2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ayy yemin ediyorum çok güzel birşey bu ya :)) yaşım küçük olsaydı ve bu hamileliği bu kadar zor geçirmeseydim heralde 5 çocuk isterdim :)) çok seviyorum kalabalığı.. dün senin doğumu okurken kendim yatıyomuş gibi hissettim o masada. akşam eşime anlatıyorum ya anestezi beni uyuşturmazsa diye.. bi de sen şey yazmışsın ya bunda epidural yada spinal istiyorum diye. nıye öyle istiyorsun ?? ben hep genel anestezi hayal etmiştim hiçbirsey hatırlamak istemıyorum cünkü panik yaparım doktora rahat vermem ben. bi de o iğneden çok korkuyorum ( belden cısss diye.. ama burda doktorumun çalıştığı hastanede sadece spinalle yapıyoruz diyorlar ( şu an en büyük korkum o iğnenin belimden yapılacağı an ve sonda mıdır nedir onun takılacağı an.. yaaaa ( düşünmesi bile içimi fena yapıyo. ben mi çok korkağım ya

cnm aynısı banada oldu başım bi dönmeye başladı allahtan münübüsteydim hemen çantamda şeker vardı attım ağzıma nie öle oldu anlamadım

sanırım açlıktan oluyor canım birde hamilelikte tansiyorn düşüyor zaten benim genelde hep 9-6 çıkıyordu bu sefer yerlerde süründü galiba tansiyonum inşallah bir daha yaşamayız

ayy yemin ediyorum çok güzel birşey bu ya :)) yaşım küçük olsaydı ve bu hamileliği bu kadar zor geçirmeseydim heralde 5 çocuk isterdim :)) çok seviyorum kalabalığı.. dün senin doğumu okurken kendim yatıyomuş gibi hissettim o masada. akşam eşime anlatıyorum ya anestezi beni uyuşturmazsa diye.. bi de sen şey yazmışsın ya bunda epidural yada spinal istiyorum diye. nıye öyle istiyorsun ?? ben hep genel anestezi hayal etmiştim hiçbirsey hatırlamak istemıyorum cünkü panik yaparım doktora rahat vermem ben. bi de o iğneden çok korkuyorum ( belden cısss diye.. ama burda doktorumun çalıştığı hastanede sadece spinalle yapıyoruz diyorlar ( şu an en büyük korkum o iğnenin belimden yapılacağı an ve sonda mıdır nedir onun takılacağı an.. yaaaa ( düşünmesi bile içimi fena yapıyo. ben mi çok korkağım ya

sondamııııı ben doğumdan çok sondadan korkuyorum zatiiiiiii

yeni anne olan bir arkadaşım dedi ki belden iğne yapıldıktan sonra takılması için ısrar et sondanın..ben çok zorlandım dedi.. ben kasarım kendimi biliyorum doktor gerekli olduğunda alttan muayene etmek istedi hiçbirinde beceremedi o ultrason aletini içime sokmayı.. kötü bir smear testi deneyimim olmuştu o yüzden bana ordan birsey yapamazlar sondayı ayıkken takamazlar bılıyorum huyumu

Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer

Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer
canı çok geçmiş olsun..baş ağrılarım yeni yeni geçti benimde çok sinir bozucu bişi..hap alsan alamazsın..inşallah geçer hemen..

canım sen kötü bi doktora muayene olmussun korkuların olması bu açıdan çok normal.. ama şu konuda haklısın heryerimizi uyustursunlar kessinler biçsinler ağrılarımız geçsin öyle uyandırsınlar daha iyi olur..bende acıdan korkarım çünkü

Hı hı ,doğsun az uykudan,sundan bundan feragat et görürüm ben 5i :))

Kızımın doğumundan dolayı dogumu görmek istiyorum bebek dogunca duyayım.igne migne artık viz geliyor :)) neden korkarsam basıma geldi bende çatala yatmaktan korkardim hiç yatmayacağım diye rahattim bu hamilelikte 6 defa alttan bakıldı catalla kankaydik:))
Sonda takilirken cok sıkıntılı değil oğlumda uyanikken taktirdim ama çıkarken kaynamış bana sevmiş beni meret.
Kızımda ben uyuyunca takın dedim öyle yaptılar hemende çıktı :))

Neden sezaryene odaklandiniz kızlar , gerçi normal dogumdada artık uyuşmak istiyorlar.

Benim birde lenf bezinden kitle lokalle alındı ondan da cesaretlendim.ellerini görerek ameliyat oldum doğumda onları görmeyeceğim bile hahayt :)))

sondamııııı ben doğumdan çok sondadan korkuyorum zatiiiiiii

Sondadan ben de çok korkuyorumm.
Normal doğumda takılmıyor değil mi?

Kızlar selamlar ,

bebecim benim geçen hafta şiddetli baş ağrım oldu doktorum parol kullanabilirsin dedi..

yasin topiğimize de yazdım ama burdan da tekrar söylemek istedim. bir kere bile görmediği ama darda olduğunu bildiği insanlar için cuma vakti yasin okuyan bu geniş yürekli ve itikatli tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun. sizinki ne kadar güzel bir gönüldür; ne kadar az rastlanan insanlarsınız. iyiki varsınız; bu dar günümde yüreğime su serptiniz. yüce rabbim size de darlık, üzüntü göstermesin, hanenizde hep mutluluk bolluk olsun.

allah hepinizden razı olsun, çok çok çok teşekkür ederim.

Kızlar selamlar ,

Banada artık kar etmiyor yağlar.minoset verdi cok zorlarsa yutuyorum bir tane.allah şifanı versin canım...

Mutlu haberlerle bekliyoruz canım seni , Allah'a emanet...

:)))) o neyse bende istiyorum bana da yapsınlar :))

Kizlar ; Rabbim tum kaza belalardan bizleri yavrularimizi sevdiklerimizi korusun...

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.

Ay canım benim çok geçmiş olsun kuzum.

Ellerine sağlık, hamarat anne :)

2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...

Hayırlı uğurlu olsun böyle vur kaç yapmayın, devamlı katılın formumuza, sohbet edelim.

​Canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…