2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam herkeslere..

biz bugün aşıya gittik.. ordan da eşimin teyzesine.. teyze dediğimize bakmayın 36 yaşında ciciş tüm gün onunlaydık.. az önce geldik eve.. hemen geldim ama geçmişe bakamadım..

var mı bi gelişme?

mezocum hemşocum dün de yazmıştım sana bana cevap vermedin.. o çekiliş muhabbetinden bana kızgın filan değilsin dimi.. valla içime dert oldu iki gecedir kabus gibi rüyalarıma giriyor

tam olarak 3. de anlattığın gibi bişey istiyorum ben. doğumdan sonra değilde hamileliğin ilk zamanlarında yazmaya başlamak istiyorum.
canım onu işte bebeğim dergisimi ne vermiş ablamda bana verdi,ama sölemiyi unuttum küçük boy, sanırım sen büyük boy istiyosun
eğer bulamazsan çizgisiz ajanda gibi defterler var ya onlardan da yapabilirsin
ben özel günlerimiz için scrapbook yapıyorum öle bi defterle

diş ağrısı da başka şeye benzemez ki arkadaş
allah sabır versin,
şiha versin tez zamanda inşallah
sorma canım ya,çok kötüydü,şimdi Allahtan ağrı yok
o yüzden hiç gidesim de yok:)
aslında en ağrıdığı zaman çekseler daha ii ama:)

Canım benim ne demek severek isteyerek hazırladım.. Begenmene de cok cok sevindim :)

selam herkeslere..

mezocum hemşocum dün de yazmıştım sana bana cevap vermedin.. o çekiliş muhabbetinden bana kızgın filan değilsin dimi.. valla içime dert oldu iki gecedir kabus gibi rüyalarıma giriyor

Hemsom cok tatlisin ya :) surda iki lafın belini kırıyoruz herseye de alınırsak :)) ohooo ne tadı kalır öperim seni Hemsom

Canım benim ne demek severek isteyerek hazırladım.. Begenmene de cok cok sevindim :)

Hemsom cok tatlisin ya :) surda iki lafın belini kırıyoruz herseye de alınırsak :)) ohooo ne tadı kalır öperim seni Hemsom

oohh beee.. valla iki gündür hiç pas vermeyince bana hormonlarımın etkisi ile valla alınmış olabileceğini düşündüm
bende seni de kızını da öpüyorummmmm
bu gece rahat uyuyabilirim sanırım

Ben gözenekten göz eder yine girerim :))
Sırf "ayh gosi doğurmadın mı yah"demek için :))
Rabbim can sağlığı nasip etsin,vaktinde gelsin kuzular...
Canım benim benim ya
İnsanları anlamak zor kendini anlatmak zor.
Herkes gördüğü gibi sanıyor,anlamak istediği şekilde anlıyor.zor yani anlaşmak.
Zaten narin bir yapın var,hamilelik ,gurbet,el...hepsi seni bunalttı.hepsi geçecek zamanla ama zaman zor geçiyor...
Senlik birşey yok bu durum 'o'nların sorunu.

Bugünlerde bende bir komşumdan muzdaribim hatta anlatmak istedim fırsat olmadı.
Devamlı görüştüğüm biri var,ben hamile kaldıktan sonra garipleşti.
Her gördüğünde hamileliğin bir ayıp yada utanılacak bir durum gibi malzeme oldun komşulara falan dedi.
Çook seyrekleştirdim görüşmeyi.arıyor"öldün mü ,sesin çıkmıyor"diyor.gecen günde "ıngaaa artık evde ses çoğalacak"diyor.
Zekasından şüphe etmeye başladım.
Kızımdan 1 yaş büyük kızı var 2 güne bir bez isterdi benden.
Kocasıda temizlik mlz toptancısı:)
Bana diyor "satıyorlar alacaksanız."
Yani çok laf var ama ne diyeceğimi bilmiyorum.annemle tanışmıştı anneme ve eşime biraz bahsettim.annem direkt "oda istiyorda olmuyorsa"dedi :)
En son "eşim çocuk hakkında seni rahatsız eden olursa çarp kapıyı yüzüne"dedi dedim.
Ha duvar ha bu...
Hatır için fazla bozmadım ama bozmayacağım anlamına gelmiyor.
Allah kabul etsin.hepinizden razı ve memnun olsun Rabbim...
Sağol canım benimm...
Bende seni göremeyince meraklanmıştım ,burdasın:)
Canım çok geçmiş olsun bende yoğunum yazamadım detaylı fln derken kafam bulanık nolur kusura bakma allah ailenize sağlık versin gerisi düzelir inş....
Ay canım benim ne demek.
Benim ki gelir geçer.Yıprattı ama yapacak birşey yok hakikaten.
Rabbim sana yardım etsin inşallah kurtarsın bu müşkülden.
Dualarımdasın canım...

Zapzup,maşallah.Allah gülen yüzünüzü soldurmasın inşallah:)

Dertsiz bak sana birşey anlatayım da Gül:)
Ben daha beter bir duruma düştüm şimdi aklıma geldi de :))
2 gün evvel hastaneden çıktım kazayı yapan arkadaşa kızın bir suçu günahı yok.geçmiş olsun(hangimize orası meçhul)niyetiyle marketten birşeyler aldım çocuklarına falan birde böreğimi severdi yufkayı sütü vs .aldım(affedinn canınız istemez inş)neyse gittim.
Beni görünce dumur oldu zaten ne umdular bilmiyorum küseceğimi sandılar galiba.
Neyse dedim "evde yapmaya zamanım olmadı buraya getirdim"dedim.
"İyi oldu valla canı(eşinden için)istiyordu hazır yufkada var yarına yapar yeriz"dedi.
:))))) ya yengemi o an yine istedim yanımda :))
Garip ya çok değişik bir durum yani.
Hani çizgi filmlerde kandırıldığını anlayınca kafası eşek olur hah aynen o şekildim.

afiyet bal şeker olsun tatlım. yarasın yeğenimize

her ne kadar takmamaya çalışsamda her zaman aklımın bir köşesindeler. söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor. bugün beni aramayan yarın babaanneci dedeci olacaklar ona sinir oluyorum. hele bir çocuk doğsunmuş göndermiceklermiş. sizinle hangi ana kim bırakacakmış dedim bende. isim konusuda çok canımı sıkıyor. eşim tamamen değişti hatta bu konuda tartışmaya bile başladık. bunu daha sonra anlatırım. klasik müziği bende dinletiyorum canım. hemen hareketlenme oluyor. bu arada eşinde sende çok tatlısınız allah evinizden huzuru, mutluluğu, sağlığı eksik etmesin.

canım çantanı güle güle kullan. bende farklı bişey istiyorum bu da güzelmiş bakayım bende.

allah iyiliğini versin canım gece gece güldürdün beni.

hepsi çok güzel. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

off canım bende evde sıkılıyorum. çalışmayı özledim.

detaylının iyi geçmesine sevindim canım. çok şükür yeğenimiz iyiymiş.

ayyyy canım benim kıyamam sana ben yaaa,
ayıp etmiş komşun hem maya istemiş hem de hamile kadına bi parça getirmemiş olacak iş değil, insaf yani
aslında böyle biri değil ama neden yaptı bilmiyorum.

canım senin komşunu okurken aklıma kedi erişemediği ciğere mındar dermiş ya nedense o geldi. afedersin ama onunda bir kuyruk acısı var demekki. hamile olan insanın ayıp olan neyi olabilir. o seni kıskanıyor herhalde canım. sen herşeyden daha değerlisin voltajım canım arkadaşım hatır gönül deme. onu düşünen bir insan olsa saçmalayıp durmaz. allahım sen bu insanlara akıl fikir ver yarabbim.

afedersin yuhhhhhh diyorum. ne demek yarına yapar yeriz. ezilip büzüleceğine, özür dileyeceğine pişkin pişkin konuşuyor bide. canım bu üzüntülü halinde bile düşünüp gitmişsin helal olsun sana. doğrusu ben gider miyim diye düşündüm de bir an gitmezdim. yengenin o sözünü de yazdım bir kenara.

bugün öğleden sonra hiç giremedim.
saat 1 gibi bir arkadaşı çaya davet ettim.
okul bitince geldi. hem komşum olur kendisi.
bir iki bişey yaptım oturduk sohbet ettik.
eşimle onun eşi halı saha maçına gittiler.
akşam 8di arkadaşım eve gittiğinde.
bir de üstüne telefon geldi.
kaymakam beyle eşi yarın bize geliceklermiş.
mutfağı topladım 9dan sonra hazırlık yapmaya başladım.
3 çeşit bişey yaptım. 2 tatlı 1 tuzlu.
yarında 1 tuzlu yapıcam yeter herhalde dimi kızlar.
kaymakamın eşide öyle yapmıştı. salata türü bişeye gerek var mı?

Ben usandım artık hazırlıktan.Daha dogrusu yaparken çıkan bulaşık varya öfff.
Canım yeter de istersen tuzlu olarak şey yap,
tarifede korkuyorum:18: canı isteyen olursa lütfen yapsın:))
Hani haşlanmış ezme patates azıcık karabiber pul biber ,üstüne havuç kavurma,üstüne yoğurt (sarımsak katma istersen)1kaşık mayonezle karıştırıp,
Tepsiye kat kat düzleyerek dizsen,dilimleyip servis etsen.güzel oluyor.

canım yapılabilecek bişey herkesin evinde bulunuyor merak etme sen.
senin tarifte olabilir canım poğaça yapıcaktım bi de. harcı piştikten sonra konuluyor. tuzlu olarak başka susamlı simitte yaptım. patatesli tarifinide yapayım ben.
yine patatesle yaptığım bişey vardı. patatesi haşlayıp, ezip, ceviz kadar alıp elinde yuvarlıyorsun sonrada ortasını çanak gibi yapıyorsun. çukur olan yere yoğurt koyuyorsun.
ama senin tarif daha kolay tepside yapılacağı için uğraşmayacağım.

hamurişi yapmaya bayılıyorum ben. keşke sabit bir yerimiz olsada pastane gibi bir yer açabilsem. o zaman çıkan bulaşıkları yıkayacak elemanda olurdu.

Onu önceden çok yapardım artık yapmıyorum hatta bir yıl oldu .
Bu kolay ya amaan hemde güzel oluyor diğerine nazaran daha kolay daha lezzetli.yorulma çok.
hamurişi yapmaya bayılıyorum ben. keşke sabit bir yerimiz olsada pastane gibi bir yer açabilsem. o zaman çıkan bulaşıkları yıkayacak elemanda olurdu.

İnan bende çook seviyordum 2 akşama bir hala muhakkak yaparım ama çocuklar olunca karıştırmak istiyorlar kıyamıyorum yaptırıyorum,aferin sana kızııım diye tebrik etsem tezgah tan tut koridora kadar
Uyurken olursa çok zevkli

voltajım canım ben yatayım artık.
2 saat mutfakta yerde oturdum merdaneyle bişeyler yaptım.
sağ tarafıma çok kötü sancı girdi.üşüttüm mü acaba? lavaboya bile zor gittim.
bugün çok yoruldum hiç dinlenemedim ondan da olabilir.
sana iyi uykular, allah rahatlık versin tatlım.

ay bi an gözümün önüne geldiniz cimcimeyle beraber. yardımcıların var işte ne güzel canım. :118:

Sanada canım,yorgunluktandır canım kendini çok yıpratma.öyle çok uğraşlara girme gerçi böyle diyorum ama bende kendimi hemen heba ediyorum.
ay bi an gözümün önüne geldiniz cimcimeyle beraber. yardımcıların var işte ne güzel canım. :118:
Hemde nasıl,hele mayalı birşey yapsam 50 kere bakmak istiyor mayada beklerken"oğmuş mu , büğmüş mü ,noğmuş bakim bi bakim bi"diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…