valla gormedim canim kusura bakma, aslinda bakiyorum hep de pek bisey yazasim gelmedi biara egomegodan sonra
iyiyim napiyim iste bicirik oglumla ugrasiyorum:) senin kiz nasil?
bende bi muddet sularla devam etmeliyim sanirim yemiyor puturlu seyleri.
bide bende yulaf ezmesi veriyorum kendi stumle karistirip ama kasikla cok guzel yiyor onu:)
Bizimki fecş kabız oldu yaaa

bende bugün kayısı püresi verdim yedi, pütürlülere geçemedim bende henüz
yoğurt mayalamıştım, ama mayam ekşidiği için baya ekşi oldu yemedi,
devam sütüyle mayaladım bugün 2 tatlı kaşığı yedirdim, tadı da daha güzel oldu

4 gündür kızım da ben de ishal olmuşuz. dün doktora gittik. sadece anne sütü aldığı için benden geçmişkakası da mukusluydu. tahlil istemedi ama ilaç verdi. çok kusuyodu bu sıralar. onun için de ilaç verdi. tahlil istemediği için de benim kafam karıştı. ilaçları versem mi vermesem mi bilemedim.
kusma için fitil vermişti. dün akşamdan beri yarım yarım 2 defa verdim ama ne zormuş bu fitil işi. kızım çok ağlıyo ya. baya canı yanıyo galiba.
küçük bi parça denemekle başlayabilirsin canım. puturlu seylere alışmaları lazım. ben de başlarda çok korkuyodum ama deneyince gördüm ki güzelce yutuyo.
alerji yapan meyveleri deneyerek öğreniyosun. mesela domates bizde alerji yaptı. kızımın dirseklerinde kırmızı noktalar oldu önce, sonra da kuruyup döküntü haline döndü.
tüm güzel dileklerine aminnnnnnnn :)
ben de yürütec alıcam kızıma. ama henüz erken diye düşünüyorum. siz bi deneyin memnun kalırsan bize de önerirsin :)
beni aşırı bunalttığı için hemen aldım, 5 ay 5 günlük oldu, dün biraz sevmedi çok kalmadı da
bugün bira daha fazla oyalandı yürüteçte, bende kahvaltı ve yemek yapabildim,
bugün hatta baktım yerden destekle kendini dikeltti baya, çığlık atıyo sıpa bi de bakayım diye

biz sebze çorbalarına bir köfte büyüklüğünde et katıyoruz. önce 10 gün tavuk göğsü, 2 gündürde yağsız kırmızı ete geçtik.
doktorumuz böyle söylemişti.
yürüteç için erken değil mi? başka kullanan var mı?
hep yatmaktan veya kucaktan sıkıldı benim kızım,
bugün baktım, duvarda siyah sticker vardı ona bakıyo,
duvara güneş vurmuştu cam da açık, perde oynadıkça ilginç ilginç baktı onlara baya,
öteki türlü emip altı açıldıktan sonra bütün gün uyumadığı sürece bağırıyo benim kızım
bende yurutec degil de hoppala var, koydugum gibi ziplamaya basliyo oglum:)) simdiye kadar en sevdigi oyuncagi:) cabuk sikilir genelde herseyden ama bunun heryerinde farkli oyuncak var donup donup oynuyo
hoppala da iyi olur, ben bi de hem mama sandalyesi hem salıncak olan bişey gördüm ondan alayım diyorum
Kızım sürekli kucak istiyor bu ara,o da her şeye dahil olacak. Uzaktan seyredemiyor hanım
Çayı demlerken bile kucağımda ocak başında olacak.
Kızı emzirdim koltuğa koydum,kahvaltı hazırlıyorum. Karnı tok diye,rahat hazırlarım dedim ama nerde.Bağırıyor,sofraya gelecek.
O kucağımda hazırladım sofrayı,peynir, reçel, kuşburnu, yumurta hepsinden yedi,sonra su içti.
Heh dedim şimdi rahat kahvaltı ederim ama uykusu geldi ve beşikte sallayarak uyuttum.
Şimdi oturdum pc de takılıyorum. Kahvaltı kaçmıyor ya
Derken kızım uyanmış bile, şimdi kızımı yıkama zamanı.
Kolay gelsin hanımlar.
aynen beni anlattın