kızlar çocuklara bez ne marka aldınız?
prima harici önerileriniz varmı
selam kızlar, bugün ilk defa NST ye girdim.oğlum hep uyudu bakılamadı.yeni kahvaltı yapıp gitmiştim halbuki.beni çikolata-bişiler yemem için yollayıp tekrar baktılar.siz de nst ye gitmeden çikolata yiyip gidin, aklınızda bulunsun
kızlar çocuklara bez ne marka aldınız?
prima harici önerileriniz varmı
selam kızlar, bugün ilk defa NST ye girdim.oğlum hep uyudu bakılamadı.yeni kahvaltı yapıp gitmiştim halbuki.beni çikolata-bişiler yemem için yollayıp tekrar baktılar.siz de nst ye gitmeden çikolata yiyip gidin, aklınızda bulunsun
ben de perşembe günü girdim cnm 4-5 kez anca hareket etti doktorum haftada bir nst ye çağırdı iki haftada bir kontrole biraz erken olabilir 40 haaftayı beklemez dedi 37 - 38 de doğurursun dedi 4 hafta falan var yani tahminlere göre..benim alt taraflar ağrımaya başladı zaten dün yolda yürürken de hafif sancı gibi hissettim yukardan aşağıya doğru :18:
Benim de ağrılarım ve bebğin kasılmaları var demiştim.onun üzerine yollamıştı NSTye ama sonuca bakıp çok iyi dedi doğuma var demek istedi sanırım...15 günde bir kontrole gel dedi.benim de bebğin kafası hafif büyük çıktı bu ultrasonda.dr da bunun üzerine dedi 37 hafta filan olabilir diye..ama pek bişi anlamadım...
bana da bebek iri biraz dedi 2100 gr dı 32+0 da ilk doğumlarda 40.cı haftayı beklemez dedi görcez artık
:)Bizim gibi onlar da sabırsız desene..benim bebiş de 33+5 de 2245 gr çıktı...ama normal heralde, NST de bi bayan vardı 35.haftada bebeği 3 kiloymuş 10 gün içinde sezaryenle alacaklarmış..
:) bnm ultrasona göre 33+3 tü 32+0 ken az daha dursunlar :) tam olarak hazır değiliz çantamız bile hazır değil pzt günü eksikleri tamamlayıp yıkamaya başlarım artık siz ne durumdasınız
Benimki 31+0 jen 33 +3 görünüyordu. Doktor değilim ama doktorun gibi düşünmüyorum açıkçası. Bana kalırsa bebeğin iriliği doğum kilosunu etkiler, zamanını dolaylı olarak şu şekilde etkileyebilir: Bebek iri diye doktor normal doğum istemez sezeryana karar verir 2 hafta önce alabilir bebeği.
Ben bebeğin tün kıyafetlerini yıkadım serdim, hala kurumasını bekliyorum. Hastaneye götüreceğim çantaları ve battaniyeleri de yıkayacağım, sonrasında aklıma geldikçe çantaya gerekli şeyleri koyacağım. Lohusa geceliği ya da pijaması falan almadım, almayacağım. Bir kaç tane hamile eşofman altım, pijama giymeyi sevmediğim için daha önce alınmış ama giymediğim genişçe bir pijama takımım var. Onlardan koyacağım çantaya, üstüne de geniş sweat ve tişört alırım, bir de hırka. 1 kere giyeceğim şeye bir ton para verememZaten biliyorsunuz bir kıyafetin önüne 'hamile' ya da 'lohusa' kelimesi gelince aynı kıyafeti 2 katına satıyorlar.
Erken doğarsa erken kavuşuruz bebişimize :) Yeterki sağlıka gelsinler.doktor ilk doğumlar genellikle 40 haftayı beklemez 37-38 de olabilir seninki de erken olabilir zaten biraz iri bi bebek dedi şimdilik normal doğum gibi gözüküyo dedi bilmiyorum artık ne olcak zaman gösterir..
ben çamaşırları yıkayamadım çünkü bir türlü kurumuyo 1 haftada kendi çamaşırlarımız kuruyo derken yenileri kirleniyo bir türlü olmadı ama artık yapmam lazım doğalgazımız açılmadı hala merkezi sistem olunca da müdahale edemiyoruz elektrik sobasıyla idare ediyoruz Allah tan havalar güzel gitti bu sene ama kış da geçti yani bebek olana kadar yansa diye dua ediyorum..kayınvalidem lohusa pijaması aldı bir tane sadelerinden..çanta almadım henüz bebek için..yelek falan alcam bir de kalın çorap almamız lazım çok üşüyomuş ayaklar aklınızda bulunsun..
bebek için pişik kremi şampuan falan aldınız mı
Gunaydn kizlar ben daha bir corap bile almadim ne oda ne hicbisey isten hic biseye vakit yok napicam ben ya cokmu uzun surer bu isler(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?