2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
$DSC00884.webp
Evet buda benle oğluşum teyzeleri :)) tam 21 ci hafta içindeyiizzz :)

Küstüm ben sana
:14:

kıs kıyamam ben sana,sen beni unutmayın yazmıştın ya yoğunum demiştin,ben şaka olsun diye yaptım öle,seni nası unutabiliriz,sen topiciğin temel taşlarındansın:))

geçmişi okuyamadım valla kendimde o gücü bulamadım..

laterne eşine geçmiş olsun.. inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda..

perilous detaylıdan iyi haberlerle gelmiş onu merak edip bakmıştım.. çok sevindim..

yeni göbekler gelmiş ama her sayfaya bakamadım.. eminim hepsi çok güzeldir.. maşallah kuzularımıza :nazar:

voltaj da gelmemiş sanırım.. inşallah bir sorun yoktur..

ben bugün alışveriş merkezine gittim.. ve eve dönerken yolda bi ıslaklık yaşadım.. eve girer girmez pantolonumu bi çıkardım sırılsıklam..! öyle korktum ki.. o saatten beri de yatıyorum..
doktorumu aradım uzanmamı takip etmemi söyledi.. idrar kaçırmış olabilirsin ya da terlemiş de olabilirsin dedi.. ama su da sızmış olabilir dedi.. o saatten beri sürekli kontrol ediyorum çok şükür sadece bir kez akıntı gibi ıslandı çamaşırım.. emin olamadım işte ne olduğu konusunda.. acil bir durum olursa ara hastaneye geçeriz birlikte dedi.. Allah'ım korusun..
dinleniyorum şimdi bol bol.. bana doğurana kadar gezmek tozmak haram bunu bir kez daha anladım :9: oğluşum gezmeleri sevmeyecek sanırım :37:

benden haberler böyle.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.. :16::16::16::16::16:

geçmiş olsun canım,bazen benimde akıntı gibi oluyo,bide hamilelik ateşinden heralde öle terden ıslanma oluyo,inşallah kötü bişe yoktur,terdir o ter:)

kızlar biz iyiyiz.. haber edeyim dedim..
bir daha olmadı öyle ıslanma çok şükür.. enerji depolamaya çalışıyorum yarın gidip oğluşumun odası için çalışmalara başlayacağım..
haftasonu pek sessiz sakin oluyor buralar..

voltaj hala gelmemiş.. inşallah kötü birşey yoktur :26:

bu ara birde nezle grip te var..halsizlik öksürük hepsi bir arada anlayacağın..geçen gün bebeğin hareketleri de azaldı..çok korktum..üzerine birde böyle kızarıklık olunca..ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı..ondan dolayı şimdi kan pıhtılaşmasından iğne kullanıyorum..inşallah hayırlısıyla meleklerimizi sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri görürüz..Allah senden razı olsun canım..

merhaba bende iğne kullanıyorum kan pıhtılaşmasından daha öncede 2 düşük yaşamıştım ama şimdi herşey yolunda çok şükür 0.4 lük günde 1 kez sen kaçlık kullanıyorsun?

Günaydın kızlar
voltaja bakmaya geldim ama yok rüyamda gördüm siz benim 10 gündür neler çektiğimi tahmin edemezsiniz diyordu aglayarak
O yatağa girdim dediği gün icime bir kurt düştü benim endişelenmeye başladım iyice , dilerim telefonunda bir arıza olmuştur
O yüzden girmiyordur :18:

kızlar biz iyiyiz.. haber edeyim dedim..
bir daha olmadı öyle ıslanma çok şükür.. enerji depolamaya çalışıyorum yarın gidip oğluşumun odası için çalışmalara başlayacağım..
haftasonu pek sessiz sakin oluyor buralar..

voltaj hala gelmemiş.. inşallah kötü birşey yoktur :26:
Tuncs canım dikkat et kendine ayakları tepeye dik yat bir güzel , bu arada görkemrede de girmiyor sanki foruma benim gözümden mı kaçtı acaba :17:

çok güzel tatlım göbüşün maşaallah çok yakışmış negüzel ben çok kilo aldım resmimi koymaya korkuyorum gören 8 aylıkmı diye soruyor :1:sende sadece göbüş var bende göbek kalça meme nearasan yani rabbim bebeğine uzun ömür versin:49:

teşekürler canım, ben 7-8 kilo aldım 22 haftada dr umda fazla diyo kendim zayıf olduğumdan kilo fazla görünmüyo , boşversene hemen koy resmini sergile hepimize bebişini, bundan güzel özel bişey varmı ki? her anın tadına varalım son 4 ay :)
herşey bebişlerimiz için onlar iyi olsunda kilo alınırda verilirde :1: Nazar değmesin hepimizin bebişlerine

Back
X