2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Herkese merhaba,
Dün kontrolümüz vardı teyzelerimiz, sağ kalça ağrısından yürüyemiyordum, doktor kalsiyumu artır, maalesef yapacak bir şey yok dedi. Artı bir bardak süt ve magnezyum diasporal'a devam. Dua edin de nolur tezce iyileşelim (Herkes için tabii)
Bi de ara ara kasık ağrılarım oluyordu, böyle adet sancısı gibi bir şey. Hatta eşime "Bak, yalancı doğum sancıları başladı" diyordum. Meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş :) Halbuki o kadar da su içiyorum hayret doğrusu.
Bizde ahvaller şimdilik bunlar kızlar..

kızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce SILA NİL nasıl olur :/ ? tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm,zamanımda cok az kaldııı :)

Merhaba,
Sıla da güzel
Nil de güzel
Sıla Nil de güzel..
Evet çok yardımcı oldum gerçekten :)

tek başına sıla yada nil birlikte oldugundan daha güzel bence

Kızlar tekrar merhaba, (Bugün epey yazarak rekorumu kırdım)
Bir sorum olacak, daha doğrusu danışmak istiyorum sizlere.
Ev tipi ana kucağı/ ana dizi muhakkak alacağım. Resmini ekleyemedim ama Chicco Feel ana kucağı almayı düşünüyordum. Hem estetik hem güven hissi veriyordu. Açıkçası biraz da pahalıma geldi (200 tl) civarı. Forumlarda okuduğum kadarıyla bazı bebekler ana kucağını severken bazıları 1 saat bile durmamış. Hani bebeğimin duracağını bilsem hiç gözünün yaşına bakmadan alacağım ama hadi sevmezse elimde kalacak.
Bir de kanguru. Onu da muhakkak alacağım. Aynı mesele kanguruda da var, ya bebeğim sevmezse? Bel ve boyun destekli olanlarından orta halli alacaktım.
Uzatmayayım sorum şu:
5'li portbebe olarak satılanlardan alıp [Alt açma, kanguru, ana dizi, portbebe, bebek çantası seti (100 tl civarı)] kullanmazsam "iyi ki de pahalısını almamışım" mı demeliyim, kullanırsam "neden daha iyisini almadım" diye hayıflanmalı mıyım? Bir de ilk bebeğim, daha arkası olacak inşallah..
Çok kararsız kaldım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)

[Not: Eşimle klasik mobilya beşik almıştık. Evde baza vardı. Adı üzerinde bebek, beşikte yatsın dedik. Sonra bazaya geçiririz. Satıcıya göre 3-4 yaşına kadar yatabilirdi (!) Biz hadi 2 sene yatsın dedik, eve getirdik, alt komşum "ohoo bebek 2 yıl yatmaz bunda, çok dar" dedi. Üst komşum "1 yıl yatarsa ne ala" dedi. Karşı komşum "6 ay bile yatmaz" dedi. Korkuyorum ki yakında birileri çıkıp 2 ay kullanır kaldırır atarsın diyecek :) BU arada ölçüleri 60X120 idi beşiğin. Onun için ısrarla yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. ]

birincisi ana kucağın ( oto koltuğu ) olanlardan varsa eğer onda dene severse chicco feel alırssınn :)

kanguru olayıda düzgün destekli birşey almak gerekmiş ben hiç düşünmedim almayı çünkü ben durmamışım bebekken :) ama eğer birinden alma deneme şansın varsa onuda bebişin doğduktan sonra al bence o 5 li portbebe takımlarından ben olsam almazdım ayrıca 60 a 120 bence nerden baksan 2 yıl yatar gibime geliyor sen kendi yatağına alıştırmazsan

ana kucağı konusunda bende çok kararsızım kesin alacam ama nasıl bişi olacak
komşuların abartmış bence daha uzun süre yatar

merhaba kızlar nasılsınız
akdeniz seni çok merak ediyorum özelden yazsana bana ben nete pek giremiyorum evimde yok

günaydın kızlar ...yarın sezeryan günümüz belli olacak o yüzden cok heyecanlıyım bi an önce kucagıma almak istiorum bebegimi

ben nili daha çok sevdim,
sıla anlam olarak ta ağır bebek için
bilmem siz bilirsiniz tabi
Ben Nil diyorum,nehir gibi etrafına bereket versin :)
Sıla daha çok özlem hasret vb..duygular güzel duygular değil sonuçta,kimse özlem hasret çekmesin :))

ana dizi de aldım ana kucağıda
arabamız var ana kucağı şart
ana dizi de bebek ben mutfaktayken yada salonda falan yanımda tutabileyim diye istedim özellikle
ilk 6-7 ay ancak kullanıldığı için bence çok pahalı bişeye gerek yok
zaten 12-13 kg diyo hepsinde,yani maksimum 1 yaş demek.
mobilya beşikte bence 2-3 yaşa kadar rahat yatar
önemli olan derinlik sadece,eğer 3 yaşta çocuk bir metre olduğunda üzerinden çıkıp atlayacak derinlikte ise kullanamazsınız
birde kenarlara mutlaka bişey koymanız gerekecek 60 cm dönerken kafayı vuracak kadar dar çünkü,

Günaydın kızlar, ben de aldım oto koltuğu-ana kucağı olanlardan.chicco nunkilere baktım ağırdı hep.sonuçta bazen elimizde de taşıycaz ana kucağını. crystal baby ninkini aldım diğerlerine göre hafif de,ben beğendim,tavsiye ederim

ben bunu aldım,
indirim sitesinden 130-150 arası satılıyodu
ben 75 liraya aldım kampanyadan

Bright Starts Sunnyside Safari Titreşimli Ev Tipi Anakucağı

ben bunu aldım,
indirim sitesinden 130-150 arası satılıyodu
ben 75 liraya aldım kampanyadan

Bright Starts Sunnyside Safari Titreşimli Ev Tipi Anakucağı

Eki Görüntüle 626334

merhaba sen bu ana kucağını butik bebeden mi aldın,ben de bright startsın meadow blossoms'unu aynı siteden aldım.135 tllik ürünü 90 tlye aldım.güle güle kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…