2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Şükürler olsun darısı diğer annelerin basına inşallah ...
Onceden kiz mı demislerdi ya ben duymamıştım ,Rabbim ağız tadiyla oglunu büyütmeyi nasip etsin...

ali ismini bende beğeniyorum;hatta mert koyacak olursam mert ali olsun istiyorum :)

bugün gerçekten dualarımızın kabul olduğu çok hayırlı bir gün..
Rabbim Nazlı'ma paşasını sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah (amin)

haber verdiğin için sağol tatlım,bakın ne güzel oldu bu telefon işi

Kızlar zümra ismi nasıl zeki bilgili iyi ahlaklı güzel ahlaklı kadın demek ama eşim beğenmior ben çok beğendim

Kızlar zümra ismi nasıl zeki bilgili iyi ahlaklı güzel ahlaklı kadın demek ama eşim beğenmior ben çok beğendim

aaaaa çok sevindim cnm ya inş olmasına gerek bile kalmaz paşamız gelior desene

ne güzel!!!!! çook sevindim!!! darısı benim gibi sonuç bekleyen tüm annelerin başına!

ne güzel!!!!! çook sevindim!!! Darısı benim gibi sonuç bekleyen tüm annelerin başına!

kuzum hiç sıkma canını ayağımı iyi sürüdüm ben merak etme hepimiz sırayla hayırlı haberlerl döneceğiz inş sadece bu bizim için bi sınav önemli olan isyan etmek yerine dua etmek bu kadar amin diyem dillerimiz varken sitede allahımdan hiç bişeycik olmaz

Canım o isim bizimde listemizde.
Oğlumun adı Mert kızımın ki Zehra Buda kiz olursa ;
Zümra
Feryal
Ve dün rüyamda söylenen Rana ismini değerlendireceğim.Duyulmadigi için esine garip geliyordur.
Zumra'nin beşiği nasil olsun Yada zumraya bunu da alalım diye bir dene bakalım :))

ewt ewt sürekli sölersem kulağı alışır demi şimdi hiç duymadığı için garip gelio galiba ne zaman isim konuşsak anlaşamıoruz bu gidişle yawrum isimsiz kalacak

ne güzel!!!!! çook sevindim!!! darısı benim gibi sonuç bekleyen tüm annelerin başına!

Ah gülüm benim.bugun ne cok dua edildi sizlere.isim olarak bilmediğim için hatmede annemler kızımın arkadaşları diye zikrettiler...
Dilek kapımız acıkmış bugün , sevinmelisin canım benim bak sırayla geliyor ,sen o kadar metanetlisin ki dua ediyor istiyorsun...hep boyle kal Rabbim güldürür seni ...duayla...

nazcımm canım benim çok sevindim oğluşun oluyormuş gözünüzaydın rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmeyi nasip etsin

ewt ewt sürekli sölersem kulağı alışır demi şimdi hiç duymadığı için garip gelio galiba ne zaman isim konuşsak anlaşamıoruz bu gidişle yawrum isimsiz kalacak

:)))) daha zaman var biz oğlumda dolandık kaldık doğmadan 1 gün evvel koyduk.olduda bitti:))
Esın ne düşünüyor ?

bugün doktorumda aynı şeyi söyledi normal dedi, ilerleyen zamanlarda geçicek dedi
,

demir hapını banada sabah aç karnına diye yazmııştı eczacı, kendi doktorum bugün mideni rahatsız ediyosa gece yatmadan iç dedi, eğer yine miden rahatsız olursa bekle 5. ay dolunca zaten mide problemin kalmayacak o zman devam edersin dedi demir değerlerim güzelmiş

herkese iyi akşamlar iş dönüşü yorgunluğu ve bebeğimin cinsiyetini hala öğrenememe hayal kırıklığıyla başlayan bir akşam 18. haftam doldu ama bugün bir daha cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde yine öğrenemedim geçen bacakları kapalıydı diye bu kez hareket etsin diye bol bol çikolata yedim de öyle girdim içeri tamam hareketli de uygun pozisyon yok dedi doktor 2 hafta sonraya kaldı anlamadım gitti neyse zaten insanda öğrenme heyecanı da kalmıyo duruldum sakin sakin iki haftanın geçmesini bekleyeceğim Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun kucağımıza da almayı nasip eder inş

çok şükür inşallah haftaya da yapılmasına gerek kalmaz
hep sağlıkla büyüsün paşası inşallaaahhhhh

seninkide pek nazlı çıkmış canım kız mı acaba:26::26::26:sağlıklı olsunda geç öğrensende olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…