2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer
kıyamam tatlım çok geçmiş olsun uyumak iyi gelir inşallah;Allah şifa versin

Delikanlıya bak sen yaa :) maşallah ona. Hep gururlandırsın sizi böyle inşallah.

Laterne;âmin canım cümlemize...keske gercekten gelebilseniz...Kuzumda diyor 3 kısımı kutlayacağız diye
yok 4 dedim :))oğlumda benim gibi kalabalığı seviyor...

ben daha hicbisey hissetmedim ya:2: elimi karnima koyuyorum bisey pit pit ediyo bakiyorum benim nabzim off :2:
Sende gor canım kuzunun bu gunlerini...
Eli kulağında annesi bugün yarın oynayacak.kelebek kanadı hissini :)))

acele etme tatlım bir şey kalmamış Allahın izni ile önümüzde ki hafta başlar senin bebişte kıpırtılarını hissettirmeye

insallah insallah, sadece iyi oldugun bilmek istiyorum, hafif karin agrilarim var muhtemelen rahmin genislemesinden dolayi biliyorum ama yinede endiseleniyor insan iste:44:

Slm arkadaşlar sadece 1 haftada çok değişiklik var bende. Göbeğim daha çok çıktı ve 1 hafta önce göbeğimi belli etmeyen buluzum bile belli ediyor artık. Hırka giyip duruyorum bende.. Off yaa son günlerde çok kilo almışım (( toplamda 3.3 kilo aldım ((

Arkadaşlar benim hamilelik günlüğümde artık 4 aylık hamile olduğum yazıyor. Ama ben 4 buçuk aylık hamileyim. Sizcede yanlış değilmi???

Arkadaşlar benim hamilelik günlüğümde artık 4 aylık hamile olduğum yazıyor. Ama ben 4 buçuk aylık hamileyim. Sizcede yanlış değilmi???
canım 18. haftanın bittiği gün 4 ay bitmiş oluyor,20. hafta bittiğinde 4 buçuk olacaksın

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Merhaba güzel anne adayları.ben 2010 Nisan annesiyim.dolayisiyla konunuz beni cok heyecanlandirdi.taaa nerelere gittim bı anda.Allah hepinize hayırlı bir sekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben buralardayim olurya sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
Hoşçakalin...

Dili surcmus ablası :))
Normalde 16-20 hafta 4. Aylık zamanı kapsıyordu gerçi günden güne değişiyor terimler...Bizde bilemiyoruz ne kadarligiz 4 aylık diye ben yeni diyorum halbuki yariladik :)

Kızlar bu hafta bimde kulaktan dijital ateş ölçer var 25 tl nasıl dır sizce işyerindekiler pek tavsiye etmedi bide size sorayım dedim

Kızlar bu hafta bimde kulaktan dijital ateş ölçer var 25 tl nasıl dır sizce işyerindekiler pek tavsiye etmedi bide size sorayım dedim

markası ne ki? araştırıp alabilirsin aslında.. ucuzmuş..
ama yine de kaliteli bişi almak bi kere almak en mantıklısı gibi.. ben lazerli alından ölçenlerden almayı düşünüyorum bebeği huzursuz etmemek adına..
off alıncak ne çok şey var.. liste yapmaya başladınız mı ?

aaaaaaa

ben geldim herkes kayboldu..

neyse artık.. elbet bir gün denk gelişiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…