2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar bu hafta bimde kulaktan dijital ateş ölçer var 25 tl nasıl dır sizce işyerindekiler pek tavsiye etmedi bide size sorayım dedim

Onu bende kullanmadım ama ablamın var.cocuk huysuzken cok zor oluyor onunla bakmak demişti .
Benimki eczanelerde olan hastanelerde vs kullanilan klasik dijital 5 tl lik derece :)

Ben listelerimle meşhurumdur mesela ama henüz bebek için ihtiyaç listesi yapmaya başlamadım.
İsim listesi yapıyorum bu aralar, arasından seçmek için :)
Ama gerekli olacakları da aklımıza geldikçe yazmaya başlasak fena olmaz..

Son düzenleme:
Onu bende kullanmadım ama ablamın var.cocuk huysuzken cok zor oluyor onunla bakmak demişti .
Benimki eczanelerde olan hastanelerde vs kullanilan klasik dijital 5 tl lik derece :)
bende civalı olanları çok kullandım hala da var ama dijital daha rahat oluyor 2 saniyede ölçüyor;gece boyu ateş ölçmek zorunda kalındığında klasikler biraz yoruyor
bu arada civalı cam dereceler artık satılmıyor biliyor musun,elindekilere sahip ol :)

Ondan değil tatlım nerdee,benimkide digerinden

benim neredeyse her şeyim hazır oğlumun sadece anı olsun diye birkaç parça eşyasını saklamıştım;ama düşündüğümden fazla çıktılar çok çok beğendiğim şeyler olursa ancak o zaman alırım..
ama şöyle keyifle süreceğim 3 tekerli bebek arabası almayı istiyorum

Hosgeldin canım , hakikaten bugün nerede herkes

saolasın canım..
miskinlik fena boyutta bende.. havada öyle kötü ki.. bir de erkenden kararıyor artık sinir oluyorum yaaa

isim konusu da ayrı bir terane bizde.. eşimle uzlaşamıyoruz bir türlü.. erkekse belliydi isim.. ama doktor kıza benziyor dedi. kesin demedi ama.. kız ismi bulamıyoruz
Melis olacak büyük ihtimalle.. ama benim pek içime sinmedi bu isim..
alınacaklara gelince ben iki gündür başladım yazmaya.. hamilelikle ilgili blogları filan okuyorum gerçekten işe yarayabilecek olanları yazıyorum artık.. yoksa işin içinden çıkamayacağım.. bende listesiz yaşayamam misafir geleceğinde bile menü listesi hazırlanır, yanına malzemeler dizilir.. yapıldıkça çizikler atılır mutlu olunur..

tuncss erkek ismi olarak neler düşünmüştünüz?bizde pek ilerleyemiyoruz isim konusunda
önerilere açığım,beğendiklerim:
baran
cenker
mert

ewt cnm aslında bende ondan istiyorum odaha iyi liste ben yaptım hep yanımda taşıyorum aklıma geldikçe ekliorum bişeyler şimdiden baya kabarık oldu

onu bende kullanmadım ama ablamın var.cocuk huysuzken cok zor oluyor onunla bakmak demişti .

aslında en sağlıklı sonucu onlar veriyormş ama onuda durdurma mesele ben alından ölçenlerden istiyorum bakalım

tuncss erkek ismi olarak neler düşünmüştünüz?bizde pek ilerleyemiyoruz isim konusunda
önerilere açığım,beğendiklerim:
baran
cenker
mert

bizim erkek olsa eşimin ilk ismi 'Ali'.. bana keşke Ali diye tanıtsa idin kendini diye hep dert yanmıştım.. diğer isme de dil alışınca Ali demek zor geliyor.. bari oğlumuz olursa adı Ali olsun dedim hep.. o da Emir istiyor.. Ali Emir olması yönünde tek seferde karar verdik.. ama kız ismi yok anacım bulamıyoruz.. o ne dese ben beğenmiyorum, ben de desem o beğenmiyor.. en zor kısım isim bulmak sanırım

Mert güzel bir isim..
ben kendi beğendiklerimden de yazayım sana..
Emre
Arda
Yiğit
Efe

Naz0675 amniyosentez olmamış, dr haftaya yapalım demiş. Detaylı ultrasonla bakılmış yeğenimize ve her organı normal gelişim göstermekteymiş. Bebeğin down sendromlu olduğunu söylemenin yanlış bilgi olduğunu söylemiş. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeğenimiz meğerse kız değilmişşşş bir oğlumuz geliyorrrr. Dr önceki tahmininde yanılmış. Tabi bu işe en çok sevinen babamız olmuş :) Naz ın sesi çok iyi geliyordu eşinin de öyle. Allah dualarımızı kabul etti.

ohh çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…