- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
merhaba sen bu ana kucağını butik bebeden mi aldın,ben de bright startsın meadow blossoms'unu aynı siteden aldım.135 tllik ürünü 90 tlye aldım.güle güle kullanalım
kızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce SILA NİL nasıl olur :/ ? tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm,zamanımda cok az kaldııı :)
evet yaptırdım :) yarın alıyorum nasipse ama sepet almadım annemle yapıyoruz kendimiz...bu arada lokum çikolata falanda ikram edicez nasipse o yüzden ben lavantalı yaptırdım hatıra olarak kalsın diye...kızlar bebek şekeri-çikolatası yaptırdınız mı
evet yaptırdım :) yarın alıyorum nasipse ama sepet almadım annemle yapıyoruz kendimiz...bu arada lokum çikolata falanda ikram edicez nasipse o yüzden ben lavantalı yaptırdım hatıra olarak kalsın diye...
BEBEK ŞEKERİ şekerimiz bu
Harika olmuşlar... el emeği birde ve çok güzel olmuş uğraşmışsınız.Kadehler de çok tatlı ben de geçen gün aldım ambalajcıdan plastık dimi canım onlar? benimkinin alt kısmı siyah ama.bende oğlum için mavi keseyle süslemek istedim ama bulamadım gümüş simli beyaz keseyle denedik o da güzeldi napsam sence öyle mi alsam mavi kurdele ya da nazar boncuğu yapıştırırım.bu arada ben 20 tane aldım ama mevlüdü de düşünürsek 40'a tamamlamam lazım.seninkiler pempiş çok çatlı olmuşlar...
kızlar merhaba hepinize herkezcikler iyidir umarım tabi yavrucaklarımızda bişey sormak istiyorum sizlere sizdede oldumu bu karındaki koyu renkli çizgiden ve bebişlerin cinsiyetleri nedir?benim nasipse kızım olacak ve çizgim var :) fakat bi akrabamızın kızı ve oğlu var onun kızında olmamış oğlunda olmuş erkek bebekte olur dedi, anneme sordum benimde bir erkek kardeşim var annemde kardeşinde olmuştu dedi :) allahım sağlıkla kavuştursun tabi bebeklerimizle bizleri inşallah cinsiyet önemli değil pembişleri düzdük ya sürpriz olurmuş birde sizlere sorayım dedim.
kızlar bebek şekeri-çikolatası yaptırdınız mı
arkadaşlar ya ben 5 haziran son adet gördüm 35 haftalık olmam lazım ilk aylarda 1 hafta gerideydim şimdi ise 2 hafta gerideyim yani bebeğin baş çevresi 34 haftalık ayak kemik ölçümleri 32 haftalık ve martın 26 sında doğum görünüyor bebeğimin kilosu 2,250 gram doktor 3 kilo doğar diyor çok üzüldüm ya ve aklım karıştı baş çevresi 34 se 34 haftalığımdır ama ayak kemikleri ölçümü 32 hangi haftayı takip edeceğimi şaşırdım ve bebeğimin kilosuna üzüldüm
kızlar merhaba hepinize herkezcikler iyidir umarım tabi yavrucaklarımızda bişey sormak istiyorum sizlere sizdede oldumu bu karındaki koyu renkli çizgiden ve bebişlerin cinsiyetleri nedir?benim nasipse kızım olacak ve çizgim var :) fakat bi akrabamızın kızı ve oğlu var onun kızında olmamış oğlunda olmuş erkek bebekte olur dedi, anneme sordum benimde bir erkek kardeşim var annemde kardeşinde olmuştu dedi :) allahım sağlıkla kavuştursun tabi bebeklerimizle bizleri inşallah cinsiyet önemli değil pembişleri düzdük ya sürpriz olurmuş birde sizlere sorayım dedim.
arkadaşlar ya ben 5 haziran son adet gördüm 35 haftalık olmam lazım ilk aylarda 1 hafta gerideydim şimdi ise 2 hafta gerideyim yani bebeğin baş çevresi 34 haftalık ayak kemik ölçümleri 32 haftalık ve martın 26 sında doğum görünüyor bebeğimin kilosu 2,250 gram doktor 3 kilo doğar diyor çok üzüldüm ya ve aklım karıştı baş çevresi 34 se 34 haftalığımdır ama ayak kemikleri ölçümü 32 hangi haftayı takip edeceğimi şaşırdım ve bebeğimin kilosuna üzüldüm
Cok hos olmus canim Guzel dusunmussun kac tane yaptin bende yaptiracam ama sayisina karar veremedim
cnm ben 50 tane yapacağım. iş yerinden arkadaşlarımda gelecek. fazla gelsede hatıra kalır diye düşündüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?