- 27 Aralık 2011
- 1.001
- 53
- 68
teşekkür ederiz teyzesi allahım hepimizin bebişlerini korusun inş.bugün 2. aşımı yaptırdım bi sonraki hazirandaymış.senin hemşire kısa yoldan gidiyor sanırımmaşallah kızına canım Allah nazardan korusun hepimizi bebeklerimizi:)bende bugün aşımı oldum sağlık ocağında bugün bana 2.doz demedi seneye bu tarihte tekrar gel dedi hemşire hepsi bu tek doz da bitirdimi bizim hemşire:) anlamadım gitti

üle güle giy canım.
geçmiş olsun canım inşallah cümlemiz sağlıkla atlatırız kazasız belasız
çok almamışsın ama toplamda 7 diyorsun niye kızdı anlamadım. Hayırlı haberlerle geldiğine çok sevindim ah o yanişleri ısırırsın doğunca inşallah babişe benzeyen kızının :)
geçmiş olsun canım. Kalp atışı dinlemek çok güzel oluyor :) maşallah.
canım 7 kilo az gibi geliyor fakat ben ilk 4 ay hiç kilo almadım bu 7 kilo kısa sürede alındıgı için kızdı dr

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinmerhaba güzel anneler;
biz 10 gündür çok stresli üzüntülü günler geçiriyoruz; kayınpederim anjiyo olmuştu 2 damar tıkalı dediler. istanbula getirdik; hastane hastane gezdirdik ama sonuç değişmedi. yarın açık kalp ameliyatı olacak; 2 damar değişecek. kan grubu en az rastlananlardan biri olduğu için 3 gündür onun peşinde koşuyoruz; 11 ünite kan gerekli ve o kadar zor bulunuyor ki. ama allah razı olsun hala insanlık ölmemiş dedirten insanlar tanıdım son 3 günde. kızılay kan merkezine kayıtlı bir donöre ulaştık izmitte oturuyormuş adam hiç üşenmedi kalktı hiç tanımadığı bir insan için kan vermeye istanbula geldi.
ben sadece kayınpederime değil eşime de çok üzüldüm bu süreçte; adamcağızın ağzı burnu uçuk döktü; üzüntüsünü derdini hep içine atar belli etmez normalde. onu öyle görünce daha da üzüldüm.
allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin; o kadar kalabalık karmaşa ki. yatak bulmak zor; yoğun bakımlar full dolu. allah tüm hastalara acil şifalar versin; gerçekten çok zor; başa gelmeden bilinmiyormuş.
Merhabalar, araniza katilabilir miyim? Ismim Ela, 24 haftalik hamileyim, ve insallah Nisan 10'unda bir kizimiz olacak. 6 yil hasretini cektigimiz yavrumuzu kucagimiza alicaz insallah.
hoşgeldin canım aramıza.rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin hepimize.annemlerinde 7 yıl olmamış çocukları hep anlatır her gün ağlardım diye.rabbim nasip etmiş şükürler olsun