2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Merhaba:)
Çok heyecanlı ve çok güzel bir süreç :)
İnşallah zamanında ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız:)
Biz de dün bitirdik alışverişimizi.
Geçen hafta yavrumun eşyalarını yıkayıp ütülemiştim,dün babasıyla çantamızı hazırladık,nemi gitsin diye beklediklerimizi toplayıp dolabına yerleştirdik:)
Ne kadar tatlı bir heyecandır,beni bir siz anlayabilirsiniz.. O giysileri tek tek ütülerken bebeğime nasıl giydireceğimi düşündüm,onu kucağıma almanın
özlemini duyuyorum.. Ben şimdi bunları yazarken o da kıpır kıpır içimde :)
Aklımıza gelenlerle,etrafımızdakilerin önerileriyle ve elbette sizin de yardımlarınızla hazırlandık ve sabırla beklemeye devam ediyoruz.
Dilerim ki zaman hepimiz için çabucak ve mutlulukla geçer de bebeklerimizi sağlıkla,hayırlısıyla kucağımıza alırız:)

:) bnm ultrasona göre 33+3 tü 32+0 ken az daha dursunlar :) tam olarak hazır değiliz çantamız bile hazır değil pzt günü eksikleri tamamlayıp yıkamaya başlarım artık siz ne durumdasınız

:))sağlıkla ve zamanında gelirler inşallah bebişlerimiz.benim alışveriş faslım bitti,bi bebek arabası kaldı,onu da bebek biraz kendisine gelsin,onunla birlikte çıkıp alırız) cicilerini yakayıp ütüleme ve hastane çantamızı hazırlamak kaldı,onları yapmak da çok zevkli,hallederiz)

amin canım..ben de dün ve bgn tamamladım eksiklerimi.bebek arabasını ben de almadım henüz biraz beklemek istiyorum..kıyafetlerini de yıkayacağım inşallaah hele bir kaloriferlerimiz yanmaya başlasın umarım yarın gelirler de yanmaya başlar..

kızlar bebişin çamaşırlarını yıkamak için nasıl bir deterjan kullanıyorsunuz?
dalan roxy matik - elde yıkama varmış herhalde organik bir deterjan sizler ne kullandınız

dalan roxy matik - elde yıkama varmış herhalde organik bir deterjan sizler ne kullandınız

arkadasim hemsireler cocgun kiyafetlerinde sadece sabun tozu kullanmamiz gerekiyomus

ben dalin sıvı deterjan alıcam cnm... sabun tozunun erimesi için 60 derecede yıkamak ve çift durulama yaptırmak gerekiyormuş.. bende dalin sıvı almayı daha uygun buldum.. kullanan arkadaslarım çok memnun...

Neler var bu havuzlu handa kiyafetler mi??

cnm ben hacışakirin granürlü toz sabununu aldı makineye de elde de oluyo
dünden beri yıkıyorum
40 derecede 1 saatlik kısa programda
sonuçta kirli değil eşyalar bi tekstil tozunu atsın yeter
40 dercede deterjan eriyo hiç bişey kalmadı üzerinde
koku kalmıyo sadece kuruyunca

Son düzenleme:
Neler var bu havuzlu handa kiyafetler mi??

cnm orası 6-7 kaltlı bir yer
her katta birsürü mağza var sadece bebek eşya ve gereçlerini satıyolar
en alt katında ortasında bir süs havuzu var o yüzden havuzlu han diyolar
bu en alt kat komple tek bir firma
için de dükkan dükkan ayırmışlar
her dükkanda farklı şeyler var
birinde kıyafetler
birinde bakım ürünler
birinde biberondu dereceydi pompaydı
birinde sadece anneler için gecelikler
birinde parkyataklar pusetler
bi market arabası alıyon tek tek dükkanları gezip alıyosun ihtiyacını
orda tamamlayamazsan
diğer katlarda bir sürü mağaza var
her kalite ve her keseye göre bulabiliyosun
esnafa kime sorsan söyler nerde olduğunu
yada bakarsın internetten yerien

anladım cnm ben de önce sabun tozu alcam sanırım o dediğim dalan marka olanın kokusu da güzelmiiş ama bulamadım henüz sadece 1 yerde elde yıkaması vardı onlar da sipariş verdik gelcek dediler..eğer gelmezse hacışakir alabilirim ben de daha sonra da dalin ya da omo baby kullanırım diye düşünüyorum..

hepsi çok güzel güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...kapı süsü ve şekeri hangi siteden aldınız acaba?

kızlar çocuklara bez ne marka aldınız?
prima harici önerileriniz varmı
arkadaşlarımın hepsi prima premium care kullanıyorlar bizde ondan aldık 3 paaket 1 numara 4 paket 2 numara

benimde oturup kalkarken yatakta dönerken ağrım oluyor neden acaba????

:) bnm ultrasona göre 33+3 tü 32+0 ken az daha dursunlar :) tam olarak hazır değiliz çantamız bile hazır değil pzt günü eksikleri tamamlayıp yıkamaya başlarım artık siz ne durumdasınız
bizim kıyafetlerimiz çantamız hazır dolabımız kuruldu beşiğimizde tamam...şekerimiz kapı süsümüz kaldı

biz hacışakir granül sabunla yıkadık

selam kızlar nasıl gidiyo hamilelik..
sizde de bebeğin hareketlerinde azalma oldu mu..
bugün mesela şu saate kadar sadece 2 kez hissettim bebeği..

Bebek çamaşırları için en sağlıklı granüllü deterjan deniliyor canım.ben de hacı şakir in granüllü deterjanını aldım. bi de yumuşatıcı kullanmamak lazımmış.bebk cildine allerji yapabilir diye...

hanımlar
bebeğin odasına aldığım halıyı yıkatsam mı yıkatmasam mı kararsız kaldım
siz naptınız

hepsi çok güzel güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...kapı süsü ve şekeri hangi siteden aldınız acaba?

teşekkürler canım, hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah bebişlere aldıklarımızı.

kapı süsümü http://www.elnuru.com diye bir siteden aldım ama henüz elime ulaşmadı, hazırlanıyormuş daha, görmediğim için yorum yapamayacağım şimdilik.

şekerlerimi de http://www.gittigidiyor.com dan, istanbul-mega diye bir satıcıdan aldım. cumartesi sabah 10gibi sipariş verdim, üzerlerine isim etiketini ekleyip öğleden sonra kargoya verdiler, dün elime ulaştı. beklediğimden daha büyük ve şık geldi, ayrıca çok hızlılar. almak istersen tavsiye ederim.

Son düzenleme:
canm rabbim analı babalı büyütsûn yawrunu insallah canm sana sorum olcak suyun geldigi nasl anlaşılıyo benim ilk gebeligim hic bilmiyorum

canım birden su boşanıyor istemsiz çook fazlaca beyaz bi su.ama su gelince paniklemeyin benim gibi:) doğuma çook zaman daha oluyo:)) sakin bi şekilde hazırlanıp hastaneye gidin,yolda doktorunuzu ararsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…