kıyamam tatlım çok geçmiş olsunKızlar selamlar ,
basim çok fena gecmisten bir sürü şey alıntı yaptım ama cvp yazmaya Halim olmadı sildim
dun gece yatmadan başladı hala devam ediyor nane yağı rahatlatıyor ama geçirmedi bu sefer
gözün aydın tatlım,büyüdükçe daha da güçlenecek hareketleri;3-5 güne çok daha iyi hissedersin annesi
acele etme tatlım bir şey kalmamış Allahın izni ile önümüzde ki hafta başlar senin bebişte kıpırtılarını hissettirmeyeben daha hicbisey hissetmedim ya:2: elimi karnima koyuyorum bisey pit pit ediyo bakiyorum benim nabzim off :2:
Allaha cok şükür.agziniza saglık,kalbinize ferahlik.iyi haberler pespese bugün yahu :)))
Oglusumun mutlu günüydü , dün paylaştım :) artııı bugün yazılısı vardı matematikten ,100 almış teyzeleri cok heyecanliydi ,sakinlestim besmele çektim başladım diyor,yetistiremeyecegim diye ağlamam geldi kendimi tuttum diyor anasının kuzusuu.annesi pipişini yesin...
16. haftada cinsiyeti pek yanılma payı olmadan söylerler :)Arkadaslar cinsiyetini kaçıncı haftada öğrene bilirim
Sende gor canım kuzunun bu gunlerini...ben daha hicbisey hissetmedim ya:2: elimi karnima koyuyorum bisey pit pit ediyo bakiyorum benim nabzim off :2:
acele etme tatlım bir şey kalmamış Allahın izni ile önümüzde ki hafta başlar senin bebişte kıpırtılarını hissettirmeye
​Canlarım naz ı aradım işlerini toparlamış çıkmış, dra gidiyor. Dualarımızı eksik etmeyelim, işlem bitince beni arayacak sizleri bilgilendireceğim.
Delikanlıya bak sen yaa :) maşallah ona. Hep gururlandırsın sizi böyle inşallah.
canım 18. haftanın bittiği gün 4 ay bitmiş oluyor,20. hafta bittiğinde 4 buçuk olacaksınArkadaşlar benim hamilelik günlüğümde artık 4 aylık hamile olduğum yazıyor. Ama ben 4 buçuk aylık hamileyim. Sizcede yanlış değilmi???
tecrübeyle sabittir diyosuncanım 18. haftanın bittiği gün 4 ay bitmiş oluyor,20. hafta bittiğinde 4 buçuk olacaksın
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Arkadaşlar benim hamilelik günlüğümde artık 4 aylık hamile olduğum yazıyor. Ama ben 4 buçuk aylık hamileyim. Sizcede yanlış değilmi???
Kızlar bu hafta bimde kulaktan dijital ateş ölçer var 25 tl nasıl dır sizce işyerindekiler pek tavsiye etmedi bide size sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?