Kiz Mezopotamya gelirsem yanına senin :))
Bana güzel de sen tekle kal :))
Bugün değilde yarın gidebilirim...
Odaya sırayla giriyoruz :)) hemen ortalıkta kivil kivil,zaten geriliyorum .allahtan Dr duvarında yatinca karşıdan net görebileceğim kocaman lcd var usg ye bağlı.yoksa kafanı cek oğlum,elini cek kızım diye kavga dövüş geliriz:))
cnm aynısı banada oldu başım bi dönmeye başladı allahtan münübüsteydim hemen çantamda şeker vardı attım ağzıma nie öle oldu anlamadım
Kiz Mezopotamya gelirsem yanına senin :))
Bana güzel de sen tekle kal :))
Bugün değilde yarın gidebilirim...
Odaya sırayla giriyoruz :)) hemen ortalıkta kivil kivil,zaten geriliyorum .allahtan Dr duvarında yatinca karşıdan net görebileceğim kocaman lcd var usg ye bağlı.yoksa kafanı cek oğlum,elini cek kızım diye kavga dövüş geliriz:))
maşallah presesimee pıt pıtlar tekmelere geçsin artık
maşallah canım prensesine
sondamıııııben doğumdan çok sondadan korkuyorum zatiiiiiii
canı çok geçmiş olsun..baş ağrılarım yeni yeni geçti benimde çok sinir bozucu bişi..hap alsan alamazsın..inşallah geçer hemen..Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer
yeni anne olan bir arkadaşım dedi ki belden iğne yapıldıktan sonra takılması için ısrar et sondanın..ben çok zorlandım dedi.. ben kasarım kendimi biliyorum doktor gerekli olduğunda alttan muayene etmek istedi hiçbirinde beceremedi o ultrason aletini içime sokmayı.. kötü bir smear testi deneyimim olmuştu o yüzden bana ordan birsey yapamazlarsondayı ayıkken takamazlar bılıyorum huyumu
ayy yemin ediyorum çok güzel birşey bu ya :)) yaşım küçük olsaydı ve bu hamileliği bu kadar zor geçirmeseydim heralde 5 çocuk isterdim :)) çok seviyorum kalabalığı.. dün senin doğumu okurken kendim yatıyomuş gibi hissettim o masada. akşam eşime anlatıyorum ya anestezi beni uyuşturmazsa diye.. bi de sen şey yazmışsın ya bunda epidural yada spinal istiyorum diye. nıye öyle istiyorsun ?? ben hep genel anestezi hayal etmiştim hiçbirsey hatırlamak istemıyorum cünkü panik yaparım doktora rahat vermem ben. bi de o iğneden çok korkuyorum( belden cısss diye.. ama burda doktorumun çalıştığı hastanede sadece spinalle yapıyoruz diyorlar ( şu an en büyük korkum o iğnenin belimden yapılacağı an ve sonda mıdır nedir onun takılacağı an.. yaaaa ( düşünmesi bile içimi fena yapıyo. ben mi çok korkağım ya
ayy yemin ediyorum çok güzel birşey bu ya :)) yaşım küçük olsaydı ve bu hamileliği bu kadar zor geçirmeseydim heralde 5 çocuk isterdim :)) çok seviyorum kalabalığı.. dün senin doğumu okurken kendim yatıyomuş gibi hissettim o masada. akşam eşime anlatıyorum ya anestezi beni uyuşturmazsa diye.. bi de sen şey yazmışsın ya bunda epidural yada spinal istiyorum diye. nıye öyle istiyorsun ?? ben hep genel anestezi hayal etmiştim hiçbirsey hatırlamak istemıyorum cünkü panik yaparım doktora rahat vermem ben. bi de o iğneden çok korkuyorum( belden cısss diye.. ama burda doktorumun çalıştığı hastanede sadece spinalle yapıyoruz diyorlar ( şu an en büyük korkum o iğnenin belimden yapılacağı an ve sonda mıdır nedir onun takılacağı an.. yaaaa ( düşünmesi bile içimi fena yapıyo. ben mi çok korkağım ya
sondamıııııben doğumdan çok sondadan korkuyorum zatiiiiiii
Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer
Sondadan ben de çok korkuyorumm.
Normal doğumda takılmıyor değil mi?
Kızlar selamlar ,
Mutlu haberlerle bekliyoruz canım seni , Allah'a emanet...yasin topiğimize de yazdım ama burdan da tekrar söylemek istedim. bir kere bile görmediği ama darda olduğunu bildiği insanlar için cuma vakti yasin okuyan bu geniş yürekli ve itikatli tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun. sizinki ne kadar güzel bir gönüldür; ne kadar az rastlanan insanlarsınız. iyiki varsınız; bu dar günümde yüreğime su serptiniz. yüce rabbim size de darlık, üzüntü göstermesin, hanenizde hep mutluluk bolluk olsun.
allah hepinizden razı olsun, çok çok çok teşekkür ederim.
canı çok geçmiş olsun..baş ağrılarım yeni yeni geçti benimde çok sinir bozucu bişi..hap alsan alamazsın..inşallah geçer hemen..
canım sen kötü bi doktora muayene olmussun korkuların olması bu açıdan çok normal.. ama şu konuda haklısın heryerimizi uyustursunlar kessinler biçsinler ağrılarımız geçsin öyle uyandırsınlar daha iyi olur..bende acıdan korkarım çünkü
slm kızlar keyifler nasıl
ben sabah çok kötüydüm işe gelirken gözüm karardı ateş bastı birden kaldırıma oturdum biraz kendime gelince gittim pastaneye 5 dk sonra kendime geldim
tansiyonum çok düştü sanırım yarım saat sonra ölçtürdüm 10-5 çıktı:26::26::26:sanırım oldu zamanda diplere falan inmiştiçok şükür şimdi iyiyim
mergen canım bebişlerini görmüşsün iyi olmanıza çok sevindimmm
ay bugün sabah sabah pek bi hamaratım.
evde toz şeker bitmiş markete gittim geldim.
arkadaşların ve komşuların tabakları vardı boş vermiyeyim diye hamur işi bişeyler yapıyorum.
bir tanesi fırından çıktı bile ama süslemesi falan var daha.
off eşime öğle yemeği yapıcam
yasin okucam ve pazara gidicemçok işim var çoookkkk
2 gün önce doktora gittik ve bebişimiz kızmış:))) çookk mutluyum.artık bazı şeyler daha çok netleşti.isim,giysiler,bebek odası vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?