- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
kulağa hoş geliyor,anlamı da güzelmiş :)
eşin bulduğun isimleri beğenmiyor ama kendide bir öneride bulunmuyor mu yoksa?benim ki öylede
herkese iyi akşamlar iş dönüşü yorgunluğu ve bebeğimin cinsiyetini hala öğrenememe hayal kırıklığıyla başlayan bir akşam 18. haftam doldu ama bugün bir daha cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde yine öğrenemedim geçen bacakları kapalıydı diye bu kez hareket etsin diye bol bol çikolata yedim de öyle girdim içeri tamam hareketli de uygun pozisyon yok dedi doktor 2 hafta sonraya kaldı anlamadım gitti neyse zaten insanda öğrenme heyecanı da kalmıyo duruldum sakin sakin iki haftanın geçmesini bekleyeceğim Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun kucağımıza da almayı nasip eder inş
Bugün araya sıkıştırıp kendime de bir ev dileseydim yahu
Hiç aklıma gelmedi , ama şimdi cok yağmur yağıyor dileyeceğim yinede.
Evvel annelerimizin yüzünü güldürsün rabbim,daha sonra onların mutluluğunu paylaşacağım bir evim olsun.ordan daha iyi yazacağım :))
YA WALLA Bİ GÖRSEN HALİMİZİ DALGA GEÇİO BİDE BENİMLE IKINSU, TAŞANSU SAÇMA SAÇMA İSİMLER SAYIYO:d
benim ki de öyle tatlım,bulamadığını kabul etmiyor hiç olmayacak isimler söylüyor sağolsun :) sonrada sen bul ben içlerinden seçeyim diyor :)
gerçekten beğendiğin bir isim olursa o da beğenir merak etme;şimdi biricik prensesine isim yakıştıramıyordur kız babası
benim ki de öyle tatlım,bulamadığını kabul etmiyor hiç olmayacak isimler söylüyor sağolsun :) sonrada sen bul ben içlerinden seçeyim diyor :)
gerçekten beğendiğin bir isim olursa o da beğenir merak etme;şimdi biricik prensesine isim yakıştıramıyordur kız babası
Naz0675 amniyosentez olmamış, dr haftaya yapalım demiş. Detaylı ultrasonla bakılmış yeğenimize ve her organı normal gelişim göstermekteymiş. Bebeğin down sendromlu olduğunu söylemenin yanlış bilgi olduğunu söylemiş. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee yeğenimiz meğerse kız değilmişşşş bir oğlumuz geliyorrrr. Dr önceki tahmininde yanılmış. Tabi bu işe en çok sevinen babamız olmuş :) Naz ın sesi çok iyi geliyordu eşinin de öyle. Allah dualarımızı kabul etti.
ewt ewt sürekli sölersem kulağı alışır demi şimdi hiç duymadığı için garip gelio galiba ne zaman isim konuşsak anlaşamıoruz bu gidişle yawrum isimsiz kalacak
kulağa hoş geliyor,anlamı da güzelmiş :)
eşin bulduğun isimleri beğenmiyor ama kendide bir öneride bulunmuyor mu yoksa?benim ki öylede
Bugün araya sıkıştırıp kendime de bir ev dileseydim yahu
Hiç aklıma gelmedi , ama şimdi cok yağmur yağıyor dileyeceğim yinede.
Evvel annelerimizin yüzünü güldürsün rabbim,daha sonra onların mutluluğunu paylaşacağım bir evim olsun.ordan daha iyi yazacağım :))
bugün sabah kontrolüm vardı, gittik doktor usg de baktı baya, göbüşümden dolayı görüntü bulanık da olsa, parmaklarını, ellerini, gözlerini, yüzünü, bacaklarını, sırtını kalbini herşeyini gördük, ama bacakları açmadı bebeğim, cinsiyet için 10 gün sonra tekrar gidicem.
Teyzeleri 14 cm olmuş bebeğim, tam dolu dolu 16 haftalık dedi, 136 gr olmuş, herşey iyi görünüyo dedi
saç dökülmesi ve tüylenmeyi sordum, hamileleikten dedi, ama rahatsız ediyosa sampuanına çam terebenti ekle dedi, tüylenme de geçicek dedi, normaldir dedi.
erken aylarda balık yağının kullanımının obez yapması durumunu sordum, eczacı biraz abartmış ama zaten bende 7. aydan sonra sana yazıcam balık yağı dedi.
elevit yazdı, çok kilo almanı istemiyorum o yüzden yarım kullan dedi, demir hapı sabah aç karnına mideni rahatsız ediyosa gece yatmadan iç dedi
haftada 2 gün et/tavuk/balık hangisini seviyosan onu ye,eğer yiyemiyosan günde bir yumurta bu ihtiyacını karşılar dedi, bol meyve sebze, günde 10 bardak su, 2 ceviz yemen yeterli, günde ya 2 bardak süt yada 2 kase yoğurt, tercih sana kalmış dedi, çok sevindim çünkü süt içmek hiç hoşuma gitmiyo, gelsin ayranlar gelsin cacıklar olllleyyyyy
Oyy yerim o parmağı sırtı :)bugün sabah kontrolüm vardı, gittik doktor usg de baktı baya, göbüşümden dolayı görüntü bulanık da olsa, parmaklarını, ellerini, gözlerini, yüzünü, bacaklarını, sırtını kalbini herşeyini gördük, ama bacakları açmadı bebeğim, cinsiyet için 10 gün sonra tekrar gidicem.
Teyzeleri 14 cm olmuş bebeğim, tam dolu dolu 16 haftalık dedi, 136 gr olmuş, herşey iyi görünüyo dedi
saç dökülmesi ve tüylenmeyi sordum, hamileleikten dedi, ama rahatsız ediyosa sampuanına çam terebenti ekle dedi, tüylenme de geçicek dedi, normaldir dedi.
erken aylarda balık yağının kullanımının obez yapması durumunu sordum, eczacı biraz abartmış ama zaten bende 7. aydan sonra sana yazıcam balık yağı dedi.
elevit yazdı, çok kilo almanı istemiyorum o yüzden yarım kullan dedi, demir hapı sabah aç karnına mideni rahatsız ediyosa gece yatmadan iç dedi
haftada 2 gün et/tavuk/balık hangisini seviyosan onu ye,eğer yiyemiyosan günde bir yumurta bu ihtiyacını karşılar dedi, bol meyve sebze, günde 10 bardak su, 2 ceviz yemen yeterli, günde ya 2 bardak süt yada 2 kase yoğurt, tercih sana kalmış dedi, çok sevindim çünkü süt içmek hiç hoşuma gitmiyo, gelsin ayranlar gelsin cacıklar olllleyyyyy
Aynı durum bizdede var :)) Hepsimi ayni bu adamlarin yahu. O kadar isim sunuyorum hepsine kulp takiyor. Aslı ismini seviyorum ben yok efendi isin aslı diye dalga gecerler diyor. e sen soyle bir kac diyorum isi dalgaya vuruyor:))
İnsallah canim ya. Allah gonlunuze gore ev nasip etsin. Bizde bir ev icin birikim yapiyoruz 3 yildir ama biz ekledikce ev fiyatlarida ucuyor. ne zaman yetisicez bilmem. İnsallah bizede nasip eder Rabbim.
benim neredeyse her şeyim hazıroğlumun sadece anı olsun diye birkaç parça eşyasını saklamıştım;ama düşündüğümden fazla çıktılar çok çok beğendiğim şeyler olursa ancak o zaman alırım..
ama şöyle keyifle süreceğim 3 tekerli bebek arabası almayı istiyorum
Kızlar zümra ismi nasıl zeki bilgili iyi ahlaklı güzel ahlaklı kadın demek ama eşim beğenmior ben çok beğendim
Canım o isim bizimde listemizde.
Oğlumun adı Mert kızımın ki Zehra Buda kiz olursa ;
Zümra
Feryal
Ve dün rüyamda söylenen Rana ismini değerlendireceğim.Duyulmadigi için esine garip geliyordur.
Zumra'nin beşiği nasil olsun Yada zumraya bunu da alalım diye bir dene bakalım :))
seninkide pek nazlı çıkmış canım kız mı acaba:26::26::26:sağlıklı olsunda geç öğrensende olur
laternem ve yüksek voltaj kızlar bi çıkın siteden artık bu ne yaa işiniz gücünüz yokmu evde..
ben hafta sonu evde temizlikten yemekten ütüden vakit bulup pc basına oturamıyorum..
sizin yardımcılarınızmı var yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?