2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ay bugün sabah sabah pek bi hamaratım.
evde toz şeker bitmiş markete gittim geldim.
arkadaşların ve komşuların tabakları vardı boş vermiyeyim diye hamur işi bişeyler yapıyorum.
bir tanesi fırından çıktı bile ama süslemesi falan var daha.
off eşime öğle yemeği yapıcam
yasin okucam ve pazara gidicem çok işim var çoookkkk

cnm ya walla bende öle oldum dün 6 kilo almışım 5 ayda 6 kilo napcam ben

Canım bebişleri besleyen gıdalara yöneleceğiz,dikkat edeceğiz...Endişe etme kontrollü olursak sorun olmaz.

Ben son günlerde pek rahattım,ne istesem yedim içtim futursuzca

kızlar yasin topiğimizi bulamadım nereye kayboldu ki (buldum kızlar)

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

korkma canım gayet iyidir bebeğin bence gazla ilgili olabilir benimde akşam davul gibi oluyor sabah hafiflemiş için rahat edecekse sağlık ocağına gidip kalp atışlerı dinle canım
cnm ya walla bende öle oldum dün 6 kilo almışım 5 ayda 6 kilo napcam ben

bende 7 kilo aldım canım kontrole gittiğimde doktorun tepkisi ne olacak çok merak ediyorumm

2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...

şekerden tatlı nisan anneleri günaydın.cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ederim.umarım sağlık sıhatle güle oynaya alırsınız(ız) bebekleri elerinize.arkadaşlar alt tarafda ağrı hısseden varmı.benım bir kaç gündür ara ara ağrım oluyo.yanı karnımın altı deil baya en alt taraf:)öptüm hepinizi

Mezopotamya da girmedi inşallah iyidir.Rahatsizim diyordu

Katinamm bana da esim dün zayıfladın sen dedi :S ac miydi neydi :))
Benim ilk bebiste 5. Ayda ancak gobis belirdi.2 ay sonra nereye sigacagini bilemezsin tadını çıkar:)))

Bana niye kimse getirmiyor
Benim yasinim bitti

bugün parti var olgusumun hohhoo :)) aksi gibi matematik yazılısı da var cok heyecanlı gitti kuzum inşallah güzel gecer...

Kızlar arkadaşlarımız için Yasin okumuş olan yada Cumadan önce okuyabilecek olan var mı?toplayabilirsek cumadan önce bağışlayalım istiyoruz

ayy benim hamarat dertsizim eline,koluna,ağzına sağlık inşallah canım benim

canım çok geçmiş olsun birgün yolda banada oldu..bayılmaktan o kadar korktumki..tansiyon düşklüğü çok kötü..bidaha olmaz inşallah.
kolay gelsin canım evde olsamda bende çok işim var evde desem..
yok canım kasımın ilk haftalarında doktora gidicem sanırım..işyerinden izin almak çok zor oluyo..
2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...
hayırlı olsun tatlım..cinsiyet belirince hersey netleşiyo sağlıkla al kucagına :)

mezocummm nerelerde kalsınn doğumdaşım
voltajcım iki gündür hareket falanda hissetmediğim için karnımda indigi için üzgünüm..umarım annesine hissettirir meleğim

Sanada günaydın canım, şimdi nasılsın?
Kahvaltı yapmış mıydın? Ondan da olmuş olabilir çünkü ve doktora gittiğinde anlat mutlaka, gebelikte önemli çünkü tansiyon.

canım gözümüz aydın bebişlerimiz iyiymiş çok şükür
bu uslu ve sağlıklı bebişlere 41 kere maşallah
Allah hep sağlıklı haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah

canım gözümüz aydın bebişlerimiz iyiymiş çok şükür
bu uslu ve sağlıklı bebişlere 41 kere maşallah
Allah hep sağlıklı haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah

laternem büyüttün paşamızı yaa..bugun 20,haftadasınnn maşallahhhh..haftaya cuma bende 20 de olucam inşallah..yolu yarıladık bile

laternem büyüttün paşamızı yaa..bugun 20,haftadasınnn maşallahhhh..haftaya cuma bende 20 de olucam inşallah..yolu yarıladık bile

Canım tam hanipeks ile sana takvimlerinizde bebekler büyümüş yazacaktım;kendi takvimime bakmak hiç aklıma gelmemişti :)
eee o zaman bugün yeni haftasına başlayanlara gözünüz aydın,maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…