Amiiin canim allah dilegini kabul etsin bende dogumdan önce tasinmak istiyorum hem evim kücük hemde oturdugum semtten nefret ettim insanlarindan hergün dua ediyorum uzaktan ev bulup tasinalim diye ama esim ikna olmuyor hayirlisi :))) insallah dualarimiz kabul olur mübarek gün.(null)
üzülme tatlım bebiş sağlıklı olsunda varsın saklasın kendini
siz hafta sonu yoksunuz diye bizde çoğu işi hafta sonuna bırakıyoruz şekerim
siz hafta sonu yoksunuz diye bizde çoğu işi hafta sonuna bırakıyoruz şekerim
sağol ya orası da öyle tabi zaten öğrenemeyince boşvermeler başlıyo sağlıklı diyor doktor çok şükür 210 grammış biraz az mı ne ama zaten çok iştahım da yok bir kilo aldım sadece sorunca normal diyorlar 2 hafta daha sabır
Ben pc Yada laptop tan girsem 2 güne bir anca girerdim.hele bu yavrularla.telde sürekli giriş acik ,elim iste gözüm telde.
Yook laterne,ben cok icerledim gel Mart annelerine gidek(
Bu kadınlık nedir boylekasti,biyikti,bacaktı,hamilelikti,dogumdu... :))) terfi istiyorum,emeklilikte olabilir:))))
Ultrasonda zaman yetmez demek istemiştim canım, ben her yerine doya doya bakmak, incelemek, hafızama kazımak istiyorum ama hemen bitiyor, yeterli gelmiyor bana.
doktor şu eleviti bırakın dese ne güzel olacak öyykk pis kokulu hap seniii
Amiiin canim allah dilegini kabul etsin bende dogumdan önce tasinmak istiyorum hem evim kücük hemde oturdugum semtten nefret ettim insanlarindan hergün dua ediyorum uzaktan ev bulup tasinalim diye ama esim ikna olmuyor hayirlisi :))) insallah dualarimiz kabul olur mübarek gün.
mezopotamya tatlım,ben oğlumda ilk önce tam acemi işi uyduruk bir bebek arabası aldım ki 5 kez gezmeye çıkamadım onunla;söylene söylene pierre cardinin iri tekerlekli bir arabasını aldım dünya para verip :) ama iri tekerlek gerçekten çok iyi oluyor yeni doğan bebek bile gayet rahat yatabiliyor içinde hiç sarsmıyor.. büyüyünce maclaren baston aldım oda çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim;yer kaplamıyor sürüşü kolay katlanması pratik..
her ikiside hala duruyor ama ben pierre cardin aldıktan sonra çıkmıştı 3 tekerlekliler içimde ukte kalde
ama 3 tekerleklilerin sürüşü daha pratik benden söylemesi
doktor şu eleviti bırakın dese ne güzel olacak öyykk pis kokulu hap seniii
az deme sunacım takvimindede 210 gr yazıyo..
ilahi çok tatlısın, herşeye rağmen kadın olmak bence süper bişey yaa, ben bekarken çok üzülürdüm adet oldukça gitti gittti yumurtalarım boşa heba oldu diye
rica ederim arkadasım ne demek :13:evet ya öyle yazıyormuş inan yorgunluktan yanlış gördüm herhalde 320 gördüm de benimki neden az diye düşündüm herhalde başka birininkine baktım sen yazınca baktım 210 muş bide gramı gramına tam iiki yazmışın üzülüp duracaktım yada daha fazla yemeliyim diye yüklenecektim sağol ya fark etmem iyi oldu
Bana decavit verdi dr. elevitle ne farki var acaba bilen var mi.
Bana decavit verdi dr. elevitle ne farki var acaba bilen var mi.
amaninnnn bak 3 çocuk annesi demem yatırır severim göbüşünü heeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?