2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
arkadaşlar meloone yi bi gören bi görmeyen pişman olur benden sölemesii

2 cocuklu hatunun bu kadar fit ve seksi olması insanı komplekse sokarr :))
tam esmer güzelii ben cok begendim ,bizimlesin meloşşş

şu forumda çirkin anne varmı yahuu hepiniz birbirinden güzelsiniz maşallah maşallah

cnm evet 1 günde bitiyor ama sabahtan erken gelirler akşam 6ya 7ye kadar biter,sen eşyaları aynı badana yapar gibi ört camların önünü boşalt.halı malı kalmasın ortada çünkü inşaat pisliği gibi oluyor heryer...evde durma eşin beklesin başlarında üşürsün hasta olursun bide camlar takılınca gel evine cnm.annene falan git,eşinde kabasını aldırıversin çıkan pisliğin sonra anneciğinle halledersiniz..yorulursun ama ısınırsınız cnm gerçekten çok faydası oluyor görüceksin

akşam eşim pc yi getirmemiş başının etini yedim.calıştıgı yere gidip pcyi aldırdımm bide kendime kahve ve cookie ısmarlattım güzel oldu :)
insanın kendi bilgisayarı gibisi yokkkk:126:

kız valla ne cadısın aynı bendensin,benim eşte böle git de gider gel de gelir.kıyamam kii ben olsam gitmem mesela anında bide işten gelicem yorgun olucam falan valla eşlerimizin değerini bilelim adamlar melek.bizde bazen işin suyunu çıkarıyoz Allah başımızdan eksik etmesin..afiyet olsun buarada şekerim.Allah ağzınızın tadını bozmasın inş.

Son düzenleme:
Allah bagışlasın evlatlarını
oglun 2008 li galiba.hangi ay dogumlu?

geçmiş olsun.kaşıntı da varmı?
offffff olmazmı hemde nasıl

bilmiyorum ki anlamadım başından beri aynı doktora gidiyorum devletin karşıladığı bi tek bu ilaç var dedi bende her ay yazdırıyorum doktora sanırım benımde kremden kaynaklanıyo resmen yılan gibi deri değiştiriyorum. çatlak olayına gelince ben hamile kalmadan önce fazla zayıftım birden kilo almaya başlayınca kremi kullanmaya başladım ama kalçama sürmemiştim ve sonra aynaya baktığımda kalçamda çatlakları farkettim kremi o bölgeye de kullanmaya başladım ve ve azaldığını farkettim. bebim için gerçekten işe yaradığını düşündüm açıkçası ee bu zamana kadar daha doğrusu bayrama kadar 16 kilo aldım mağalesef çatlamamak eldemi ortadan ikiye ayrılmadığıma dua ediyorum karnımda bebekte normalden büyük. bayrama 2 gün kala gitmiştim en son doktora bebek 1886 gram 44 cm çıktı benim gibi ufacık tefecik bi kızdan sanırım bi tosuncuk çıkacak ( nasıl çıkacağını hiç düşünmek bile istemiyorum )acaba diyorum sırf çatlatamadığım içinmi yaşıyorum bunları

kuzum Efecik iyi Allaha şükür herişey yolunda :)) minamız nasıl ? ayy evet yaa inan doğumdan hiç korkmuyorum ama sonrasındaki kanama ağrı falan inanılmaz geriyo beni hakkkımızda hayırlısıı kuzum inşallah kolay doğumlarımız olur :))
tek diilsşn cnm bu ara hep aklımda bu konu biranönce dogsun 40 ı çıksın ve başbaşa kalalım istiyorum bebişimle :))
cnm bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim bence bu hafta yediklerine falan dikkat edersen şekerin normal çıkıcaktır... boşver doğumu kafana takma sağlıklı sıhatli olsunda sezeryan olsun :))

akşam eşim pc yi getirmemiş başının etini yedim.calıştıgı yere gidip pcyi aldırdımm bide kendime kahve ve cookie ısmarlattım güzel oldu :)
insanın kendi bilgisayarı gibisi yokkkk:126:

kuzuu bende bugün arıcaktım seni baktım gelmişsin iyi olmanıza çok sevindim :)) Allah seni napmasın eşini bide geri göndermişş senin amacın başkaymış bence :)) afiyet bal şeker olsunn

masallah canim bebisine:) bende dr randevusu oldugu gun aksama kadar ayaklarim yere basmiyor. haftaya ctesi benimde randevu var
ama ben 1 hafta daa sabretmeyi dusunuyorum:) 2 haftada bir bana cok gibi geliyor ben onu 3 yapiyorum. :)
canim ben ydisindaym g market diye bir siteden aldim. bir incele istersen bazi urunleri ulkeler arasi yolluyorlarmis.
tr de bu tip varmi bakmadim hic.burda cok yaygin hem benim aldigim mevsimlik
icinde polari var kisin takiyorsun yazin cikariyorsun. linkide vereyim sana .
Gmarket- Korean No.1 Shopping Site, Hottest, Trendy, Lowest price, Worldwide shipping available

ilk dogum nasil oldu peki ? ben sezaryan yaptim simdide normal dogum istiyorum
ins nasip olur.
gecmis olsun canim. bana oyle birsey olmadi bir cildiyeciye it ve kremide bence degistir.
belki uzun sure kullanimdan dolayi olmustur ins gecer canm. bebek yagini islak cildemi suruyorsun kuruyami?
belkide ondandir.
hayirli olsun cicileriniz bizim besik kaldi aralik basi alicaz naspise ama hakikaten eksik bitmeyince
insanin ici rahat etmiyor.

cok uyumlu olmus ama bu ip perdeleri onermiyorlar sade cocuk odasi icin degil cocuklu ev icin
cunku cocuk biraz ayaklanmaya baslayinca oynuyorum diye Allah korusun arasina dolanabilir. bence vazgec normal
metreyle cocuk tulu (normal tul ) satilan yerler var ordan alablirsin canim once guvenlik.

kizlar gunaydin:)
bugun daha iyi hissediyorum kendimi dun esim sagolsun hamam gibi yapmis evi bilmeden oynamis kombiyle
o kadarda sen elleme ben ayarliyorum dedim. sabah fircasini yedi tabi
cok sicagi sevmiyorum kzlar ya bende bas agrisi yapiyor. simdi artik dokunamaz dugmelere herhalde :)
cok kizdim ama
dun de bebisin paketi gelmisti. ben kizimda kiskanmasin diye kirmizi bir elbisede ona almistim.
ben bayildim sahsen cok hosuma gitti ama kizim burun kivirdi ya daha 4 yaina girmedi ve ben elbise begendiremiorum
bir daha sana birsey yok dedim bu seferde kustu. ergenlikte napicaz bilmiyorum simdiden boyleyse
neyse siz uyurken bende evimi guzle bir temizleyeyim bari, esime yaptirmistim ama onunki zaten icime sinmiyor
hic guzel yapamiyor ya, terliklerin altini bile silmemis. oyle temizlik mi olur.

temizlik bitti cok sukur ama hertarafimda agriyor.
yemek de yapmadim daha marketede gidip patates almam lazim
alt mutfak dolalplarim savac alani gibiydi onlarada biraz ceki duzen verdim sildim.
su kurubakliyatlara el atmam lazim ama bez torba dikmeyi dusunuyorum.
kendi paketinde durunca boceklenme oluyor siz nasil muhafaza ediyorsunuz kizlar?
onlari da halladersem baya isim kolaylanacak.

yatağınız çok güzel güzel günlerde kullanın inş...

bence hepsi çok güzel ama tül perde tercih edersen daha güzel olur gibi...

Son düzenleme:
günaydınlar ve hayırlı cumalar herkese bugün 11 de kontrolümüz var oğlumuzu göreceğiz bakalım nasıl kaç kilo olmuş inş güzel haberler ile döneriz...

cam kavonozlarda muhafaza ediyorum canım ben
içine 2 tane defne yaprağı atıyorum şimdiye kadar böceklenme olmadı
oğlum 3.5 yaşında aynı sorun bizde de var
sorun diyorum çünkü acele çıkmamız gerekiyorken evden dolap önünde karar vermeye çalışıyor

seçimlerin harika canım çok beğendim
yanlız ip perdeyi önermem
misafir odamda kullanıyorum dışarıdan içerisini gösteriyor,oğlum ip perdeye çarpsa ellese karışıyor,birde yıkamaya kalkışınca arap saçına dönüyor
çok pişmanım birde kızıma oda yapacağım için artık bu odada oturmaya karar verdik
kızım emeklemeye başlayınca ip perdeden nasıl uzak tutucam bilemiyorum

geçmiş olsun baş ağrısı kötüdür üstelik ilaçta kullanamıyorken(

Günaydın kızlar

anamm sabah sabah eşinimi fırçaladın napsın iyiylik yapmak istemiş ama becerememeiş kesin bundan sonra elini sürmez :):):)
ahh cnm yaaa galiba şimdiden kıskanmaya başladı oyuzden böle yapıyo ama eminim doğunca çok sevicek kıskanmıcak annesi :))

anamm kız okadar yorma kendini senin bu temizlik hiç bitmiyo heee 9 ayında olsanda yapasın sen hee çalışkan karınca :)) ohh mis olmuştur ev ellerine kollarına sağlık :))
valla kuzu benim paketlerde duruyo bozulabilecek uzun süre kalıcak şeyleride buz dolabına atıyorum hiç bişey olmuyo

kızlarrr günaydınnn artık gece uykuları yok bana anlaşıldı 2 haftadır gece saat 1,5 2 gibi acayip mide yanması ile uyanıyorum vee en az 2 saat oturuyorum yatamıyorum napcam ben böle yaaa koskoca 10 hafta var daha önümdeee ((

amin cnm cümlemizinkini bozmasın inş.
biz büyük dua almışız aslıcım. bu devirde böle kocalar bulmakk zorrr.ben geç evlendim ama degdi Allaha hamd olsun.
16 yaşımdan 26 yaşıma kadar devamlı dünürlerle ugraştım.artık gına gelmiştii.millet evde kaldım gözüyle bakıyordu :)
şimdide "geç evlendin ama turnayı gözünden" vurdun diyorlar

Allah uzun ömür versin onlara

ay maşallahh bebegine.cinsiyeti ne? kac haftalıkken kilosu bu kadar cıktıı
bu arada sende artık ufacık tefeciklikten cıkıp tosuncuk olma yoluna girmişin cnm 16 kilo diyon azmıııı

kuzuu bende bugün arıcaktım seni baktım gelmişsin iyi olmanıza çok sevindim :)) Allah seni napmasın eşini bide geri göndermişş senin amacın başkaymış bence :)) afiyet bal şeker olsunn

sagolasın tugbacım düşünmen yeterli
valla ben onu dün uyardım getir diye o zorla kaşındı :) benimde işime geldi bayadır işyerine gidip bişiler tıkınmamıştım hehe

Son düzenleme:
sagolasın tugbacım düşünmen yeterli
valla ben onu dün uyardım getir diye o zorla kaşındı :) benimde işime geldi bayadır işyerine gidip bişiler tıkınmamıştım hehe

olurmu kuzum aşk olsun :))) ozaman tamam haklısın senin eşin ne iş yapıyo kuzu işyerine gidip tıkınmadım derken ???

ayy evet yaa inan doğumdan hiç korkmuyorum ama sonrasındaki kanama ağrı falan inanılmaz geriyo beni hakkkımızda hayırlısıı kuzum inşallah kolay doğumlarımız olur :))

gızz dogum sonrasında ne var sankii.o kadar cekecegin sancıyı düşünmüyonda kanamayımı düşünüyon :))
normal regli kanaması yaşanıyor cnm .bi kac gün oturmakta zorluk cekebilirisin dikişlerden dolayı o kadar..
ben inan hiç yatmadım bile dogumdan sonra.dikişlerimden dolayı bi rahatsızlıkta duymadım.sadece wc ihtiyacın oldugunda yanma olabiliyor azcık.
dua etde normal olsun dogumun cnm.çünkü sezeryanda toparlanmak birazdaha gec olabiliyor.

kızlar busabah serviste gelirken geçmişi düşündüm ilk buraya yazmaya başladıgım zamandan bu zamanı neler yaşadık ne heyecanlar ne üzüntüler zaman geçmiyo gibi gelsede koskoca 6 ay birlikte geçti bitti başımız ağısa birbirimize sorduk herkez bildiğikadar yardımcı olmaya çalıştı çok şeyler öğrendim burdan hepinizee sonsuz teşekküerlerrr arkadaşlıklarınız dostluklarınız benim için çok çok değerli yeri geldi ailemden bile yakın oldunuz iyiki varsınız ve hepinizi ayrı ayrı iyiki tanımışım...

yaaa varya inan ölee kuzu valla doğumdan korkmuyomm sonrasından fena korkuyom çünkü ağrım sızım oluck belki kanamam çok olucak kendi başıma bişiler yapamıcam ilk hafta hep birine ihtiyaç duyucam gibi geliyo ve bunu rahatsız ediyo ( gerçektenmii sadece okadar mıı doğumdan sonra neden hasta bezi koyuyolar ozaman ??? ayy inşallahh benimde öle olurr :)) hep dua ediyorum kuzum hamile olmadan hatta evlenmeden önce bile hep derdim çatlasamda patlasamda normal istiyorum diye inşallah Allahım nasip eder :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…