2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
mergencim listenin altına ufak bi not düşermisin..
uzun süre gelmeyenlerin isimleri silinecek diye..
çoğu kişiyi tanımıyorum bile..

İlk düzenlemede ekleyeceğim canım

Canım benim çok teşekkür ederim.

Sanada çok geçmiş olsun,aman dikkat et kuzum.Sabah azda olsa birşeyler yemeye çalış mümkün olduğunca aç çıkma,çantanda çubuk kreker vb. bulundur mutlaka

Hey maşallah Dertsizim Kendini yorma,dikkat et,kolay gelsin canım.

2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...

Hayırlı,uğurlu olsun canım Tebrik ederim...

Bende de oluyor canım.Magnezyum kullanıyormusun?Sanki o beni rahatlatıyor gibi..

canım gözümüz aydın bebişlerimiz iyiymiş çok şükür
bu uslu ve sağlıklı bebişlere 41 kere maşallah
Allah hep sağlıklı haberlerini duyurmayı nasip etsin inşallah

Canım çok teşekkür ederim Amin,inşallah,hepbirlikte...

kızzz neler olmuş öylee valla aklım uçtu :) kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş hepsinden Allah razı olsun ne iyi insanlar ya

Ya bende icim icime sigmadi eniştem son anda geldi aklıma şükür cok iyi cumadan evvel olsun diye cok istiyordum şükür Allah'ım...
Anacimda ameliyatli bu haldeyken Rabbim boş bırakmaz ...

geldim canım.. dün öğlen çıktım işten dayanamadım.. eşimden gribi kaptım..dünden beri içimde limon ağacı çıktı.. ilaç alamamak çok kötü ( bu sabah kalktım gidecek durumda değildim evdeyim yatıyorum anlayacağınız.. sızıyorum arada uyanıyorum..

Ya bende icim icime sigmadi eniştem son anda geldi aklıma şükür cok iyi cumadan evvel olsun diye cok istiyordum şükür Allah'ım...
Anacimda ameliyatli bu haldeyken Rabbim boş bırakmaz ...
Allah razı olsun anneciğinden,biz ona yetişemedik ameliyatında ama o bize hızır gibi yetişti
Allah acil şifalar versin inşallah;Allah onu yavrularına torunlarına bağışlasın,başınızdan eksik etmesin inşallah..
Allah eniştendan ve talebelerinden de razı olsun,Allah hiç birini darda bırakmasın inşallah

Sanada günaydın canım, şimdi nasılsın?
Kahvaltı yapmış mıydın? Ondan da olmuş olabilir çünkü ve doktora gittiğinde anlat mutlaka, gebelikte önemli çünkü tansiyon.

umutege tatlım geçmiş olsun;evden aç karnına çıkmamaya çalış

çok sağ olun kızlar çok kötüydü gerçekten ilk defa başıma geldi allah kimseye yaşatmasın
ben işe gelince kahvaltı yapıyorum
dün akşam da yediklerimi çıkarmıştım yatmadan önce miğde çok boştu demekki ondan oldu inşallah bir daha olmaz

Allah şifa versin canım tam mevsimi dinlen bolca...Burnun tikaliysa biraz tuzlu su çekmeye çalış canım ...
Bizimde bugün kontrol vardı ama babamiz gelemeyecek galiba
bu kez gelmeyi cok istiyordu daha kalbi duymadı bile
Çocuklarla zor oluyor ben ondan gelmesini daha cok istiyordum :)) biri kartvizit alıyor ,biri herseyi soruyor

Canım tam hanipeks ile sana takvimlerinizde bebekler büyümüş yazacaktım;kendi takvimime bakmak hiç aklıma gelmemişti :)
eee o zaman bugün yeni haftasına başlayanlara gözünüz aydın,maşallah diyelim

ne güzel yolun yarısına gelmişsin canım maşallahhhhh zaman su gibi akıp geçsede kucaklarımıza alsak meleklerimizi

sağlık olsun canım diğer kontrolde görür inşallahhhh
bak diğer miniklerin yanlız bırakmıyor seni kardeşlerini görüyorlar onlarda ne güzel ya

geçmiş olsunn Allahım sana şifa versin kuzucum..

cnm aynısı banada oldu başım bi dönmeye başladı allahtan münübüsteydim hemen çantamda şeker vardı attım ağzıma nie öle oldu anlamadım

tesekkür ederim.. yatıyorum öylece.. yarın çok mühim misafirlerim var akşama doğru ayaklanmalıyım.. eşimin üç amcası eşleriyle gelecekler.. gelinlik yapıcam yani :))
eşinin gelememesi kötü ama tek değilsin çok şükür meleklerinle gideceksin.. ay ne güzeldir be voltaj.. ikisi elinde biri karnında :))

kızlar oğlum kıpır kıpır bugün tabi ben yanılmıyorsam tecrübeli anneler nasıl birşey bu hissetmek benim içimde sanki bir kalp atıyormuş gibi olur pıt pıt diye elimi koymasam bile hissedebiliyorum

kızlarr selam( benim midem bugün çok kötü ilk üç ay hiç kusmadım ama bu hafta çok kötüyüm nenen olabilir acaba benim gibi olan varmı(

Kiz Mezopotamya gelirsem yanına senin :))
Bana güzel de sen tekle kal :))

Bugün değilde yarın gidebilirim...

Odaya sırayla giriyoruz :)) hemen ortalıkta kivil kivil,zaten geriliyorum .allahtan Dr duvarında yatinca karşıdan net görebileceğim kocaman lcd var usg ye bağlı.yoksa kafanı cek oğlum,elini cek kızım diye kavga dövüş geliriz:))

ayy yemin ediyorum çok güzel birşey bu ya :)) yaşım küçük olsaydı ve bu hamileliği bu kadar zor geçirmeseydim heralde 5 çocuk isterdim :)) çok seviyorum kalabalığı.. dün senin doğumu okurken kendim yatıyomuş gibi hissettim o masada. akşam eşime anlatıyorum ya anestezi beni uyuşturmazsa diye.. bi de sen şey yazmışsın ya bunda epidural yada spinal istiyorum diye. nıye öyle istiyorsun ?? ben hep genel anestezi hayal etmiştim hiçbirsey hatırlamak istemıyorum cünkü panik yaparım doktora rahat vermem ben. bi de o iğneden çok korkuyorum ( belden cısss diye.. ama burda doktorumun çalıştığı hastanede sadece spinalle yapıyoruz diyorlar ( şu an en büyük korkum o iğnenin belimden yapılacağı an ve sonda mıdır nedir onun takılacağı an.. yaaaa ( düşünmesi bile içimi fena yapıyo. ben mi çok korkağım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…