2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Voltajcim i am sam i izledik gecen hungur fosurt aglatti beni de ya cok guzeldi film

Bende çok ağlamıştım ya
Çocukla adamın sarılma sahnesi vardı sonlara doğru,orda avukat bile ağlamıştı hani pıt pıt akıtıyordum eşim görmesin diye,o an öhüü öhüü diye koyverdim Allah ne verdiyse :))
Hala en sevdiğim filmlerden biri.

Ben de o sahnede koptum zaten

Ben kıza hamileyken oğlumun okul kurasına gittim,tam yaz sonu üst hamileliğim çok hoş sırf şifondu.
İşte oturduk öğretmenler,veliler falan arkadayım.Yakamı düzleyesim geldi elimi attım birşey geldi baktım ki yaka etiketi.
Abo ters, önü ardındahemen sindim geriye baktım herkes karşıya bakıyor kollarımı çektim boynumdan bir fırtla çevirdim .
Hiç birşey yok gibi hayatıma hala devam ediyorum
Sana gülmediğimi sandın demi

Gündüz uyumaya alıştım bugün birde geç kalktık.
Artık uyusam iyi olacak.
Hepinizi öpüyorum ,yarın buralar ıssız olur
Hayırlı geceler,tatlı rüyalar

Hayirli geceler guzel ruyalar:80::80:

Benimki yeni bi dizi bulmus sherlock diye onu izliyoruz bizde

Son düzenleme:
maşallah gece gece ben yokum siz kaynatmışsınız, esra dertsiz voltaj
1 buçukta uyumuşum 3 de wc ye kalktım, kalkış o kalkış 1 saattten fazladır yatağın içinde debelene debelene canım çıktı,
uyku gelmeyince sağ sol yanlar hepten batıyo anam offfffff,
karnım acıkmış susamışım, gecenin bu saati yemek ısıttım yiyom, gerçi acıkması normal akşam yemeğini 5 gibi yemiştim, 12 saat geçmiş pppöfffff
adamda beni zaten yataktan atmaktan beter etti, sağa sola dönüyom onu da uyutmuyom, tam dalıcam diyo uyandırıyosun diyo, bi daha yaparsan gidicem odada yatıcam dedi sinirle anammm korktummmm :18::18::18::18::18:
ama napıyım horlamaya başlıyo
tam dalmışken çıktım odadam kapısını da kapattım, işte geldim burdayııııııımmmm

oyy benimmm iyi niyetli saf temiz voltajım, hele bak şu dediğine zillinin
merhamet etmeyene merhamet edilmez, bu durumda senin merhamettten maraz doğmuş voltajım,

Güle güle kullanın canlar cicilerinizi...

Eki Görüntüle 582683

Hey fistiklar ,
Ben bir annemin karnindan cikiyim ,2 aylik olup bunlari giyiyim
Hepinizi tavliycam asik olacaksiniz bana yavrulaaar

Uvvvvvvvvvvvv kaybolsun o cicileri de biz bulup giyelim :)

Ben inanıyorum hiçbir şeyciği olmayacak tatlı yeğenimizin, 61 kilo mu hahahahay rüyamda görsem inanmam kendimi 61 kiloda :)

Ben kesinlikle yapı meselesi olduğuna inanıyorum bu durumun, aldım güya aktardan karışım bir yağ ama toplamda 2 kere kullandım, hiçbir şeyciğim yok

Sabahları ben de yapıyorum aynından, ama şükür şu ana kadar hepsini farkettim evden çıkmadan

Güle güle kullanın cicişlerinizi :)

Bayıldım, çok şekersiniz, ve ortam süper, feci kıskandım

Hayır olsun canım rüyan, annişin doğru söylüyor

​Ne güzel bir sıkıntınız yok. Benim de 154 çıktı 2 gün bunalıma girdim 3. gün unuttum, benim de babamda amcalarımda var, tatlı şeker yemekten vazgeçmedim ama miktarlarını yarı yarıya azalttım.

bugün benim doğum günüm canım eşimin bana hazırladığı kahvaltıyla güne başlamak paha biçilemez
hepinize günaydın sevgili anneler ve tatlı bebeşleri

Canım benim güzel günlerde kullansın oğluşun ve sen, bak lohusayken çorapları giyip resim çekip koyacaz takım takım

Mezopotamyacığım canım benim baak gördün mü bütün tacizlere rağmen bebecinin kime çıktığını ve bana kim çıktığını (hihihhi ikisi de aynı) söylemedim

günaydın canlar ..perşembe günü dr a gittim,randevum vardı...bebişim 520 gram olmuş..aşımı yaptırmamı,şeker yüklememi yaptırmamı söyledi,ayrıca salı günü doppler için yönlendirdi..kızlar telefonum bozuldu..bebeişime aldığım battaniyeyi gösterecektim..çok yazamasam da takip ediyorum hepinizi..ayrıca kalsiyum yazdı dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…