2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
​Canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.

Çabucak atlatacak, güzel haberlerle gelecek inşallah. Dua edeceğiz onun için bol bol.

Merhaba Derineser,
Önce çok geçmiş olsun..Zor bir süreç ama lütfen kötü şeyler düşünme. Herşey sonuçların iyi geleceğini söylüyor bence, ikili testin iyi çıkması, ense klaınlığının normal sınırda olması, burun kemiğinin oluşması..Söylemesi kolay tabii ama endişeni minimume indirmeye çalış, güzel haberler alacağına eminim ben.

naz senin test yarımıydı ne zamandı cnm bizleri habersiz bırakma nolur

Şimdi geçmişi okudum, beklediğimiz güzel haberi aldım:)) Böyle olacağını biliyorduk ama tasdiklenmiş olması müthiş:=) Hem de hissettiğin gibi kızın olacakmış:) Güzel haberler ard arda gelmiş. Bundan sonrası da hep böyle güzel olsun, tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun:)
Sevgili Naz, sanırım bugün amniyosentez günün. Sana bol şanslar diliyorum ve bu süreci de güzel haberlerle atlatacağına inanıyorum. Güzel haberlerini bekliyor olacağız...

Canım ameliyatların birinde yapıldı o iğneden,inan bana kesinlikle dayanılmayacak boyutta bir acı hissetmiyorsun.Kış ayıydı doktorum "artık belini çok iyi korumalısın,ağrı vb. olabilir demişti"ne ağrım oldu ne de eskisinden bir farkı.Önünde perde gibi birşey oluyor görmüyorsun.Şimdi bunları düşünüp hiç gözünde büyütme,vakti geldiğinde doktorunla senin ve bebişin için en sağlıklı,hayırlı yönteme karar verirsiniz inşallah.

sondamııııı ben doğumdan çok sondadan korkuyorum zatiiiiiii

Kuzum sonda spekulumun çok ama çok masumu.Anlamıyorsun bile...

Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer

Canım geçmiş olsun. Karanfil çiğneni,limon yemeni öneririm,iyi geliyor.

​Canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.

Allah işini rast getirsin,yardımcısı olsun,hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah...Duayla

Eklentiler

• $sonda.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $spekulum.webp
    3 KB · Görüntüleme: 41

kuzum msj at ilet ona cherryfe,Naz ve Derineser için topladığımız 41 yasin'i cumadan toplayıp önce bağışladık,Allah kabul etsin inşallah..
2013 Nisan anneleri için topladığımız 41 Yasin'i de ben tamamlayıp bağışladım çok şükür,Allah kabul etsin inşallah..
bugün çok hayırlı bir gün,her işimiz rast gidecek Allahın izni ile;hiç korkmasın

amin kuzum inşallah.. Rabbim başkası için edilen hayır duaları geri çevirmez,bebeklerimizin sağlık haberlerini alacağız Allahın izni ile..
sen bol bol dinlen ve bebişin sağlıklı olduğuna inan,kendini üzme

spekülüm yanında sonda masummu..pen mantar oldugumda spekülümle bakıldıgının farkında bile değildim..
yaşasın mezocumm sezeryan olursak sonda dan korkmayalımm..

Allaha cok şükür.agziniza saglık,kalbinize ferahlik.iyi haberler pespese bugün yahu :)))
Oglusumun mutlu günüydü , dün paylaştım :) artııı bugün yazılısı vardı matematikten ,100 almış teyzeleri cok heyecanliydi ,sakinlestim besmele çektim başladım diyor,yetistiremeyecegim diye ağlamam geldi kendimi tuttum diyor anasının kuzusuu.annesi pipişini yesin...

sağol canım Allah razı olsun..ben facede paylaştım bunu..

spekülüm yanında sonda masummu..pen mantar oldugumda spekülümle bakıldıgının farkında bile değildim..
yaşasın mezocumm sezeryan olursak sonda dan korkmayalımm..

:))spekulumdan bende nefret ederim.Sondada takıldığını anlamıyorsunuz benim ilk çıkarken zorladı sadece ama 2. De sabah soyledigim gibi anlamadım bile...

En zoru ne soyleyim mi?
Hamilelik:))

maşallah oğluşuna
güzel bir pastayı ve kutlamayı hak etmiş annesi,hazırlıklar tamam mı?

Her biseycigi tamam :)) babamizi bekliyoruz bugün erken gelecek bakalım ...
ayy ne güzel yaa,valla oğluşunun yerine ben heyecan yaptım :) yakın olsak ben de oğlumu alır gelirdim doğum gününüzü kutlamaya :)
Allah yavrularına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin,hayırlı insanlarla denk getirsin inşallah

kızlar oğlum kıpır kıpır bugün tabi ben yanılmıyorsam tecrübeli anneler nasıl birşey bu hissetmek benim içimde sanki bir kalp atıyormuş gibi olur pıt pıt diye elimi koymasam bile hissedebiliyorum

gözün aydın tatlım,büyüdükçe daha da güçlenecek hareketleri;3-5 güne çok daha iyi hissedersin annesi

canim ne tatli ne saf ya masallah :) Allah basarilarini daim etsin :)

saol cnm ben,m hayırlısı ile atlattık nazdan da beklioruz güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…