2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
maşallah kızına canım Allah nazardan korusun hepimizi bebeklerimizi:)bende bugün aşımı oldum sağlık ocağında bugün bana 2.doz demedi seneye bu tarihte tekrar gel dedi hemşire hepsi bu tek doz da bitirdimi bizim hemşire:) anlamadım gitti
teşekkür ederiz teyzesi allahım hepimizin bebişlerini korusun inş.bugün 2. aşımı yaptırdım bi sonraki hazirandaymış.senin hemşire kısa yoldan gidiyor sanırım :9:
üle güle giy canım.

geçmiş olsun canım inşallah cümlemiz sağlıkla atlatırız kazasız belasız

çok almamışsın ama toplamda 7 diyorsun niye kızdı anlamadım. Hayırlı haberlerle geldiğine çok sevindim ah o yanişleri ısırırsın doğunca inşallah babişe benzeyen kızının :)

geçmiş olsun canım. Kalp atışı dinlemek çok güzel oluyor :) maşallah.

canım 7 kilo az gibi geliyor fakat ben ilk 4 ay hiç kilo almadım bu 7 kilo kısa sürede alındıgı için kızdı dr:51:
merhaba güzel anneler;

biz 10 gündür çok stresli üzüntülü günler geçiriyoruz; kayınpederim anjiyo olmuştu 2 damar tıkalı dediler. istanbula getirdik; hastane hastane gezdirdik ama sonuç değişmedi. yarın açık kalp ameliyatı olacak; 2 damar değişecek. kan grubu en az rastlananlardan biri olduğu için 3 gündür onun peşinde koşuyoruz; 11 ünite kan gerekli ve o kadar zor bulunuyor ki. ama allah razı olsun hala insanlık ölmemiş dedirten insanlar tanıdım son 3 günde. kızılay kan merkezine kayıtlı bir donöre ulaştık izmitte oturuyormuş adam hiç üşenmedi kalktı hiç tanımadığı bir insan için kan vermeye istanbula geldi.

ben sadece kayınpederime değil eşime de çok üzüldüm bu süreçte; adamcağızın ağzı burnu uçuk döktü; üzüntüsünü derdini hep içine atar belli etmez normalde. onu öyle görünce daha da üzüldüm.

allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin; o kadar kalabalık karmaşa ki. yatak bulmak zor; yoğun bakımlar full dolu. allah tüm hastalara acil şifalar versin; gerçekten çok zor; başa gelmeden bilinmiyormuş.
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Merhabalar, araniza katilabilir miyim? Ismim Ela, 24 haftalik hamileyim, ve insallah Nisan 10'unda bir kizimiz olacak. 6 yil hasretini cektigimiz yavrumuzu kucagimiza alicaz insallah.

hoşgeldin canım aramıza.rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin hepimize.annemlerinde 7 yıl olmamış çocukları hep anlatır her gün ağlardım diye.rabbim nasip etmiş şükürler olsun

Oglum uyudu galiba suanda sesi sedasi cikmio. Eve geldim uzandim. Kocis yatak odasinin klimasini acik birakmis. Kiyamam soyleyince bir uzuldu bir uzuldu. Bir de isiklarda onumdeki arabaya carptim cok korktum adam indi hemen arabasina bakti geri bindi hic bakmadi bile bana ben de iniyordum tam ozur dileyeyim die kapiyi actim bir ayagimi cikardim ama yesil isik yandi adam da hic bakmayinca ben de bindim. İcimde kaldi bi ozur dileyemedim. Bir de hep olurdu kavsakta mendil satan cocuklar sadaka veririm diodum bu sefer yoktular dert oldu simdi icime.

geçmiş olsun kuzum, aman dikkatli kullan,
Çınar korkar tepik atamaz annesi sana

body yi ekleyemedim boyutlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama yeni foto çekineceye kadar tavşan tulumumuzu ekleyeceğim
hatta sonra çekmeyi unuttuğum kuyruğu da çekeceğim
:17::17::17::17::17::17:

Eklentiler

• $zapzup1.webp
    $zapzup1.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 31
body yi ekleyemedim boyutlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama yeni foto çekineceye kadar tavşan tulumumuzu ekleyeceğim
ayyyyyyyy çok tatlı ya çok beğendim sağlıkla giysin annesi ben hiç bişi almıyorum ama görünce içim kıpır kıpır oluyor :46::46::46::46::46::46::103::103:

Oglum uyudu galiba suanda sesi sedasi cikmio. Eve geldim uzandim. Kocis yatak odasinin klimasini acik birakmis. Kiyamam soyleyince bir uzuldu bir uzuldu. Bir de isiklarda onumdeki arabaya carptim cok korktum adam indi hemen arabasina bakti geri bindi hic bakmadi bile bana ben de iniyordum tam ozur dileyeyim die kapiyi actim bir ayagimi cikardim ama yesil isik yandi adam da hic bakmayinca ben de bindim. İcimde kaldi bi ozur dileyemedim. Bir de hep olurdu kavsakta mendil satan cocuklar sadaka veririm diodum bu sefer yoktular dert oldu simdi icime.

oğluşun az az hareket eder ama sonra birden coşar :9:
geçmiş olsun bu arada.. bende çıkarken sadaka aklımdaydı sonra yurtiçi kargoda kriz yaşayınca görevli ile fırlayıp çıktım o sinirle de aklımdan çıkmış.. eve dönünce hatırladım.. ama kenara ayırıcam parayı, ilk çıktığımda elbet biri denk gelir diye düşündüm..
son günlerde pek kara bulutlar dolanıyor hepimizde.. tez vakitte uzaklaşsınlar inşallah..

Merhabalar, araniza katilabilir miyim? Ismim Ela, 24 haftalik hamileyim, ve insallah Nisan 10'unda bir kizimiz olacak. 6 yil hasretini cektigimiz yavrumuzu kucagimiza alicaz insallah.

hoşgeldin sen ve minik kuzun :16:
inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız..

kıs ne zzor bi denklemmiş ama bizim aşılama:)
dra soruyoruz kime benziyo die,ben yaptım bana benzicek tabi dio:))
(bide bi arkadaş demişti ki kadın daha istekli olursa kız oluyomuş demişti, böle şeyler duyuncada hemen aklıma annemle babam gelio,3 kızız biz,ikimiz anneme benziyoz,töbe töbe:)

o nasıl bi denklemdi öyle yaa..
bi an okudum ve bende nedense annemle babamı düşündüm direk, iki kızın ardından bi erkek bulmuşlar.. ablam aynı halaama benziyooo :9: :17: bende aynı annem.. :51: iğrencim yaa neler neler geçti aklımdan bi anda :51:

kızlar geçmişi okumaya vaktim olmadı,duaların eksiklerini hesaplayayım diye girdim :((

nemu tatlım geçmiş olsun dr ne dedi yaz mutlaka :((

aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoş geldiniz;Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

biz bugün doktor doktor dolaştık eşimle;MR çekildi sonucu cuma çıkacak :(( onun neticesine göre izlenecek yol belirlenecek :((

wosgi tatlım hayırlı haberler ile dön inşallah..

Rabbim şifa dileyenlere şifa versin inşallah..

canım cumaya kaldı demek sonuç.. inşallah iyi haberler gelir..
bizi de habersiz bırakma :16:

anaaam ne güzeeelll.. güle güle giysin küçük tavşan :9:
öteki başlığa da ekleseydin ya burda kaynar gider, orda herkes ekleyince görürüz hepsini topluca..
bende amma meraklıyım yaaa, kim kime ne gönderdi diye sürekli bakıyorum :9::9:

tuncss canım evet hepsini civilden aldım. fiyatlarıda çok uygun.
gulimer tatlım sarı olan takım değil badiyi daha önce almıştım. altınıda bugün uyacağını düşünerek aldım.
yeşil takımın içindeki çıt çıtlı badiyide ayrı aldım. o da takımın içinde değil.

somewherecold güle güle giydir canım. mavisinden bende oğluma aldım. çok şeker duruyor. gönderen arkadaşta sağolsun.

yarında kısmet olursa bir sürü fotoğraf eklicem. fotoğraf makinasıyla çektiğimi ekleyemiyordum fotoğraf küçülttüp nasıl ekleneceğini buldum.
albüme eklerim. bugün eklediklerimide daha net olan fotoyla değiştirdim.

Son düzenleme:
tuncss canım evet hepsini civilden aldım. fiyatlarıda çok uygun.
gulimer tatlım sarı olan takım değil badiyi daha önce almıştım. altınıda bugün uyacağını düşünerek aldım.
yeşil takımın içindeki çıt çıtlı badiyide ayrı aldım. o da takımın içinde değil.

somewherecold güle güle giydir canım. mavisinden bende oğluma aldım. çok şeker duruyor. gönderen arkadaşta sağolsun.

yarında kısmet olursa bir sürü fotoğraf eklicem. fotoğraf makinasıyla çektiğimi ekleyemiyordum fotoğraf küçülttüp nasıl ekleneceğini buldum.
albüme eklerim. bugün eklediklerimide daha net olan fotoyla değiştirdim.

ben göremiyorum cicilerini tatlım:(

Sizleri çok merakta bıraktım hakkınızı helal edin lütfen.
İnşallah hepiniz iyisinizdir ,geçmiş bir yığın :(
En son girdiğim gün misafirim vardı birde hattımı taşımıştım aktif olmadı.
Sorun oda değildi maalesef.
Derdimi düzgün anlatabilirim inşallah.
Ertesi gün ,
işlerimiz iyi duruma gelmeden 3.5 yıl evvel hatta bu işe başlamak için dişimizden tırnağımızdan artırarak hele ki alabilmek uğruna en çok içime oturan,kendime acıdığım bir Ramazan boyu erişteyle oruç tutmak suretiyle aldığımız,eşime ısrarla diğer araclardan ver bunu lütfen emanete verme dediğim
Sık sık bir arkadaşımız(aynı zamanda elamanımız)yine istemiş yakın bir yere gitmek içîn.
Gece haber 12.30 da geldi "aracınızı tespit için olay yerine gelin"
Hala içim acıyor kızlar ben onun için çocuklarıma bir aldım 2 bıraktım.
Esim apar topar gıtti ,eleman dediği yere değil istanbulun bir ucundaydı.
Hesap sormazdık ki hiç.hemde arkadaşımız .hiç birinde birşey yok şükür kazayı onlar yapsada yarayı biz aldık.
Bu aracımızın anısı başka bende geldiğim yeri unutmamak adına hep kişiselleştirmişim.Aldığımızda camını hohlayıp kazağımla silerek türlü maymunluklar yaptım neler neler.
Kasko resmini isteyince gördüm tabi haberden sonra yükselmeye başlayan tansiyonum arkadaşın kandırmasıyla yükseldi resimden sonra fırladı.Benim emeğimi hurdaya çıkardılar.karşı tarafın aracı hurda can kaybı yok mucize onlarda hava yastığına kadar patlamış bebeği varmış ya nevrim döndü%100 bizim eleman kusurlu çıktı.kasko karşı tarafın%25 ini ve çarptıktan sonra girdiği dükkanın hasarını bir kısmını karşılıyor.hep bu hesaplar konuşuluyor biz hiç hesapta yokuz.
Yalan dünyanın malı lafından gına geldi anlatamıyorum derdimî evet başkada var ve yine alınır ama onun kadar kıymeti olur mu.
O günden beri takip altına alındım hep 17-18 çıktı bugün şükür 13 gönderdiler.
O zamandan beride gelenim gidenim bitmedi ,28. Haftaya kadar düşmezse zaten sancı başlarmış.
Hedef 35. Haftamı görebilmekmiş.
Haberi ilk ben almasam demeyeceklerdi ama nasip.
İçim acıyor emeklerime yaptıklarıma gördüğüm hürmete.
Bu ay ev için girişime başlayacaktık.
Nasibimde dünya malı tatmak yokmuş onu anladım isyan etmemeye çalışıyorum .inceden bir sitem ettim kendime.ne dünyadaki bedenimden hayır gördüm nede maldan.
Ne bileyim.yorgunum,çook hemde.
Böyle işte.

Son düzenleme:
oğluşun az az hareket eder ama sonra birden coşar :9:
...
aaam ne güzeeelll.. güle güle giysin küçük tavşan :9:
öteki başlığa da ekleseydin ya burda kaynar gider, orda herkes ekleyince görürüz hepsini topluca..
bende amma meraklıyım yaaa, kim kime ne gönderdi diye sürekli bakıyorum :9::9:

aslında önce o başlığa ekleyeyecektim ama sık kullanılanlara eklememişim başlığı
bulamadım akşam akşam :17::17::17::17:
yarın sabah iş yerinde ilk işim o

"iki uzun kulağım bir fısıltıyı duyar" ı söyleyeceğim bol bol oğluşuma:24::24::24::24::24:

poposunda da ponpon var:16::16::16:

Ertesi gün ,
işlerimiz iyi duruma gelmeden 3.5 yıl evvel hatta bu işe başlamak için dişimizden tırnağımızdan artırarak hele ki alabilmek uğruna en çok içime oturan,kendime acıdığım bir Ramazan boyu erişteyle oruç tutmak suretiyle aldığımız,eşime ısrarla diğer araclardan ver bunu lütfen emanete verme dediğim
Sık sık bir arkadaşımız(aynı zamanda elamanımız)yine istemiş yakın bir yere gitmek içîn.
Hesap sormazdık ki hiç.hemde arkadaşımız .hiç birinde birşey yok şükür kazayı onlar yapsada yarayı biz aldık.
Bu aracımızın anısı başka bende geldiğim yeri unutmamak adına hep kişiselleştirmişim.Aldığımızda camını hohlayıp kazağımla silerek türlü maymunluklar yaptım neler neler.
Kasko resmini isteyince gördüm tabi haberden sonra yükselmeye başlayan tansiyonum arkadaşın kandırmasıyla yükseldi resimden sonra fırladı.Benim emeğimi hurdaya çıkardılar.karşı tarafın aracı hurda can kaybı yok mucize onlarda hava yastığına kadar patlamış bebeği varmış ya nevrim döndü%100 bizim eleman kusurlu çıktı.kasko karşı tarafın%25 ini ve çarptıktan sonra girdiği dükkanın hasarını bir kısmını karşılıyor.hep bu hesaplar konuşuluyor biz hiç hesapta yokuz.
Yalan dünyanın malı lafından gına geldi anlatamıyorum derdimî evet başkada var ve yine alınır ama onun kadar kıymeti olur mu.
O zamandan beride gelenim gidenim bitmedi ,28. Haftaya kadar düşmezse zaten sancı başlarmış.
Nasibimde dünya malı tatmak yokmuş onu anladım isyan etmemeye çalışıyorum .inceden bir sitem ettim kendime.ne dünyadaki bedenimden hayır gördüm nede maldan.
Böyle işte.

oyyyyy kuzum ben seni nasıl teselli edeyim, başına neler gelmiş öyle
ne desem yalan, sen söylenecekleri kendine her an söylüyorsun zaten
cana geleceğine mala gelsin dicem ama mal da canın yongası be
tek çiziğine o kadar üzülürken şimdi bu kadar masraf
bu kadar emeğin harap olması
dayanmaya çalış kuzum, zamanla gececek

Voltajim cok merak ettik seni, cok sukur iyisin

Cok uzuldum arabaniza da ama daha cok senin uzulup tansiyonun cikmasina:((

Hic demiyo mu o arkadas suc benim masrafi karsilayim diye hayret yani

Zor bi imtihan olmus, Allah yardimciniz olsun, senin de bebeginin de

hayırlı uğurlu olsun prensesin uzun hasretlikden spnra allah nasşp etmiş ne güzel sağ salim kucağımıza alacağımız günleride göreceğiz inş

Ertesi gün ,
Böyle işte.

canım çok geçmiş olsun, seni çok merak ettik ve özledik gerçekten, nolur üzmemeye çalış kendini, cana geliceğine mala gelsin, napalım, Allah daha beterinden saklasın, tabi böle bi durumda üzülmemek çok zor ama napıcaksın işte , şu anda tek önemli olan sen ve karnındaki, başınızın gözünüzün sadakası olsun diye bakıcaksın artık yapıcak bişe yok, nolur iyi olmaya çalış

günaydın kızlar,

dün eşim dayanamamış doktoru aramış, tahlil sonuçları için, önemli bişe yok, herşey yolunda demiş, idardaki kan içinde önemli derecede değil, bol su içsin demiş,

dünden beri de sağ kasığım acayip batıyo , tuhaf bi zonklama mevcut anlamadım ama çok gaz var ve kabızlık belki ondan da olabilir diorum tek taraflı olduğu için de çok önemsemedim açıkcası, biraz geçerse kabızlık ve gaz ona göre bakıcam artık,

Günaydın arkadaşlarım,

Dün en son kanama şikayetiyle doktora giderken yazmıştım sizlere; şükür sorun yokmuş, sistit olabilir dedi doktorum. Hazır gitmişken bebeğimin kalbini inceledi, o konuda da sorun yok çok şükür.

VEEEE
Çekilinn kız annesi geldiiii :46::46::46:
Bizimde pembiş bir prensesimiz olacakk
:21:

Ertesi gün ,
Böyle işte.

canım allah korumuş ölenler de olabilirdi... rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş... inşallah daha iyileri olur ilerde... sen kendine iyi bak yeter ki bebeğini düşün bebekler kısmeti ile gelir derler bi bakmışın allah biyerden bi kapı bi kısmet açıvermiş inanmak önemli... çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun...

Günaydın arkadaşlarım,

Dün en son kanama şikayetiyle doktora giderken yazmıştım sizlere; şükür sorun yokmuş, sistit olabilir dedi doktorum. Hazır gitmişken bebeğimin kalbini inceledi, o konuda da sorun yok çok şükür.

VEEEE
Çekilinn kız annesi geldiiii :46::46::46:
Bizimde pembiş bir prensesimiz olacakk
:21:

nedir bu sistitten çektiğimiz, çok şükür canım, çok sevindim,

ay kızları çoğalttık, birlikte evcilik oynarlar annesi:)

Günaydın kızlar :16:

Voltajcım sabah yazdım ama telden girdiğim için yanlış yere bastım sanırım silindi, sonra da hazırlanıp çıkmam gerekiyordu hemen. İşe geldim az önce. Çok çok geçmiş olsun canım, ölüm olmadığını çok sevindim. Bu olay bizim başımıza gelseydi sen derdin ki, üzülme dünya malı dünyada kalır yalan dünya bu. Tabiki belirtmişsin başka araç olsa üzülmezdim bunu tırnaklarımızla kazıyarak aldık diye, önemi büyük sende belli ki , ama sonuçta yine dünya malı işte. Şuan hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından pıtırcıklarının ve eşinin sağlığından daha önemli değil. Bu hafta dualarımız sanaydı zaten, Allah'ım bu aciz hamile kullarının dualarını geri çevirmez inş. ve hep beraber 35. haftanı görürüz. Hoş ben 41. haftanı görsem çok mutlu olacağım yalnız değilmişim diyeceğim ama :1: Bu arada arabayı emanet verdiğiniz kişi zararınızı karşılayacaktır umarım.

Back
X