2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım hiç bilgim yok
ama doktorun bir ay geçe bıraktıysa bir bildiği vardır o zaman sorun etmene gerek yok
hayırlısı olsun hakkında canımcımmmmmmmm

Amin inşAllah canım. Sağolasın..

Aynen bizim babmızda aynı kararı aldıı)

Bakalım daha ne kararlarını göreceğiz babaların. :)

Şımarmak hakkınız canım.. Biz evde ahlayıp duruyoruz oram buram diye. Siz gün boyu iştesiniz. Ağrın sızın olmamasına çok sevindim canım.. Sonuna kadar sıkıntısız geçsin inşAllah..

kızlar saat 2de randevumuz var ama biziiim minnoş oğlumu görcem..şeker sonuçlarımıda göstericem..bakalım ne diycek doktorcum

Hadi hayırlı haberlerle gel inşAllah canım.

Hay sen çok yaşa emi.. Merak içinde kalmıştık.. Şükür sorun yokmuş.

Bizlerde çok şükür iyiz canım. Ara sıra oramız buramız ağırıyor tabi ama şükür halimize. Rabbim cc büyük sıkıntılar vermesin inşAllah.. Kızını da görmene az kalmış.. Güzel haberlerle gel inşAllah..

Yaramazlık mı yapıyor acaba benimki de :) Neyse yapsın bakalım cadım benim :)

uyyy yerim ben onları.. Yaramazlık yapıyor tabi annesi.. :) Hareket ettikçe ne yapıyor diye o kadar merak ediyorum ki.. Anne karnındaki bebeğin animasyonunu yapmışlardı.. Ah ya içim gitti izlerken. Benim kızımda böyle şeyler yapıyor mu acaba dedim..

Mis gibi olmuştur şimdi cicileri.. Güle güle, sağlıkla giysin hepsini. Ama kendini de çok yorma canım.. yavaş yavaş herşey hallolur.

Üniversite ve çalışma hayatından sonra evde olmak çok garip gelmişti ama alıştım bende.. Birara kadın programları bile izledim Ama kadn programları pek sarmadı bıraktım Günlere gelince.. Bekarken annem silah zoruyla götüremezdi ama şimdi bende girdim güne.. Arkadaşlarım, annem duyunca şok oluyorlar..
Evde olmaya alışmak hemen kolay olmuyor ama alışınca da vazgeçilmiyor...

Bayıldım ben bu yazıya.. Çok ama çok doğru.. Hele de 'Bizim zamanımızda' diye başlayan cümleler ne kadar çok..

Son düzenleme:
Varmış canım.
Ha n'olur yapılırsa?
Ben birşey olacağını sanmıyorum Allah'ın izniyle ama ne gerek var bir damlacık bebeğe acı çektirmeye yahu?

diğerlerini bilmem de gözüne limon damlatmak yüksek ihtimalle sakıncalıdır yani
Allahdan annemin öyle şeyleri yoktur, kayınvalidem de karışmaz zaten etliye sütlüye

Mis gibi olmuştur şimdi cicileri.. Güle güle, sağlıkla giysin hepsini. Ama kendini de çok yorma canım.. yavaş yavaş herşey hallolur.

çok küçükler ya ısırasım geliyor, ütüleri de yarım saati almaz heralde
yormadan yapıyorum canım sağol
son aylara girdik hemen yoruluyoruz zaten dikkat etmek gerek

Canım benimde satım 13 nisan o zaman ben yanlış hesapladım ne güzelde seviniyodum ufffffffffffffffffff((((((((

canim yaaa sendemi sanki senin esin el oglu oda evlat..daha benim oglum 6 yasina girdi daha künyesini yaptircakti daha yaptirip takmadi bile laf olsun iste ahhhhhhhhh okadar icim dolu ki okadar anladamam sana ifadeler sözler yetmez yemin ederim cokk gcüme giden seyler oldu simdi bile yazmamak iicn kndimi zor tutuyorum yazsam bitmez innan allah hepimize sabirversin..ben bakarim diyordum allah var ya yukarda nebileyim yufka yürekliyimdir ben bakarim diyordum ama onu bile öldürdüle bende kayinbaba bakmazsin sen sen söyle yaparsin diye diye laf soka soka o düsüncemi öldürdüler ilerde ne olur bilemem yinede büyük konusmak istemiyorum ama cokkk kirlirdim yaa o yüzden simdilik düüsnmüyroum böyle seyl..canim msj iicn teskkür ederim insan ogluyuz hayatta hersey yasiyoz cekiyoz iste allahim herkezi iiylerle karsilastirsin insallahh..

canım bebeği tuzlamak var teri kokmasın diye tuzlarlar benı tuzlamıslar ve cidden hıc terım kokmaz

terlesem bile kokmaz yani ama tuzlanmayanalrın terlemese bile tenı kokuyo çok şahit oldum buna

ayrıca tuzlamak derken cocugu tuza bulamıyosun öle bişey değil

banyo yaptırıken suyuna hafıf tuz ve güzel kokulu otlar eklenmiş mesela defne karanfil çakıl tasıile

çocugu yıkıyosun ve duruluyosun bu kadar ayrıca ağzına karanfil sürersen de ağzı hiç kokmaz

bebeğin agzımı kokar terımı kokar demeın onlar büyüycekler....bu çok uzun zamandna beri yapılan bir işlem :)

bazıalrı abartıp çocugu tuza buluyoalr aısl olan yanlış bu cocuk tuzlamak böle bişey değil...bu tabıı kı zarar verır

slkm canim masallah sübhanallahhherseyin yolunda olmasina cokk sevindim gözün aydin canim benim..ayrica aldiklarinizi güle güle saglikla sihatle kullansin insallahhh..güle güle kullansin canim

hee o suyuna yarım tutam tuz katma olayı bizde de vardır ama sebebini bilmiyorum,
gül suyu falan da atarlar azcık tabiki

ama tuzlamak deyince bildiğin tuza bunamak geliyor akla

Şekerli su işi ne? yoksa annemim de dediği şerbet verirsen ağzı pamucak olmazmış. ıhlamur verirsen bebek rahatlarmış gibi bişey mi?
Gıcık oluyorum ya. doktorlar 6 aya kadar su bile vermeyin diyorlar diyorum çok biliyor o doktorlar diyor. kendi annem diyor bu arada.
kayınvalidem de tuzlu suyla yıkama olayını söyledi. yandım yaw ben. ne yapıcam. Annem daha çok kayınvalidelik yapar zaten bana biliyorum.
size bi yaşanmış olay:
işyerimde bi arkadaşım bebeği doğunca işte rahatlasın çok ağlamasın vs. die papatya çayı vermiş ama azıcık. zaten bebekler ne kadar içicek bardak olacak hali yok. o azıcık bile nelere yetmiş. çocuk 10 saat uyumuş emzirmek için uyandırmaya çalışmış çocuk baygın gibi azıcık gözünü açıp yine uyuyakalıyormuş. dinliyorlarmış nefes alıyor ama nie uyanmıyor. doktora gitmişler muayene etmiş doktor yok bişeyi. tabi çayı verdiklerini söylemiyorlar. eve gidin bikaç saate uyanmazsa yine getirin diyor. eve gidiyorlar azıcık uyanıyor 2-3 dk yine hooooooooooop mışıl mışıl. (al sana ağlamıyor) insanın bebeğini uyansın diye bekleyeni de ilk kez duydum. neyse bu kez 5 saat uyuyor deliksiz bu arada yine doktor. yine muayene ve yine bişey yok. doktor orasını burasını mıncırıyor yok tık. öyle uyur uyanık derken 3. gün çocuk normale dönüyor. bi daha da vermiyorlar o papatya çayını. bu arada çocuk şu an iyi okula gidior.

ahahahahahha vallahi doğru bunları yapan çok kayınvaliden görümce anneanne şu bu var. hay çok yaşa tatlım çok güldüm. ama artık anneler biliçli ve zaten bu tarz davranışlara izin vermiyoırlar. üstelik internet şu bu var herkes bilmese bile öğreniyor. allahtan benim kayınvalidem yok . annem zaten emekli hemşire,, kızkardeşim görümcem ve eşim doktor. hehehehe onlar benim bunları yapabileceğime inanıyor aksine heheheheh allahım allahımm

yani ne diyelim allahtan çocuğa bişi olmamış. benim eşim de aman aman sitedeki kızarkadaşlarınada söyle erkek çocuğu olanlar için sakın ola kokulu duş jelleri felan hayatı boyunca kullanmasın diyor. kokulu renkli duş jellerinin östrojen hormonunu öne çıkartıcı etkisi varmış çocukalr ilerleyen tarihlerde o hormonların etkisiyle davranabilirmiş. bendende size küçük bi hatırlatma.

hee o suyuna yarım tutam tuz katma olayı bizde de vardır ama sebebini bilmiyorum,
gül suyu falan da atarlar azcık tabiki

ama tuzlamak deyince bildiğin tuza bunamak geliyor akla

canım o tuza bulamak gülsuyu işi felan çocuğun ilerleyen zamanlarda terlemesi olmasın olursa kokmasın felan diye yapılan bişi ama. yani benim bi kuzenm var çocuğu hatırlıyorum yumurta tuz ne bulurlarsa yıkadılar çocuk şimdi 15 yaşında valla terleyince ceset yemiş gibi kokuyoor.

slm canim cokkk ama ciok sagol evet bende düzenim bozuldumu acayip kötü oluyorum yinede diyorum onlar gidince yaparim önlerine yemeklerini tatlilarini sofralarini en iyi sekilde yaparim zaten elimden hersey gelir baklava acarimm milet bayilri gözleme lahmacum pide hepsini iyi yaparim annem 7 yasinda mutfaga sokunca elim yattkindir elimin lezzetinide beyenirler ama yinede yaranamam komsum saittir yemin ederim mutfakata ugrasiyom onlar icin yemek hazirliyorum demezmi on saatte yemekmi yapilir ne yapiyonuz siz arkadasdas yanimda yaaaa sokkk olduk dügün yemegimi yapiyonuz siz diyo daha ne diyeyim yaa hele hijyen konusunda kafayi yiyecektim agzindan cikanlari insan etrafa sacmaz dis firca lavabo muslik basi yaaaa inan düüsndükce deli oluyorum ..yani ne yaparsan yap yaranamiyon iste el kizisin ya..onlar gidince evimle ugrasiyrim 1 hafta anliycan buna herkez sayittir evimin ne halde oldugu konusunda ellerimde egzama var ellerim yarilirdi temizliycem eski düzene sokucam sirf onlar rahat etsin aman kavga cikmasin surat asiyor demesin diye elimden geleni yapsamda olmadi olmadi yaranamadim...evet ev ev üstüne olmuyor canim haklisin kalsinlar tabiki o esimin ailesi ama karsindaki insanda evinde eger kaliyorsa saygi gösterekcek afedersin ama yatakodasina kapi vurulmadan girilmez kapi calinir hepsi yapar ben söyleyince güzelce söyledim birde sen dikkat etcen ben niye ediyomusum diyor bana kayinbaba ozaman berkayim yeni dogmustu geldiler haftalarca kaldilar neymis o onlarin zorunu aglayinca girermis iceri ben esek basiyim ya odada aglayinca ben bakmiyorum sanki neymis girermis ben dikkat etcekmisim yaa daha anlatsam var yaa yuhhhhhhhhhhhhhhhh dersiniz kiz canim adami bunlar varya zorla insani delirtirler..herneyse uzattim yine insanin ici dolu olunca anlatirken bile kafa dolu tabi ne yazacagini hangisini anlatacagini sairiyor olanlar cokkkkkkk olunca.. allahim büüyuk yüce rabbim kurban oldugum allahim..esimde sagolsun destek olmasaydi coktan bosanirdik yemin ederim ugrastilar ama allahim yüzümüze güldü..

ceset yemiş gibi mi ahahahahah alemsin
hiç görmedim anlatsana ceset yiyen insanlar nasıll kokuyor merak ettim

ben de hic duymamistim, esimin tarafi gecenlerde söyledi. ilerde teri kokmasin diye yaparlarmis.tuhaf bir uygulama

Ay koptum ya
Demek senin yapabileceğine inanıyorlar

allah razi olsun canim benim cokk sagoasin..

kızlar bu tuzlama olayı bizde de var ben yapıcam çünkü bir çok insanla karşılaştım iğrenç kokuyorlar bebeğin özellikle ilk banyosunda yapıyorsun...

bir de kız bebeklere karınca yumurtası yağı sürüyorlar büyüynce kıl çıkmasın ya da az çıksın diye
doğruluk payı varsa ve zararsızsa ben de yaparım ya kızacağızm uğraşmasın kılla tüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…