bir de hazırlık yapmaya başlayanlar oldu mu, neler alıyorsunuz neye dikkat ediyorsunuz ?
ilk bebegim benim ufak tefek bişeyler almaya başladım fakat bilinçsiz alışveriş yapmak istemiyorum..
bu arada istanbulda olanlar için bostancıda bir bebek magazası açıldı dün bebegin tüm ihtiyaçlarını karşılayan herşey mevcut bugün gittim ve sanırım tüm alışverişimi oradan yapacagım magaza magaza gezmeye gerek kalmayacak
laternam hem oğluna hem de sana maşallah.kızlar ben dün oğluşumu görmeye gittim
ilk defa yüzünü gösterdi çok ama çok tatlıydı
abisine benziyor sanki miniğim;yanakları yumuş yumuştu
Allah nazarlardan saklasın 1.100 gr'mı geçmiş paşam
Kilo alışımla ilgisi var mı diye Pazartesi sabah açlık ve tokluk şekerime bakılacak
Rabbim hepimize bu mucizeleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım o kadar vahim değilde ama misafir gelince söylediklerim doğru. herşeyi 2 kişilik yapmaya alışınca hiçbişeyi tutturamıyorum. pilav yapıcam mesela yağını falan ayarlayamam. 1 bardak yapıyormuş gibi tek tek yağı ölçer öyle yaparım. yemeğe gelmesinlerde çaya gelsinler baklava, börek bile açarım ama yemekciddi misin o kadar vahim yani durum
kız her akşam ne yiyosunuz o zman siz evde?:44::44::44::44:
ohhh mis gibi olmuştur mutfağın canım. cifin çamaşır suyu katkılı olanıda çok güzel. çamaşır suyu kullanmadığım için bunu çok sevdim bende.herkese mutlu pazarlar
dün gece 10 da bi hamaratlığım tuttu tüm mutfağı dip bucak temizledim,
ellerim ciften baya kötü oldu ama tertemiz oldu mutfağım mis mis mis
yaaa hamilelikten mi bilmiyorum ama cifin amonyaklı olanının kokusu ne güzelmiş, bunu yeni almıştım,
sırf o kokusunun hatrına mutfağım temzilik gördü
günaydın kızlar cuma gubu şeker yüklemem vardı allaha şükür hiç bişey çıkmadı kızımıda gördüm miniğimi glikoz biraz midemi bulandırdı okadar yoksa açlık falan hissetmiosunuz bide 3 kere kan vermek yordu beni kollarım delik deşik oldu valla
ben de son uc haftaya kadar calisacagim allah izin verirse, oglumda da oyle yapmistim, izinler sonraya kaliyor. sut iznini de toplu kullaninca martta cikip eylulde donecegim insallah. bu arada dogum iznini uzatan yasa tasarisi icin gorusmeler vardi mecliste, ne oldu acaba?
ya kızlar hala neden elevite devam ediyorsunuz anlamadım :26:sonuçta bu aylarda demir kalsiyum kullandırıyo dr lar.
günaydın arkadaşlar, haftasonunuz nasıl geçti? bebişler nasıl?
sanada günaydın tatlım. eşime kahvaltı hazırlıyorum sonrada yatmıyorum. bende dayanamıyorum aslında uykum var ama uyumak istemiyorum. uyku bana kilo aldırıyor. o yüzden bu saatte ayaktayım canım.günaydın canım dertsizimmkız sen evde değil misin ne kalkıyon bu saatte mesai var gibi.. senin yerinde olsam var yaaaa şu an pembe diyarlarda olurdum
günaydın fıstık gibi annişler ve onların tatlımı tatlı bebişleri
son iş günühaftam bu hafta sonnnn geçmez artık günler
günaydın canım, ne kadar düşünceli bir müdürünüz varmış.Günaydın kızlar ben geldim...
cuma günü kar yağışı nedeniyle işde değildim.
Müdürüm perşembe akşamı arayıp gelme düşersin dedi.
Tamda bizim mahallede 8 aylık hamile kadın buzdan dolayı düşmüş başını betona çarpmış
Sanırım müdürde onu izledi.
wosgicim nasıl geçti doktor kontrolün?
Geçmişe bakıcam ama sayfalar baya ilerlemiş.
Aklım sendeydi.
canım botlarını güle güle giy.Günaydınnnnn , Huzurlu sağlıklı bir haftamız olsun ..
Biz Decavit içiyorduk , onu kenara bırk artık dedi dr.um. İlk zamanlar yeme sorunum olduğu için multivitmain desteği verdiğini artık böyle bir sorunum kalmadığını hatta dr.uma göre hızlı kilo aldığım için bırakabileceğimi belirtti. Ostocare , Gyneferon ve balık yağı Efa ile devam ediyorum . Balık yağınıda haftada iki kere.
Cuma karda çıkmadım evden işe gelmedim. Botlarıma güvenemedim.Haftasonu bot almak için mağaza mağaza gezdim. Ne numara kalmış ne renk ne model. Tam mevsimi olduğundan sanırım. Camel Active sonunda aldım.
Birde katı meyve sıkacağı kullanan var mı? Bosh ta gördüm çok kullanışlı gibiydi. Almayı düşünüyorum . Farklı markalarda var mı kullanan?
Günaydınnnnn , Huzurlu sağlıklı bir haftamız olsun ..
Cuma karda çıkmadım evden işe gelmedim. Botlarıma güvenemedim.Haftasonu bot almak için mağaza mağaza gezdim. Ne numara kalmış ne renk ne model. Tam mevsimi olduğundan sanırım. Camel Active sonunda aldım.
Birde katı meyve sıkacağı kullanan var mı? Bosh ta gördüm çok kullanışlı gibiydi. Almayı düşünüyorum . Farklı markalarda var mı kullanan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?