mergencim listenin altına ufak bi not düşermisin..
uzun süre gelmeyenlerin isimleri silinecek diye..
çoğu kişiyi tanımıyorum bile..
slm kızlar keyifler nasıl
ben sabah çok kötüydüm işe gelirken gözüm karardı ateş bastı birden kaldırıma oturdum biraz kendime gelince gittim pastaneye 5 dk sonra kendime geldim
tansiyonum çok düştü sanırım yarım saat sonra ölçtürdüm 10-5 çıktı:26::26::26:sanırım oldu zamanda diplere falan inmiştiçok şükür şimdi iyiyim
mergen canım bebişlerini görmüşsün iyi olmanıza çok sevindimmm
ay bugün sabah sabah pek bi hamaratım.
evde toz şeker bitmiş markete gittim geldim.
arkadaşların ve komşuların tabakları vardı boş vermiyeyim diye hamur işi bişeyler yapıyorum.
bir tanesi fırından çıktı bile ama süslemesi falan var daha.
off eşime öğle yemeği yapıcam
yasin okucam ve pazara gidicemçok işim var çoookkkk
2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...
şekerden tatlı nisan anneleri günaydın.cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ederim.umarım sağlık sıhatle güle oynaya alırsınız(ız) bebekleri elerinize.arkadaşlar alt tarafda ağrı hısseden varmı.benım bir kaç gündür ara ara ağrım oluyo.yanı karnımın altı deil baya en alt taraf:)öptüm hepinizi
canım gözümüz aydın bebişlerimiz iyiymiş çok şükür
bu uslu ve sağlıklı bebişlere 41 kere maşallah
Allah hep sağlıklı haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah
Laterne Yasin topigine bakçabıhhh
kızzz neler olmuş öylee valla aklım uçtu :) kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş hepsinden Allah razı olsun ne iyi insanlar ya
Mezopotamya da girmedi inşallah iyidir.Rahatsizim diyordu
Katinamm bana da esim dün zayıfladın sen dedi :S ac miydi neydi :))
Benim ilk bebiste 5. Ayda ancak gobis belirdi.2 ay sonra nereye sigacagini bilemezsin tadını çıkar:)))
Allah razı olsun anneciğinden,biz ona yetişemedik ameliyatında ama o bize hızır gibi yetiştiYa bende icim icime sigmadi eniştem son anda geldi aklıma şükür cok iyi cumadan evvel olsun diye cok istiyordum şükür Allah'ım...
Anacimda ameliyatli bu haldeyken Rabbim boş bırakmaz ...
canım çok geçmiş olsun birgün yolda banada oldu..bayılmaktan o kadar korktumki..tansiyon düşklüğü çok kötü..bidaha olmaz inşallah.
kolay gelsin canım evde olsamda bende çok işim var evde desem..
yok canım kasımın ilk haftalarında doktora gidicem sanırım..işyerinden izin almak çok zor oluyo..
hayırlı olsun tatlım..cinsiyet belirince hersey netleşiyo sağlıkla al kucagına :)
mezocummm nerelerde kalsınn doğumdaşım
voltajcım iki gündür hareket falanda hissetmediğim için karnımda indigi için üzgünüm..umarım annesine hissettirir meleğim
Sanada günaydın canım, şimdi nasılsın?
Kahvaltı yapmış mıydın? Ondan da olmuş olabilir çünkü ve doktora gittiğinde anlat mutlaka, gebelikte önemli çünkü tansiyon.
umutege tatlım geçmiş olsun;evden aç karnına çıkmamaya çalış
çok sağ olun kızlar çok kötüydü gerçekten ilk defa başıma geldi allah kimseye yaşatmasınİlk düzenlemede ekleyeceğim canım
Canım benim çok teşekkür ederim.
Sanada çok geçmiş olsun,aman dikkat et kuzum.Sabah azda olsa birşeyler yemeye çalış mümkün olduğunca aç çıkma,çantanda çubuk kreker vb. bulundur mutlaka
Hey maşallah DertsizimKendini yorma,dikkat et,kolay gelsin canım.
Hayırlı,uğurlu olsun canımTebrik ederim...
Bende de oluyor canım.Magnezyum kullanıyormusun?Sanki o beni rahatlatıyor gibi..
Canım çok teşekkür ederimAmin,inşallah,hepbirlikte...
geldim canım.. dün öğlen çıktım işten dayanamadım.. eşimden gribi kaptım..dünden beri içimde limon ağacı çıktı.. ilaç alamamak çok kötü( bu sabah kalktım gidecek durumda değildim evdeyim yatıyorum anlayacağınız.. sızıyorum arada uyanıyorum..
Canım tam hanipeks ile sana takvimlerinizde bebekler büyümüş yazacaktım;kendi takvimime bakmak hiç aklıma gelmemişti :)
eee o zaman bugün yeni haftasına başlayanlara gözünüz aydın,maşallah diyelim
Allah şifa versin canım tam mevsimidinlen bolca...Burnun tikaliysa biraz tuzlu su çekmeye çalış canım ...
Bizimde bugün kontrol vardı ama babamiz gelemeyecek galiba
bu kez gelmeyi cok istiyordu daha kalbi duymadı bile
Çocuklarla zor oluyor ben ondan gelmesini daha cok istiyordum :)) biri kartvizit alıyor ,biri herseyi soruyor
geldim canım.. dün öğlen çıktım işten dayanamadım.. eşimden gribi kaptım..dünden beri içimde limon ağacı çıktı.. ilaç alamamak çok kötü( bu sabah kalktım gidecek durumda değildim evdeyim yatıyorum anlayacağınız.. sızıyorum arada uyanıyorum..
slm kızlar keyifler nasıl
ben sabah çok kötüydüm işe gelirken gözüm karardı ateş bastı birden kaldırıma oturdum biraz kendime gelince gittim pastaneye 5 dk sonra kendime geldim
tansiyonum çok düştü sanırım yarım saat sonra ölçtürdüm 10-5 çıktı:26::26::26:sanırım oldu zamanda diplere falan inmiştiçok şükür şimdi iyiyim
mergen canım bebişlerini görmüşsün iyi olmanıza çok sevindimmm
Allah şifa versin canım tam mevsimidinlen bolca...Burnun tikaliysa biraz tuzlu su çekmeye çalış canım ...
Bizimde bugün kontrol vardı ama babamiz gelemeyecek galiba
bu kez gelmeyi cok istiyordu daha kalbi duymadı bile
Çocuklarla zor oluyor ben ondan gelmesini daha cok istiyordum :)) biri kartvizit alıyor ,biri herseyi soruyor
geçmiş olsunn Allahım sana şifa versin kuzucum..
sağolasın katinamm.. bu arada benim göbüşte inmiş bu sabah ..kızımmmm nerdesinnn diye dolandım durdum evde.. az önce burdayım dedi :)))
sağolasın katinamm.. bu arada benim göbüşte inmiş bu sabah ..kızımmmm nerdesinnn diye dolandım durdum evde.. az önce burdayım dedi :)))
Kiz Mezopotamya gelirsem yanına senin :))
Bana güzel de sen tekle kal :))
Bugün değilde yarın gidebilirim...
Odaya sırayla giriyoruz :)) hemen ortalıkta kivil kivil,zaten geriliyorum .allahtan Dr duvarında yatinca karşıdan net görebileceğim kocaman lcd var usg ye bağlı.yoksa kafanı cek oğlum,elini cek kızım diye kavga dövüş geliriz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?