2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm öncelikle karanlık biyerde muhafaza et.mutfak dolaplarının en karanlık köşesi neresiyse oraya koy cnm.bezden torbalar dikersen daha da iyi muhafaza etmiş olursun..

hhehehe..kız sen o maviş gözlerle evde kalmazdın zaten buarada yaşını göstermiyosun hiç yaa maşallah

cnm öncelikle bebişine maşallah bakma sen doktora eğer doktorunun hastası fazlaysa karıştırıyo bu dangalak doktorlar arada..bende ayrıntılı ultrasona girene kadar emin olmak istememiştim oğlumun cinsiyetinden..ama ordaki doktorda erkek deyince kesinleşti kafamda..çok kafana takılırsa bikereliğine mahsuz bi başka doktora çık ,cinsiyetinden emin olmak için geldim de baksınlar cnm öpüyorum seniiiii

Son düzenleme:
kızlar hayırlı cumalar öncelikle hepinize 10:00 da uyandık kahvaltımızı ettik oğluşumla temizlik yapıcaz.bi süpürge tutalım dedik oğluşumla eve.. öğleden sonrada nenemiz gelcek oturmaya yani anneannemiz anne çantası için çantamı aldım bu arada.nike'tan aldım internetten.içindeki gözleride gayet yeterli çanytanın.gelir heralde haftaya..doğumdan sonrada deri çanta alırım klasik giyindiğimde takmak için tamamdır ..kendinize ve kuzulara iyi bakın öpüyoruz oğluşumla sizi teyzeleriii

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar kızlar. bügün baya kişi bebişini görmeye gidiyor doktora bende aynı şekilde. 2.30da randevumuz,hepimiz güzel haberlerle gelelim...

günaydın canım :))))))
maşallah kızına

bizim de randevumuz bu akşam bakalım benim oğluş ne durumda..
6 haftada 1 kilo aldım dr um cok şaşırcak

kolay gelsin canım yorma kendini, yavaş yavaş yap e mi???

bu arada cantayı cok beğendim.. güle güle kullan.. ne kadar fiyatını da yazar mısın??

Nerdesin kız sen Aherdo nerde diye meraklanmaya başlamıştık
İyi olmuş dinlendiğin.
Valla bende evimde durmak istiyorum
İşe gelmek işkence haline dönüşmeye başladı...
Hayırlı haberlerle gel inşallah

Teşekkürler teyzesi
Yok ya kafama takmıyorum Aslıcım. Kızım o benim

Başlarda sıkıntı yaşamıştık ama şimdilerde memnunum ya doktorumdan.
Hakikaten göstermedi bebişim bu sefer. :)

herkese günaydın.sabah eşimle boyacıyı evde bırakıp işe geldim.inşallah çok batırmazlar evi.öğlende bi gidip bakarım.akşamada gider temizlerim artık.zaten 1 oda, 1 koridor ve bir merdiven boşluğu.bu ay yine temizlikçinin azizliğine uğradım.1 aylık peşin almıştı parasını.haftada 2 yarım geliyodu.3 gün daha gelmesi gerekirken dün aradı ve artık gelmicem dedi.ama daha 3 günün var dedim.hiç umurunda değil kadının.vicdanın bilir dedim.nasıl rahatlıkla kul hakkına giriyolar anlamıyorum.15 inde doğum iznine ayrılıcam.o zaman haftada yarım alcam,kendim yapmaya çalışıcam artık. ama doğumdan sonra naparım bilmiyorum..

günaydın şekerler nasılsınız......bayram bittiğinden beri yazamadım yav......ama okudum yazdıklarınızı......herkese hayrlı cumalar olsun inş.........doktora gidicekler umarım güzel haberlerle gelirsiniz cuma cuma........temizlik yapıcaklar allah kolaylık versin bende dahil ........alışveriş yapanlarda güle güle kullansın e daha ne diyim..............bugün işim var evde fırın ocak aspiratör buzdolabı bi siliyim güzelcene........markete gidilcek.. akşam da ağdaya uffff hiç gözüm kesmiyo neyse öpyrum sizi

Hayırlı cumalar kızlar ..
Oğlumla 2 gündür çatışma halindeyiz rahat durmuyor devamlı hareket halinde ,babası bakmak istediginde hareket etmiyor .. babasına inatmı yapıyor anlamadım ki
dün gece de bir sinek başımda dız dız uyutmadı ,hem sinek hem bizim oglan uykusuz günler gecirtiyor nolcek bu halim bilmıyorum dengem bozuldu :26:

Bu hafta sonu bizde de pimapen işi var iki balkonu kapatacağız pimapen ile.Bir günde yaparız dediler.bizim duvar yıkma işi de var off o biraz işleri karıştıracak alçısı boyası falan 1 haftayı bulacak herhalde.Benim de bu akşam kayınvalidem gelecek yardım için.Umarım çok iş çıkmaz Herhalde çok toz olur yapacak bir şey yok.Biran önce bitse bari.

slm ve hayırlı cumalar annişler ve kuzuları cumanın hayrı hepimizin üstüne olsun

hemen herkez bebişlerini görmüş ve görecek hayırlı olsun ay ne güzel kocaman tontişleri görmek inşallah kokularını duymayıda nasip eder rabbim

biz buaralar babişin işiyle sıkıntılıyız zaten erken doğum riskimiz var dün gece alt taraf ve belimin ağrısından uyuyammışım eşimde uyumayınca geliyo oğluş dedim ay zamanını beklesinler inşallah tepiklemeyen e.... sabaha kadar yüzdü karnımda e saaatler alınınca selaya kadar uyumuşuz nerdeyse

bebişe alınan cicilerde çok güzel bende yukarı kaldırdım hurcumuzu yoksa açıp bakıp durcaz :)

aherdocum izmirdeydin demi aslı o çantayı daha önce gösterincede çok beğenmiştim ama kemeraltında okadar çok taklidi varki birebir aynı nerdeyse 10tl mi neydi gerçi orjınaline gidip bakmadım kumaşı farklıdır muhakkak ama bi kıyasla

bilsekucum senin balkonlarsa içersi çok fazla toz olmaz heryerini sıkıca kaparsın nezaman bitirilerse boydan balkon duvarlarını yıkar camları siler kurtulursun hayırlı olsun canım güle güle kullanın

tontirikçim seninse çokzor ama eve hırsız girmesin diye zaten 1günde bitirmek zorundalar kız ama sen evde olma otozu da oğluşa yutturma genelde onların eşinin alacağı poşetlerden oluyor ve heryere yayıyorlar ama anneme gelenlerin çok azdı heryere yaymamışlardı kaba pisliklerini toplayıp bitiriyolar ama nekadar olsada ev üsten temizlensede senin için rahat etmiyo ben doğal gaz yaptırmıştımya koltuklar tozlu geliyo duvarlara dokunamıyodum kocişler sağolsun duvarları kapıları silmişti bi komşumda ön camları bende arka camları ev anca temiz gelmişti gözüme evet çok rahat ediceksin ama o 1hafta yorgunluğu ama annenle kocişte yardım eder koltuklarıda geçen koca yıkamıştı sağolsun hem ne iş yaptığımızıda öğrenmiş oluyolar şimdi mutfak dolaplarını bile üsten siliyo of hep silmemiz mi lazım diyor :) bide sade dıştan içini boşaltsa napacak bilmiyorum

aynı duyguları bende paylaşıyorum seninle..iyi ki burda sizinle tanıştım, iyi hayatımda varsınız..o kadar çok şey öğrendim ki..paylaşımlarımız benim hamilelik sürecini rahat rahat geçirmeme sebeb oldu..Allah hepinizden razı olsun..Hakkınızı helal edin..

selam canım iyiyiz şükür..ohh tamam içim rahatladı şimdi..ikinizin iyi olmasına çok sevindim..

oy maşallah annesi..kilosu gayet iyi merak etme..ay alsak kucağımızada sıkı sıkı sarsak böyle..

seni merak ettik kız? nerelerdesin..insan haber verir..tabi evde rahatı bulunca bizi unuttun:)))) iyi olmana sevindim..bizler aynı bildiğin gibi

Merhabalar annişler ve kuzucukları..
Herkese hayırlı cumalar..
Bugün pek keyifsizim. Dün eşimle atıştık azcık.. Sanki onun hormonları değişiyor..
Dün şişe domatesi yaptık, kayınvalideyle.. Baya yorulduk..
Eşim işten gelince saçma sapan sebeplerden annesiyle tartıştılar.. Tamam eşim haklı ama..
Ne olursa olsun ben annesiyle tartışmasına karşıyım.. Haksız olabilir ama nede olsa annesi..
Ben müdahale edince beni de arada paraladı. Sonra başladı çok yorulmuşsun git biraz uzan diye peşimde dolanmaya..
Dinlemeyince iyice kızdı.. Tatsız tatsız uyuduk. Sabah işe giderken hiç konuşmadık ama sonra aradı..
çok büyük mesele yok ama tadımız kaçtı işte.. Hiçbirşey yapasım gelmiyor şimdi..

bu arada hasta olan arkadaşlarım Rabbim cc şifa versin, temizlik yapanlara kolaylıklar versin, yeni ciciler almış olanlar aldıklarınızı güzel günlerde sağlıcakla kullanın inşAllah..
Biz bugün bebek mevlüdüne gideceğiz.. Gelince görüşürüz...

Rabbim! Benim hatalarımı, bilmeden yaptıklarımı, işimde aşırıya gitmemi ve Senin benden çok daha iyi bildiğin hallerimi af eyle. Yüce Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen; kasıtlı yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle! (Amin) . Hayırlı Cumalar.. [Alıntı]

Ben senin kadar eski olmasamda aynı duyguları paylaşıyorum canım hakikaten çok şey öğrendim burdan evet iyiki varsınız

Aminn benim kocamda melektir Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah bu arada Tontirikcim 26 geçmi kıss ben 29 yaşında evlendim

hayirli cumalar guzel anneler ve kuzulari insallah herkes icin guzel bir gun olur.bizde mevlut yokmu acaba kv bilmiyor ben yine de gelecekler icin su magnetli sekerlerden yaptirayim demi bilemedim ki...

Bugün 30 senelik hayatımın en güzel günü..

Bugün doktor randevumuz vardı ve ben sabahın 5'inden beri ayaktayım.. kötü bir rüya ile uyandım, kendime gelmeye çalışırken sabah tam 6'da, oğlumun ilk tekmesiyle onunla aramda hiç kopmayacak o uzun ve güzel bağ tam anlamıyla kurulmuş oldu.

Gözyaşlarıyla , katıla katıla ağlayarak , hayatımda hiç sevinmediğim kadar sevinerek başladım güne..

Allah'ım hepimize ama hepimize onları koklamayı ,öpmeyi nasip etsin.

Biraz geç oldu ama beklemeye değdi. Çok mutluyum
. :2:

hayırlı cumalar kızlar . rabbim bütün dualrımızı kabul etsin bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah .

canım benimde 2 hafta önce öyleydi 2 gün üst üste sinek uyutmadı bebişle beraber :))

canım çok sevindim inşallah hep durmadan tepikler durur annesini mutlu eder .

ayyy canım benim cok mutlu oldum yaa, harika bir haber gercekten...

yüzümde kocaman bir tebessüm var şu an

sonunda hissetmene cok ama cok sevindim..

devamı geldi mi peki cok merak ettim :))))))))

ve ne güzel bir anlatımdır o yaaa.. harikasın

ayrıca dualarına aminnnnnnnn dememek ne mümkün canım benimm aminnn allah acılarını göstermesin hiç birimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…