoruldugumu anlıyorum ama sımdı bebısım hakkında konusunca butun yorgunlugum gecıyor

ayy o çiş kokusu bende de var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…