arkadaşlar meloone yi bi gören bi görmeyen pişman olur benden sölemesii
2 cocuklu hatunun bu kadar fit ve seksi olması insanı komplekse sokarr :))
tam esmer güzelii ben cok begendim ,bizimlesin meloşşş
cnm evet 1 günde bitiyor ama sabahtan erken gelirler akşam 6ya 7ye kadar biter,sen eşyaları aynı badana yapar gibi ört camların önünü boşalt.halı malı kalmasın ortada çünkü inşaat pisliği gibi oluyor heryer...evde durma eşin beklesin başlarında üşürsün hasta olursun bide camlar takılınca gel evine cnm.annene falan git,eşinde kabasını aldırıversin çıkan pisliğin sonra anneciğinle halledersiniz..yorulursun ama ısınırsınız cnm gerçekten çok faydası oluyor görüceksinsagol cnm bilgi için.bu akşam eşim ve annemlede konuştuk kafanı takma hallederiz dediler.
eşim büyük naylonlardan alcak eşyaları kaplıcak hemde izin alcak o gün.
1 günde bitiyormuş ,öylemi gercekten?
perdecilerde artan kumaştan yapılan parça perdeler satılıyor cok kaliteli oluyor fiyatıda cok uygun
ben yatak odam için gecen yıl bi perde aldım 30 liraya parca perde.krem renkli cok şık.
aynı perdeden diktircek olsam adam bana 250 lira fiyat cıkardı.
akşam eşim pc yi getirmemiş başının etini yedim.calıştıgı yere gidip pcyi aldırdımmbide kendime kahve ve cookie ısmarlattım güzel oldu :)
insanın kendi bilgisayarı gibisi yokkkk:126:
offffff olmazmı hemde nasılAllah bagışlasın evlatlarını
oglun 2008 li galiba.hangi ay dogumlu?
geçmiş olsun.kaşıntı da varmı?
hayatım fito süper bi krem ama niye çatlaklar için vermş onu doktor enteresan. benim yazın gögüs aramda pişik olmuştu ne kullandıysam geçmedi. fitoyla iki günde geçti. ama deri döküntüsü yaptı. kuvvetle ihtimal sendeki etkiside odur. çatlaklar zaten şu ana kadar kimsede öyle aman aman yok. yanlarda oldu bi tek. bence kremin etkisi
kuzum Efecik iyi Allaha şükür herişey yolunda :)) minamız nasıl ? ayy evet yaa inan doğumdan hiç korkmuyorum ama sonrasındaki kanama ağrı falan inanılmaz geriyo benigünaydın tatlım nasılsın? efecik nasıl? kız maşallah doğumdan korkmuon da sonrasını mı düşünür oldun? ben doğumdan tırsıyorum yaaa sonrasında anneme nazlanırım geçer diyorum ama doğum kabuslarıma girmeye başladı yafff :84::84::84::84::84:
tek diilsşn cnm bu ara hep aklımda bu konu biranönce dogsun 40 ı çıksın ve başbaşa kalalım istiyorum bebişimle :))ay canım o kadar şımartma bizi kız..ben gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum hiçbir sıkıntım yok çok şükür..ne ağrım var ne sızım çok şükür..zaten olsa 32.haftada rapor alır evde otururum..bi işte ev işlerini yetiştiremiyorum, onada alıştım hamilelikte alakası yok..
hadi gözün aydın..güle güle kullanın canım..
bak dedik sana boşuna evham yapıyorsun diye..inş sorun olmazda zamanında doğurursun..
canım Allah acil şifalar versin..dualarımız seninle..boş yere üzme kendini..doktorun dedikleripğşi,.ne ne bakıyorsun..ona bakarsan sezeryan olmak bile risk..ameliyat sonuçta..bol bol dua et üzme bebişini..
Allah sana peygamber sabrı versin canım..Annenin ve babanın mekanı cennet olsun..
başın sağolsun canım..
ay bende aynı senin gibi doğumdan sonrasını düşünüyorum..inş hemen düzen kurarım diyorum..annemde gelecek Almanyadan benimle kalacak..hepsini düşünür oldum valla..çok sevindim bunları düşünen tek ben değilmişim..
ay canım ya kalp atışlarını buldun şükürler olsun..birde tekme yesende hepimiz rahatlasak..benim kız istedimi resmen oryantal gibi yılan dansı yapıyor..resmen karnın oynuyor..galiba kızımız köcek olacak diyorum eşime..Allah sanada nasip etsin..
cnm bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim bence bu hafta yediklerine falan dikkat edersen şekerin normal çıkıcaktır... boşver doğumu kafana takma sağlıklı sıhatli olsunda sezeryan olsun :))bugün kontrolümüz vardı birde testler filan..
şeker ölçtürdüm ne kadar yorucuydubiraz yüksek çıktı haftaya 100 lük yapılacak..pofff,yine saatlerce hastanede olucam.. idrar yolunda az enfeksiyon varmış,tek dozluk antibiyotik içicem..
kan değerim normal..bebeğim 910 gr ...plesanta sadece 1 cm yukarı çıkabilmiş,bana sezeryan yolları gözüktü ...çok şükür ki bebeğim sağlıklı..
akşam eşim pc yi getirmemiş başının etini yedim.calıştıgı yere gidip pcyi aldırdımmbide kendime kahve ve cookie ısmarlattım güzel oldu :)
insanın kendi bilgisayarı gibisi yokkkk:126:
masallah canim bebisine:) bende dr randevusu oldugu gun aksama kadar ayaklarim yere basmiyor. haftaya ctesi benimde randevu varbugün ogluşumu görmeye gittik ,dr randevumuz vardı ,ögleden sonra bugün giremedim pc maşallah oku oku bitiremedim
maaşallah oglum 1.464 kg olmuş,suyu saglıgı çok ii dedi dr çok şükür
kan uyuşmazlıgımız için kan tahlili yapıldı hiç bir sorun yok dedi
bebek dogduktan sonra bakılacak ,sorun olursa iğne yapılacakmış
oglum çok tatlıydı teyzeleri ya yüzünü göstermedi paşa elini kapatmış foto bile çıkmadı yüzünü kapatmış tontiş eliyle ay kurban olsun anasııııııııı
dogumum 18 ocak gibi olacakmış kesin demedi ama 26 ocak beklemeyiz dedi
yani tam 10 haftamız var abbowwwwww
daha eksikler dolu allahım nasıl yetişecek bilmiyom ya
odası yok ortada şekeri,sepeti, anam nasıl olacok bilmeme
beni bi heyacan sardı sormayın kalbim çarbıyo
artık ocak ayına kadar rüyalar görürüm artık
dr 18 ocak dogum deyince ogluma hastane setini aldık hemen gidip
allahım daha çantm hazır deyil nasıl olacak yarabbim:18:
kasılmalarımı ve sık sık wc gitmememi sordum bebek dönmüş baskı yapıyo dedi:26:
hııı günün en iyi haberi tam 90 kiloyum hiç kilo almamışım ama beb iş ii dedi drm
işte bizeden böle
canim ben ydisindaym g market diye bir siteden aldim. bir incele istersen bazi urunleri ulkeler arasi yolluyorlarmis.cnm senin sesin gayet iyi geliyodu..ama ben kalın sesliyim biraz acayip gelmiş olabilir gripli gibi bir sesim var biliyorumhehehe .ilkokulda geçirdiğim boğaz enfeksiyonu sayesinde ses tellerimi nası üşüttüysem artık sesim böyle kaldı malesef..ama şarkı söylediğimde sesime hayran kalırsın söliim bak bu konuda mütevazi olamiycem bacım
cnm evet oğluşum kilo almış ben vermişim sevindim bende yauw
cnm bende saydıklarının hepsini yapıcam bizdede yarı kırk çıkarma olayı var..ve dediğin gibi suya atılan 1 tutam tuzdan zarar gelmez
ay cnm nerden aldınız bunu bende alıyım beğendim çokkk
ilk dogum nasil oldu peki ? ben sezaryan yaptim simdide normal dogum istiyorumKismetse doğduğunda tam 4.5 yas olacak araları
İlk cocuğum erkek, bu kız
Şimdilik hersey yolunda gibi sabırsızlıkla bekliyor kardeşini
Sagol CNm, hosbuldum
İsim konusuna gelince de, ben bu ismi cok sevdim, soylenisi karnımdaki bebeğe dokunuşu cok icime sindi
Aynı tepkiyi veren birkaç kisi daha oldu, ama biraz yanlış biliniyor anlamı
Farsça da şarap demek, bizim kullanmadığımız bir dil en nihayetinde bu yüzden o anlamı beni cok bağlamıyor
Tasavvufi anlamda ise ilahi ask demektir bade
Gene de teşekkürler tavsiye için ama biz kararliyiz
gecmis olsun canim. bana oyle birsey olmadi bir cildiyeciye it ve kremide bence degistir.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız öncelikle sizi sürekli takip ediyorum ama pek yazmadım. Sizlerden de yaşayan varmı merak ettim benim karnım denizde yanmış gibi soyuluyo deri değiştiriyorum resmen tabı aynı anda pişik gibi kızarıklık ve yanmada oluyo doktor bebege zararı yok telde tabı gormeden fazlada yorum yapamadı kadıncağız ne yapsınbu arada merak edenler olmuştur hamileliğin 3. Ayından itibaren doktor fito krem yazıyo çatlaklar için onu ve ara ara bebek yağı kullanıyorum hiç çatlağım yok ama kafam karma karışık su an karnım resmen pişik olmuş çocuk poposu gibi aranızda yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
hayirli olsun cicileriniz bizim besik kaldi aralik basi alicaz naspise ama hakikaten eksik bitmeyinceKızlar, bugün öğlen annem işyerime gelmişti. Dolaşırken birden kendimizi park yatak ararken bulduk ve inanmazsınız girdik aldık.
Kraftın. 219 liraya. İçine de pamuklu yatak aldık 80 tl.
Eksiklerine bakalım derken havlu ve altaçma da aldık ve 330 tl ile çıktık. 6 ya da böldürdük. Annem bana peşin vercek tabi o ayrı
İçim rahatladı yaf. Büyük parçalar olunca. Bizim tayin olma durumu var. O yüzden karyola falan almıycam. Park yatakla idare edicem, sonrasında bazam var ona geçer diyorum bakalım. Zaman ne göstericek! Bugünkü alışverişimizi sizinle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 543490
cok uyumlu olmus ama bu ip perdeleri onermiyorlar sade cocuk odasi icin degil cocuklu ev icinkızlar size birşey danışmak istiyorum
tam resmini bulamadım ama bizim odamız bunun neredeyse aynısı ama kremi
Eki Görüntüle 543514
halımız bu
Eki Görüntüle 543516
almayı düşündüğümüz avize
Eki Görüntüle 543515
duvar süsümüz
Eki Görüntüle 543517
şimdi asıl sorunum perde
aslında begendim, krem tül, güneşlik ve bir kanat kelebek kabartmalı fon perde 500 tl dediler
içime çok sindi ama pahalı geldi
bende ip perde alıp halletsem mi dedim ya krem ya pembe
ip perde de bu
Eki Görüntüle 543519
50 tl ye mal oluyor
fikrinizi almak istedim
yatağınız çok güzel güzel günlerde kullanın inş...Kızlar, bugün öğlen annem işyerime gelmişti. Dolaşırken birden kendimizi park yatak ararken bulduk ve inanmazsınız girdik aldık.
Kraftın. 219 liraya. İçine de pamuklu yatak aldık 80 tl.
Eksiklerine bakalım derken havlu ve altaçma da aldık ve 330 tl ile çıktık. 6 ya da böldürdük. Annem bana peşin vercek tabi o ayrı
İçim rahatladı yaf. Büyük parçalar olunca. Bizim tayin olma durumu var. O yüzden karyola falan almıycam. Park yatakla idare edicem, sonrasında bazam var ona geçer diyorum bakalım. Zaman ne göstericek! Bugünkü alışverişimizi sizinle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 543490
Tontirikçim! Hoşgeldin canım!
bence hepsi çok güzel ama tül perde tercih edersen daha güzel olur gibi...kızlar size birşey danışmak istiyorum
Eki Görüntüle 543514
halımız bu
Eki Görüntüle 543516
Eki Görüntüle 543515
duvar süsümüz
Eki Görüntüle 543517
şimdi asıl sorunum perde
aslında begendim, krem tül, güneşlik ve bir kanat kelebek kabartmalı fon perde 500 tl dediler
ip perde de bu
Eki Görüntüle 543519
50 tl ye mal oluyor
fikrinizi almak istedim
cam kavonozlarda muhafaza ediyorum canım bentemizlik bitti cok sukur ama hertarafimda agriyor.
yemek de yapmadim daha marketede gidip patates almam lazim
alt mutfak dolalplarim savac alani gibiydi onlarada biraz ceki duzen verdim sildim.
su kurubakliyatlara el atmam lazim ama bez torba dikmeyi dusunuyorum.
kendi paketinde durunca boceklenme oluyor siz nasil muhafaza ediyorsunuz kizlar?
onlari da halladersem baya isim kolaylanacak.
oğlum 3.5 yaşında aynı sorun bizde de varkizlar gunaydin:)
bugun daha iyi hissediyorum kendimi dun esim sagolsun hamam gibi yapmis evi bilmeden oynamis kombiyle
o kadarda sen elleme ben ayarliyorum dedim. sabah fircasini yedi tabi
cok sicagi sevmiyorum kzlar ya bende bas agrisi yapiyor. simdi artik dokunamaz dugmelere herhalde :)
cok kizdim ama
dun de bebisin paketi gelmisti. ben kizimda kiskanmasin diye kirmizi bir elbisede ona almistim.
ben bayildim sahsen cok hosuma gitti ama kizim burun kivirdi ya daha 4 yaina girmedi ve ben elbise begendiremiorum
bir daha sana birsey yok dedim bu seferde kustu. ergenlikte napicaz bilmiyorum simdiden boyleyse
neyse siz uyurken bende evimi guzle bir temizleyeyim bari, esime yaptirmistim ama onunki zaten icime sinmiyor
hic guzel yapamiyor ya, terliklerin altini bile silmemis. oyle temizlik mi olur.
seçimlerin harika canım çok beğendimkızlar size birşey danışmak istiyorum
Eki Görüntüle 543514
halımız bu
Eki Görüntüle 543516
Eki Görüntüle 543515
duvar süsümüz
Eki Görüntüle 543517
şimdi asıl sorunum perde
ip perde de bu
Eki Görüntüle 543519
50 tl ye mal oluyor
fikrinizi almak istedim
Bu arada selamlar herkesebaşımdaki çıldırtan ağrılardan dolayı delirmek üzereyim pc ye bakamıyorum doğru düzgün ışık beni mahvediyor bi de okulda çocukların sesi ayyyyyy karnım da çatlıcak gibi gerilip duruyor hiçbir yere sığmıyorum Allahımdan sabır diliyorum zorlanmaya başladım aslında normal koşullarda haftaya izinli olmam lazım ama ikinci dönem bebeğime bakmak için çalışmam lazım şu mecliste boş işlerle uğraşacaklarına oturup şu işi konuşsalar iyi olacak
anamm sabah sabah eşinimi fırçaladın napsın iyiylik yapmak istemiş ama becerememeiş kesin bundan sonra elini sürmez :):):)kizlar gunaydin:)
bugun daha iyi hissediyorum kendimi dun esim sagolsun hamam gibi yapmis evi bilmeden oynamis kombiyle
o kadarda sen elleme ben ayarliyorum dedim. sabah fircasini yedi tabi
cok sicagi sevmiyorum kzlar ya bende bas agrisi yapiyor. simdi artik dokunamaz dugmelere herhalde :)
cok kizdim ama
dun de bebisin paketi gelmisti. ben kizimda kiskanmasin diye kirmizi bir elbisede ona almistim.
ben bayildim sahsen cok hosuma gitti ama kizim burun kivirdi ya daha 4 yaina girmedi ve ben elbise begendiremiorum
bir daha sana birsey yok dedim bu seferde kustu. ergenlikte napicaz bilmiyorum simdiden boyleyse
neyse siz uyurken bende evimi guzle bir temizleyeyim bari, esime yaptirmistim ama onunki zaten icime sinmiyor
hic guzel yapamiyor ya, terliklerin altini bile silmemis. oyle temizlik mi olur.
temizlik bitti cok sukur ama hertarafimda agriyor.
yemek de yapmadim daha marketede gidip patates almam lazim
alt mutfak dolalplarim savac alani gibiydi onlarada biraz ceki duzen verdim sildim.
su kurubakliyatlara el atmam lazim ama bez torba dikmeyi dusunuyorum.
kendi paketinde durunca boceklenme oluyor siz nasil muhafaza ediyorsunuz kizlar?
onlari da halladersem baya isim kolaylanacak.
cnm evet 1 günde bitiyor ama sabahtan erken gelirler akşam 6ya 7ye kadar biter,sen eşyaları aynı badana yapar gibi ört camların önünü boşalt.halı malı kalmasın ortada çünkü inşaat pisliği gibi oluyor heryer...evde durma eşin beklesin başlarında üşürsün hasta olursun bide camlar takılınca gel evine cnm.annene falan git,eşinde kabasını aldırıversin çıkan pisliğin sonra anneciğinle halledersiniz..yorulursun ama ısınırsınız cnm gerçekten çok faydası oluyor görüceksin
inş cnm ya.camlardan hem cok toz giriyor hem soguk.faydası olacaktır mutlaka.
bugün ölcü almaya gelcekler 16 kasımda başlancak ,ertesi günde kombi petekleriminin bakımını yaptırcam.sıcacık bi kış geciririz inş
kıyafetleri hurçlara mı koysam o kadar toz oluyormu yaw.
kız valla ne cadısın aynı bendensin,benim eşte böle git de gider gel de gelir.kıyamam kii ben olsam gitmem mesela anında bide işten gelicem yorgun olucam falan valla eşlerimizin değerini bilelim adamlar melek.bizde bazen işin suyunu çıkarıyoz Allah başımızdan eksik etmesin..afiyet olsun buarada şekerim.Allah ağzınızın tadını bozmasın inş.
bu zamana kadar daha doğrusu bayrama kadar 16 kilo aldım mağalesef çatlamamak eldemiortadan ikiye ayrılmadığıma dua ediyorum karnımda bebekte normalden büyük. bayrama 2 gün kala gitmiştim en son doktora bebek 1886 gram 44 cm çıktı benim gibi ufacık tefecik bi kızdan sanırım bi tosuncuk çıkacak ( nasıl çıkacağını hiç düşünmek bile istemiyorum )acaba diyorum sırf çatlatamadığım içinmi yaşıyorum bunları
kuzuu bende bugün arıcaktım seni baktım gelmişsin iyi olmanıza çok sevindim :)) Allah seni napmasın eşini bide geri göndermişş senin amacın başkaymış bence :)) afiyet bal şeker olsunn
sagolasın tugbacım düşünmen yeterli
valla ben onu dün uyardım getir diye o zorla kaşındı :) benimde işime geldi bayadır işyerine gidip bişiler tıkınmamıştım hehe
ayy evet yaa inan doğumdan hiç korkmuyorum ama sonrasındaki kanama ağrı falan inanılmaz geriyo benihakkkımızda hayırlısıı kuzum inşallah kolay doğumlarımız olur :))
özelden yazdım cnm.deşifre etmeyim kendimi heheolurmu kuzum aşk olsun :))) ozaman tamam haklısın senin eşin ne iş yapıyo kuzu işyerine gidip tıkınmadım derken ???
gızz dogum sonrasında ne var sankii.o kadar cekecegin sancıyı düşünmüyonda kanamayımı düşünüyon :))
normal regli kanaması yaşanıyor cnm .bi kac gün oturmakta zorluk cekebilirisin dikişlerden dolayı o kadar..
ben inan hiç yatmadım bile dogumdan sonra.dikişlerimden dolayı bi rahatsızlıkta duymadım.sadece wc ihtiyacın oldugunda yanma olabiliyor azcık.
dua etde normal olsun dogumun cnm.çünkü sezeryanda toparlanmak birazdaha gec olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?