çok teşekkürler inceleyeceğim :)teşekkürler canım, hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah bebişlere aldıklarımızı.
kapı süsümü Bebek Şekeri , Nikah Şekeri , Bebek Bezi Pastası , Bebek Hediye Sepeti , İsme Özel Hediye , Doğum Odası Kapı Süsü , Bebek Anı Defteri , Nikah Anı Defteri , Lohusa Şerbeti Seti , Bebek Pastası , Doğum Günü Süsleri diye bir siteden aldım ama henüz elime ulaşmadı, hazırlanıyormuş daha, görmediğim için yorum yapamayacağım şimdilik.
şekerlerimi de GittiGidiyor - Türkiye'nin En İşlek Alışveriş Merkezi dan, istanbul-mega diye bir satıcıdan aldım. cumartesi sabah 10gibi sipariş verdim, üzerlerine isim etiketini ekleyip öğleden sonra kargoya verdiler, dün elime ulaştı. beklediğimden daha büyük ve şık geldi, ayrıca çok hızlılar. almak istersen tavsiye ederim.
teşekkürler canım, hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah bebişlere aldıklarımızı.
kapı süsümü Bebek Şekeri , Nikah Şekeri , Bebek Bezi Pastası , Bebek Hediye Sepeti , İsme Özel Hediye , Doğum Odası Kapı Süsü , Bebek Anı Defteri , Nikah Anı Defteri , Lohusa Şerbeti Seti , Bebek Pastası , Doğum Günü Süsleri diye bir siteden aldım ama henüz elime ulaşmadı, hazırlanıyormuş daha, görmediğim için yorum yapamayacağım şimdilik.
şekerlerimi de GittiGidiyor - Türkiye'nin En İşlek Alışveriş Merkezi dan, istanbul-mega diye bir satıcıdan aldım. cumartesi sabah 10gibi sipariş verdim, üzerlerine isim etiketini ekleyip öğleden sonra kargoya verdiler, dün elime ulaştı. beklediğimden daha büyük ve şık geldi, ayrıca çok hızlılar. almak istersen tavsiye ederim.
Aldıklarınızı bebişinizle güle güle sağlıklı,mutlu günlerde kullanın.Bende gitti gidiyora bakmıştım bebek şekeri için ahşap olanları beğendim burda bebek şekeri satan yerlerde de gördüm ama daha küçük gibi internete göre. fiyat tanesi 75 kuruş.bebek şekerinin resmini paylaşabilirmisin rica etsem bende sipariş vermeyi düşünüyorum gitti gidiyorun sitesinde tam boyutu anlıyamadım gerçeğini görsek daha ii olcak.
minik yavrun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah güzel odasında :) bizde sizin gibi nacizane bir oda hazırladık yatak odam küçük olduğu için yanıma bir beşik koycak yerim bile yokodamız hemen hemen hazır,
bi tek şifoniyer yerine köşeye L dolap gelecek
ama onu yaza doğru almayı düşünüyoruz.
şimdilik şifoniyerin içine ilk 3 aylık giysilerimiz sığdı.
yıkandı ütülendi bebişi bekliyor,
bir yıl sonrada park yatak yerine normal bir yatak alıcaz.
park yatağın geçici sahibide yerinde görüldüğü gibi :)
battaniye yıkanmadığı için arada böyle kapı açılınca girip kaçak yapmasına izin veriyorum :)
nevresim serilip yıkanınca maaleseef pisiciğimize yasak bölge olacak bir süre
Eki Görüntüle 620533 Eki Görüntüle 620534 Eki Görüntüle 620535 Eki Görüntüle 620536 Eki Görüntüle 620537 Eki Görüntüle 620538
minik yavrun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah güzel odasında :) bizde sizin gibi nacizane bir oda hazırladık yatak odam küçük olduğu için yanıma bir beşik koycak yerim bile yokbir odam vardı köşe takımım ve şifonyerim vardı ayrıca bu odada bende oraya 3 kapılı bir dolap yaptırdım beyaz beyazda beşiğimiz var şimdilik takım gibi oldu beşikten sonra park yatak almayı düşünüyorum mini beşiklerden beşiğimiz o yüzden 6 ay yatar mı bilmiyorum bakalım sağlıkla gelsinlerde inşallah...
evet nasipse bende orda emzirim falan diye düşünüyorum koltuğun olması iyi oldu...odayı bende nasipse çok sonra düşünüyorum biraz anlasın kendi istediği gibi döşeyelim inşallah o günleride görelimde...bizim de bu odamız boştu işte
olabildiğince kullanışlı olsun istedim
kanepeyi özellikle istedim,bebeğim hep kendi odasında büyüsün
bizde onun yanında oturabilelim orda emzirebileyim vs..
salonda hereksin yanında büyük muhabetti ile büyümesin istiyoruz.
tam takım bebek odalarınıda pek sevemedim.
bebek zaten anlamıyo,anlamaya başlayıncada oda kullanışsız kalıyo gibi geliyo
halısı perdesi eşyaları derken masraflar çok üst üste geliyo diye dolabınıda sonraya bıraktık.
seçtik onuda tasarladık ikea dan alıcaz.35 cm derinliğinde oldukça kullanışlı ve yer kaplamayan bişey olacak inşallah
seninki gibi beyaz olacak ama kapaklarını mavi yapıcaz.
dediğin gibi sağlıkla güle güle kullanalım
arkadaşlar günaydın hepinize artık doğum iznine çıktığım için evdeyim ve yapılacak ufak tefek eksiklerimle zaman geçirmeye çalışıyorum.bez pastamı önceden yapmıştım bi tek zemini kaldı süslemem gereken dünde kolonya şişemizi süsledim birde lokum tepsimizi süsleyeceğim inşallah bu gün,daha sonrada loğusa şerbeti takımı yapıcam inşallah onlarıda eklerim nasipse :)fotoğraflar biraz kötü tel.çektim fotoğraf makinesinden çektiklerimi kabul etmedi
Eki Görüntüle 621102 Eki Görüntüle 621103
Aldıklarınızı bebişinizle güle güle sağlıklı,mutlu günlerde kullanın.Bende gitti gidiyora bakmıştım bebek şekeri için ahşap olanları beğendim burda bebek şekeri satan yerlerde de gördüm ama daha küçük gibi internete göre. fiyat tanesi 75 kuruş.bebek şekerinin resmini paylaşabilirmisin rica etsem bende sipariş vermeyi düşünüyorum gitti gidiyorun sitesinde tam boyutu anlıyamadım gerçeğini görsek daha ii olcak.
odamız hemen hemen hazır,
bi tek şifoniyer yerine köşeye L dolap gelecek
ama onu yaza doğru almayı düşünüyoruz.
şimdilik şifoniyerin içine ilk 3 aylık giysilerimiz sığdı.
yıkandı ütülendi bebişi bekliyor,
bir yıl sonrada park yatak yerine normal bir yatak alıcaz.
park yatağın geçici sahibide yerinde görüldüğü gibi :)
battaniye yıkanmadığı için arada böyle kapı açılınca girip kaçak yapmasına izin veriyorum :)
nevresim serilip yıkanınca maaleseef pisiciğimize yasak bölge olacak bir süre
Eki Görüntüle 620533 Eki Görüntüle 620534 Eki Görüntüle 620535 Eki Görüntüle 620536 Eki Görüntüle 620537 Eki Görüntüle 620538
arkadaşlar günaydın hepinize artık doğum iznine çıktığım için evdeyim ve yapılacak ufak tefek eksiklerimle zaman geçirmeye çalışıyorum.bez pastamı önceden yapmıştım bi tek zemini kaldı süslemem gereken dünde kolonya şişemizi süsledim birde lokum tepsimizi süsleyeceğim inşallah bu gün,daha sonrada loğusa şerbeti takımı yapıcam inşallah onlarıda eklerim nasipse :)fotoğraflar biraz kötü tel.çektim fotoğraf makinesinden çektiklerimi kabul etmediEki Görüntüle 621102 Eki Görüntüle 621103
güle güle sağlıkla kullanın inşallah, çok güzel maşallah... bu arada kedinize bayıldım, park yatakla da uyum sağlamış rengi:) bizimde büyük papağanımız var ama eşim bebeğin eşyalarının yanına yaklaştığını görse kıyameti koparır:) bizimki böyle uslu uslu yatmıyor maalesef, sürekli neyi kemirebilirim, neyi alıp kaçabilirim modunda. bir bıraksak odaya savaş alanına çevirir ortalığı meraktan:)
evet çok uyumlu,aslında bütün evim kedimle uyumlu :) içimde bi krem kahve pastel renk sevgisi var
ama kedim tamamen tesadüf böyle oldu :)))
demek papağan hala duruyo,bir ara göndersekmi diye düşünüyodun
ben kaynanama inat hala tutuyorum :)) tek rahatsız olan o
8,5 yıllık çocuğum benim o pisicik
doktordaydım bu gün
kilosunu söylemedi ama oğlum iri gidiyor
şu an 32+3 üm
kafası 36+5
karın çevresi de 34+5 gidiyor
karın cevresine bakarsak 2 hafta büyük
ama kafa her koşulda 2 hafta büyük oluyor
benim koca kafalı bir oğlum olacak :))))
Yarın bizimde kontrolümüz var bakalım kac kilo olmuş oğluşum :) bu arada Doktorum beni haftada bir çağırmaya başladı gecen hafta cuma gitmiştim sizler de haftada bir mi gidiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?