2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hadi maşallah canım ikizlerine..kocaman olmuşlar yaww..evet senin çantayı hazır etmen lazım ikizlerin ne zaman ne yapacağı belli olmaz..

siz karıkoca alemsiniz yaa..çok gülüyorum size..harika bir insansın

ne olur çıksa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yasam yasam ne olur çık artıkınnnnnnnnnnnnnnnnn
biz doğurmadan 9 doğurmadan yırtılmadan kudurmadan çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

offff offfffffffff beklemekten canımız çıktı

canım ya gerçekten çok zorrr...ben de yaşadım okuldayken onu...benim öğrencilerimde küçük...kendimi idareye çok zor attım...ben ölüyorum dedim.bakıyolar yüzüme.fenalık gelmişti.

kızlar yenidoğan bezi alıcaz malum, hangisini almayı düşünüyorsunuz ?

prima premium öneriliyor ama bilemedim yinede :44:
ben huggies alıcam inş
primadan hiç iyi deyil tavsiye etmem ,hep pişik yapıyo
kızıma alıştırmıştım kurtuluşumuzdu o bizim
kızım aglama krizine girince eşim bagırırdı'''bebnin tıpasını getirrrrrrrrr'''
bundada vericem tabi

kp daha zor canım ya allah yardımcın olsun
kv ye yine lafını ver oturt ama kp ye yapamıyosun onu
gücünüzü kuvvetinizi artırsın rabbim
alem eşin haa
benim eşimde öle eve temizlige gelen bayanla pazarlık yap 5 lira indir der bana
neler yaşıyo dimi canım insan ,neler atlatıyo
evlilik bir ilim resmen ,alim oluyosun artık
hz mevlananı bir sözü varya''hamdım,piştim,yandım ''bizlerde öle
allah mukafatını versin
yaşattıklarını ,yaşadıklarımızı birdahaa hiç biriize yaşatmasın

arzu93 sanırım öğretmensin. seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı sayılır. ne zaman ayrılmak istiyorsun izne?

boşver tatlımmm benim kayınvalidem yok ama eşmde koca ineği götürdü cemaate bağışladı. ya komşumuz bize bi tabak et getirdi sinirim bozuldu ayol. şimdi ne denir bu durum..komşularım diyecek hamile karısı var kurban kesmiyor. eşim cemaate bağışladı desem aaa yobazlar diyecekler aman hiç bişi demiyorum sustum pustum kaldım.

canim cokk sagolsain valla cokkk duyguladim canim sagol beni o sekilde gördpgpn iicn sagolasinevet ya hic ama hic haketmedim hep iiy oldum cünki yeminle ama yinede yaranamadim ama yinede kurban oldugum yüce rabbim okadar büyük ki rabbim gercekten yasadiklarimi allah onlara yasatti bu gördüm ve dedim ki sadece allahim sen ne büyüksün dedim rabbim yaa dedim..evet almanya zor ailen olmayinca dahada zor ama esimden alllah binkere razi olsun hep hakliydim hep yanimda durdu haksizsam durmasin yeminle istemem üzülmem..cok sükür cokkk ayirmak istediler ama rabbim cokk büyük basaramadilar esim bile bir dedi ki bana askim bizim ne büyükmüs beeeee dedi bir türlü ayiramadilar dedi...ben 19 daha girmeden evlendim 4 sene esimin is yerinde calistim bizim seyahat acentamiz vardi ucak gemi tren hotel rezervazyonlari yapiyorduk..annesi dedi ki artik cocuk yapin millet cocugunuz olmaz der dedi esimde dedi ki aman anne onumu düsünüyon aliriz evlatlik dedi amannn olurmu öyle sey dedi büyüye inanirmisiniz bilmiyorum ama bizde cok cikti kurani kerim okudugum icin inaniyorum yasadikk bire bir esimin bana sarilip agladigini hic bir zaman ömrümce unutmam..yani calistigim iicn cocuk yapmadim..ama onlar olmuyor diye düsündüler..yani daha neler neler allah büyük yaaa artik psikolojim bu konulardan yasadiklarimdan cokkkk cektigim cokk üzüldügüm icin artik konusmuyom ve düüsnmüyorum esime sormuyorum bile ne konusuyon ailenle neler oluyor umrumda degil artik böyle yaparak yasadiklarimi unutuyorum üzülmedigimi hissettim..tekrar sagolasin canim benim msj icin kafani agritim..bende cok inaniyorum ilahi adalete canim benim.

canım ya gerçekten çok zorrr...ben de yaşadım okuldayken onu...benim öğrencilerimde küçük...kendimi idareye çok zor attım...ben ölüyorum dedim.bakıyolar yüzüme.fenalık gelmişti.

ah ah hemde nasıl..Allah'tan arladaşlar müdahale edip beni yatırdılar, yoksa yığılır kalırdım herhalde..

kızlar doktora gittik biz bugün oğlum 1350 olmuş....doğum pozisyonunada girmiş dedi doktorum....bende bu ay 1 kilo vermişim.bu perhiz işini abartmışım ama oğluşum kilo almış teyzecikler...iama fırçayı yedik yine abartmışşın kilo işini diye....alsam suç versem suç anlamadım ki napayım ben.yememezlikte yapmadım sadece protein ağırlıklı beslendim.zaten bebekte kilo almış...tatlıyı ve ekmeği çıkardım soframdan o kadar...

Akşam arayacağım o sesi. umarım bulurum. yoksa yarın doktora gidicem cumayı beklemeden.

Bu endişe beni bitiriyor.

Çok ama çok teşekkürler !

ama lütfen sabırlı ol yavaş yavaş her tarafı gez, hemen bulamazsan panik yapma. :13:

arzu93 sanırım öğretmensin. seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı sayılır. ne zaman ayrılmak istiyorsun izne?

evet canım öğretmenim.doğum tarıhı için doktor 11 ocak dedı.son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünuyorum.dogum sonrasına kalsın iznim diye.ders saatım az oldugu ıcın zorlanmam dıye düşündüm umarım öyle olur.aralıgın son haftası ayrılmıs olucam inşallah.tabi sezeryan olursa daha erken olacak sanırım.

slm canim yaa ne güzel söz söylemis hz mevlana rabbim hic kimseyi rabbimin yolundan ayirmazin iicmize kötülü düsürmesin..rabbim kimseyi kötüye düsürmesin kötüyle ugrasmak cokkk zor cahille derler yaa bende kötü diyorum benim ne tanidigim cahil okuma yazma bilmeyen insanlar var ama hepsi cokk iiyler kötüyle ugrasmak cok zor..allah hepimizin yardimcizi olsun yasatmasin..zaten rabbim büüyk yasiyorsan bile kimsenin ahi kimsede kalmiyor allahim bu dünyada gösteriyor ilahi adalet iste cnaim benim msj icin cok sagolsin canim benim.

Son düzenleme:

maşallah bebişine..aman boşver doktor ne derse desin..sen iyisin bebeğin iyi gerisini boşver..

arkadaşlar bende bu aralar hiç bişey yapma isteği yok. okuldan gelince atıyorum koltuğa kendmi kalkamıyorum.dün baya fenaydım. tansiyonum 9- 6 cıktı yoğurtla ancak yükselttim.benim gb olan var mı? bir de bebeğim gecen haftaki gb net tekmeler atmıyo. arada göğsüme doğru ayağıyla gerdiriyo galiba. szde durumlar nasıl???

slm canim benim hadi gözün aydin masallahh sübhanallh oglusuna..herseyin yolunda olmasina cokk sevindim canim benim..

sezeryan düşünüyorsun o zaman. ben normal istiyorum korkmazsam son anda. benim de ders saatim az. 16 saat. calışabildiğim kadar calışmayı istiyorum bakalım hayırlısı.

caım gecelik için indir kaldır problem olmasın diye öneriyorlar,malum dikişli falan olucaz zor oluyormuş eğilinmiyormuş..lavaboya falan gidicez,birde kontrole geliyorlarmışhemen açıyormuşsun gecelikle..birde neydi..birkaç neden daha yazan var geceliğin faydaları için ama hepsi aklımda kalmamış maalesef :)) geceliğe kanaat edip öyle aldım ben..ameliyata girerken hastane veriyor diye biliyorum..sonra çıkarıp kendi kıyafetini giyiyorsun..

maşallah...kaçıncı haftada doğum pozisyonuna giriliyormuş normalde ?

ah ah hemde nasıl..Allah'tan arladaşlar müdahale edip beni yatırdılar, yoksa yığılır kalırdım herhalde..

benim öğrencilerim küçük anlamıyorlar bide....okula giderken diyorum ki kendi kendime şu sınıfta bayılsam kalsam bu çocuklar akıl ederlermi acaba birine haber vermeye

ama lütfen sabırlı ol yavaş yavaş her tarafı gez, hemen bulamazsan panik yapma. :13:

slm canim bende yazdigini okudum cokkk üzüldüm benimde burda bir tanidigin kizi öyle olay yasmisti ben bile cokk üzülmüs etkilenmistim allah yardimcisi olsun gecmis olsun canim benim yaa.

arkadaslar tüm bebislerine kiyafetler ciciler odalar arabalar alan arkadaslarima hayirli olsun allahim güle güle kullanmayi nasip etsin insallahh saglikla sihatle..herkezin hersey gönlünce olur insallahh herkez gönlüne göre alir döser bebislerin odalarini allhim hic kimsenin icinde birakmasin herseyi aldirmayi nasip etsin insalalh allahim bu duygulari bbek bekleyen isteyen hersekze yasatsin rabbim..allahim darda sikintida olanlarin ellerini hafifletsin herseyi aldirmayi nasip etsin insaalhhh aminn..

arkadaslar tüm bebislerine kiyafetler ciciler odalar arabalar alan arkadaslarima hayirli olsun allahim güle güle kullanmayi nasip etsin insallahh saglikla sihatle..herkezin hersey gönlünce olur insallahh herkez gönlüne göre alir döser bebislerin odalarini allhim hic kimsenin icinde birakmasin herseyi aldirmayi nasip etsin insalalh allahim bu duygulari bebek bekleyen isteyen hersekze yasatsin rabbim..allahim darda sikintida olanlarin ellerini hafifletsin herseyi aldirmayi nasip etsin insaalhhh aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…