2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

tatlım inan banaa normal dogum sonrası cokkkk rahatt. sadece dogumdan hemen sonra kanaman cok oluyor bi kac saat o kadarr
sonraki günler normal regli kanaması kadar ,gittikce azalıyor cnm.benim 10 günden sonra inan damla damla geldi.

herkese hayırlı cumalarr.pencereelr için ölcü almaya gelcekler.kendime ceki düzen vereyim adamları korkutmayım sabah sabah :)
hadi hoş sohbetler sizlereeee

tubacım gaviskon kullan canım hamileler için bi sakıncası yok eşim getirdi banada önce içmeyi reddettim ama baktımki ölüyorum gece uyumadan bir yemek kaşığı içip yatıyorum rahat oluyor. ama şunuda diyim çocuk pozisyon değiştirince mide yanması geçiyor. bizim oğlan doğum pozisyonu alınca derdimden kurtuldum şükür.

26 da evlenmişsin canım ona geç diyorsan ben 32 yaşımda evlendim. gerçi hiç niyetimde yoktu allah için ama. çok ısrar edilince e hadi dedim veee bomba okadar çok sorun yaşadımki anlatamam . başka bir memleket 32 yaşından sonra bi adamı tanımak huyunu suyunu bilmek. ev işi yapmak ki ben hiç ev işi yapmadm yani kendi evimdeyken bekarken yardımcım vardı. sabah sekizden akşam sekize kadar çalışıyordum ve çoğu zaman yurtdışına çıkmak zorunda kalıyordum iş için. parmak atmadığım şey kalmamışken, birden ev hanımı olmak hoppa şu zamana kadar olan bütün bilgi brikiminin hayat birikiminin çamaşır suyuna gömülmesi okadar çıldırtıcı geldiki. valla bi ara vazgeçtim ya ben evlilikten bi numara yok bu neya felan oldum ama, kendimi telkin ede ede bu forma geldim.kapris yapan bi kayınpeder le beraber yaşamakta üstüne ballı lokma tatlısı oldu. inanki bana yeni alışıyorum ben evliliğe.

inşllah bende normal doğururmm :)) ayyy inşallahhh ölee olurrr :))

yaa hep aklımda herkez söledi ama direniyoruum hep içmicem diye ama olmuyo artık kesin alıcam galiba (

merhaba sanırım doğumumuz aynı zamanlara denk geliyor. sen hangi şehirdesin bebeğinin cinsiyeti ne nasıl hazırlıklar yaptın şimdiye kadar

Günaydın kızlar naber nasılsınz bakalım

Uzun zaman sonra ancak girebildim..Bayramda kuzenim gelmişti onunla zaman geçirdim sürekli, o yüzden nete girmeye pek fırsatım olmadı dün ugurladım kendisini ve bugün hemen yazayım dedim sizlere...Kızımda bende çok şükür iyiyiz.Herşey yolunda ve hatta doğum pozisyonunuda almış durumdayız.Geçmişi malum okuyamayacağım bitirememde zaten.Umarım herkes iyidir herşey yolunda gitmiştir inş....

Orkide cnm merak etmişisn beni msjını aldım cnm çok tşk ederim.....

merhaba sanırım doğumumuz aynı zamanlara denk geliyor. sen hangi şehirdesin bebeğinin cinsiyeti ne nasıl hazırlıklar yaptın şimdiye kadar

önceklikle hayırlı olsun bebeişin. ben eşimden dolayı erzurumdayım ama gaziantepte sanko hastanesinde doğumumu yapıcam allah nasip ederse. bi oğlum olucak. hazırlık olarak kıyafetlerini aldık banyo grubunu aldık. yani şampuan sabun pişik kremi lifleri tırnak makası saç fırcası kaymaması için filesi kuveti vs. henüz hastane cantamı hazırlamadım ama. burada hazırlık yapan arkadaşlar o çantaya neler koyucağını yazıyor. ben yinede sana listemizi gösterim

anne için

üsten düğmeli iki parçalı pijama takımı
gecelik doğuma giderken
yetişkin hasta bezi
terlik
çorap
iç çamaşırı
emzirme sütyeni
emzirme atleti
kolanyalı mendil.
ped
havlu
gögüs pompası belki gerekebilir

bebiş için
hastane çıkışı 2 adet
battaniye
yeni doğan bezi
ağız bezi
çorap eldiven başlık
poposil

çok teşekkürler canım bende istanbuldayım bir kızım olacak inşallah

doktor bebeğinin ağırlığı için ne söyledi en son tarih vererek söylersen sevinirim canım
bana geçen pazartesi 750 gr demişti nasıl az mı çok mu normal mi bilmiyorum

çok teşekkürler canım bende istanbuldayım bir kızım olacak inşallah

doktor bebeğinin ağırlığı için ne söyledi en son tarih vererek söylersen sevinirim canım
bana geçen pazartesi 750 gr demişti nasıl az mı çok mu normal mi bilmiyorum

ben bu pazartesi gittim doktora 29 ekimde yani 1350 gramdı bebeişko. ama bu senin aklını karıştırmasın erkek bebekle kız bebek arasında kilo farkı oluyor. aynı haftada kızı oalan arkadaşlar bizden biraz daha eksik.aslında alttaki çizelge varya onu tam olarak takip ediyoruz biz ağırlık olarak ben hep karşılaştırdım çizelgeden gidiyoruz. zaten doktorlardaki ultrasondada tartmak gibi bi durum yok. bebeğin bi kaç ölçüsünü alıyor kaç haftalık olduğundan cinsiyetinden otomatik hesaplayıcı ile alınıyor sonuçlar. yoksa doğum yapan arkadaşlar bire bir denk gelmedi diyen çok

murat boz bu sarkıyı doğum yapacak akdınlara ithafen yazsaymış daha çok satarmış

aşk acısı çekenlere kamyonla şarkı var haksız mıyım

KAtılıyorum canım

Aynen ya. Yaşlı teyzeler gibi ahh off falan... Birde nefes yetmiyor bana az geliyor gibi oluyor

Bende aynı şekilde düşünüyorum canım iyi ki varsınız

Maşallah canım oğluşuna

Teşekkür ederim canım daha iyileri sizlere olsun

Güle güle kullanın canım

Herkese günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu bir gün olsun inşallah...

Dün doktora gittik.
Çok şükür bir sıkıntı yok...
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Erkek olduğunu söylemiştim değil mi dedi.
Ben şaka yapıyor sandım:44:
Yok kız demiştiniz dedim.
Biraz dürtükledi yavrumu pozisyonu değişsin diye.
Ayağını koymuş oraya dedi. Daha önce kız demişsek kızdır dedi
Allah Allah :44:
Biraz kafamız karıştı ama sonradan yine gösterdi kız dedi :44:
Doğum pozisyonundaymış.
20 gün sonra coraspini bırakıyormuşum artık.
1126 gr'mış. İyi mi kızlar sizce?
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
Hı birde tombik bir yanak gördüm ultrasonda
Gelsin de inşallah mıncırcam

Son düzenleme:

ya senin bu doktor hasta ediyor beni. yahu erkek bebekte elli yerden bakılınca koca koca torbalar pipi hepsi görünüyor . elini cihazla biraz kaydırıp görmeye çalışsaydı kaçıncı haftadayız. valla ben artık okadar kızıyorumki 29 ekimde erzurumda bi profa gittik milletin önerisiyle ben antepteki doktorumdan memnunum ama hatırlarsan erzurumdaki bütün doktorları gezindik. okadar kalın kafalılarki anlatamam ya o cihaz nee annem kızkardeşime hamileyken vardı o değiştir be adam değiştir o cihazı. diyorumki kafa çağpını aldınızmı bana demezmi ne gerek var . hay allahın salağı balon kafa doğan çocuklar yada otizm belirlitelri bu kafa çapından söylenmiyormu. delirdim kızdım ve gayet net bi tonla siz benimle dalgamı geçiyorsunuz dedim adam afalladı ne demek ya oranın ölçüsüne ne gerek var buna ne gerek var. demiyor benim cihazı dedemden emanet aldım ölçemiyor. 200 lira muayene ücretini alırken bunun karşılığında daha profösyonel bi duruş sergilemenizi beklerdim dedim. eşimde kızarıp bozardı. aaaaaaaaaa dedim kalktım.

günaydın topiğimizin güzel anneleri ve minik kuşları umarım herkes iyidir bugün ve herkes için güzel bir gün olur :) dün misafirim vardı giremedim akşam bakim dedim neler konuşmuşsunuz ohoooo artık walla yetişilmio size maşallah
kızlar bu arada sizin bebişlerin hareketleri nasıl? benim kızım karnımdan dışarı fırlayıvericekmiş gibi bütün gün dönüo ordan burdan tepecik oluşturuo ya da ayağını dayıyo sağ yanımdan, sanırsın ki karnımda uzaylı var töbe töbe eşim de dio aşkım mutant mı bu bunlar nasıl hareketler böle zavallım şimdiden korktu bu kız dışarda da böle olursa yandık biz die

yaa hep aklımda herkez söledi ama direniyoruum hep içmicem diye ama olmuyo artık kesin alıcam galiba (

tubacım günaydın nasılsın bugün? tatlım gavisconu bana da verdi doktor da ben içemedim onu midem bulandı böle naneli yağ gibi kaygan ve yoğun bi şurup bil de ona göre al canım...

umarım herkes iyidir canlar

bayramdı, tatildi derken girip de yazamadım..
cep telefonundan da ancak okuyabildim yazdıklarınızı..
senelik iznimden kalan günlerimi de kullandım güzel bir tatil oldu benim için..
evde olmak cok güzeldi yaa...
anladım ki ben gercekten ev kuşuyum
ama evdeyken iş yapmak hiç istemedim, hep yatmak dinlenmek, miskinlik yapmak...
tabi olmuyor, dün de bugün işe başlıyorum diye bi temizlik yaptım iyi oldu heryer mis :))

bugün dr kontrolümüz var iş çıkışı gidicez..
cok merak ediyorum oğlum ne durumda, kac kilo, boyu kac cm..

sizlerde ne var ne yok bakalım ???

ay maşallahh bebegine.cinsiyeti ne? kac haftalıkken kilosu bu kadar cıktıı
bu arada sende artık ufacık tefeciklikten cıkıp tosuncuk olma yoluna girmişin cnm 16 kilo diyon azmıııı

Yaa sorma şimdiden 16 kilo sonumu iyi görmüyorum inanki bebeğîmin cinsiyeti erkek doktora gitiğimde 29+5 tim canım doktorda biraz şaşırmıştı hatta inanmadı bi kaç kere bakmıştı bakalım bidahaki gittiğinde ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…