2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ne kadar minik, ne kadar çaresiz, allahım sen koru annesinin kucağına ver onu. saçları da var kuzumun.
amin canım rabbim korusun annesi bebeğini sağ salim kucağına alsın

benim de karnım sert eşim elini koymaya çekiniyor ben alıp elini koyuyorum karnıma çok gergin çok sert diyo ....yani sert olması normal bence göbek değil bebek taşıyoruz şekerim deseydin ha haa yağ değil bebek yani

bir de aynı kişiler her hafta soruyor ya kaç haftalık oldu diye
iş olsun diye sormayın
haftalık takip edilmemi gerektirecek bir durum değil bu
sadece hamileyim

Aynı kişiler bebişin,agusunu,gugusunu takip edecek ve ikinci çocuğun takibine başlayacak Görev , misyon ve vizyonları bu Bizi sınamak için gönderildiler

slogan gibi olmuş

Göbek Değil Bebek Taşıyoruz

laterna canım eşinle çocuklarınla sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum.
eşin ve oğlun için çok geçmiş olsun.
benim anneannem 2 ay önce 83 yaşında safra kesesi ameliyatı oldu.
senelerdir çekiyordu çok şükür bulantısı falan kesildi.
başka bir akrabamda ameliyat olmamak için direndi.
ama bu kezde safra kesesi kangrene dönüşmüş.
ölümden döndü adamcağız. ameliyattan hiç korkmayın canım.
hatta bir an önce olmasında fayda var.
rabbim şifa versin tatlım.

***** banada 300 tefriciye yazar mısın?

kızlar anne bebek bakım çantalarına bakar mısınız? mavi ve yeşil çok cırtlak gibi geliyor kullanışlı bişeye benziyor ama siz ne derseniz? siyah olan daha çok hoşuma gitti.

dertsizim dert yüzü görme inşallah

çok teşekkür ederim tatlım benim

paylaşımın için çok teşekkür ederim tatlım,sizin yaşadıklarınızı gördüklerinizi okuyunca hastalığı öcü gibi görmekten uzaklaştım çok şükür Allah dermanı olmayan dert vermesin yeter ki bunu da atlatırız inşallah (

Tefriciyeler paylaşıldı fıstığım;çok alan arkadaşlarımızdan alırız müsadeleri olursa aynı dua için ne kadar çok el açılırsa Allaha o kadar sevap sonuçta

vitamincim korkma ama sana bişey dicem.
hamilelik takviminde bebişin ters duruyo

kız hiç sorma bende sabah gördüğümde biraz tırstım

geçmiş olsun canım acil şifalar eşine

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

anam egomego ben göbek göremiyorum kız bide koymuş büyümüş diyo allam yaaaa

tulumunu yesinler cok tatlı allahım giydirmeyide nasip etsin

Selam kızlar,nasılsınız ? umarım herkes iyidir..

Benim gibi bebeği çok hareketli olan var mı ? bu kadar hareketli olması beni düşündürüyor,acaba doğunca da böyle mi olacak,sinirli bişey mi olacak diye korkuyorum...:26:

bence sen hiç takma canım,ben böle başedemeğim insanlarda Allahıma sığınıyorum,o biliyo benim kalbimi die rahatlamaya çalışıyorum ya da şakayla karışık "ne o senin tüp bebeklerle ilgili bi sorunun mu var,sürekli tüp bebek diosun??" filan derim:) ama sen hiç kafana takma canım, böle insanlara ne desen de farketmez,sen sallamadıkça unutur inşallah..

Allah şifa versin yavrucuğa canım,ailesine de sabır versin,inşallah en kısa zamanda iyileşip,normal hayatına döner...

bana da sürekli çok yeme, yürü, spor yap, sanki mankenlik ajansında çalışıyom:) 50 yaşına gelmişler hala işleri güçleri kilo:))

laterne evililik yıldönümünüz kutlu olsun,nice mutlu yıllara..

benimki de oyle gunduz zaten aktif gece de ne zaman kalksam uyanik cok hareketli, dogunca uyutmayacak beni diye korkuyorum

Selam ,
Aldığım oda takımını tekrar eklemeyi deniyorum.
Benim kısmetse kızım olacak henüz eve gelmediği için internetteki halini ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 575505

Çok sade ve hoş görünüyor canım, ben de beyaz düşünüyorum.

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm çok, şuanda nasıl sağlığı?

tatlım hediyeler ne zaman kargoya verilecek varmı bir değişiklik tarihte

17 Aralıkta başlıyoruz göndermeye canım. Ben bu hafta sonu alacağım yeğenimize hediyemi :)

Kızlar babacığımız bebişi için bu uyku setini istiyor
Kocacığımın Ocakta doğum günü var hediye etsem mi diye düşünüyorum.
Hem bebişim hem babası için bir hediye olur.

Çok güzelmiş, çok beğendim, ben fb liyim ama eşim gs li, anlaşma yaptık çınarı takım konusunda serbest bırakacağız, kendi takımını kendisi seçsin, iki dede de fb li , diyorum dedelere iş size düştü diye Ama eşimin mutlu olması için ben de satın alabilirim bu takımı, çok cici.

Çok güzeller canım, ama yatağı çok uzun süreli kullanamaz zannımca, büyüyünce şık bir koltuk olarak kullanır, odaya hava katar

Çok geçmiş olsun tatlım, acil şifalar diliyorum.

Slm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim

Maşallah göbüşüne tatlım, nazar değmesin.

hayırlı teskereler canım kardeşine benimde erkek kardeşimvar 1-2 seneye oda gidecek ben şimdiden kara kara düşünür oldum allah tüm askerlerimize güç kuvvet sabır versin...

Amin canım, teşekkür ediyorum.

bu arada MERSİN'den C.....YELERİM geldi yedim
anlayan anladııı mesajın kime olduğunu =))=)=)=)=)

Ohhh afiyet olsun, gönderme niyetindeydim tatlım ama öyle yoğunum öyle yoğunum ki anlatamam.

Denkgeldi canım, kombi işini de ertelemek istemedim. Şimdi daha iyiyim, hala acıyor ama. Sağol canım, şimdiden çok özledim canımı.

Canım Allah hayırlı teskereler nasip etsin inş.

Teşekkür ederim canım benim.

kızlar ben de göbüşümü ekledim :)) profilime albüm ekledim oradan bakabilirsiniz

kızlar ben geldim. eve daha yeni girebildik kociş maça gitti bende netin başına geçtim :)
sonunda kafamıza uygun bi doktor bulabildik galiba, gayet ilgili bir doktor şimdiye kadar hiç bir kontrolümde duymadığım ayrıntılara değindi. ayrıntılı ultrason için 25 ine gün verdi. o gün nöbetçiymiş akşam gelin daha çok zaman ayırabilirim dedi. oğluşumun durumu dışarıdan iyi görünüyormuş(ayrıntılıda içinede bakmak gerekiyomuş) boyu 30cm, kilosuda 606 gr. 1hafta önde gidiyor dedi. ben sevindim tabi, meğer benimki kafaya takmış bunu beslenme olayını çok abarttık galiba çocuk obez olacak, biraz az yemeye çalış diyo bana neyse sonra bunun o kadar kötü bişey olmadığını, normal olduğunu anlatmaya çalıştım. sevindi biraz.

sabah demiştim ya kontrol iyi gecerse oğluma bişeyler alacağım diye, işte buda aldığımız 5li set durup durup bakıyoruz :)

sevindim canım çok ii geçmesine,cicileride pek tatlı maşallah,çok yakışıcak bebişe:))

canım ne güzel sağlık haberleri ile dönmüşsün doktordan,maşallah oğluşuna
cicileriniz çok güzel,Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…