2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
çok teşekkürler inceleyeceğim :)

kızlar merhaba hepinize
hepiniz ve minik yavrularınız iyidir umarım...bez pastamızı daha önceden yapmıştım ama henüz tamamen bitmedi az öncede kolonya şişemizi süsledim sizlerle paylaşmak istedim...ama fotoğraf yükleyemiyorum

Aldıklarınızı bebişinizle güle güle sağlıklı,mutlu günlerde kullanın.Bende gitti gidiyora bakmıştım bebek şekeri için ahşap olanları beğendim burda bebek şekeri satan yerlerde de gördüm ama daha küçük gibi internete göre. fiyat tanesi 75 kuruş.bebek şekerinin resmini paylaşabilirmisin rica etsem bende sipariş vermeyi düşünüyorum gitti gidiyorun sitesinde tam boyutu anlıyamadım gerçeğini görsek daha ii olcak.

aslında çarşıdada aynı fiyatlara bulunuyor ben sekerlweri çarşıdan alıcam :)

odamız hemen hemen hazır,
bi tek şifoniyer yerine köşeye L dolap gelecek
ama onu yaza doğru almayı düşünüyoruz.
şimdilik şifoniyerin içine ilk 3 aylık giysilerimiz sığdı.
yıkandı ütülendi bebişi bekliyor,
bir yıl sonrada park yatak yerine normal bir yatak alıcaz.

park yatağın geçici sahibide yerinde görüldüğü gibi :)
battaniye yıkanmadığı için arada böyle kapı açılınca girip kaçak yapmasına izin veriyorum :)
nevresim serilip yıkanınca maaleseef pisiciğimize yasak bölge olacak bir süre

minik yavrun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah güzel odasında :) bizde sizin gibi nacizane bir oda hazırladık yatak odam küçük olduğu için yanıma bir beşik koycak yerim bile yok bir odam vardı köşe takımım ve şifonyerim vardı ayrıca bu odada bende oraya 3 kapılı bir dolap yaptırdım beyaz beyazda beşiğimiz var şimdilik takım gibi oldu beşikten sonra park yatak almayı düşünüyorum mini beşiklerden beşiğimiz o yüzden 6 ay yatar mı bilmiyorum bakalım sağlıkla gelsinlerde inşallah...

bizim de bu odamız boştu işte
olabildiğince kullanışlı olsun istedim
kanepeyi özellikle istedim,bebeğim hep kendi odasında büyüsün
bizde onun yanında oturabilelim orda emzirebileyim vs..
salonda hereksin yanında büyük muhabetti ile büyümesin istiyoruz.
tam takım bebek odalarınıda pek sevemedim.
bebek zaten anlamıyo,anlamaya başlayıncada oda kullanışsız kalıyo gibi geliyo
halısı perdesi eşyaları derken masraflar çok üst üste geliyo diye dolabınıda sonraya bıraktık.
seçtik onuda tasarladık ikea dan alıcaz.35 cm derinliğinde oldukça kullanışlı ve yer kaplamayan bişey olacak inşallah
seninki gibi beyaz olacak ama kapaklarını mavi yapıcaz.
dediğin gibi sağlıkla güle güle kullanalım

evet nasipse bende orda emzirim falan diye düşünüyorum koltuğun olması iyi oldu...odayı bende nasipse çok sonra düşünüyorum biraz anlasın kendi istediği gibi döşeyelim inşallah o günleride görelimde...

arkadaşlar günaydın hepinize artık doğum iznine çıktığım için evdeyim ve yapılacak ufak tefek eksiklerimle zaman geçirmeye çalışıyorum.bez pastamı önceden yapmıştım bi tek zemini kaldı süslemem gereken dünde kolonya şişemizi süsledim birde lokum tepsimizi süsleyeceğim inşallah bu gün,daha sonrada loğusa şerbeti takımı yapıcam inşallah onlarıda eklerim nasipse :)fotoğraflar biraz kötü tel.çektim fotoğraf makinesinden çektiklerimi kabul etmedi

kızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..

yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)

çok güzel olmuş ellerine sağlı8k

teşekkürler, ekliyorum hemen canım.

bu da ölçülerini çizdim üzerinde, bir cetvel yardımıyla gözünde canlandırabilirsin boyutunu. dışarda baktığım şekerlere göre büyük geldi bana, bilmiyorum sizin baktıklarınız ne boyutta.

birde bana netten almak daha kolay geldi, dışarda bir beğeneceğim, sipariş vereceğim, başka birgün gidip siparişleri alacağım, uğraşamadım:)

güle güle sağlıkla kullanın inşallah, çok güzel maşallah... bu arada kedinize bayıldım, park yatakla da uyum sağlamış rengi:) bizimde büyük papağanımız var ama eşim bebeğin eşyalarının yanına yaklaştığını görse kıyameti koparır:) bizimki böyle uslu uslu yatmıyor maalesef, sürekli neyi kemirebilirim, neyi alıp kaçabilirim modunda. bir bıraksak odaya savaş alanına çevirir ortalığı meraktan:)

maşallah ne kadar uğraşmışsın ama değmiş, çok güzel olmuşlar, bez pastasını ilk kez duydum ve gördüm, çok değişikmiş. ben hayatta uğraşamam sanırım böyle şeylerle, zaten becerememde:)

bu arada bizim dün doktor kontrolümüz vardı, gittik gördük kızımızı. 2200gr olmuş, çok şükür hareketleri, suyu felan normalmiş ama daha fazla su iç dedi yinede. son iki kontroldür hep nst ye giriyorum, ay ne sıkıcı birşey o, birde 4kişilik bir odada çekiyorlar, herkes açıyor göbeğini yatıyor.off hiç beğenmedim:) neyse doktorumu seviyorum en azından,hiç tedirgin etmiyor beni, hep rahat mutlu çıkıyorum yanından. sen güzelleşmişsin, hamilelik yarıyor sana dedi dün:) hele kilo konusunda o kadar rahatki, ben stres yapıyorum kilo alıyorum diye, o boşver doğumdan sonra verirsin diyor. toplamda 15kilo almışım, daha da almasam bari dedim dün, son haftalar sen değil bebek alıyor kiloyu dedi. birde doğumda zaten 6-7kilo gidicek, sonra bir iki haftaya da vucuttaki ödem atılıcak, o da 3-4 kilo yapar, gerisinide sen verirsin diyor. inşallah dedim bende:)

Son düzenleme:

evet çok uyumlu,aslında bütün evim kedimle uyumlu :) içimde bi krem kahve pastel renk sevgisi var
ama kedim tamamen tesadüf böyle oldu :)))

demek papağan hala duruyo,bir ara göndersekmi diye düşünüyodun
ben kaynanama inat hala tutuyorum :)) tek rahatsız olan o
8,5 yıllık çocuğum benim o pisicik

doktordaydım bu gün
kilosunu söylemedi ama oğlum iri gidiyor
şu an 32+3 üm
kafası 36+5
karın çevresi de 34+5 gidiyor
karın cevresine bakarsak 2 hafta büyük
ama kafa her koşulda 2 hafta büyük oluyor
benim koca kafalı bir oğlum olacak :))))

evet canım hala duruyor, bir ara satılık diye ilan bile koyduk, bir sürü arayan oldu ama ben ağla ağla harap oldum gidicek diye, eşimde vermiyoruz tamam, bebek doğunca bakamazsak düşünürüz napacağımızı dedi, kaldı. hayırlısı artık, inşallah sorun çıkmaz da hep bizimle kalır...
bu kaynanalar ne acaip insanlar ya, anne olunca farklı da kaynana olunca bir garip oluyorlar. benim eşim tek çocuk, bu da ilk bebeğimiz olucak, yani onların da ilk ve tek torunları ama gel gör ki daha bir çöp bile almadılar bebeğe. haaa pardon almışlar, kayınpeder camiye gidince orda biryere yardım diye çöcuk kitabı satılıyormuş, ondan almış bitane, kaynanam da yaşlılar yurdunda bir tanıdığını ziyarete gidince orda biri bez bebek yapıp satıyormuş, bebek almış kadına yardım olsun diye. torunu düşünen yok yani, tesadüf olmuş almışlar, bide söylüyolar telefonda, heee ençok onlara ihtiyacımız vardı dedim bende kendi kendime:) bide şunu aldık, bunu aldık deyince o kadar çok almayın diyorlar bize, sanki onlardan çıkıyor parası töbe töbe :)

maşallah oğluna canım, sağlıkla kucağına al inşallah. ama öyle koca kafalı deme çocuğa ya, her hali tatlı olur onların, sağlıklı olsunlar da görüntü önemli değil...

Doktordan yeni geldik.
Çok şükür checkup sonuçlarımın hepsi olumlu bir sıkıntı çıkmadı.
Kan değerlerim de yükselmiş.
Ama yine de günde iki tane demir hapına devam edeceğim.
Asla risketmeye gelmeyecek bir durum elbette ki
şuanlık kilosu 2735 gr.
Ultrason da ki tarihleri sat'a göre bakıldığından daha erkeni gösteriyor.
16-22 şubat arası duruyor ölçümler.
Çatı muayenesi nst vs hiçbir tetkike girmedim.
Diğer kontrolüm şimdi 13 şubat da olacak.
Maşallah gürbüz kızıma benim

Yarın bizimde kontrolümüz var bakalım kac kilo olmuş oğluşum :) bu arada Doktorum beni haftada bir çağırmaya başladı gecen hafta cuma gitmiştim sizler de haftada bir mi gidiyorsunuz...

Yarın bizimde kontrolümüz var bakalım kac kilo olmuş oğluşum :) bu arada Doktorum beni haftada bir çağırmaya başladı gecen hafta cuma gitmiştim sizler de haftada bir mi gidiyorsunuz...

canım ben her hafta nst ye giriyorum bgn gittim hatta 2 haftada bir de muayeneye gidiyorum

Bende giriyorum canım her gitmem de nts ye çok güzel bişey ya bu nts :) :) sezeryan günü verecek galiba bana yarın doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…