Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
butikbebe'de satışta canım. siyah olanıda hepsi buradada gördüm.Bunlar süper de canım nerden bulacaz hangi site? Sana zahmet
Bunlar süper de canım nerden bulacaz hangi site? Sana zahmet
Küstüm ben sana![]()
geçmişi okuyamadım valla kendimde o gücü bulamadım..
laterne eşine geçmiş olsun.. inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda..
perilous detaylıdan iyi haberlerle gelmiş onu merak edip bakmıştım.. çok sevindim..
yeni göbekler gelmiş ama her sayfaya bakamadım.. eminim hepsi çok güzeldir.. maşallah kuzularımıza
voltaj da gelmemiş sanırım.. inşallah bir sorun yoktur..
ben bugün alışveriş merkezine gittim.. ve eve dönerken yolda bi ıslaklık yaşadım.. eve girer girmez pantolonumu bi çıkardım sırılsıklam..! öyle korktum ki.. o saatten beri de yatıyorum..
doktorumu aradım uzanmamı takip etmemi söyledi.. idrar kaçırmış olabilirsin ya da terlemiş de olabilirsin dedi.. ama su da sızmış olabilir dedi.. o saatten beri sürekli kontrol ediyorum çok şükür sadece bir kez akıntı gibi ıslandı çamaşırım.. emin olamadım işte ne olduğu konusunda.. acil bir durum olursa ara hastaneye geçeriz birlikte dedi.. Allah'ım korusun..
dinleniyorum şimdi bol bol.. bana doğurana kadar gezmek tozmak haram bunu bir kez daha anladımoğluşum gezmeleri sevmeyecek sanırım
![]()
benden haberler böyle.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..![]()
Eki Görüntüle 577523
Evet buda benle oğluşum teyzeleri :)) tam 21 ci hafta içindeyiizzz :)
Eki Görüntüle 577523
maşallah canım göbüşüne ve bebişine:))
kaç kilo aldın canım maşşallah göbüşüne
Eki Görüntüle 577523
bu ara birde nezle grip te var..halsizlik öksürük hepsi bir arada anlayacağın..geçen gün bebeğin hareketleri de azaldı..çok korktum..üzerine birde böyle kızarıklık olunca..ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı..ondan dolayı şimdi kan pıhtılaşmasından iğne kullanıyorum..inşallah hayırlısıyla meleklerimizi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri görürüz..Allah senden razı olsun canım..
Tuncs canım dikkat et kendine ayakları tepeye dik yat bir güzel , bu arada görkemrede de girmiyor sanki foruma benim gözümden mı kaçtı acabakızlar biz iyiyiz.. haber edeyim dedim..
bir daha olmadı öyle ıslanma çok şükür.. enerji depolamaya çalışıyorum yarın gidip oğluşumun odası için çalışmalara başlayacağım..
haftasonu pek sessiz sakin oluyor buralar..
voltaj hala gelmemiş.. inşallah kötü birşey yoktur :26:
çok güzel tatlım göbüşün maşaallah çok yakışmış negüzel ben çok kilo aldım resmimi koymaya korkuyorum gören 8 aylıkmı diye soruyor
çok güzel tatlım göbüşün maşaallah çok yakışmış negüzel ben çok kilo aldım resmimi koymaya korkuyorum gören 8 aylıkmı diye soruyorsende sadece göbüş var bende göbek kalça meme nearasan yani rabbim bebeğine uzun ömür versin
![]()
maşallah göbüşüne de bebişine de, sayfamız fıstık gibi hamilelerle dolu nazar değmesin