akşam eve gider gitmez kızımın nevresimini yatağına serdim çok cici oldu ve sizlerle paylaşıyorum bugünkü bunalım halimizde bitsin yoksa çocuklar doğduklarında bunalım takılacaklar bunalım annenin bunalm bebişi olmasınlar
Eki Görüntüle 614885 Eki Görüntüle 614886 Eki Görüntüle 614887 Eki Görüntüle 614888
Kuzucum bende 3. sünü beğendim
bunun hepsi bir model canım her şekle giriyor işte böyle
Kuzucum bende 3. sünü beğendim
anammm ciddimisinnn sennnn
ben bunu beğendim diyecegime 3.cüsünü begendim demişim yanlıslıkla..
çaktırma
canım onun hepsi birlikte ilk zamanlar için oto koltukla kullanıyor sonrasıda diğeriyle kullanılıyor...yine ilk aylar için puset şeklinide kullanabiliyorsun oto koltuğunuda sadece arabada kullanabilirimm
Ay çok güldüm yaa...
Canım benim elim sürşmüş benim,yoksa bende biliyorum hepsi bir model
Ne kadardıki bunun fiyatı ben çok beğendim kullanışlı gözüküyor.
kızım o an görseydiniz ortamı sizde uyum sağlardınız. mecbur doğuracaksın ortam da bu.. beğenmeme şansın yok.. bi de kadın diyo bebek geliyo bende ağrı falan zerre yok dehşetten ağrı acı gitmiş :)) yattım yanlarına onlar çığlık attıkça bende atıyordum ... ayyy evlerden ırak ne görüntüydü yarebbiimmm
bi de chosy hani için gitmesin ama bi kadına kesik attı gözümün önünde böööyyle boydan boya.. o an gözlerim karardı işte
Anam anam anam,bağıra bağıra satış .seninkiler cezbetmemis bizimkileri beğenmiş
Sen niye tekerlekli sandalyede gidiyorsun
Ay çok güldüm yaa...
Canım benim elim sürşmüş benim,yoksa bende biliyorum hepsi bir model
Ne kadardıki bunun fiyatı ben çok beğendim kullanışlı gözüküyor.
aynısı işde dün dolmuşda başıma geldi kuzu.
önümde dönük ha karnımda kocaman görüyor.
Hala ittire ittire inmeye çalışıyor.dolmuş zaten küçük.
Sinirlerime tepeme çıktı.
Bende dün aynı şeyi düşündüm bende mi böyle yaptım diye ama.
Yaşlıda olsa,hamişde olsa ben hemen yer verirdim ya.
O kadar yorgun olduğum zamanlarda dahil hüç düşüncesizlik yapmadım.
özellikle bayanlar yaşayınca anlarlar bizi diyorum yapcak bişi yok.
h,ç boşuna çabalamayak
599 tl canım
walla biz akşamları dolmuşa baya bi kişi binioruz biizm orda oturan çok iş servisi gibi oluo daha biner binmez işdekiler beni oturtuo o yğzden pek sıkıntım olmuo onun haricinde biner binmez şöfore hamileler için ayrılmış koltuğunuz neresi die soruorum zaten o ara biri kalkmış oluo hemen oturuorum napayım yawrum herşeyden kıymetli
akşam eve gider gitmez kızımın nevresimini yatağına serdim çok cici oldu ve sizlerle paylaşıyorum bugünkü bunalım halimizde bitsin yoksa çocuklar doğduklarında bunalım takılacaklar bunalım annenin bunalm bebişi olmasınlar
Eki Görüntüle 614885 Eki Görüntüle 614886 Eki Görüntüle 614887 Eki Görüntüle 614888
mezosun rüyasını beni hala kendime getirmedi
diğer konulara yabancı kaldım
zapzup çok güzel nevresim takımı güle güle kullan
tuna bebek arabanız göz alıcı duruyo, güzel günlerde kullanın
umutege bebek arabası kahverengi olanı beğendim bende, bizim aldığımız graco fusion u da tavsiye ederim, hem puseti takabiliyosun, hemde baston katlanıyo, daha az yer kaplıyo
perilous bende bilmiyorum ne geleceğini, üstelik ben arkadaşlar gibi doğum hikayelerini bile okumamaya çalışıyorum, video filan izlemedim, izlemem doğuma kadar da, belkide hayallerim beni korkutuyo, ordan bebiş nası çıkar hala anlamıyom:26:
umutege bebek arabası kahverengi olanı beğendim bende, bizim aldığımız graco fusion u da tavsiye ederim, hem puseti takabiliyosun, hemde baston katlanıyo, daha az yer kaplıyo
perilous bende bilmiyorum ne geleceğini, üstelik ben arkadaşlar gibi doğum hikayelerini bile okumamaya çalışıyorum, video filan izlemedim, izlemem doğuma kadar da, belkide hayallerim beni korkutuyo, ordan bebiş nası çıkar hala anlamıyom:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?