- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Naz0675 amniyosentez olmamış, dr haftaya yapalım demiş. Detaylı ultrasonla bakılmış yeğenimize ve her organı normal gelişim göstermekteymiş. Bebeğin down sendromlu olduğunu söylemenin yanlış bilgi olduğunu söylemiş. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeğenimiz meğerse kız değilmişşşş bir oğlumuz geliyorrrr. Dr önceki tahmininde yanılmış. Tabi bu işe en çok sevinen babamız olmuş :) Naz ın sesi çok iyi geliyordu eşinin de öyle. Allah dualarımızı kabul etti.
bizim erkek olsa eşimin ilk ismi 'Ali'.. bana keşke Ali diye tanıtsa idin kendini diye hep dert yanmıştım.. diğer isme de dil alışınca Ali demek zor geliyor.. bari oğlumuz olursa adı Ali olsun dedim hep.. o da Emir istiyor.. Ali Emir olması yönünde tek seferde karar verdik.. ama kız ismi yok anacım bulamıyoruz.. o ne dese ben beğenmiyorum, ben de desem o beğenmiyor.. en zor kısım isim bulmak sanırım
Mert güzel bir isim..
ben kendi beğendiklerimden de yazayım sana..
Emre
Arda
Yiğit
Efe
Naz0675 amniyosentez olmamış, dr haftaya yapalım demiş. Detaylı ultrasonla bakılmış yeğenimize ve her organı normal gelişim göstermekteymiş. Bebeğin down sendromlu olduğunu söylemenin yanlış bilgi olduğunu söylemiş. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeğenimiz meğerse kız değilmişşşş bir oğlumuz geliyorrrr. Dr önceki tahmininde yanılmış. Tabi bu işe en çok sevinen babamız olmuş :) Naz ın sesi çok iyi geliyordu eşinin de öyle. Allah dualarımızı kabul etti.
naz0675 amniyosentez olmamış, dr haftaya yapalım demiş. Detaylı ultrasonla bakılmış yeğenimize ve her organı normal gelişim göstermekteymiş. Bebeğin down sendromlu olduğunu söylemenin yanlış bilgi olduğunu söylemiş. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeğenimiz meğerse kız değilmişşşş bir oğlumuz geliyorrrr. Dr önceki tahmininde yanılmış. Tabi bu işe en çok sevinen babamız olmuş :) naz ın sesi çok iyi geliyordu eşinin de öyle. Allah dualarımızı kabul etti.
tuğrap ilk defa duydum değişikmiş;her ne kadar içinde -ğ- olan isimler düşünmesek de bu hoşuma gitti :)
teşekkür ederim sedaggım
tuğrap ilk defa duydum değişikmiş;her ne kadar içinde -ğ- olan isimler düşünmesek de bu hoşuma gitti :)
teşekkür ederim sedaggım
ne güzel!!!!! çook sevindim!!! Darısı benim gibi sonuç bekleyen tüm annelerin başına!
Kızlar zümra ismi nasıl zeki bilgili iyi ahlaklı güzel ahlaklı kadın demek ama eşim beğenmior ben çok beğendim
canım o isim bizimde listemizde.
Oğlumun adı mert kızımın ki zehra buda kiz olursa ;
zümra
feryal
ve dün rüyamda söylenen rana ismini değerlendireceğim.duyulmadigi için esine garip geliyordur.
Zumra'nin beşiği nasil olsun yada zumraya bunu da alalım diye bir dene bakalım :))
ne güzel!!!!! çook sevindim!!! darısı benim gibi sonuç bekleyen tüm annelerin başına!
ewt ewt sürekli sölersem kulağı alışır demi şimdi hiç duymadığı için garip gelio galiba ne zaman isim konuşsak anlaşamıoruz bu gidişle yawrum isimsiz kalacak
kulağa hoş geliyor,anlamı da güzelmiş :)Kızlar zümra ismi nasıl zeki bilgili iyi ahlaklı güzel ahlaklı kadın demek ama eşim beğenmior ben çok beğendim
Canım sinirini hiç bozma aynısını ben de düşündüm ve hemşireyle konuşurken söyledim, endişelenmeyin bütün gelen bayanların öyle dedi. Doktorlar alışık yani, ben yazları aldırırım bikini giyeceğim için, ve diğer bölgelerdeki gibi güçlenerek çıkmaz tekrarında, şimdi yine aldırcam, dr randevusuna 1 gün kala.
,günaydın herkese
cumanız mübarek olsun. rabbim hepimize sağlık sıhhat versin.
kızlar demir hapı herkeste bulantı yapıyormuş bi de vitamin kilo aldırıyormuş okuduğum kadarıyla. ben daha öncede demir hapı kullanmıştım bendede bulantı yapmıştı. ama doktorum demir hapını sabah içmememi söyledi. 16.30 17.00 gibi hapımı içiyorum arkasından 18.00de de akşam yemeğimi yiyorum. bende hiç bulantı yapmıyor. vitamin hapıda decavit içiyorum iştahım çok fazla yok. herkeste olduğu gibi tüylenme bendede var. sarışın olunca kılım tüyüm belli olmazdı göbektekiler siyah siyah çıkıyor. ben de rahatsızım bu durumdan.
herkese iyi akşamlar iş dönüşü yorgunluğu ve bebeğimin cinsiyetini hala öğrenememe hayal kırıklığıyla başlayan bir akşam 18. haftam doldu ama bugün bir daha cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde yine öğrenemedim geçen bacakları kapalıydı diye bu kez hareket etsin diye bol bol çikolata yedim de öyle girdim içeri tamam hareketli de uygun pozisyon yok dedi doktor 2 hafta sonraya kaldı anlamadım gitti neyse zaten insanda öğrenme heyecanı da kalmıyo duruldum sakin sakin iki haftanın geçmesini bekleyeceğim Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun kucağımıza da almayı nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?