2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
selam kızlar ben doğurdum.başka var mı okumadım gerileri ama erken doğum riskimiz vardı zaten( allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.riski olan herkes yatsın hiç kalkmadann

hayırlı olsun cnm Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah ikiniz de iyisinizdir

selam kızlar ben doğurdum.başka var mı okumadım gerileri ama erken doğum riskimiz vardı zaten( allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.riski olan herkes yatsın hiç kalkmadann

cnm Allah analı babalı büyütsün Allah evladına sağlık versin şimdi nasılsınız küvöze aldılar mı herşey yolundadır umarım dilediğin gibi olur bizleri haberdar et..

aaaa cnm iyimisin,34 te doğurmuş oldun dimi
nasılsınız bebeğin nasıl,kendiliğinden mi geldi doktor mu aldı.
bebeğin kaç kilo
ne çok soru sordum
iyisinizdir inşallah

herkese cevap veriyorum şimdi..bebeğim 2 kilo doğdu,suyum geldi hastaneye koştuk.açıklıkta olunca normal doğdu çok şükür.onu kuvöze aldılar.10 gün yattı.bende toparladım kendimi bu sürede.2 gündür emzirmeye gidiyordum 2 saat aralıklarla..ama neyseki bugün çıkıyor.evimize gelicez inşallah.her şey yolunda çok şükür.çok kolay bi doğum oldu,korktuğum kadar değildi..rahat olun kızlar allah her şeyin bir kolaylığını veriyor.bütün hamişlere dua ettim.allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..artık fazla aranızda olamayabilirim malum bebek var:))) hepinizi öpüyorummmm.ha adını da ahmet enes koyduk:))

canm rabbim analı babalı büyütsûn yawrunu insallah canm sana sorum olcak suyun geldigi nasl anlaşılıyo benim ilk gebeligim hic bilmiyorum

Allah uzun sağlıklı ömürler versin tatlım bebeğine maşallh ikinizide sen ocak annesi olmuşssun ne güzel
:)

cnm gözünaydın bebeğin evine geliyor demek
rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah

ayyyy ne güzel Allah analı babalı büyütsün annesine babasına hayırlı olsun güzel okullarda okusun inşallah..

İnşallah cümlemiz senin gibi rahat doğururuz darısı başımıza

ben de sordum yer yer değişen bir şey değil bu. sadece okul müdürlerinin yaptıgı hatalardan kaynaklanan bazı durumlar olusuyor. yani işi bilmeyen idareciler ekliyor. ama tatile denk geldiği için sen de evde dinlendiğin için izinden sayılıyor. yani barada kaynıyor. ben de 2. dönem ditmeyeceğim. kısacası şöyle söyleyeyim. toplam 112 gün izin yapabiliyorsunuz. 113. günden itibaren gelsin raporlar

bebeginin ve senin iyi olmanıza cok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün darısı bizlerin basına inş

gözün aydın iyi olmanıza sevindim inşallah bizde kolay atlatabiliriz doğumu:)

çok sevindim cnm,allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah
ikinizinde iyi olmasına çoook sevindim,
ara ara girip annelik tecrübelerini yaz

çoook geçmiş olsun canım, Allah yaşını uzun etsin, sağlıklı mutlu uzunnnn yıllar yaşasın inşallah. çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına, darısı bizlerin başına...

Günaydın kızlar, herkese güzel bir haftasonu dilerim, istanbulda havasoğudu ve yağmur var. kaç haftadır kociş beni eminönüne götürsün de kalan son eksiklerimi de alayım diye bekliyorum ama bugünde dahil ctesileri hep çalışıyor. bende sabah oturdum kalan herşeyimi çok da uygun fiyatlarla netten sipariş verdim:) sizinle de paylaşayım:

kapı süsümüz:

şekerlerimiz ve yanında hediye verilen sepetimiz:

2çift pijama almıştım ama gecelik eskikti, şunun pembesini aldım:

bunlar dışında bebek bakım seti, emzirme sütyeni, ateşölçer, bebek yatağı için alez vs vs aklıma gelen birsürü şey aldım işte:) inşallah hepsi sorunsuz gelir. ve de inşallah artık eksik yoktur, aklımdaki herşeyi aldım gibi

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm

herkese merhaba uzun bi süreden sonra
dilara gözünaydın ve geçmiş olsun ben kendimden erken doğum beklerken sen erken davranmışsın:)
benim oğlum şuan 1660 gr. civarıymış kafası kanalda olduğundan net olarak ölçemedi dr.um..
normal doğuma uygun herşeyimiz inş. zamanında hayırlsı nasılsa öyle doğar oğlum
sizleri çok özledim ya,evde pc yok ancak tel.den face girebiliyorum.
bu arada ben 30.haftada doğum iznine çıktım 32 gösterdi ama doktorum.
34.haftaya kadar istirahatim devam pek yürümüyorum yasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…