Kız altta başka soru sordum ya konu değişsin diyerekden olmadı mı dersin
Yok yok bak ben cidden çok beğendim.
Tek model aynı 3 model gibi duruyor.Hani bilmesem tek olduğunu 3 model ekledin sanıcam.
Nerden alcaksın bunu şekerim aklımda bulunsun.Ben buna bayıldım..
Ohhhh :) Hamişlere ayrılan yer mi var ki şekerim ben hiç denk gelmedim
selammm..
geldim ama hemen gidiyorum.. herkes kendine dikkat etsin.. ben gidip kavga edicem.. dun kese diktirmek icin kumaslari ceyizciye vermistim.. hic etmis kumaslarimi deli oldum.. gidip carlayacagim.. bi de bi dunya para verdim.. yazik oldu vallaa..
selammm..
geldim ama hemen gidiyorum.. herkes kendine dikkat etsin.. ben gidip kavga edicem.. dun kese diktirmek icin kumaslari ceyizciye vermistim.. hic etmis kumaslarimi deli oldum.. gidip carlayacagim.. bi de bi dunya para verdim.. yazik oldu vallaa..
canım bana yakın spotçular çarşısı var ben ordaki şubesinden alıcam
asıl yeri saraçhanedeymiş internetten alabilirisn istersen
Ilkyuva - ocuk Gereleri Online Sat Merkezi burası işte canım
hatta buraya gitme şansın varsa burda sırf bebek arabaları bisikletleri ve mobilyaları varmış
aaay ben çok beğendim bunu ama uzun süre kullanılmaz heralde
Saol canım,çok da rahat...çok güzelmiş arabanız valla uzay üstü gibi bu araba çok teknolojik güle güle kullanın
teşekkürler..güle güle kullanın canımmm
canım yaa,saol..çok sevdim bunu çok sevdim .. çok hoş gözüküyor..
Kız bayıldım buna he..Nerden kaça almışdınız çok şeker görünüyor...
hangi model canım senin ki ve fiyatı ne kadar ben 600 tlden fazla vermek istemiyorum da
işte anlayamadıgın yerde kesi devreye giriyo..
bende fazla vermek istemiyodum, ama sora düşündüm, çevremdeki çoğu kişi, bebek biraz büyüdüğünde baston puset almış, bende 2 tane almaktansa böle yapıym dedim
fiyatı biz burda bi dükkandan aldık 800e geldi, anakucağı ile birlikte
modeli fusion
kıs o kadar kesilirse benim boşaltım sistemi tek bi noktadan olabilir
ben bide bu açılmayıda anlayamıyom, aynadan baksak bizde görürüz demi o açılmayı
Senin bu beğendiğin model,nasıl geçiyor canım.
Burda sayfanın tamamı açıldıda.Gidebiliriz diye tahmin ediyorum.
Ben bu modeli çok beğendim fiyatıda uygun geldi bana.
Biz bunu Bebek Reyonun dan aldık..700 küsürdü,pazarlıklarım sonucunda 500 e aldık..:)
canım siteye grince yukarda kutu kutu bölmecikler varya orda bebek arabalrı var onu seç sonra aşağıda seçenekler var sayfanın yan tarafında ordanda
anakucaklı-travel arabalr seçeneğini seç canım ikinci sayfada bu model
bende fazla vermek istemiyodum, ama sora düşündüm, çevremdeki çoğu kişi, bebek biraz büyüdüğünde baston puset almış, bende 2 tane almaktansa böle yapıym dedim
fiyatı biz burda bi dükkandan aldık 800e geldi, anakucağı ile birlikte
modeli fusion
kıs o kadar kesilirse benim boşaltım sistemi tek bi noktadan olabilir
ben bide bu açılmayıda anlayamıyom, aynadan baksak bizde görürüz demi o açılmayı
selammm..
Geldim ama hemen gidiyorum.. Herkes kendine dikkat etsin.. Ben gidip kavga edicem.. Dun kese diktirmek icin kumaslari ceyizciye vermistim.. Hic etmis kumaslarimi deli oldum.. Gidip carlayacagim.. Bi de bi dunya para verdim.. Yazik oldu vallaa..
hangi boydan boya:18:
konuyu açan benim çaktırma:))
kız yürüyememki ben, doğurmaya gidiyom düşünsene (sanki sen yaşamadın bunu:))
tay gibi basamam üstüne, her adımda devrilirim:)
Çok uyumlu bizim mezoşumuzz yaa
Hele demiyor mu sancım yok ama baktım kadınlar bağırıyor bende bağırmaya başladım.
Kendime yer açtım uzandım yere diye.Kesi mesi olaylarına girmiyorum tabi
Anam anam anam,bağıra bağıra satış .seninkiler cezbetmemis bizimkileri beğenmiş
Sen niye tekerlekli sandalyede gidiyorsun
akşam eve gider gitmez kızımın nevresimini yatağına serdim çok cici oldu ve sizlerle paylaşıyorum bugünkü bunalım halimizde bitsin yoksa çocuklar doğduklarında bunalım takılacaklar bunalım annenin bunalm bebişi olmasınlar
Eki Görüntüle 614886
hangi boydan boya:18:
perilous bende bilmiyorum ne geleceğini, üstelik ben arkadaşlar gibi doğum hikayelerini bile okumamaya çalışıyorum, video filan izlemedim, izlemem doğuma kadar da, belkide hayallerim beni korkutuyo, ordan bebiş nası çıkar hala anlamıyom:26:
chosy kız sen de o kadar korkuyor muydun doğumdan?
2, 3 gündür ay mezoşla, chosy ne yapçak diyorum.
Y
çok uyumluyumdur. kız biz toplu doğum yapsak belkim de hiçbirsey anlamam ben
O an duvara tırmanma ve elleri ustunde yürümek bile az gelebilir.
Kiz sen beni gorseydin,acil için kapı girişinde ki sedyeye yattım ora acil hasta dediler ya bı git dedim kivraniyorumesim diyor neren ağrıyor allahım yumruklamak istiyorum midem bulandı ortaya çıkardım gözüm görmüyor:))ogurdukce altta zan zann İçeri kendimi atsam bir hangi boydan isterlerse aldirsbilirdim:))))
Cok ağlenceli:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?