2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

ben tarih yazdırmadım, sadece hoşgeldin+bebeğin adı soyadını yazdırdım. 100tane yaptırdım, 50sini doğumda, 50sinide mevlütte dağıtırım diyorum. zaten iki tane tarih olucaktı, ikiside belli değil şuanda:) isim yeterli hatıra için dedim...

kızlar bu bebek şekerini ben yaptım nasıl :))

Eki Görüntüle 627395

ellerine sağlık, çok güzel olmuş, ne kadar beceriksiniz maşallah, ben kendi elimde hiçbirşey yapmadım henüz bebeğime...

aaa ben hep ultrasona göre hesaplıyorum ama. benimde son adet tarihim 31mayıstı ama ilk başlarda yaptırdığım betahcg değerim haftaya göre düşük çıkmıştı, doktorda birkaç kez tekrarlayıp sende geç döllenme olmuş, bebeğin haftasına göre senin sat 11 haziran dedi. bende ogünden beri hep 11 haziran deyip ona göre 18martta doğurcam biliyorum. bebeğin haftalık gelişimide hep bu tarihe göre uyumlu gidiyor. ama asıl tarihi alsak 10gün geriyiz de onu hiç ciddiye almıyordum ben, şimdi 8haziranda mı doğurcam!!! anam daha çantam bile hazır değil, kıyafetler yıkanıp ütülencek, olmasın öyle bişey:)

bugun doktorumuza gittik 2700gr olmusuz nst ye de gırdık hersey yolunda görunuyor bakalım onumuzdekı haftalarda bızı neler beklıyor bebek şekerini ben de kendım yaptım 100 tane daha uyguna geldı tavsıye ederım el becerınız varsa dısarda hıc yaptırmayın dört dörtluk bır bebek sekerı 2lıradan asagı satılmıyor tanesını ben 80krş dan yaptım daha uyguna geldı.. bırde ördüğüm patigi kouyorum kızlar bakalım begenecekmısınız basit bir model

Canım patiğe bayıldım ya, çok güzel olmuş. Tabi şekerinde :)

çok güzeller ellerine sağlık... malzemelerini nerden aldın acaba...

ikiside çok güzel maviş maviş, eline sağlık. basit demişsin ama onu beceremeyenler de var:)

vee sezeryan tarihimiz belli oldu 21 subat yaniii 13 gün sonra ALLAH ım nasip ederse bebegim kucagımda olacak

cnm erken yada geç döllemmeden dolayı sata göre farklılık oluyor.ama ultrasondaki ölçülere göre doğum günü hesabı çok net bişey değil,o ölçüler bebeğin büyüklüğü ve gelişimiyle ilgili veriler

mesela benim bebeğimin karın çevresi sata göre 2 hafta büyük baş çevresi de 4 hafta büyük
bu demek oluyorki bebeğim gelişimi tüm vücudu 2 hafta ileriden gidiyor,iri bir bebek yani.
kafada ırsi olarak büyük :))
yani ultrasonda çıkan doğum tarihine itibar etme bence
eğer gerçekten geç döllenmen varsa doktorun en iyi tahmini yapıyodur.

8haziran demişim, 8mart olucaktı. o tarihe göre takvime baktığımda ben bugün 36.haftayı tamamlamış 37ye girmiş oluyorum. neyse haftaya kontrolde doktorla bunu bir konuşayım da kendimi ona göre hazırlıyayım:)

bu arada benim bebiş ayaklarını kaburgama dayıyor sürekli, öyle kuvvetli bastırıyorki kendine yer açmaya çalışır gibi, kemiklerim acıyor. kesin en altta kemiğin şekli bozuldu ya sürekli yukarı ittirilmekten:) birde artık pek tekmelemiyor da hareket ediyor sadece, karnım bir sağdan şişiyor bir soldan:) sizinkiler de öyle mi?

vee sezeryan tarihimiz belli oldu 21 subat yaniii 13 gün sonra ALLAH ım nasip ederse bebegim kucagımda olacak

Aaaayyyyy... ya bizim daha çook var 15 mart dedi doktorum dün.. bu ayın sonunda bi kontrole daha gitcem sezeryan için randevu verecekler bu tarihe göre.. tabi bnmki sürpriz yapıp daha erken gelmek istemezse.. 15 martta taM 39 Hafta oluyoruz dr um mümkün olduğunca son ana bırakmaya niyetli. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.. doğurduğunda mutlaka yaz tecrübelerini cnm

Arkadaslar siteye yeni katildim.ben de 35+5
gunluk hamileyim.kaburgalarimin fizyolojisi bozuldu.kasillmalarim artti.sicak suya oturmak iyi gelir diolar dogrumudur?????

aynen benimki de öyle
bazen canımı acıtacak bişeyler yapıyor ama genel olarak hep şekil değiştiriyor,
dışarıdan bakınca sanki karımda bi elyın var :)
hıçkırık ta tutuyo son zamanlarda.
birde baktım uyuyo iyimi diye kontrol edesim var bir iki dürtüyorum hemen uyanıp tepki veriyo :)

Amin inşallah hepimiz güle güle kullanalım,ağız tadıyla.yaptık sepetimizi :) şekerlerimizde hazırmış bu gün teslim alıcaz inşallah.

canım sen şimdi hiç kendinide yavrunuda üzme.prematüre doğan bebişler var bizim bi akrabamız 12.12 de normal doğumla 35 haftalıkken bebişini doğurdu küçücüktü ...şu anda maşallahı var büyümüş kocaman olmuş.allahım sağlık versin yeterki sen onu sütünle bi güzel beslersin kocaman olur...

ben hiç süt içmiyorum ya ama balık yağı kullanıyorum,peynir falan yiyorum

bizdede aynı durum söz konusuydu üstelik bizim isimde belli değil henüz tam anlamıyla...bende ''bir dilek tuttuk ve sen gerçek oldun''yazdırdım...

kızlar bu bebek şekerini ben yaptım nasıl :))

Eki Görüntüle 627395
süper olmuş ellerine sağlık güle güle dağıtmayı nasip etsin Allahım inşallah...

ya ben bu patiklere bittim çok güzel olmuş allahım güle güle o bıdık ayaklarına giydirmeyi nasip etsin inşallah bebişinin...

hadi hayırlısı inşallah çok az kaldı allahım sağ salim kavuştursun inşallah hepimiziii...

selam annişler ve bebişler..iki gündür sağ kasığımın üst tarafında bir ağrı acı gibi bişeyler oluyo kramp girmiş gibi yarım saate yakın geçmiyo şiddeti azalıyo sadece uzanırsam sonra da kayboluyo yürürken oluyo bu dediğim olay maaleef..bgn bebek şekerimizi seçtik eşim fotosunu çekti akşam eklerim :)

Ne güzel hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor maşallah hepimize :)
Bugün güzel haberler alalım inşallah

kızlar bir foto buldum ama bunun magnet olanı yapılcak böyle çubuklu değil..arkasında da tülü ve lavantası olcak hayal edelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…