​canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.
​canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.
​Canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.
​Canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.
MERHABA kızlar,
hastaneden geldim şimdi, amniyosentez yaptılar. iğne girerken canım acıdı biraz şimdi de biraz sancım var.3 gün boyunca öksürmek, hapşırmak, kahkaha atmak, ıkınmak, ayakta durmak yasak. böyle yatıcam bütün gün. korku dolu bekleyiş de başlıyor böylece; ilk sonuçlar 3-4 gün sonra gelecek; fish diyorlar ona; 3 hafta sonra da asıl sonuçlar çıkacak. tüm aileme arkadaşlarıma haber verdim; 3 hafta boyunca yasin okuycaklar her akşam. allah kimseye bu şüpheyi korkuyu yaşatmasın.
naz senin test yarımıydı ne zamandı cnm bizleri habersiz bırakma nolur
ayy yemin ediyorum çok güzel birşey bu ya :)) yaşım küçük olsaydı ve bu hamileliği bu kadar zor geçirmeseydim heralde 5 çocuk isterdim :)) çok seviyorum kalabalığı.. dün senin doğumu okurken kendim yatıyomuş gibi hissettim o masada. akşam eşime anlatıyorum ya anestezi beni uyuşturmazsa diye.. bi de sen şey yazmışsın ya bunda epidural yada spinal istiyorum diye. nıye öyle istiyorsun ?? ben hep genel anestezi hayal etmiştim hiçbirsey hatırlamak istemıyorum cünkü panik yaparım doktora rahat vermem ben. bi de o iğneden çok korkuyorum( belden cısss diye.. ama burda doktorumun çalıştığı hastanede sadece spinalle yapıyoruz diyorlar ( şu an en büyük korkum o iğnenin belimden yapılacağı an ve sonda mıdır nedir onun takılacağı an.. yaaaa ( düşünmesi bile içimi fena yapıyo. ben mi çok korkağım ya
sondamıııııben doğumdan çok sondadan korkuyorum zatiiiiiii
Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer
yasin topiğimize de yazdım ama burdan da tekrar söylemek istedim. bir kere bile görmediği ama darda olduğunu bildiği insanlar için cuma vakti yasin okuyan bu geniş yürekli ve itikatli tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun. sizinki ne kadar güzel bir gönüldür; ne kadar az rastlanan insanlarsınız. iyiki varsınız; bu dar günümde yüreğime su serptiniz. yüce rabbim size de darlık, üzüntü göstermesin, hanenizde hep mutluluk bolluk olsun.
allah hepinizden razı olsun, çok çok çok teşekkür ederim.
spekülüm yanında sonda masummu..pen mantar oldugumda spekülümle bakıldıgının farkında bile değildim..Canım ameliyatların birinde yapıldı o iğneden,inan bana kesinlikle dayanılmayacak boyutta bir acı hissetmiyorsun.Kış ayıydı doktorum "artık belini çok iyi korumalısın,ağrı vb. olabilir demişti"ne ağrım oldu ne de eskisinden bir farkı.Önünde perde gibi birşey oluyor görmüyorsun.Şimdi bunları düşünüp hiç gözünde büyütme,vakti geldiğinde doktorunla senin ve bebişin için en sağlıklı,hayırlı yönteme karar verirsiniz inşallah.
Kuzum sonda spekulumun çok ama çok masumu.Anlamıyorsun bile...
Canım geçmiş olsun.Karanfil çiğneni,limon yemeni öneririm,iyi geliyor.
Allah işini rast getirsin,yardımcısı olsun,hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah...Duayla
Kizlar ; Rabbim tum kaza belalardan bizleri yavrularimizi sevdiklerimizi korusun...
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.
spekülüm yanında sonda masummu..pen mantar oldugumda spekülümle bakıldıgının farkında bile değildim..
yaşasın mezocumm sezeryan olursak sonda dan korkmayalımm..
maşallah oğluşunaAllaha cok şükür.agziniza saglık,kalbinize ferahlik.iyi haberler pespese bugün yahu :)))
Oglusumun mutlu günüydü , dün paylaştım :) artııı bugün yazılısı vardı matematikten ,100 almış teyzeleri cok heyecanliydi ,sakinlestim besmele çektim başladım diyor,yetistiremeyecegim diye ağlamam geldi kendimi tuttum diyor anasının kuzusuu.annesi pipişini yesin...
maşallah oğluşuna
güzel bir pastayı ve kutlamayı hak etmiş annesi,hazırlıklar tamam mı?
ayy ne güzel yaa,valla oğluşunun yerine ben heyecan yaptım :) yakın olsak ben de oğlumu alır gelirdim doğum gününüzü kutlamaya :)Her biseycigi tamam :)) babamizi bekliyoruz bugün erken gelecek bakalım ...
kızlar oğlum kıpır kıpır bugüntabi ben yanılmıyorsam tecrübeli anneler nasıl birşey bu hissetmek benim içimde sanki bir kalp atıyormuş gibi olur pıt pıt diye elimi koymasam bile hissedebiliyorum
Allaha cok şükür.agziniza saglık,kalbinize ferahlik.iyi haberler pespese bugün yahu :)))
Oglusumun mutlu günüydü , dün paylaştım :) artııı bugün yazılısı vardı matematikten ,100 almış teyzeleri cok heyecanliydi ,sakinlestim besmele çektim başladım diyor,yetistiremeyecegim diye ağlamam geldi kendimi tuttum diyor anasının kuzusuu.annesi pipişini yesin...
şimdi geçmişi okudum, beklediğimiz güzel haberi aldım:)) böyle olacağını biliyorduk ama tasdiklenmiş olması müthiş:=) hem de hissettiğin gibi kızın olacakmış:) güzel haberler ard arda gelmiş. Bundan sonrası da hep böyle güzel olsun, tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun:)
sevgili naz, sanırım bugün amniyosentez günün. Sana bol şanslar diliyorum ve bu süreci de güzel haberlerle atlatacağına inanıyorum. Güzel haberlerini bekliyor olacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?