2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkese selamlar
ben şeker tahlili yaptırmadım ne zaman yapılıyor ve herkesin yaptırması gerekiyor mu
bugüne kadar bir problem çıkmamıştı

bir de hazırlık yapmaya başlayanlar oldu mu, neler alıyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz ?
ilk bebegim benim ufak tefek bişeyler almaya başladım fakat bilinçsiz alışveriş yapmak istemiyorum..
bu arada istanbulda olanlar için bostancıda bir bebek magazası açıldı dün bebegin tüm ihtiyaçlarını karşılayan herşey mevcut bugün gittim ve sanırım tüm alışverişimi oradan yapacagım magaza magaza gezmeye gerek kalmayacak

günaydın kızlar cuma gubu şeker yüklemem vardı allaha şükür hiç bişey çıkmadı kızımıda gördüm miniğimi glikoz biraz midemi bulandırdı okadar yoksa açlık falan hissetmiosunuz bide 3 kere kan vermek yordu beni kollarım delik deşik oldu valla

walla cnm ben aldım herşeyi bitek böle şampuan krem o tarz şeyler kaldı onlarıda ya doğumdan sonra yada yakın ken alacağım

laternam hem oğluna hem de sana maşallah.
tatlım sen neyle besleniyorsun bizede söyle yaaa... hem kilo almıyorsun hem de bebek maşallah gayet iyi. lütfen lütfen lütfen bizede söyle

ciddi misin o kadar vahim yani durum
kız her akşam ne yiyosunuz o zman siz evde?:44::44::44::44:
canım o kadar vahim değilde ama misafir gelince söylediklerim doğru. herşeyi 2 kişilik yapmaya alışınca hiçbişeyi tutturamıyorum. pilav yapıcam mesela yağını falan ayarlayamam. 1 bardak yapıyormuş gibi tek tek yağı ölçer öyle yaparım. yemeğe gelmesinlerde çaya gelsinler baklava, börek bile açarım ama yemek

ohhh mis gibi olmuştur mutfağın canım. cifin çamaşır suyu katkılı olanıda çok güzel. çamaşır suyu kullanmadığım için bunu çok sevdim bende.

günaydın sedacım. çok şükür bişey çıkmamış sevindim canım. glikozu bana öyle bir anlatmışlardı ki glikoz deyince midem bulanıyordu ama abarttıkları kadar gelmedi bana. 24. haftada bidaha yapılacak bakalım.

hanipeks canım sende pıt pıtları hissediyormuşsun gözünaydın tatlım. için rahatlamıştır biraz. benim dışarıdan da belli oluyor ama sadece eşim farkediyor şu an.

HERKESEEEE GÜNAYDINNN

Allah nazardan saklasın bugün ilk sendromsuz pazartesi günüm diyebilirim. erkenden kalktım. hiç üşenmedim fönümü çektim, makyajımı yaptım güzel de bir kahvaltı ile geldim bakalım sonum hayırlı olur inşallah.. gece bebeğim hiç uyutmadı aslında ağrılarla kalktım sabah ama demek ki hafta sonu iyi dinlenmişim.. Allahım o tekmeleri atacak gücü nerden buluyo bilmiyorum ama sağlam sağlam sallıyo. eşim artık dışardan göbeğimdeki dalgalanmaları görebiliyor :) komik durumlar oluyo :))

süpersin ya. ben ocak sonundan sonra pırrrrrrrrrr olup uçucam inşallah.. bu doğum izni bize yetişmez keşke yetişseydi. gerçi bizim için çok çok da fark etmeyecek. yaz tatilimize denk geliyo ya.

ya kızlar hala neden elevite devam ediyorsunuz anlamadım :26:sonuçta bu aylarda demir kalsiyum kullandırıyo dr lar.

bende elevit kullanmalıyım ama kafama göre kestim haftada bir iki kez aklıma estikçe alıyorum o kadar. kalsiyumu da doktorun kendi kesti. şu an hiçbirsey kullanmıyorum.

Son düzenleme:
günaydın fıstık gibi annişler ve onların tatlımı tatlı bebişleri
son iş günü haftam bu hafta sonnnn geçmez artık günler

günaydın canım dertsizimm kız sen evde değil misin ne kalkıyon bu saatte mesai var gibi.. senin yerinde olsam var yaaaa şu an pembe diyarlarda olurdum
sanada günaydın tatlım. eşime kahvaltı hazırlıyorum sonrada yatmıyorum. bende dayanamıyorum aslında uykum var ama uyumak istemiyorum. uyku bana kilo aldırıyor. o yüzden bu saatte ayaktayım canım.

Günaydın kızlar ben geldim...

cuma günü kar yağışı nedeniyle işde değildim.
Müdürüm perşembe akşamı arayıp gelme düşersin dedi.

Tamda bizim mahallede 8 aylık hamile kadın buzdan dolayı düşmüş başını betona çarpmış
Sanırım müdürde onu izledi.

wosgicim nasıl geçti doktor kontrolün?
Geçmişe bakıcam ama sayfalar baya ilerlemiş.
Aklım sendeydi.

Günaydınnnnn , Huzurlu sağlıklı bir haftamız olsun ..

Biz Decavit içiyorduk , onu kenara bırk artık dedi dr.um. İlk zamanlar yeme sorunum olduğu için multivitmain desteği verdiğini artık böyle bir sorunum kalmadığını hatta dr.uma göre hızlı kilo aldığım için bırakabileceğimi belirtti. Ostocare , Gyneferon ve balık yağı Efa ile devam ediyorum . Balık yağınıda haftada iki kere.

Cuma karda çıkmadım evden işe gelmedim. Botlarıma güvenemedim.Haftasonu bot almak için mağaza mağaza gezdim. Ne numara kalmış ne renk ne model. Tam mevsimi olduğundan sanırım. Camel Active sonunda aldım.
Birde katı meyve sıkacağı kullanan var mı? Bosh ta gördüm çok kullanışlı gibiydi. Almayı düşünüyorum . Farklı markalarda var mı kullanan?

kızlar benim 1 haftadır özellikle geceleri ellerimde uyuşma oluyor. bazen 4, 5 kez ellerim uyuştuğu için uyanıyorum. netten araştırdım hamilelikte olabilirmiş sizde de böyle birşey oldu mu? bunun için ilaç falan kullanıyor musunuz?

günaydın canım, ne kadar düşünceli bir müdürünüz varmış.

canım botlarını güle güle giy.

botların hayırlı olsun canım :) ben meyve sıkacağı moulinex kullanıyorum canım ama çok ağır ve temizliği çok zor. bir havuç sıkıyorsun yarım saat yıkamayla uğraş. tavsiye etmıyorum aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…