2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bugün araya sıkıştırıp kendime de bir ev dileseydim yahu
Hiç aklıma gelmedi , ama şimdi cok yağmur yağıyor dileyeceğim yinede.
Evvel annelerimizin yüzünü güldürsün rabbim,daha sonra onların mutluluğunu paylaşacağım bir evim olsun.ordan daha iyi yazacağım :))

üzülme tatlım bebiş sağlıklı olsunda varsın saklasın kendini

aminnn canım inşallah..
Allah gönlündekini senin için hayırlı kılsın,önüne koysun inşallah(amin)

YA WALLA Bİ GÖRSEN HALİMİZİ DALGA GEÇİO BİDE BENİMLE IKINSU, TAŞANSU SAÇMA SAÇMA İSİMLER SAYIYO:d

benim ki de öyle tatlım,bulamadığını kabul etmiyor hiç olmayacak isimler söylüyor sağolsun :) sonrada sen bul ben içlerinden seçeyim diyor :)
gerçekten beğendiğin bir isim olursa o da beğenir merak etme;şimdi biricik prensesine isim yakıştıramıyordur kız babası

ay ne güzel isimler konuşulmaya başlanmış

bugün sabah kontrolüm vardı, gittik doktor usg de baktı baya, göbüşümden dolayı görüntü bulanık da olsa, parmaklarını, ellerini, gözlerini, yüzünü, bacaklarını, sırtını kalbini herşeyini gördük, ama bacakları açmadı bebeğim, cinsiyet için 10 gün sonra tekrar gidicem.

Teyzeleri 14 cm olmuş bebeğim, tam dolu dolu 16 haftalık dedi, 136 gr olmuş, herşey iyi görünüyo dedi

saç dökülmesi ve tüylenmeyi sordum, hamileleikten dedi, ama rahatsız ediyosa sampuanına çam terebenti ekle dedi, tüylenme de geçicek dedi, normaldir dedi.

erken aylarda balık yağının kullanımının obez yapması durumunu sordum, eczacı biraz abartmış ama zaten bende 7. aydan sonra sana yazıcam balık yağı dedi.

elevit yazdı, çok kilo almanı istemiyorum o yüzden yarım kullan dedi, demir hapı sabah aç karnına mideni rahatsız ediyosa gece yatmadan iç dedi

haftada 2 gün et/tavuk/balık hangisini seviyosan onu ye,eğer yiyemiyosan günde bir yumurta bu ihtiyacını karşılar dedi, bol meyve sebze, günde 10 bardak su, 2 ceviz yemen yeterli, günde ya 2 bardak süt yada 2 kase yoğurt, tercih sana kalmış dedi, çok sevindim çünkü süt içmek hiç hoşuma gitmiyo, gelsin ayranlar gelsin cacıklar olllleyyyyy

ayy arada bi yapıo onu şunu yapsana diorum işine gelmio sonra dioki ben yapamam ben kız babasıyım dio papuçlar gitti çokdan dama

aa cok sevindim e bebegin gelisimi normalse haftaya da amniyosentez olmasin ne gerek var ki :44:

ewt ewt sürekli sölersem kulağı alışır demi şimdi hiç duymadığı için garip gelio galiba ne zaman isim konuşsak anlaşamıoruz bu gidişle yawrum isimsiz kalacak

kulağa hoş geliyor,anlamı da güzelmiş :)
eşin bulduğun isimleri beğenmiyor ama kendide bir öneride bulunmuyor mu yoksa?benim ki öylede

Aynı durum bizdede var :)) Hepsimi ayni bu adamlarin yahu. O kadar isim sunuyorum hepsine kulp takiyor. Aslı ismini seviyorum ben yok efendi isin aslı diye dalga gecerler diyor. e sen soyle bir kac diyorum isi dalgaya vuruyor:))

İnsallah canim ya. Allah gonlunuze gore ev nasip etsin. Bizde bir ev icin birikim yapiyoruz 3 yildir ama biz ekledikce ev fiyatlarida ucuyor. ne zaman yetisicez bilmem. İnsallah bizede nasip eder Rabbim.

canım sağlıklı olsunda cinsiyeti öğrenmene çok az kaldı 10 güncük..herkesin bildigi gibi saklıyorsa kızın olucaktır belki..Allah bilir tabi..
ne güzel doktorun herseyi anlatmıs sende herseyi aklında tutmussun.. maşallah sanada doktorunada..
benim doktoruma elevit yazmıcakmısınız diyorum aa yazalım diyo çatlak karı

Oyy yerim o parmağı sırtı :)
Yoğurt ye tatlım kardesim süt içme yoğurt ,peynir ye diyor...bana senin ve benim kiz,hanipeksin,esrasm'nin ve mergen'in oglu olacak gibi geliyor...

laternem ve yüksek voltaj kızlar bi çıkın siteden artık bu ne yaa işiniz gücünüz yokmu evde..
ben hafta sonu evde temizlikten yemekten ütüden vakit bulup pc basına oturamıyorum..
sizin yardımcılarınızmı var yahuuu

yandık kızlar yandık desenize dünyanın en güzel isminide bulsak kulp takacaklar galiba işimiz zor

kızlar ben artık gider vakit geldi yetr artık daa bu hafta sonu gelmedi nedense bana azıcık yatıp dinleneceğim valla allaha emanet olun kendinize yiğenlerime iyi bakın hafta başı buluşuruz yine fazla yazışmayın yetişemiorum sonra

laterneeee !! neden 3 tekerli ? neye dikkat etmek lazım başka ??

Kızlar zümra ismi nasıl zeki bilgili iyi ahlaklı güzel ahlaklı kadın demek ama eşim beğenmior ben çok beğendim

zümra güzelmiş.. beğendim.. eşler de birşey beğenmiyor ya. ben yaren koyacağım.. ama eşim arada alternatif bakalım diyor

yüksek voltaj sen varya işi kesinlikle biliyosun şekerim :)) senden, fikir ve tecrübelerinden çokkkkkkk yararlanmak lazım :)))))

seninkide pek nazlı çıkmış canım kız mı acaba:26::26::26:sağlıklı olsunda geç öğrensende olur

bende öyle düşünmeye başladım kız çocuk utanıyo göstermiyo diye bakalım hayırlısı tahmin yürütmekten karşılaştırmaktan sıkıldım sabredecem o güne kadar tabi başka güne bırakmazsa bebişim

siz hafta sonu yoksunuz diye bizde çoğu işi hafta sonuna bırakıyoruz şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…