2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar tekrar merhaba,
Yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Toplu alıntı yapmayı beceremiyorum tek tek yazayım dedim..

mellspell, doğru söylüyorsun 5'li set -imkan varken - almamak lazım. Mevzu bebeğin -yatarsa eğer - sürekli kalacağı bir yatakcık.

elimket, en kötü karar kararsızlıktan iyiymiş. İnşallah en kısa zamanda içimize sinen bir şey alırız.

Susuzsuzi ve optimal, tereddütteydim iyice tereddüte girdim şimdi. Gerçekten çok beğendim ana kucağını. Bir de o girdi listemize. Hem fiyat olarak çok da fahiş değil. Görüntüsü gayet güzel. İnşallah yavrularınızla çok eğlenceli vakitler geçirir güle güle kullanırsınız.
Bizim mutfak biraz geniş. Hatta bayağı geniş. İşyerinde sürekli masabaşında oturduğumuz için oraya bir şark köşesi yaptırdık. Evde vaktimiz hep orda geçiyor. Anlayacağınız ev tipi ana kucağı şart.

Eczagül işin bir de o boyutu var. Bulunduğum şehirde gidip görme imkanım yok. İnternetten sipariş vermek zorundayız. Ebatları ağırlıklarını gözle görmeyince olmuyor.

Tekrar çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Bazen de çok düşünmemek lazım. Altı astarı bir ana kucağı, deyip geçmeli sanırım :)

merhaba sen bu ana kucağını butik bebeden mi aldın,ben de bright startsın meadow blossoms'unu aynı siteden aldım.135 tllik ürünü 90 tlye aldım.güle güle kullanalım

evet cnm,ordan aldım.
hem birsürü şey aldım indirim sitelerinden
kıyafet vs..
güle güle kullanalım :)

selam,
bence tek isim herzaman daha iyidir.Tek isimden yanayım.ona göre tercihini yap bence. İleride sınavlarda,bankalarda v.s. sorun çıkarıyor çift isim. yardımcı olmuşumdur.inşallah .İkisi de çok güzel isimlr.

kızlar merhaba hepinize herkezcikler iyidir umarım tabi yavrucaklarımızda bişey sormak istiyorum sizlere sizdede oldumu bu karındaki koyu renkli çizgiden ve bebişlerin cinsiyetleri nedir?benim nasipse kızım olacak ve çizgim var :) fakat bi akrabamızın kızı ve oğlu var onun kızında olmamış oğlunda olmuş erkek bebekte olur dedi, anneme sordum benimde bir erkek kardeşim var annemde kardeşinde olmuştu dedi :) allahım sağlıkla kavuştursun tabi bebeklerimizle bizleri inşallah cinsiyet önemli değil pembişleri düzdük ya sürpriz olurmuş birde sizlere sorayım dedim.

ben de haftasonu bakcam inşallah 3-4 güne hazırlanıyomuş.. benim sepetim var evde ben de almicam lavantalı magnetli bişe yaptırmak istiyorum bakalım haftasonu seçersek gösteririm ben de..siz de güle güle dağıtın inşallah

teşekkürler, biz eminönünden aldık keseleri mavileride vardı eğer istanbuldaysan eminönünde kuru kahveci mehmet efendinin sokağını yada şark hanı gezmeni tavsiye ederim.

arkadaşlar ya ben 5 haziran son adet gördüm 35 haftalık olmam lazım ilk aylarda 1 hafta gerideydim şimdi ise 2 hafta gerideyim yani bebeğin baş çevresi 34 haftalık ayak kemik ölçümleri 32 haftalık ve martın 26 sında doğum görünüyor bebeğimin kilosu 2,250 gram doktor 3 kilo doğar diyor çok üzüldüm ya ve aklım karıştı baş çevresi 34 se 34 haftalığımdır ama ayak kemikleri ölçümü 32 hangi haftayı takip edeceğimi şaşırdım ve bebeğimin kilosuna üzüldüm

canım benimde kızım olucak ve karnımda çizgi oluştu. bu cinsiyetle alakalı değil bildiğim kadarıyla, baştan silik olan çizgi doğum yaklaştıkça koyulaşıyormuş, hatta eskiden insanlar o çizginin rengine göre doğumun yaklaştığını anlıyorlarmış. netten okumuştum bende.

kızlar bebek şekeri-çikolatası yaptırdınız mı

bende lavantalı ve magnetli yaptırdım, puset şeklinde sepeti de hediye verdi yaptırdığım yer. daha önceden paylaşmıştım resimlerini.

cnm bnm hesaplarından hiçbişey anlamadım SAT 5 haziransa beklenen doğum tarihin nasıl 26 mart oluyo?? bnm SAT 15 haziran BDT 22.mart........ben bugün 34.haftadayım tam yarın 34+1 olcam bnm de bebeğimin bacak kemik ölçümü 1 hafta geriden geliyo. dr doğunca düzelir önemli bişey değil dedi ki ölçümlerdeki yanılma payını unutmamak lazım bir kaç haftanın önemi yok kilosuna gelince 3ten fazla olur ama sana tavsiyem günde 2 bardak dolusu süt iç. çok fark ettiriyo kemik gelişimi için de önemli. 2 kilo 2.5 kilo doğuranlar erken olanlar napsın sakın düşünme çoook iyi beslen ve bikaç hafta sonra farkı göreceksin ve ayrıca drum bana balık yağı önerdi sende kullanmalısın bence.

cnm öyle şeylere itibar etme,hepsi hurafe,
ultrasonda yanlış değerlendirmeler oluyor tabi.
bizim bi ablamız vardı erkek erkek dediler kız doğurdu
ama nadir bunlar

ben hiç bişey yaptırmıyorum
sadece doğuma giderken şu pastanede satılan çikolatalar varya renkli folyo kaplı olanlardan
onlardan alıcam,gelenlere iikram olsun diye

bebek şekerini 40 mevlidi okuturken yapıcam misafirlere dağıtmaya

o 26sında gözüken doğum ultrasonaki sanırım
onu değerkendirme
önemli olan senin son adet tarihine göre hesap edilen
baş çevresi büyük olabilir,benimkide 4 hafta büyük gidiyo,çünkü bebeğimin kafası koçaman :)
doktor sorun yok diyorsa hiç takma kafana eğer bişey olsa mutlaka söylerdi

şık çikolatalardan dağıtırız düşünüyordum dün arkadaşımın nikahında şekerleri görene kadar
şimdi istiyorum netten baktım biraz çabuk karar vericem sanırım yalnız tarih olayına takıldım normal doğumda tarihimiz belli değil ne yazdıracam ben oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…