2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

cnm kötü düşünme öyle
doğunca hızlıca kapatır arayı
1 haftadan ne olacakki
bebeğin iyise sağlıklıysa gerisinin önemi yok,

canım idrarda protein kaçağı yüksek tansiyonla olabiliyor ben 24. haftamdan beri bu riskle yaşıyorum ama tansiyon ilacı kullanıyorum ve her 15 günde bir idrar tahlili veriyorum protein takibi için
sakın önemsemeden geçme mutlaka en kısa zamanda doktorun değerlendirsin

Günaydın herkese maşallah bebişler tombik tombik

Benim oğlumda 3200 olmuş nst'de sancılarım çıktı doktor ilaç iğne verdi en azından 1 hafta daha Dursun dedi bakalım bekliyoruz annesi gibi aceleci çıktı benim oğlum oysaki babası gibi sakin sabırlı olsun istiyordum :)
Karnımda ağrılar var ishal var ağzımın tadı bir garip ve aşırı yorgunum sizler nasılsınız

Bugün doktora tekrar gittim, dün ultrasona giremediğim için. Kızımı gördüm :)

Kilosu 2221 gram, boyu 46 cm olmuş. Önden gidiyordu kilosu, normale dönmüş. Çok şükür doktor bir sıkıntı görmedi. Çok hareketli aynı görüntüyü bir daha yakalayamıyorum dedi doktor. Mutlu mesut ayrıldım yanından.

ay ben artık izne ayrılmak istiyorummm (( cok sıkıldım anlatamam..

35. haftadayım. 2 hafta daha dayanmaya çalışacağım, sırf doğum sonrası daha çok bebeğimle vakit geçirebilmek için :))

ama kendimi iyi hissediyorum çok şükür. tansiyonum normal, bebişim normal :)

bir tek evde yapılacak çok işim var... işler beni bekliyor.. eşyaları yıkadım. yavaş yavaş ütülüyorum..bebek şekerlerimi yapıyorum :)) odamız tamam gibi :)

böyle işteee

Yarın kızımla randevum var.
Pek heyecanlıyım.:26:
Çok heyecanlıyım.:26::26:
Sanki ilk defa bebişimi göreceğim gibi..

biraz önce doktordan geldik,kontrolümüz vardı, bebişin kilosu 2950 gr (50 gr daha alsaymış:) )baş aşağıda, nst normal, herşey yolunda yani şükür, şimdilik bu kadar. devlet hastanesi olunca çok detaylı bilgi vermiyor doktorum. iki hafta sonra tekrar kontrol, hayırlısı bakalım. çok yorgunum bu arada...

kızlar merhaba hepinize :) bu gün kont.vardı dr.konuştuk nst çekildik,drmuz sağlıklı anne sağlıklı bebek amacımız dedi,haftaya çatı muayenemiz var :s gidişat normali gösteriyor ama artık bu saatten sonra bize her yol mübah dedi normal gibi başlayıp sezeryanada dönebiliriz dedi,normal doğumda biz teknik direktörüz bütün rol sende ben sana ne yapman gerektiğini söylerim olay sende biter dedi...allahım hepimize hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah

Ne gusel ya herkesin bebişi tombik benimkisi zayıf naapsam anlamadım çok uzuluyom (((((((( bu arada maşallah diyim bebişlere nazar değmsin

Benim bebiş de zayıf 1 Ocak da gittiğimde 2 kilo 800 gramdı gecen cuma tekrar gittim hala aynıydı hiç kilo almamış bu Perşembe yıne kontrol var inş almiştır kilo...

benim bebeiş 35 . haftada 2675 falan dı galiba szce nasıl bana iyi geldi çevremdeki herkesin bebeği 2600 2700 doğuyo

bende öyle,hep yogun vve uykusuz
gece 8 saat uyuyorum
sabah eşimi gönderip tekrar yatağa giriyorum
kitap okuyorum uyuyorum kalkıp çiş yemek yiyip bir daha kitap uyku
akşam 5 gibi yemek hazırlamaya kalkıyoum

durumum fena :)
kalça ağırım başladı bir haftadır,
tansiyon ilacının yan etkilerri ile beraber kasık ağrıları derken
soonumuz hayrola :)

e canım 2 hafta sonra doğuracan zaten ne kontrolü :)

iyi geceler kızlar..biz de bgn gittik kontrole..oğlum 2815 gr olmuş 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var..idrar kan tahlillerim de iyi çıktı 5 haftadır 1,5 kilo almışım dikkat ediyorum almamak için..Allah hepimize ve bebiişlerimize sağlık versin

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldı bugün itibariyle 33 hafta 3 günlük hamileyim bir kızım olacak inşallah hepinize hayırlı sağlıklı sıhatli doğumlar diliyorum...

Günaydın kızlar, maşallah bebeklerinize zaman daraldıkça onlarda aldı başını gitti :) Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin, kolay doğumlar versin. 10 günde bire düştü kontrolümüz bizim de, çok şükür her şey yolunda. Sadece iki gündür şiddetli ağrı giriyor karnımın tam altına, acıdan soluğum kesiliyor desem yeridir. Sizde de aynı durum var mı? Geçen hafta NST sorunsuzdu, bu cuma tekrar gireceğim bakalım sancı çıkacak mı? Hem biran önce gelsin istiyorum hem de tam günü doğsun babası ile aynı gün doğmuş olsun istiyorum :) Hakkımızda hayırlısı...

kızlarrr bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz..artık çok zor olmaya başladı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…