cnm ya walla bende öle oldum dün 6 kilo almışım 5 ayda 6 kilo napcam ben
kızlar yasin topiğimizi bulamadım nereye kayboldu ki (buldum kızlar)
korkma canım gayet iyidir bebeğin bence gazla ilgili olabilir benimde akşam davul gibi oluyor sabah hafiflemiş için rahat edecekse sağlık ocağına gidip kalp atışlerı dinle canımgünaydın kızlar..
ohh mergencim ne güzel haberler verdin bize..bebişlerin sağlıklı sıhhatli çok şükür..ALlahım size bağıslasın onları minik kuzularım benim..
benim karnım indi kızlar ya..bebişe bişi oldu diye korkuyorum içten içe
cnm ya walla bende öle oldum dün 6 kilo almışım 5 ayda 6 kilo napcam ben
ay bugün sabah sabah pek bi hamaratım.
evde toz şeker bitmiş markete gittim geldim.
arkadaşların ve komşuların tabakları vardı boş vermiyeyim diye hamur işi bişeyler yapıyorum.
bir tanesi fırından çıktı bile ama süslemesi falan var daha.
off eşime öğle yemeği yapıcam
yasin okucam ve pazara gidicemçok işim var çoookkkk
ay bugün sabah sabah pek bi hamaratım.
arkadaşların ve komşuların tabakları vardı boş vermiyeyim diye hamur işi bişeyler yapıyorum.
canım çok geçmiş olsun birgün yolda banada oldu..bayılmaktan o kadar korktumki..tansiyon düşklüğü çok kötü..bidaha olmaz inşallah.slm kızlar keyifler nasıl
ben sabah çok kötüydüm işe gelirken gözüm karardı ateş bastı birden kaldırıma oturdum biraz kendime gelince gittim pastaneye 5 dk sonra kendime geldim
tansiyonum çok düştü sanırım yarım saat sonra ölçtürdüm 10-5 çıktı:26::26::26:sanırım oldu zamanda diplere falan inmiştiçok şükür şimdi iyiyim
mergen canım bebişlerini görmüşsün iyi olmanıza çok sevindimmm
kolay gelsin canım evde olsamda bende çok işim var evde desem..ay bugün sabah sabah pek bi hamaratım.
yok canım kasımın ilk haftalarında doktora gidicem sanırım..işyerinden izin almak çok zor oluyo..korkma canım gayet iyidir bebeğin bence gazla ilgili olabilir benimde akşam davul gibi oluyor sabah hafiflemiş için rahat edecekse sağlık ocağına gidip kalp atışlerı dinle canım
bende 7 kilo aldım canım kontrole gittiğimde doktorun tepkisi ne olacak çok merak ediyorumm
hayırlı olsun tatlım..cinsiyet belirince hersey netleşiyo sağlıkla al kucagına :)2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...
Mezopotamya da girmedi inşallah iyidir.Rahatsizim diyordu
Katinamm bana da esim dün zayıfladın sen dedi :S ac miydi neydi :))
Benim ilk bebiste 5. Ayda ancak gobis belirdi.2 ay sonra nereye sigacagini bilemezsin tadını çıkar:)))
slm kızlar keyifler nasıl
ben sabah çok kötüydüm işe gelirken gözüm karardı ateş bastı birden kaldırıma oturdum biraz kendime gelince gittim pastaneye 5 dk sonra kendime geldim
tansiyonum çok düştü sanırım yarım saat sonra ölçtürdüm 10-5 çıktı:26::26::26:sanırım oldu zamanda diplere falan inmiştiçok şükür şimdi iyiyim
mergen canım bebişlerini görmüşsün iyi olmanıza çok sevindimmm
Günaydın Güzeller
Cumanız mübarek olsun
canım gözümüz aydın bebişlerimiz iyiymiş çok şükür
bu uslu ve sağlıklı bebişlere 41 kere maşallah
Allah hep sağlıklı haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah
ay canım benim yakın olsak getirmez miyim hiç. kuzununda allah yardımcısı olsun.Bana niye kimse getirmiyor
Benim yasinim bitti
bugün parti var olgusumun hohhoo :)) aksi gibi matematik yazılısı da varcok heyecanlı gitti kuzum inşallah güzel gecer...
laternem büyüttün paşamızı yaa..bugun 20,haftadasınnn maşallahhhh..haftaya cuma bende 20 de olucam inşallah..yolu yarıladık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?