- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
aaaaaaa
ben geldim herkes kayboldu..
neyse artık.. elbet bir gün denk gelişiriz
Kızlar bu hafta bimde kulaktan dijital ateş ölçer var 25 tl nasıl dır sizce işyerindekiler pek tavsiye etmedi bide size sorayım dedim
Kızlar bu hafta bimde kulaktan dijital ateş ölçer var 25 tl nasıl dır sizce işyerindekiler pek tavsiye etmedi bide size sorayım dedim
markası ne ki? araştırıp alabilirsin aslında.. ucuzmuş..
ama yine de kaliteli bişi almak bi kere almak en mantıklısı gibi.. ben lazerli alından ölçenlerden almayı düşünüyorum bebeği huzursuz etmemek adına..
off alıncak ne çok şey var.. liste yapmaya başladınız mı ?
bende civalı olanları çok kullandım hala da var ama dijital daha rahat oluyor 2 saniyede ölçüyor;gece boyu ateş ölçmek zorunda kalındığında klasikler biraz yoruyorOnu bende kullanmadım ama ablamın var.cocuk huysuzken cok zor oluyor onunla bakmak demişti .
Benimki eczanelerde olan hastanelerde vs kullanilan klasik dijital 5 tl lik derece :)
haftanın son günü diye herkes yoğun galiba
bende civalı olanları çok kullandım hala da var ama dijital daha rahat oluyor 2 saniyede ölçüyor;gece boyu ateş ölçmek zorunda kalındığında klasikler biraz yoruyor
bu arada civalı cam dereceler artık satılmıyor biliyor musun,elindekilere sahip ol :)
Onu bende kullanmadım ama ablamın var.cocuk huysuzken cok zor oluyor onunla bakmak demişti .
Benimki eczanelerde olan hastanelerde vs kullanilan klasik dijital 5 tl lik derece :)
benim neredeyse her şeyim hazırBen listelerimde meşhurumdur mesela ama henüz bebek için ihtiyaç listesi yapmaya başlamadım.
İsim listesi yapıyorum bu aralar, arasından seçmek için :)
Ama gerekli olacakları da aklımıza geldikçe yazmaya başlasak fena olmaz..
pardon tatlım klasik dijital yazıyormuş görmedimOndan değil tatlım nerdee,benimkide digerinden
Hosgeldin canım , hakikaten bugün nerede herkes
Ben listelerimde meşhurumdur mesela ama henüz bebek için ihtiyaç listesi yapmaya başlamadım.
İsim listesi yapıyorum bu aralar, arasından seçmek için :)
Ama gerekli olacakları da aklımıza geldikçe yazmaya başlasak fena olmaz..
markası ne ki? Araştırıp alabilirsin aslında.. Ucuzmuş..
Ama yine de kaliteli bişi almak bi kere almak en mantıklısı gibi.. Ben lazerli alından ölçenlerden almayı düşünüyorum bebeği huzursuz etmemek adına..
Off alıncak ne çok şey var.. Liste yapmaya başladınız mı ?
onu bende kullanmadım ama ablamın var.cocuk huysuzken cok zor oluyor onunla bakmak demişti .
tuncss erkek ismi olarak neler düşünmüştünüz?bizde pek ilerleyemiyoruz isim konusunda
önerilere açığım,beğendiklerim:
Baran
cenker
mert
tuncss erkek ismi olarak neler düşünmüştünüz?bizde pek ilerleyemiyoruz isim konusunda
baran
cenker
mert
baran
cenker
mert
Naz0675 amniyosentez olmamış, dr haftaya yapalım demiş. Detaylı ultrasonla bakılmış yeğenimize ve her organı normal gelişim göstermekteymiş. Bebeğin down sendromlu olduğunu söylemenin yanlış bilgi olduğunu söylemiş. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeğenimiz meğerse kız değilmişşşş bir oğlumuz geliyorrrr. Dr önceki tahmininde yanılmış. Tabi bu işe en çok sevinen babamız olmuş :) Naz ın sesi çok iyi geliyordu eşinin de öyle. Allah dualarımızı kabul etti.
tuğrap, kutay, yağız alp, berr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?