kızlar size birşey danışmak istiyorum
tam resmini bulamadım ama bizim odamız bunun neredeyse aynısı ama kremi
Eki Görüntüle 543514
halımız bu
Eki Görüntüle 543516
almayı düşündüğümüz avize
Eki Görüntüle 543515
duvar süsümüz
Eki Görüntüle 543517
şimdi asıl sorunum perde
aslında begendim, krem tül, güneşlik ve bir kanat kelebek kabartmalı fon perde 500 tl dediler
içime çok sindi ama pahalı geldi
bende ip perde alıp halletsem mi dedim ya krem ya pembe
ip perde de bu
Eki Görüntüle 543519
50 tl ye mal oluyor
fikrinizi almak istedim
meloonn nasılsınız canım sen ve kızın ne alemdesiniz geçmişi okuyamadım bir şeyler yazdıysan haberim yok iki defa açıklamak zorunda kalıcaksın ama canım merak ettim seni öptümmmm
bakk bakkk
eşiyle cok seksüüüü pozları var biraz ders almak lazım meloneden :))
kız meloneee koy bakalım fotolarını yoksa çatlarım cok meraklıyımdır .tontirik attı ortaya seni kactı ben de meraklandım yani:119:seksüü anne görmek istıyoruuuuz
slm canim ben iyiyim cokk sükür canim bebiste iiyi birde tam net görebilseydik kiz diye hazirlik yapmaya baslardik ama bakalim hayirlisini ve sagliklisini versin rabbimmm..canim tontirike msn adresimi vermistim resimlerimi gördü sagolsun beyendigini yazmis..istersen sanada atarim canim sen nasilsin iyimisin bebis nasil kendine iyi bak canim benim..
masal deniz de büyüyor teyzesi elinden öper
masal deniz de büyüyor teyzesi elinden öper
bir sürü şey yazdım sadece bu yayınlandı lütfen banada özelden msj at ben atamıyorum her türlü sosyal ortamda buluşuruz seninle
hepsi hayırlı olsun diyelim aama perde olaynda ip perde modasıda gecti hem hem de ii fikir deil gibime geldi.
bende cok pahalı olmasını istemiyorum ama yinede tül olmalı ya bunun bi ucuz yolu olmalı
canim cokk ama cokk güzel gercekten bayildim..güle güle saglikla kullansin bebisin canim benim..
Sezaryen dinen caiz mi değil mi onu tartışıyo gerizekalılar tv8'de... bir de tecavüz sonucu oluşan bebekleri aldırmak günah mı değil mi onu konuşuyolar.. hiç konu kalmadı memlekette.. uyuz oldum..
bende perdeden vazgeçmek için fırsat kolluyorum
ucuz olunca acaba dedim, bana diyorlar ki biz koca salonu 500 e yaptırdık sen bi bebek odasına mı vereceksin o parayı diye
sağooolasııın çok sevindim begenmene
ilk defa size gösterdim odasını
inşallah bitsin tamamını da koyacağım
cnm aksesuarlara ve odaya bayıldım.amaben senin yerinde olsam jaluzi yaptırırdım farklı durabilir..plastik ve metalleri var ama metalleri tercih edilebilir cnmkızlar size birşey danışmak istiyorum
tam resmini bulamadım ama bizim odamız bunun neredeyse aynısı ama kremi
Eki Görüntüle 543514
halımız bu
Eki Görüntüle 543516
almayı düşündüğümüz avize
Eki Görüntüle 543515
duvar süsümüz
Eki Görüntüle 543517
şimdi asıl sorunum perde
aslında begendim, krem tül, güneşlik ve bir kanat kelebek kabartmalı fon perde 500 tl dediler
içime çok sindi ama pahalı geldi
bende ip perde alıp halletsem mi dedim ya krem ya pembe
ip perde de bu
Eki Görüntüle 543519
50 tl ye mal oluyor
fikrinizi almak istedim
kız meloneee koy bakalım fotolarını yoksa çatlarım cok meraklıyımdır .tontirik attı ortaya seni kactı ben de meraklandım yani:119:seksüü anne görmek istıyoruuuuz
Allah bagışlasın evlatlarınıKismetse doğduğunda tam 4.5 yas olacak araları
İlk cocuğum erkek, bu kız
Şimdilik hersey yolunda gibi sabırsızlıkla bekliyor kardeşini
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız öncelikle sizi sürekli takip ediyorum ama pek yazmadım. Sizlerden de yaşayan varmı merak ettim benim karnım denizde yanmış gibi soyuluyo deri değiştiriyorum resmen tabı aynı anda pişik gibi kızarıklık ve yanmada oluyo doktor bebege zararı yok telde tabı gormeden fazlada yorum yapamadı kadıncağız ne yapsınbu arada merak edenler olmuştur hamileliğin 3. Ayından itibaren doktor fito krem yazıyo çatlaklar için onu ve ara ara bebek yağı kullanıyorum hiç çatlağım yok ama kafam karma karışık su an karnım resmen pişik olmuş çocuk poposu gibi aranızda yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
sagol cnm bilgi için.bu akşam eşim ve annemlede konuştuk kafanı takma hallederiz dediler.cnm geçen sene yaptırdım.ev feci batıyo ama benim evim kömürlü kaloriferli doğalgazlı ev kadar bile ısınmazdı yaptırmadan önce geçen sene yaptırınca çok güzel ısındık..yaptır yani tavsiye ederim
hepsi hayırlı olsun diyelim aama perde olaynda ip perde modasıda gecti hem hem de ii fikir deil gibime geldi.
bende cok pahalı olmasını istemiyorum ama yinede tül olmalı ya bunun bi ucuz yolu olmalı
Kızlar, bugün öğlen annem işyerime gelmişti. Dolaşırken birden kendimizi park yatak ararken bulduk ve inanmazsınız girdik aldık.
Kraftın. 219 liraya. İçine de pamuklu yatak aldık 80 tl.
Eksiklerine bakalım derken havlu ve altaçma da aldık ve 330 tl ile çıktık. 6 ya da böldürdük. Annem bana peşin vercek tabi o ayrı
İçim rahatladı yaf. Büyük parçalar olunca. Bizim tayin olma durumu var. O yüzden karyola falan almıycam. Park yatakla idare edicem, sonrasında bazam var ona geçer diyorum bakalım. Zaman ne göstericek! Bugünkü alışverişimizi sizinle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 543490
Tontirikçim! Hoşgeldin canım!
biz geldik annecikler
geçmişi okuyamadım popom kolum göğsüm her bı yerım agırıyooooo2.tetanoz aşımızı olduk kolum kalkmıyo resmen ilkınde hıc bısey olmamıstı.içerden vajınaya dogru güm güm basınc oluyor dersın ortasında dogurcam dıye korktum valla.hemşireye sordum sacmaladı dınlen falan dedı ayy hıc aklıma gelmedı dinlenmek 1 haftada 1 kilo daha almısım moralım bozuldu ya:18:acaba oglum kac kılo oldu umarım bu kılolar ona aittir ben masumum
gece bı baktım eşim benım karnım akoydugum yastıgı almış sarılmıs yatıyo bende delı gıbı gecenın karanlıgında yastık arıyorum.kucagından yastıgı alınca versene be demezmıbi tanede ona hamiş yastıgı alcam.zaten benden cok aşeriyor adam.akşam dıyokı hafta sonu tost partisi yapalım.partiden kastı kişi başı 5 er tost oluyor.ona uysam sımdı 20 kılo almıstım valla.
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız öncelikle sizi sürekli takip ediyorum ama pek yazmadım. Sizlerden de yaşayan varmı merak ettim benim karnım denizde yanmış gibi soyuluyo deri değiştiriyorum resmen tabı aynı anda pişik gibi kızarıklık ve yanmada oluyo doktor bebege zararı yok telde tabı gormeden fazlada yorum yapamadı kadıncağız ne yapsınbu arada merak edenler olmuştur hamileliğin 3. Ayından itibaren doktor fito krem yazıyo çatlaklar için onu ve ara ara bebek yağı kullanıyorum hiç çatlağım yok ama kafam karma karışık su an karnım resmen pişik olmuş çocuk poposu gibi aranızda yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?