amin canım rabbim korusun annesi bebeğini sağ salim kucağına alsınne kadar minik, ne kadar çaresiz, allahım sen koru annesinin kucağına ver onu. saçları da var kuzumun.
benim de karnım sert eşim elini koymaya çekiniyor ben alıp elini koyuyorum karnıma çok gergin çok sert diyo ....yani sert olması normal bence göbek değil bebek taşıyoruz şekerim deseydin ha haa yağ değil bebek yanibirazönce 2 kız arkadaşla asansörde karşılaştım işte kaç aylık onu sordular sonra da karnımı ellediler ben hiçbirininkini ellememiştim onlar hamileyken bu da yeni çıkmış herhalde tövbe yarabbim. Neyse sonra da dediler ki karnın çok sert bi yaramazlık yok inşallah gaz falan mı var ki ben de yok dedim gaz yok gerçekten de düzenli tuvalete de çıkıyorum ayıptır söylemesi. Ben de bişey demedim güldüm geçtim. Eskiden olsa endişelenirim sert dediler anormal bir durum mu var acaba diye şimdi doktorların söyledikleri dışında bütün çevremdekilerin söyledikleri ordan girip burdan çıkıyor herkes doktor olmuş :)
Canım benim kıyamam senide sinirlendirdi bakAğzına sağlık,aynen öyle,teşekkür ederim hayatım
bir de aynı kişiler her hafta soruyor ya kaç haftalık oldu diye
iş olsun diye sormayın
haftalık takip edilmemi gerektirecek bir durum değil bu
sadece hamileyim
amin canım rabbim korusun annesi bebeğini sağ salim kucağına alsın
benim de karnım sert eşim elini koymaya çekiniyor ben alıp elini koyuyorum karnıma çok gergin çok sert diyo ....yani sert olması normal bence göbek değil bebek taşıyoruz şekerim deseydin ha haa yağ değil bebek yani
laterna canım eşinle çocuklarınla sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum.
eşin ve oğlun için çok geçmiş olsun.
benim anneannem 2 ay önce 83 yaşında safra kesesi ameliyatı oldu.
senelerdir çekiyordu çok şükür bulantısı falan kesildi.
başka bir akrabamda ameliyat olmamak için direndi.
ama bu kezde safra kesesi kangrene dönüşmüş.
ölümden döndü adamcağız. ameliyattan hiç korkmayın canım.
hatta bir an önce olmasında fayda var.
rabbim şifa versin tatlım.
***** banada 300 tefriciye yazar mısın?
dua topiğiiiiiii nerde yahuuu..aboneliklere eklemeyi de beceremedim halaaa:121:
vitamincim korkma ama sana bişey dicem.
hamilelik takviminde bebişin ters duruyo
kızlar ya benim kociş çok hastabir haftadır midesi kötüydü,bulantısı vardı,hazımsızlık gibi şikayetleri vardı.. elleri ve ayakları yanıyordu;sürekli soğuk su ile yıkama ve kremleme ihtiyacı hissediyordu (
geçer diye bekledi pek dr gitmez kendisidün akşam için zorla randevu aldım gitti dr'a.. dr safra kesesinde taş ve iltihap var hemen yat ameliyat yapılması gerekiyor demiş ( yatmamış tabi,pazartesi kan sonuçları çıkınca ameliyat şartsa bile başka dr'a da gidelim diye düşünüyoruz..
aranızda safra kesesi taşı problemi olan oldu mu? iyi gelen bşy yok mu ki(
şükürler olsun bugun daha iyiyim..aldıgım antibiyotik iyi geldi..
normalde hayatımda en fazla 1 kere içmişimdir antibiyotiği..
ama hamileliğin basından beri içtiğim ilaçların ismini ezberledim neredeyse( buda benim kaderim napalım..bebek iyi olsun..
yarında 20 lik diş çekimim var ...
geçmiş olsun canım dikkat et kendineAllah sağlık sıhhat wersin cnm bnm geçmişlr olsun
dualarınızıda rabbim kabul etsin inş-ALLAH
hemencecik ye hemenhastalık kaynıo walla vücud dirençsiz düştüğünde hemen yapışıo hastalık ,
MİSAL BEEEEEEN :2:
ŞAFTIM KAYDI YAAAA
günaydınn şekerlerimmm hayırlı cumalar herkese daha hiç bişi okumadım önce göbişimi ve en sevdiğim tulumumuzu göstereceğimmm =)))
Eki Görüntüle 576459
sabah ki göbüşüm kocaman olmuş demi =))
Eki Görüntüle 576460
Eki Görüntüle 576461
bunlarda tulumumuzun resmisi ayaklarına bayılıyorum kulakları varr=)
Ya kızlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum;
Bir tanıdığımız var,ne zaman görüşsek,konu hamilelikten vs.açılsa,her lafın başında "senin çoçukların tüp çocuk" diyor.Kendi hamileliği ya da tanıdıklarının hamileliklerinden örnek verecek örneğin,hemen "senin çoçukların tüp çocuk tabii bir olmaz "yorumunu yapıyor.Yahu bu cümleyi benimleyken öyle çok kuruyor ki...Yanımızda başkalarıda olsa,cocukta olsa farketmiyor.Ben özel kalmasından yanayım,sürekli sürekli dillendirilmesini istemiyorum,gerekte görmüyorum...Her ne kadar uyarsamda değişen birsey olmadı,inat yapar gibi
Allah hersey vaktinde saglikla nasip etsincok zor Allah korusun yavrularimizi
erken dogum haberleri cok kotu etkiliyo beni,bi arkadas var burda, cocugu 6 aylikken dogmus, simdi 5 yaslarinda ama agzindan beslenemiyo, bogazina takili biseyler varmis oyuzden de konusamiyo, dua edin ona da kizlar insallah iyilesir cok uzuluyorum gorunce...
gecen hafta bogazinda gelisme olsaydi o aleti cikaracaklardi, cikarirlarsa konusabilirmis, ama 3 ay daha ilaci kullan sonra bakalim demisler, Allahim sifa versin insallah
birazönce 2 kız arkadaşla asansörde karşılaştım işte kaç aylık onu sordular sonra da karnımı ellediler ben hiçbirininkini ellememiştim onlar hamileyken bu da yeni çıkmış herhalde tövbe yarabbim. Neyse sonra da dediler ki karnın çok sert bi yaramazlık yok inşallah gaz falan mı var ki ben de yok dedim gaz yok gerçekten de düzenli tuvalete de çıkıyorum ayıptır söylemesi. Ben de bişey demedim güldüm geçtim. Eskiden olsa endişelenirim sert dediler anormal bir durum mu var acaba diye şimdi doktorların söyledikleri dışında bütün çevremdekilerin söyledikleri ordan girip burdan çıkıyor herkes doktor olmuş :)
Selam kızlar,nasılsınız ? umarım herkes iyidir..
Benim gibi bebeği çok hareketli olan var mı ? bu kadar hareketli olması beni düşündürüyor,acaba doğunca da böyle mi olacak,sinirli bişey mi olacak diye korkuyorum...:26:
Selam ,
Aldığım oda takımını tekrar eklemeyi deniyorum.
Benim kısmetse kızım olacak henüz eve gelmediği için internetteki halini ekliyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Eki Görüntüle 575505
Slm kızlar ben geldim..malum cuma günü istanbula gittik hafta sonu tatilini gecirmek için ve cuma günü harika bir gün gecirdik eşimle istanbulda ancak c.tesi sabah bursa dan kötü bir haber aldık abim kalp krizi gecirmiş yoğun bakımda diyebizde apar topar döndük direk abimin yattığı hastaneye gittik fakat yoğun bakımda olduğu için göremedik,neyseki p.tesi normal odaya gectide gördük bir nebze olsada nefes aldık anju oldu korktuğumuz gibi kötü sonuç çıkmadı çok şükür ( kızlar şunu söylemek isterim abimin kalp krizi gecirmesini tetikleyen sebeplerden biride soğuk alğınlığı ve grip miş tabi başka etkenlerde var siğara vs vs ma grip ağır gecince kalp gücsüz kalmış ve kriz gecirmiş yani soğuk alğınlığı ve grip diyip gecmiyoruz dikkat ediyoruz) bizden bu kadar...gecmişe bakamadan yazıyorum inş hepiniz iyisizinizdir:)
tatlım hediyeler ne zaman kargoya verilecek varmı bir değişiklik tarihte
Eki Görüntüle 575884 Eki Görüntüle 575885
modele bayıldım bittim..
90*130 boyutları yatağın.. büyüyen beşiklerden alacaktık ama bu mağazayı görünce eşim de bende deli olduk..
mağazanın sahibi mimar.. bi gidip konuşacağız bakalım.. odamız çok küçük.. oraya neler olabilir, tasarım ürünler yapıyor.. fiyattada anlaşırsak böyle bir yatak olacağı kesin :)))
:2:bi hastayım kiiiiiiiii sormayın
kaç zamandır yatıorum artık bi bakim foruma dedim özledim ayol ...
ne salgınmış bu grip nezle yaa mahwetti beni,hamile olunca daha da ağır geçiyo... Aman canlar siz dikkat edin bari yakalanmayın bnm gibi , bnm kocişde hasta 2mizde perişanız..
umarım herbiriniz iyisinizdir alıntı yapamadım geçmişide pek okuyamadım açıkcası ..
resimler eklenmiş göbişlerinmaşşALLAH herbirinize çok yakışmış hamilelik bizlere yaa..biraz iyileşim bende eklerim bi göbiş resmi :)
Slm kızlar gübüş modasına bende katılayım dedim
hayırlı teskereler canım kardeşine benimde erkek kardeşimvar 1-2 seneye oda gidecek ben şimdiden kara kara düşünür oldum allah tüm askerlerimize güç kuvvet sabır versin...
bu arada MERSİN'den C.....YELERİM geldi yedim
anlayan anladııı mesajın kime olduğunu =))=)=)=)=)
geçmiş olsun.. ağrısı sürüyor birkaç gün.. birde keşke yormasaydın kendini.. bana hemşire özellikle aşılı kolunu bugün kullanma demişti vurunca..
temizlikçilerin hepsi aynı sanırsam.. gelmek için saat beğenmiyorlar, birde akşam erkenden kaçmanın yolunu gözlüyorlar..
kardeşini de Allah kavuştursun.. çabucak bitsin gitsin günler.. güzel yerlerde olacak dediğin gibi en azından seninde aklın rahat olur..
Canım Allah hayırlı teskereler nasip etsin inş.
kızlar ben de göbüşümü ekledim :)) profilime albüm ekledim oradan bakabilirsiniz
sevindim canım çok ii geçmesine,cicileride pek tatlı maşallah,çok yakışıcak bebişe:))kızlar ben geldim. eve daha yeni girebildik kociş maça gitti bende netin başına geçtim :)
sonunda kafamıza uygun bi doktor bulabildik galiba, gayet ilgili bir doktor şimdiye kadar hiç bir kontrolümde duymadığım ayrıntılara değindi. ayrıntılı ultrason için 25 ine gün verdi. o gün nöbetçiymiş akşam gelin daha çok zaman ayırabilirim dedi. oğluşumun durumu dışarıdan iyi görünüyormuş(ayrıntılıda içinede bakmak gerekiyomuş) boyu 30cm, kilosuda 606 gr. 1hafta önde gidiyor dedi. ben sevindim tabi, meğer benimki kafaya takmış bunu beslenme olayını çok abarttık galiba çocuk obez olacak, biraz az yemeye çalış diyo bananeyse sonra bunun o kadar kötü bişey olmadığını, normal olduğunu anlatmaya çalıştım. sevindi biraz.
Eki Görüntüle 576972
sabah demiştim ya kontrol iyi gecerse oğluma bişeyler alacağım diye, işte buda aldığımız 5li set durup durup bakıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?