Gunaydn kizlar ben daha bir corap bile almadim ne oda ne hicbisey isten hic biseye vakit yok napicam ben ya cokmu uzun surer bu isler:
KUZUM PARAN OLDUKTAN SONRA 1 GÜNDE ALIRSIN HERŞEYİ AMA GÖNLÜNCE OLUR MU BİLMİYORUM DOĞUM İZNİNE ÇIKTIN MI YAPICAĞIN İLK İŞ ALIŞVERİŞ YAPMAK OLSUN ARTIK BEBEKLERİMİZ KOCAMAN OLDU :) HER AN GELEBİLİRLER
:) bnm ultrasona göre 33+3 tü 32+0 ken az daha dursunlar :) tam olarak hazır değiliz çantamız bile hazır değil pzt günü eksikleri tamamlayıp yıkamaya başlarım artık siz ne durumdasınız
:))sağlıkla ve zamanında gelirler inşallah bebişlerimiz.benim alışveriş faslım bitti,bi bebek arabası kaldı,onu da bebek biraz kendisine gelsin,onunla birlikte çıkıp alırız) cicilerini yakayıp ütüleme ve hastane çantamızı hazırlamak kaldı,onları yapmak da çok zevkli,hallederiz )
kızlar bebişin çamaşırlarını yıkamak için nasıl bir deterjan kullanıyorsunuz?
dalan roxy matik - elde yıkama varmış herhalde organik bir deterjan sizler ne kullandınız
arkadasim hemsireler cocgun kiyafetlerinde sadece sabun tozu kullanmamiz gerekiyomus
ben dalin sıvı deterjan alıcam cnm... sabun tozunun erimesi için 60 derecede yıkamak ve çift durulama yaptırmak gerekiyormuş.. bende dalin sıvı almayı daha uygun buldum.. kullanan arkadaslarım çok memnun...kızlar bebişin çamaşırlarını yıkamak için nasıl bir deterjan kullanıyorsunuz?
dalan roxy matik - elde yıkama varmış herhalde organik bir deterjan sizler ne kullandınız
çok çabuk toparlarsın
hele istanbuldaysan eminönünde havuzlu han var
en alt katına in
bir alışveriş arabası veriyolar bide adam yanına istersen tek tek ne lazımsa adam söylüyo
sen kalitesine göre kesene göre seçiyosun ordan
tek bir yerden her şeyini bulabilirsin yani
zamanın yoksa,bir gününü bile almaz
Gunaydn kizlar ben daha bir corap bile almadim ne oda ne hicbisey isten hic biseye vakit yok napicam ben ya cokmu uzun surer bu isler:
KUZUM PARAN OLDUKTAN SONRA 1 GÜNDE ALIRSIN HERŞEYİ AMA GÖNLÜNCE OLUR MU BİLMİYORUM DOĞUM İZNİNE ÇIKTIN MI YAPICAĞIN İLK İŞ ALIŞVERİŞ YAPMAK OLSUN ARTIK BEBEKLERİMİZ KOCAMAN OLDU :) HER AN GELEBİLİRLER
Yok cikmadim daha subatta insallah haftaya butun alisverisi bitirmek istiyorum
Neler var bu havuzlu handa kiyafetler mi??
cnm ben hacışakirin granürlü toz sabununu aldı makineye de elde de oluyo
dünden beri yıkıyorum
40 derecede 1 saatlik kısa programda
sonuçta kirli değil eşyalar bi tekstil tozunu atsın yeter
40 dercede deterjan eriyo hiç bişey kalmadı üzerinde
koku kalmıyo sadece kuruyunca
hepsi çok güzel güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...kapı süsü ve şekeri hangi siteden aldınız acaba?Günaydın kızlar, herkese güzel bir haftasonu dilerim, istanbulda havasoğudu ve yağmur var. kaç haftadır kociş beni eminönüne götürsün de kalan son eksiklerimi de alayım diye bekliyorum ama bugünde dahil ctesileri hep çalışıyor. bende sabah oturdum kalan herşeyimi çok da uygun fiyatlarla netten sipariş verdim:) sizinle de paylaşayım:
kapı süsümüz:
Eki Görüntüle 616784
şekerlerimiz ve yanında hediye verilen sepetimiz:
Eki Görüntüle 616785 Eki Görüntüle 616786
2çift pijama almıştım ama gecelik eskikti, şunun pembesini aldım:
Eki Görüntüle 616787
bunlar dışında bebek bakım seti, emzirme sütyeni, ateşölçer, bebek yatağı için alez vs vs aklıma gelen birsürü şey aldım işte:) inşallah hepsi sorunsuz gelir. ve de inşallah artık eksik yoktur, lımdaki herşeyi aldım gibi
arkadaşlarımın hepsi prima premium care kullanıyorlar bizde ondan aldık 3 paaket 1 numara 4 paket 2 numarakızlar çocuklara bez ne marka aldınız?
prima harici önerileriniz varmı
benimde oturup kalkarken yatakta dönerken ağrım oluyor neden acaba????ben de perşembe günü girdim cnm 4-5 kez anca hareket etti doktorum haftada bir nst ye çağırdı iki haftada bir kontrole biraz erken olabilir 40 haaftayı beklemez dedi 37 - 38 de doğurursun dedi 4 hafta falan var yani tahminlere göre..benim alt taraflar ağrımaya başladı zaten dün yolda yürürken de hafif sancı gibi hissettim yukardan aşağıya doğru :18:
bizim kıyafetlerimiz çantamız hazır dolabımız kuruldu beşiğimizde tamam...şekerimiz kapı süsümüz kaldı:) bnm ultrasona göre 33+3 tü 32+0 ken az daha dursunlar :) tam olarak hazır değiliz çantamız bile hazır değil pzt günü eksikleri tamamlayıp yıkamaya başlarım artık siz ne durumdasınız
biz hacışakir granül sabunla yıkadıkkızlar bebişin çamaşırlarını yıkamak için nasıl bir deterjan kullanıyorsunuz?
hepsi çok güzel güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...kapı süsü ve şekeri hangi siteden aldınız acaba?
canm rabbim analı babalı büyütsûn yawrunu insallah canm sana sorum olcak suyun geldigi nasl anlaşılıyo benim ilk gebeligim hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?