yaaa varya inan ölee kuzu valla doğumdan korkmuyomm sonrasından fena korkuyom çünkü ağrım sızım oluck belki kanamam çok olucak kendi başıma bişiler yapamıcam ilk hafta hep birine ihtiyaç duyucam gibi geliyo ve bunu rahatsız ediyo( gerçektenmii sadece okadar mıı doğumdan sonra neden hasta bezi koyuyolar ozaman ??? ayy inşallahh benimde öle olurr :)) hep dua ediyorum kuzum hamile olmadan hatta evlenmeden önce bile hep derdim çatlasamda patlasamda normal istiyorum diye inşallah Allahım nasip eder :))
kızlarrr günaydınnn artık gece uykuları yok bana anlaşıldı 2 haftadır gece saat 1,5 2 gibi acayip mide yanması ile uyanıyorum vee en az 2 saat oturuyorum yatamıyorum napcam ben böle yaaa koskoca 10 hafta var daha önümdeee((
amin cnm cümlemizinkini bozmasın inş.
biz büyük dua almışız aslıcım. bu devirde böle kocalar bulmakk zorrr.ben geç evlendim ama degdi Allaha hamd olsun.
16 yaşımdan 26 yaşıma kadar devamlı dünürlerle ugraştım.artık gına gelmiştii.millet evde kaldım gözüyle bakıyordu :)
şimdide "geç evlendin ama turnayı gözünden" vurdun diyorlar
Allah uzun ömür versin onlara
sanırım buldummm kendi çapımda:)
inşllah bende normal doğururmm :)) ayyy inşallahhh ölee olurrr :))tatlım inan banaa normal dogum sonrası cokkkk rahatt. sadece dogumdan hemen sonra kanaman cok oluyor bi kac saat o kadarr
sonraki günler normal regli kanaması kadar ,gittikce azalıyor cnm.benim 10 günden sonra inan damla damla geldi.
tubacım gaviskon kullan canım hamileler için bi sakıncası yok eşim getirdi banada önce içmeyi reddettim ama baktımki ölüyorum gece uyumadan bir yemek kaşığı içip yatıyorum rahat oluyor. ama şunuda diyim çocuk pozisyon değiştirince mide yanması geçiyor. bizim oğlan doğum pozisyonu alınca derdimden kurtuldum şükür.
merhaba sanırım doğumumuz aynı zamanlara denk geliyor. sen hangi şehirdesin bebeğinin cinsiyeti ne nasıl hazırlıklar yaptın şimdiye kadar
önceklikle hayırlı olsun bebeişin. ben eşimden dolayı erzurumdayım ama gaziantepte sanko hastanesinde doğumumu yapıcam allah nasip ederse. bi oğlum olucak. hazırlık olarak kıyafetlerini aldık banyo grubunu aldık. yani şampuan sabun pişik kremi lifleri tırnak makası saç fırcası kaymaması için filesi kuveti vs. henüz hastane cantamı hazırlamadım ama. burada hazırlık yapan arkadaşlar o çantaya neler koyucağını yazıyor. ben yinede sana listemizi gösterim
anne için
üsten düğmeli iki parçalı pijama takımı
gecelik doğuma giderken
yetişkin hasta bezi
terlik
çorap
iç çamaşırı
emzirme sütyeni
emzirme atleti
kolanyalı mendil.
ped
havlu
gögüs pompası belki gerekebilir
bebiş için
hastane çıkışı 2 adet
battaniye
yeni doğan bezi
ağız bezi
çorap eldiven başlık
poposil
önceklikle hayırlı olsun bebeişin. ben eşimden dolayı erzurumdayım ama gaziantepte sanko hastanesinde doğumumu yapıcam allah nasip ederse. bi oğlum olucak. hazırlık olarak kıyafetlerini aldık banyo grubunu aldık. yani şampuan sabun pişik kremi lifleri tırnak makası saç fırcası kaymaması için filesi kuveti vs. henüz hastane cantamı hazırlamadım ama. burada hazırlık yapan arkadaşlar o çantaya neler koyucağını yazıyor. ben yinede sana listemizi gösterim
anne için
üsten düğmeli iki parçalı pijama takımı
gecelik doğuma giderken
yetişkin hasta bezi
terlik
çorap
iç çamaşırı
emzirme sütyeni
emzirme atleti
kolanyalı mendil.
ped
havlu
gögüs pompası belki gerekebilir
bebiş için
hastane çıkışı 2 adet
battaniye
yeni doğan bezi
ağız bezi
çorap eldiven başlık
poposil
çok teşekkürler canım bende istanbuldayım bir kızım olacak inşallah
doktor bebeğinin ağırlığı için ne söyledi en son tarih vererek söylersen sevinirim canım
bana geçen pazartesi 750 gr demişti nasıl az mı çok mu normal mi bilmiyorum
murat boz bu sarkıyı doğum yapacak akdınlara ithafen yazsaymış daha çok satarmış
aşk acısı çekenlere kamyonla şarkı var haksız mıyım
Benimde öyle canım bazen istem dışı ah sesleri filan çıkarırken buluyorum kendimi:) daha çok kaydığını yer değiştirdiğini ittiğini bunları hissediyorum artık bide bazen öyle bir hareket ediyorki karnım dalga dalga oluyor ve sanırım alt tarafa çok baskı yapıyor o an altıma işicek gibi oluyorum o anlık sonra geçio :))
göbüşleri gördüm maşallah hepinize
hazırlıklar da çok güzel perdeler sepetler...
ben de evdeyim ya annemle yapıyoruz bir şeyler sürekli ben de resim çekip koymak isterim ama teknoloji özürlüyüm ben yaa beceremiyorum neyse bir gün halledeceğim inşallah hepsini paylaşacağım sizinle, kızlar iyiki varsınız sanki tanıyorum sizi, yüzünüzü canlandırıyorum kafamda tek tek...
bugün ogluşumu görmeye gittik ,dr randevumuz vardı ,ögleden sonra bugün giremedim pc maşallah oku oku bitiremedim
maaşallah oglum 1.464 kg olmuş,suyu saglıgı çok ii dedi dr çok şükür
kan uyuşmazlıgımız için kan tahlili yapıldı hiç bir sorun yok dedi
bebek dogduktan sonra bakılacak ,sorun olursa iğne yapılacakmış
oglum çok tatlıydı teyzeleri ya yüzünü göstermedi paşa elini kapatmış foto bile çıkmadı yüzünü kapatmış tontiş eliyle ay kurban olsun anasııııııııı
dogumum 18 ocak gibi olacakmış kesin demedi ama 26 ocak beklemeyiz dedi
yani tam 10 haftamız var abbowwwwww
daha eksikler dolu allahım nasıl yetişecek bilmiyom ya
odası yok ortada şekeri,sepeti, anam nasıl olacok bilmeme
beni bi heyacan sardı sormayın kalbim çarbıyo
artık ocak ayına kadar rüyalar görürüm artık
dr 18 ocak dogum deyince ogluma hastane setini aldık hemen gidip
allahım daha çantm hazır deyil nasıl olacak yarabbim:18:
kasılmalarımı ve sık sık wc gitmememi sordum bebek dönmüş baskı yapıyo dedi:26:
hııı günün en iyi haberi tam 90 kiloyum hiç kilo almamışım ama beb iş ii dedi drm
işte bizeden böle
FESLEGENCIMM::sepetin cok güzel almanyadada var praktiker güle güle kullan güzel ve sade canim benim..RÜYA GÖREN ANNISLERIM:::allahim rüyalarinizi hayra cikarsin hepimizinkini insallahhh bende hep görüyorum hayirlara ciksin insllahh aminn..
Kızlar, bugün öğlen annem işyerime gelmişti. Dolaşırken birden kendimizi park yatak ararken bulduk ve inanmazsınız girdik aldık.
Kraftın. 219 liraya. İçine de pamuklu yatak aldık 80 tl.
Eksiklerine bakalım derken havlu ve altaçma da aldık ve 330 tl ile çıktık. 6 ya da böldürdük. Annem bana peşin vercek tabi o ayrı
İçim rahatladı yaf. Büyük parçalar olunca. Bizim tayin olma durumu var. O yüzden karyola falan almıycam. Park yatakla idare edicem, sonrasında bazam var ona geçer diyorum bakalım. Zaman ne göstericek! Bugünkü alışverişimizi sizinle paylaşmak istedim.
Tontirikçim! Hoşgeldin canım!
Herkese günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu bir gün olsun inşallah...
Dün doktora gittik.
Çok şükür bir sıkıntı yok...
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Erkek olduğunu söylemiştim değil mi dedi.
Ben şaka yapıyor sandım:44:
Yok kız demiştiniz dedim.
Biraz dürtükledi yavrumu pozisyonu değişsin diye.
Ayağını koymuş oraya dedi. Daha önce kız demişsek kızdır dedi
Allah Allah :44:
Biraz kafamız karıştı ama sonradan yine gösterdi kız dedi :44:
Doğum pozisyonundaymış.
20 gün sonra coraspini bırakıyormuşum artık.
1126 gr'mış.İyi mi kızlar sizce?
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
Hı birde tombik bir yanak gördüm ultrasonda
Gelsin de inşallah mıncırcam
yaa hep aklımda herkez söledi ama direniyoruum hep içmicem diye ama olmuyo artık kesin alıcam galiba(
ay maşallahh bebegine.cinsiyeti ne? kac haftalıkken kilosu bu kadar cıktıı
bu arada sende artık ufacık tefeciklikten cıkıp tosuncuk olma yoluna girmişin cnm16 kilo diyon azmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?