2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bende mart 2013 ilk annelerinden olucam inşallah:) beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrenmem çok supriz oldu bana hatta belirtileri ilk kk dan okudum hemen test yaptım hamileyim:) hemen üye oldum burdaki herkese çok teşekkürler herşeyi sizden öğreniyorum yazmakta bugüneymiş benimde bebişim bugün tam 8 haftalık oldu inşallah allah kısmet ederse tahmini doğum tarihi 24 mart 2013

Hayırlı,uğurlu olsun inşaallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)

kızlar eskiye göre adet zamanımız yaklaşınca aynı belirtiler görülebiliyomuş tatlı isteği karın ağrısı gibi hatta kanama bile olabilirmiş tedirgin olmamak lazımmış ama elde değil ben de bu aralar çikolata şelalesinde yüzmek istiyorum öyle böyle değil yani durumum çok vahim

bugün adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım var... rabbim sen koru... varmı bunu yaşayan

bende de oluyor canım arada bir. korkma. doktora sormuştum normal dedi.

ay ben çikolatadan nefret ediyorum. eskiden bayılırdım. şimdi markette o reyonlardan geçerken midem bulanıyor. sürekli tuzlu yiyorum

tebrik ederim canım kısmetse aynı gün anne olacağız :)

ay ben çikolatadan nefret ediyorum. eskiden bayılırdım. şimdi markette o reyonlardan geçerken midem bulanıyor. sürekli tuzlu yiyorum:34:[/QUOTE .!.:
aynen tatlı çikolata deli gibi yerdim şimdi sadece tuzlu ekşi istiyorum :)
acaba " ye tatlıyı doğur Hakkıyı,ye ekşiyi doğur Ayşeyi " sözü gerçekmidir :)))
kız mı geliyo ne

bugün adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım var... rabbim sen koru... varmı bunu yaşayan

benimde belim çok ağrıyor ( olabilirmiş böle şeyler..

canım hiç bir şey istemiyor ağzıma koyduğum hiç bişeyden tad alamıyorum çok halsiz ve bitkinim zorla yediğim bişeyide çıkarıyorum..midem boş olunca da çıkarıyorum( nasıl bir muammadır bu( Allah yardım etsin hepimizeeee

aynen tatlı çikolata deli gibi yerdim şimdi sadece tuzlu ekşi istiyorum :)
acaba " ye tatlıyı doğur Hakkıyı,ye ekşiyi doğur Ayşeyi " sözü gerçekmidir :)))
kız mı geliyo ne

valla bilemiyorum hiç canım ekşi istemedi ama gözümün önünden profiteroller yaş pastalar geçiyo geçen gün söylemesi ayıp nutella yı kaşıkladım artık dayanamadım :)

valla bilemiyorum hiç canım ekşi istemedi ama gözümün önünden profiteroller yaş pastalar geçiyo geçen gün söylemesi ayıp nutella yı kaşıkladım artık dayanamadım :)

ya bende ölüyorum turşu için yaaa... böyle kıtır kıtır
bide yememe izin çıksa eşimdenzararı olur diye tadmama izin var sadece

ben baktım ama son adet tarihine bakıcaz dimi orda
ben 17 haziranda son adet oldum ve kız gözüküyo cinsiyeti :)))

eğer ocakta ya da şubatta doğmadıysan normal miladi yaşına +1 ekleyip hamile kaldığın aya bakıyosun tablodan.eğer ocak-şubat doğumluysan +2 ekliyosun ben baktım erkek çıktı :) bakalım ne olcak anneme falan denedim uydu tesadüf olabilir ama kime denediysem çıkıyo :)

ben de baktım cın takvımıne erkek cıktı ben de tatlıyı daha cok yıyorum ama eksıye de yok demıyorum aman allahım saglıkla sıhhatle elı ayagı saglam gondersın de bebısımı kız erkek farketmez bızım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…