2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
çok güzeller ellerine sağlık... malzemelerini nerden aldın acaba...

Ağrıda malzemelerını bulabılecegım bır yer olmadıgı için internetten sipariş verdim.bır cok sehırde vardır ama ızmır antalya ankara ıstanbul en azından kargo ucretı odemeden ve kısa surede malzemelerınıze ulasabılırsınız

bahçelievler vital hospital normal doğum 750 tl

sezeryan 1250 tl

Bence inanma öyle şeylere benim ikinci bebeğim ilk bebeğim kızdı ve karnımda çizgi vardı bu erkek nasipse ama çizgi yok hiç.

Slm kızlar, cumartesi kontrolüm vardı.hastaneye yatış yaptılar.35+5 de bebek 3 kilo olmuş ve doğuma hazırlanmış.nst de sancılar çıktı ama ben hiç sancı hissetöiyordum. bebeği rahatlatmak için 2 serum takıldı.sürekli nst bağlandı. çok şükür bebek sakinleşti ve çıktık.bıgün de kontrolümüz vardı.neyse ki herşey yolunda.ama hafta sonu bebiş bizi korkuttu....

oh maşalllahhh bebeğine senin 3 kilo minik tosuncuk

geçmiş olsun diycem canım ama kötü bişey yok ki ortada :)
bebişin maşallah büyümüşte gelmek istiyormuş dunyaya,
ne kadar durursa o kadar iyi tabi
ama her bebeğin geliş hikayesi farklı işte
sıkılmış demekki içerde :))

hayırlı bir doğum diliyorum cnm

merhaba arkadaşlar ben de 33+4 haftalık hamileyim..aranıza yeni katıldım doğum için ne hazırlıklar yaptınız neler aldınız bilgilenmek istiyorum

ne güzel en azından bebeğinin kilosu gelişimi herşeyi normal maşallah diyorum...
oysa benim prensesim annesinin bedeninin beceriksizliği ve yetersizliği yüzünden 1 hafta geride kalmış 36. haftanın içindeyim ve hala 2.5 kg bile değil o kadar diyet yapmama dikkat etmeme rağmen tansiyonum yükseliyor ve sanırım 2 hafta sonra da 3 kg bile olmadan sezaryenle alınacak
doktor kontrolleri kabus oldu benim için bu sefer ne olacak diye korkudan doktora bile gitmek istemiyorum

şimdi geldik kontrolden bebeğimiz 3317 olmuş doktorda inanamadı tekrar ölçtü genel olarak fazla büyümüş kızım 2hafta 3 gün önde kilosu da 3 hafta 3gün önde
doktor nts istedi hafif sancı çıktı
ilçede oturuyoruz doktorumuz ilde arada 2 buçuk saatlık bi yol var mart başı gelirim annemde kalırım diyordum ailem ilde oturuyo doktor yola gitme kal dedi.
sabah 10 dk akşam 10 dk yürü fazla yürüme erken doğumu tetikleye bilir dedi. meyveyi azalt ekmek 3 dilimden fazla yeme falan filan dedi. 2 hafta sonra alttan muayene ederiz bi daha bakarız dedi.
normal doğum istiyorduk dr da bizde 4 kiloya yakın olursa normal deneriz ama zorlamayız dedi 4ü geçerse direk sezeryan dedi.
eşimi yolladım şimdi çok zor oldu aklı burda kaldı hayırlısıyla kucagıma alaydım kızımı çok gerildim bugün

Son düzenleme:

maşallah diyeceğim arkadaşım ama aklıma bişey takıldı bebeğin gerçekten oldukça ilerde sana şeker yüklemesi falan yapıldı mı? çünkü benim bebeğim de ilerdeydi epeyce bende gizli şeker olduğu için öyleymiş 1.5 aydır diyet yapıyorumdiyetle düşmeseydi insülin verilecekti
anne de gebeliğe bağlı şeker olduğunda bebek fazla kilo alıyor diye biliyorum

Teşekkürler canım annesi gibi tez canlı galiba...ama doktor istemiyor erken gelmesini,küvez olayı filan,daha beklesin diyolar:))

yapıldı 25-26. hafta falandı sanırım normal çıkmıştı o zaman benim kilom fazla değil hatta bu ay hiç kilo almadım

yapıldı 25-26. hafta falandı sanırım normal çıkmıştı o zaman benim kilom fazla değil hatta bu ay hiç kilo almadım

iyi öyleyse sevindim:) demek ki sağlıklı kilo alıyor bebişin
çünkü bazı gebeliklerde anlaşılmıyormuş o nedenle sordum
benim diyabetim 100 glikoz yüklemesinde ortaya çıktı gizli şekermiş
allah hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize...

Teşekkürler canım, ama üzülme bizimkisi anormal,bak çok büyüdükleri için erken doğum veya sezaryen riski var.seninki normal.ama gebelikte diyet önerilmiyor.bebepin gelişimini etkilkiyor diye.inşallah senin bebiş de büyür sağlıkla da annesini mutlu eder)

benimkisi mecburi canım
gebeliğe bağlı diyabetim var dikkat etmessem bebeğim sağlıksız kilo alıyor akciğer gelişimi bozuluyor ve tabi ki bende sorun yaşıyorum
yine gebeliğe bağlı yüksek tansiyonum var ve yediklerime 2. kez dikkat etmeliyim herşeyim grmla sayılı
ama yine de yeterli olmuyor bebeğim 1 hafta geri kaldı ve sanırım 37-38 haftalıkken alınacak
ama eminim bundan daha kötü olan durumlarda vardır bu yüzden hayırlıısı diyorum

kızlar biz de yarın sabah gidicez kontrole 1,5 aydır kendi doktorum görmedi annesi rahatsızdı ve burda değildi başka bir doktor bakmıştı o yokken ama kendi doktorum gibi olmadı tabiikii..o yüzden heyecanlandım :) 24 ocaktaki kontrolümüzde bebişim 2100 grdı..bakalım yarın neler olcak :)

merhabalar topiği yeni gördüm ve neler kaçırdığımı şimdi farkettim. bende inş mart annesiyim. kızım 26sında gelicekmiş doktor öle sölüyo. dört gözle bekliyoruz artık. artık aralıksız takip edicem kader arkadaşlarımın yazdıklarını :)

Bugün doktora gittim, çalışamaz raporumu alıp nst çektirdim, tahlil yaptırdım ama tahlil sonuçlarımı gösterip ultrasona girmek için tekrar doktorun odasına gittiğimde orada bulamadım maalesef, ameliyata girmiş. Tahlil sonuçlarını başka bir kadın doğumcuya gösterdim problem görünmüyor dedi ama idrarda protein 1+ çıkmış. İnşAllah sorun yoktur. Yarına tekrar randevu aldım, kızımı ultrasonda göremedim, boyunu, kilosunu, suyunun yeterliliğini öğrenemedim çünkü.

maşallah cnm bebeğine ya :)
ne güzel tombul tombul bir bebek geliyor,benden 5 gün büyüksün sadece
benimde yarın kontrolüm var bakalım benimki ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…