2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
büyükler bişey yaptırıyorsa bir bildikleri vardır
ne derlerse doğru çıkıyor
denemekten ne zarar gelecekki

evet canim öyle allah iyilerle karsilastirsin zor..uzakken iiy olsak ne yinede ben konusmadigim halde gliyorlar iste zor bir durum ben sinir oluyorum iste amann aysecim allah islah etsin ne diyeyim..

slm canim benim rüyan hayir olsun...

aaaa iyi ya merak ettim ben onu.selam söyleseydin aslı
oğlu kokuyomu???:) hay ALLAHIM ya ben tuzlamam valla.artık heryerde su var sıcak sıcak hergün duşunu alır kokmaz.bu bir defa yapı işi sen bazı insanı tuzlasanda biberlesende olmaz kokar bazısıda kokmaz...ben böyle düşünüyorum...

fesleğenim ben şöyle uyarıcam.tuzlamak istemiyorum,limonlamak ta istemiyorum biberlemekte istemiyorum.lütfen ısrar etmeyeniz.başka torunlarda şansınızı deneyiniz :)

Bizimki tuza bulamaktan bahsediyor sanırım.Çünkü eltim küçük oğlanın fazla dayanamadığını, ağladığını anlattı.
Ben de zaten sırf gönlü olsun diye suyuna bir tatlı kaşığı kadar atarım belki diye düşündüm.Bunun bir zararı olmaz sanırım :)

Ayol bu balık değil ki tuzlayıp limonlayasın

Minik bir kuş sadece onlar

Bebek doğduğunda şekerli su içirirsen sarılık olmazmış.Şekerli su iş de o :44:

her zaman her zman kadın dedikodusu da çekilmez be mandiş
ben de mehmet akiften esinlendim ilk başta
sonra da anlamını da okuyunca daha bir sevdim ismini
yok be mandiş eşim o kadar zorlukla sahip olmuşuz istediğini koysun nasılsa kızı ben koyacağım
inci ,ipek ve bilge alternatiflerimde olan isimler
aman sorma karnımda daha şimdiden hareketliler de doğunca ne olacak bilmiyrum
bu arada herkese bi göbüşgöstereyim dedim bakallım nasıl az önce çektim

Eki Görüntüle 542664

Oğlu çok kokmaz valla

kızlar bişi sorucam şimdi biz doğum parasını toplu mu alıcaz normal maaş gibi ay ay mı?
ne kadar kesinti olacak. bi duyum aldım kesinti olan kısmını şirketten alıyormuşsun. böle bişey varmı acaba?

bebeği tuzlamak mı!!!!ben cildi tahriş olmasın dıye çamasırlarını nasıl yıkasım dıye düşünüyorum tuzlama olayını duyunca ürperdim yahu.valla benim kv de bebegın ılk kakalı bezını halının altına koyacakmıs nazar degmesın dıye.yanı öle saçmalıklarla karsılasacagız kı o logusalık halıye kabalaşmazsam iyidir.anne dua okuruz ne bezi yahu dedım aaa olmaz herkes koyuyor dedı etrafındakıler kafayı yemiş dedım.ama ağzına hurma sürmeyı düşünuyorum peygamberımız yapmışsa vardır bir güzelliği.aman tuzlatmayın bebişlerinizi balık mı bu.

Son düzenleme:
Essira, gülerken gözümden yaş geldi yaf!
Allah seni netmeye
yumurtalanabiliyosa, sarımsaklanadabilir o zaman.
bu çocuğu sarımsaklasak da mı saklasak sarımsaklamasak da mı saklasak

Maşallah delikız! Valla ikiz olmasına rağmen çoook normal bi karnın var. Takdir ediyorum. Ben tek çocuk taşıyorum, şimdiden 12 aldım. İkiz taşısam 30u bulurdum heralde.

Bez işini duymamıştım.Umarım bizimkilerde yoktur böyle bir adet :) Varsa evi kokutacağız bir de desene

yavrum onu bilmiyomda ben afedersin sıçan boku bile süren duydum,sözde çıkmazmış..bence gerek yok,,eğerki bu kılların bi nedeni olmasaymış rabbim bunları bedenimizde çıkarmazmış diye düşünüyorum...çok dert ederse bebişler lazer epilasyon diye bişey var ona giderler

Maşallah delikız! Valla ikiz olmasına rağmen çoook normal bi karnın var. Takdir ediyorum. Ben tek çocuk taşıyorum, şimdiden 12 aldım. İkiz taşısam 30u bulurdum heralde.

sağolasın
9 kilo aldım ama
bilmem iimi sence :26:
belki bilirsin ben başta hiç kilo almamıştım göbüşüm bile yoktu doğru düzgün ama birden göbüşüm bi anda büyüdü
birden büyüyünce sanki çok gibi geliyor ama dışarda kimse ikiz ve 6 aylık olduğuna inanmıyor
28 den sonra da büyüyor diyorlar belki bi atlama da o zaman yaparım
15 kiloyla kapatsam süper olacak da zor gibi sanki son aylarda daha mı çok kilo alınıyor :26:

o zamana kadar başka şeyler de çıkar zaten

Allahım ölecem sevgimden..doktora gittik teyzeleri malum bugün...27.haftayı bitiricez kısmetse..benim oğluşumun kilosu 1.200 olmuş..minnoşumu çok seviyorum ..valla kaynanam haklımı ne yauwww bu minnoşları nası vericez elalemin kızlarına deeemi ama muhahahaha...şaka biyana..onu izlerken ağlayasım geliyor nası bi mucizedir bu,,küçücük nokta kadar bişeydi koca adam olmuş benim yavrum yaa aynı ben kuzucum..1 kilo vermişim yuppiiiii...diyet yapıyorum yaa şeker hamur tatlı yok.kilo bilem vermişim helal bana doktor şekerim için sana diyet vermiyorum ama yediklerine dikkat et böyle devam dedi.beslenme şeklimi beğendi..burda bi arkadas vermişti o diyeti bana sağolsun..protein ağırlıklı besleniyorum zaten.çocuğum sağlıklıymış..doktor şekeride kafana takma,kilolu olursada doğuramam diye korkma ne anneler bilirim 2 kg çocuğu doğuramayan dedi.ama 4 kiloyu geçersede sezeryan yaparız dert edersen şekerin dahada yükselir dedi.doğum şekline son haftalar karar veririz dedi.içimi rahatlattı..3500 tlye mal olucak doğumum buarada konuştuk..resmini koymuyorum minnoşumun çünkü yine yandan poz verdik malesef,çocuğum anasıyla babaısna çekmiş hep soldan poz veriyo son haftalarda birazdaha büyüsün yine koyarım fındık burunlumu..rabbims ağ salim kavuşmayı nasip etsin inş. hepimize..

Son düzenleme:

slm hadi gözünaydin canim benim herseyin yolunda olmasina cokkk sevindim masallahh sübhanallahhogluusunasenin diyet ise yaramis canim masallahh sanada.amin cnim allahim herkezi sagsaglim kavustursun bebislerimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…