çok güzeller ellerine sağlık... malzemelerini nerden aldın acaba...
bana verdikleri fiyatlarlar çok farklı, bu ay olabileceğini düşündüğüm bikaç hastaneyle yüzyüze görüşüp ona göre bi karar alayım artık, senin için de herşey yolunda gider inşallah canım, şeker yüklemende de iyi sonuçların olsun...
kızlar merhaba hepinize herkezcikler iyidir umarım tabi yavrucaklarımızda bişey sormak istiyorum sizlere sizdede oldumu bu karındaki koyu renkli çizgiden ve bebişlerin cinsiyetleri nedir?benim nasipse kızım olacak ve çizgim var :) fakat bi akrabamızın kızı ve oğlu var onun kızında olmamış oğlunda olmuş erkek bebekte olur dedi, anneme sordum benimde bir erkek kardeşim var annemde kardeşinde olmuştu dedi :) allahım sağlıkla kavuştursun tabi bebeklerimizle bizleri inşallah cinsiyet önemli değil pembişleri düzdük ya sürpriz olurmuş birde sizlere sorayım dedim.
oh maşalllahhh bebeğine senin 3 kilo minik tosuncukSlm kızlar, cumartesi kontrolüm vardı.hastaneye yatış yaptılar.35+5 de bebek 3 kilo olmuş ve doğuma hazırlanmış.nst de sancılar çıktı ama ben hiç sancı hissetöiyordum. bebeği rahatlatmak için 2 serum takıldı.sürekli nst bağlandı. çok şükür bebek sakinleşti ve çıktık.bıgün de kontrolümüz vardı.neyse ki herşey yolunda.ama hafta sonu bebiş bizi korkuttu....
Slm kızlar, cumartesi kontrolüm vardı.hastaneye yatış yaptılar.35+5 de bebek 3 kilo olmuş ve doğuma hazırlanmış.nst de sancılar çıktı ama ben hiç sancı hissetöiyordum. bebeği rahatlatmak için 2 serum takıldı.sürekli nst bağlandı. çok şükür bebek sakinleşti ve çıktık.bıgün de kontrolümüz vardı.neyse ki herşey yolunda.ama hafta sonu bebiş bizi korkuttu....
şimdi geldik kontrolden bebeğimiz 3317 olmuş doktorda inanamadı tekrar ölçtü genel olarak fazla büyümüş kızım 2hafta 3 gün önde kilosu da 3 hafta 3gün önde
doktor nts istedi hafif sancı çıktı
ilçede oturuyoruz doktorumuz ilde arada 2 buçuk saatlık bi yol var mart başı gelirim annemde kalırım diyordum ailem ilde oturuyo doktor yola gitme kal dedi.
sabah 10 dk akşam 10 dk yürü fazla yürüme erken doğumu tetikleye bilir dedi. meyveyi azalt ekmek 3 dilimden fazla yeme falan filan dedi. 2 hafta sonra alttan muayene ederiz bi daha bakarız dedi.
normal doğum istiyorduk dr da bizde 4 kiloya yakın olursa normal deneriz ama zorlamayız dedi 4ü geçerse direk sezeryan dedi.
eşimi yolladım şimdi çok zor oldu aklı burda kaldı hayırlısıyla kucagıma alaydım kızımı çok gerildim bugün
geçmiş olsun diycem canım ama kötü bişey yok ki ortada :)
bebişin maşallah büyümüşte gelmek istiyormuş dunyaya,
ne kadar durursa o kadar iyi tabi
ama her bebeğin geliş hikayesi farklı işte
sıkılmış demekki içerde :))
hayırlı bir doğum diliyorum cnm
maşallah diyeceğim arkadaşım ama aklıma bişey takıldı bebeğin gerçekten oldukça ilerde sana şeker yüklemesi falan yapıldı mı? çünkü benim bebeğim de ilerdeydi epeyce bende gizli şeker olduğu için öyleymiş 1.5 aydır diyet yapıyorumdiyetle düşmeseydi insülin verilecekti
anne de gebeliğe bağlı şeker olduğunda bebek fazla kilo alıyor diye biliyorum
yapıldı 25-26. hafta falandı sanırım normal çıkmıştı o zaman benim kilom fazla değil hatta bu ay hiç kilo almadım
ne güzel en azından bebeğinin kilosu gelişimi herşeyi normal maşallah diyorum...
oysa benim prensesim annesinin bedeninin beceriksizliği ve yetersizliği yüzünden 1 hafta geride kalmış 36. haftanın içindeyim ve hala 2.5 kg bile değilo kadar diyet yapmama dikkat etmeme rağmen tansiyonum yükseliyor ve sanırım 2 hafta sonra da 3 kg bile olmadan sezaryenle alınacak
doktor kontrolleri kabus oldu benim için bu sefer ne olacak diye korkudan doktora bile gitmek istemiyorum
Teşekkürler canım, ama üzülme bizimkisi anormal,bak çok büyüdükleri için erken doğum veya sezaryen riski var.seninki normal.ama gebelikte diyet önerilmiyor.bebepin gelişimini etkilkiyor diye.inşallah senin bebiş de büyür sağlıkla da annesini mutlu eder)
şimdi geldik kontrolden bebeğimiz 3317 olmuş doktorda inanamadı tekrar ölçtü genel olarak fazla büyümüş kızım 2hafta 3 gün önde kilosu da 3 hafta 3gün önde
doktor nts istedi hafif sancı çıktı
ilçede oturuyoruz doktorumuz ilde arada 2 buçuk saatlık bi yol var mart başı gelirim annemde kalırım diyordum ailem ilde oturuyo doktor yola gitme kal dedi.
sabah 10 dk akşam 10 dk yürü fazla yürüme erken doğumu tetikleye bilir dedi. meyveyi azalt ekmek 3 dilimden fazla yeme falan filan dedi. 2 hafta sonra alttan muayene ederiz bi daha bakarız dedi.
normal doğum istiyorduk dr da bizde 4 kiloya yakın olursa normal deneriz ama zorlamayız dedi 4ü geçerse direk sezeryan dedi.
eşimi yolladım şimdi çok zor oldu aklı burda kaldı hayırlısıyla kucagıma alaydım kızımı çok gerildim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?