2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
meloonn nasılsınız canım sen ve kızın ne alemdesiniz geçmişi okuyamadım bir şeyler yazdıysan haberim yok iki defa açıklamak zorunda kalıcaksın ama canım merak ettim seni öptümmmm

canim cokk ama cokk güzel gercekten bayildim..güle güle saglikla kullansin bebisin canim benim..

meloonn nasılsınız canım sen ve kızın ne alemdesiniz geçmişi okuyamadım bir şeyler yazdıysan haberim yok iki defa açıklamak zorunda kalıcaksın ama canım merak ettim seni öptümmmm

slm canim ben iyiyim cokk sükür canim bebiste iiyi birde tam net görebilseydik kiz diye hazirlik yapmaya baslardik ama bakalim hayirlisini ve sagliklisini versin rabbimmm..canim tontirike msn adresimi vermistim resimlerimi gördü sagolsun beyendigini yazmis..istersen sanada atarim canim sen nasilsin iyimisin bebis nasil kendine iyi bak canim benim..

kız meloneee koy bakalım fotolarını yoksa çatlarım cok meraklıyımdır .tontirik attı ortaya seni kactı ben de meraklandım yani:119:seksüü anne görmek istıyoruuuuz

canim istersen msn adresimi vereyim ordan bakabilirsin canim benim daha önce ben koymak istedim koyamadim olmadi bilmiyorum cokkk ugrastim ama olmadi...sagolasin canim benim o sizin güzelliginiz..utandim valla kiz..

masal deniz de büyüyor teyzesi elinden öper

masal deniz de büyüyor teyzesi elinden öper

canim yerim senin masal denizini...masal gibi olur insallahh adina benzesin canim benim yerim onu adiyla yasasin insallahh..biz daha isim bile düsünemiyoruz hazirlikta yapamiyoruz tam söyle acipta görseydik tam net yapicazda hayirlisi olsun artik ne yapalim..

bir sürü şey yazdım sadece bu yayınlandı lütfen banada özelden msj at ben atamıyorum her türlü sosyal ortamda buluşuruz seninle

canim bu mesaj banami anlayamadim melone yazmayin ca ama özelden msj attim sana canim mns adresimi istersen bir bak bana dediysen eger canim benim..

hepsi hayırlı olsun diyelim aama perde olaynda ip perde modasıda gecti hem hem de ii fikir deil gibime geldi.
bende cok pahalı olmasını istemiyorum ama yinede tül olmalı ya bunun bi ucuz yolu olmalı

bende perdeden vazgeçmek için fırsat kolluyorum
ucuz olunca acaba dedim, bana diyorlar ki biz koca salonu 500 e yaptırdık sen bi bebek odasına mı vereceksin o parayı diye

canim cokk ama cokk güzel gercekten bayildim..güle güle saglikla kullansin bebisin canim benim..

sağooolasııın çok sevindim begenmene
ilk defa size gösterdim odasını
inşallah bitsin tamamını da koyacağım

rica ederim canim benim gercekten cok güzel amacok beyendim tekrra güle güle kullansin saglikla insallahh..

cnm aksesuarlara ve odaya bayıldım.amaben senin yerinde olsam jaluzi yaptırırdım farklı durabilir..plastik ve metalleri var ama metalleri tercih edilebilir cnm
linklerini paylaşıyorum cnm
http://www.hepsidekor.com/index.php?route=product/product&product_id=67

https://www.storcuyuz.com/?s=product&category=115

JALUZİ PERDE 120X180CM 6 FARKLI RENK SEÇENEĞİ GittiGidiyor'da 65689510

yada düz pembe storda olabilir bence.pahalıda değiller bence,ölçüye göre sipariş verilebilir
https://www.storcuyuz.com/?s=product&v=detail&d=&p=166&etek=

Son düzenleme:
Kismetse doğduğunda tam 4.5 yas olacak araları
İlk cocuğum erkek, bu kız
Şimdilik hersey yolunda gibi sabırsızlıkla bekliyor kardeşini
Allah bagışlasın evlatlarını
oglun 2008 li galiba.hangi ay dogumlu?

geçmiş olsun.kaşıntı da varmı?

sagol cnm bilgi için.bu akşam eşim ve annemlede konuştuk kafanı takma hallederiz dediler.
eşim büyük naylonlardan alcak eşyaları kaplıcak hemde izin alcak o gün.
1 günde bitiyormuş ,öylemi gercekten?

hepsi hayırlı olsun diyelim aama perde olaynda ip perde modasıda gecti hem hem de ii fikir deil gibime geldi.
bende cok pahalı olmasını istemiyorum ama yinede tül olmalı ya bunun bi ucuz yolu olmalı

perdecilerde artan kumaştan yapılan parça perdeler satılıyor cok kaliteli oluyor fiyatıda cok uygun
ben yatak odam için gecen yıl bi perde aldım 30 liraya parca perde.krem renkli cok şık.
aynı perdeden diktircek olsam adam bana 250 lira fiyat cıkardı.

hoşbuldum cnm sagolasınn

park yatagın cok güzel daha öncedende begenmiştim zaten.güle güle kullanın aldıklarınızı

akşam eşim pc yi getirmemiş başının etini yedim.calıştıgı yere gidip pcyi aldırdımm bide kendime kahve ve cookie ısmarlattım güzel oldu :)
insanın kendi bilgisayarı gibisi yokkkk:126:

hahahahahhaha benimkide aynı canım yaa ağzıma bişi atsam hemen bakıyoo ne yiyosun ne var ağzında ne yedin. ay dedim ay dur sanada verim yazık memen felan şişer. ya bu arada kayınpederim yok yaa ayy biz evde nasılda kumruyuz nasılda kumruyuz. fakat sorun şuki bişi yapamıyoruz.

hayatım fito süper bi krem ama niye çatlaklar için vermş onu doktor enteresan. benim yazın gögüs aramda pişik olmuştu ne kullandıysam geçmedi. fitoyla iki günde geçti. ama deri döküntüsü yaptı. kuvvetle ihtimal sendeki etkiside odur. çatlaklar zaten şu ana kadar kimsede öyle aman aman yok. yanlarda oldu bi tek. bence kremin etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…