cnm öncelikle karanlık biyerde muhafaza et.mutfak dolaplarının en karanlık köşesi neresiyse oraya koy cnm.bezden torbalar dikersen daha da iyi muhafaza etmiş olursun..temizlik bitti cok sukur ama hertarafimda agriyor.
yemek de yapmadim daha marketede gidip patates almam lazim
alt mutfak dolalplarim savac alani gibiydi onlarada biraz ceki duzen verdim sildim.
su kurubakliyatlara el atmam lazim ama bez torba dikmeyi dusunuyorum.
kendi paketinde durunca boceklenme oluyor siz nasil muhafaza ediyorsunuz kizlar?
onlari da halladersem baya isim kolaylanacak.
hhehehe..kız sen o maviş gözlerle evde kalmazdın zatenamin cnm cümlemizinkini bozmasın inş.
biz büyük dua almışız aslıcım. bu devirde böle kocalar bulmakk zorrr.ben geç evlendim ama degdi Allaha hamd olsun.
16 yaşımdan 26 yaşıma kadar devamlı dünürlerle ugraştım.artık gına gelmiştii.millet evde kaldım gözüyle bakıyordu :)
şimdide "geç evlendin ama turnayı gözünden" vurdun diyorlar
Allah uzun ömür versin onlara
Herkese günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu bir gün olsun inşallah...
Dün doktora gittik.
Çok şükür bir sıkıntı yok...
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Erkek olduğunu söylemiştim değil mi dedi.
Ben şaka yapıyor sandım:44:
Yok kız demiştiniz dedim.
Biraz dürtükledi yavrumu pozisyonu değişsin diye.
Ayağını koymuş oraya dedi. Daha önce kız demişsek kızdır dedi
Allah Allah :44:
Biraz kafamız karıştı ama sonradan yine gösterdi kız dedi :44:
Doğum pozisyonundaymış.
20 gün sonra coraspini bırakıyormuşum artık.
1126 gr'mış.İyi mi kızlar sizce?
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
Hı birde tombik bir yanak gördüm ultrasonda
Gelsin de inşallah mıncırcam
Herkese günaydın kızlar.
Dün doktora gittik.
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Doğum pozisyonundaymış.
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
kızlar hayırlı cumalar öncelikle hepinize10:00 da uyandık kahvaltımızı ettik oğluşumla temizlik yapıcaz.bi süpürge tutalım dedik oğluşumla eve.. öğleden sonrada nenemiz gelcek oturmaya yani anneannemiz anne çantası için çantamı aldım bu arada.nike'tan aldım internetten.içindeki gözleride gayet yeterli çanytanın.gelir heralde haftaya..doğumdan sonrada deri çanta alırım klasik giyindiğimde takmak için tamamdır ..kendinize ve kuzulara iyi bakın öpüyoruz oğluşumla sizi teyzeleriii
Eki Görüntüle 543790 Eki Görüntüle 543791 Eki Görüntüle 543792
umarım herkes iyidir canlar
bayramdı, tatildi derken girip de yazamadım..
cep telefonundan da ancak okuyabildim yazdıklarınızı..
senelik iznimden kalan günlerimi de kullandım güzel bir tatil oldu benim için..
evde olmak cok güzeldi yaa...
anladım ki ben gercekten ev kuşuyum
ama evdeyken iş yapmak hiç istemedim, hep yatmak dinlenmek, miskinlik yapmak...
tabi olmuyor, dün de bugün işe başlıyorum diye bi temizlik yaptım iyi oldu heryer mis :))
bugün dr kontrolümüz var iş çıkışı gidicez..
cok merak ediyorum oğlum ne durumda, kac kilo, boyu kac cm..
sizlerde ne var ne yok bakalım ???
cnm öncelikle bebişine maşallahbakma sen doktora eğer doktorunun hastası fazlaysa karıştırıyo bu dangalak doktorlar arada..bende ayrıntılı ultrasona girene kadar emin olmak istememiştim oğlumun cinsiyetinden..ama ordaki doktorda erkek deyince kesinleşti kafamda..çok kafana takılırsa bikereliğine mahsuz bi başka doktora çık ,cinsiyetinden emin olmak için geldim de baksınlar cnm öpüyorum seniiiii
ya senin bu doktor hasta ediyor beni. yahu erkek bebekte elli yerden bakılınca koca koca torbalar pipi hepsi görünüyor . elini cihazla biraz kaydırıp görmeye çalışsaydı kaçıncı haftadayız. valla ben artık okadar kızıyorumki 29 ekimde erzurumda bi profa gittik milletin önerisiyle ben antepteki doktorumdan memnunum ama hatırlarsan erzurumdaki bütün doktorları gezindik. okadar kalın kafalılarki anlatamam ya o cihaz nee annem kızkardeşime hamileyken vardı o değiştir be adam değiştir o cihazı. diyorumki kafa çağpını aldınızmı bana demezmi ne gerek var . hay allahın salağı balon kafa doğan çocuklar yada otizm belirlitelri bu kafa çapından söylenmiyormu. delirdim kızdım ve gayet net bi tonla siz benimle dalgamı geçiyorsunuz dedim adam afalladı ne demek ya oranın ölçüsüne ne gerek var buna ne gerek var. demiyor benim cihazı dedemden emanet aldım ölçemiyor. 200 lira muayene ücretini alırken bunun karşılığında daha profösyonel bi duruş sergilemenizi beklerdim dedim. eşimde kızarıp bozardı. aaaaaaaaaa dedim kalktım.
kızlar evinin pencerelerine pimapen yaptıran varmı.
bizim pencereelrden cok soguk geliyor diye ev sahibine söledik pimapen yaptırcak sagolsun
cok mu toz toprak oluyor ev? gözümde cok büyüyor vazmı gecsem yaa.
eşim annem yardım ederiz diyorlar ama bende öle izleyememki illaki bende yapcam bişiler .bu halimlede nasıl yapcam bilmiyom
kac günde bitiyor ,nasıl oluyor ,duvarlar filanda toz oluyormu yaptıranlar bi anlatıverinn bi zahmett
kızlar busabah serviste gelirken geçmişi düşündüm ilk buraya yazmaya başladıgım zamandan bu zamanı neler yaşadık ne heyecanlar ne üzüntüler zaman geçmiyo gibi gelsede koskoca 6 ay birlikte geçti bitti başımız ağısa birbirimize sorduk herkez bildiğikadar yardımcı olmaya çalıştı çok şeyler öğrendim burdan hepinizee sonsuz teşekküerlerrr arkadaşlıklarınız dostluklarınız benim için çok çok değerli yeri geldi ailemden bile yakın oldunuz iyiki varsınız ve hepinizi ayrı ayrı iyiki tanımışım...
Günaydın kızlar naber nasılsınz bakalım
Uzun zaman sonra ancak girebildim..Bayramda kuzenim gelmişti onunla zaman geçirdim sürekli, o yüzden nete girmeye pek fırsatım olmadı dün ugurladım kendisini ve bugün hemen yazayım dedim sizlere...Kızımda bende çok şükür iyiyiz.Herşey yolunda ve hatta doğum pozisyonunuda almış durumdayız.Geçmişi malum okuyamayacağım bitirememde zaten.Umarım herkes iyidir herşey yolunda gitmiştir inş....
Orkide cnm merak etmişisn beni msjını aldım cnm çok tşk ederim.....
Herkese günaydın kızlar.
Dün doktora gittik.
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Doğum pozisyonundaymış.
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
umarım herkes iyidir canlar
bayramdı, tatildi derken girip de yazamadım..
cep telefonundan da ancak okuyabildim yazdıklarınızı..
senelik iznimden kalan günlerimi de kullandım güzel bir tatil oldu benim için..
evde olmak cok güzeldi yaa...
anladım ki ben gercekten ev kuşuyum
ama evdeyken iş yapmak hiç istemedim, hep yatmak dinlenmek, miskinlik yapmak...
tabi olmuyor, dün de bugün işe başlıyorum diye bi temizlik yaptım iyi oldu heryer mis :))
bugün dr kontrolümüz var iş çıkışı gidicez..
cok merak ediyorum oğlum ne durumda, kac kilo, boyu kac cm..
sizlerde ne var ne yok bakalım ???
kızlar busabah serviste gelirken geçmişi düşündüm ilk buraya yazmaya başladıgım zamandan bu zamanı neler yaşadık ne heyecanlar ne üzüntüler zaman geçmiyo gibi gelsede koskoca 6 ay birlikte geçti bitti başımız ağısa birbirimize sorduk herkez bildiğikadar yardımcı olmaya çalıştı çok şeyler öğrendim burdan hepinizee sonsuz teşekküerlerrr arkadaşlıklarınız dostluklarınız benim için çok çok değerli yeri geldi ailemden bile yakın oldunuz iyiki varsınız ve hepinizi ayrı ayrı iyiki tanımışım...
amin cnm cümlemizinkini bozmasın inş.
biz büyük dua almışız aslıcım. bu devirde böle kocalar bulmakk zorrr.ben geç evlendim ama degdi Allaha hamd olsun.
16 yaşımdan 26 yaşıma kadar devamlı dünürlerle ugraştım.artık gına gelmiştii.millet evde kaldım gözüyle bakıyordu :)
şimdide "geç evlendin ama turnayı gözünden" vurdun diyorlar
Allah uzun ömür versin onlara
günaydın topiğimizin güzel anneleri ve minik kuşlarıumarım herkes iyidir bugün ve herkes için güzel bir gün olur :) dün misafirim vardı giremedim akşam bakim dedim neler konuşmuşsunuz ohoooo artık walla yetişilmio size maşallah
kızlar bu arada sizin bebişlerin hareketleri nasıl? benim kızım karnımdan dışarı fırlayıvericekmiş gibi bütün gün dönüo ordan burdan tepecik oluşturuo ya da ayağını dayıyo sağ yanımdan, sanırsın ki karnımda uzaylı var töbe töbeeşim de dio aşkım mutant mı bu bunlar nasıl hareketler böle zavallım şimdiden korktu bu kız dışarda da böle olursa yandık biz die
Aynı cnm benimkide özellikle son 3-4 gündür inanılmaz sürekli oyuluo gibi karnımın içi walla yan taraflarımda filanda çok hareket edio artık büyüdüler iice kuzucuklar sığamıolar walla :)
kızlar hayırlı cumalar öncelikle hepinize10:00 da uyandık kahvaltımızı ettik oğluşumla temizlik yapıcaz.bi süpürge tutalım dedik oğluşumla eve.. öğleden sonrada nenemiz gelcek oturmaya yani anneannemiz anne çantası için çantamı aldım bu arada.nike'tan aldım internetten.içindeki gözleride gayet yeterli çanytanın.gelir heralde haftaya..doğumdan sonrada deri çanta alırım klasik giyindiğimde takmak için tamamdır ..kendinize ve kuzulara iyi bakın öpüyoruz oğluşumla sizi teyzeleriii
Eki Görüntüle 543790 Eki Görüntüle 543791 Eki Görüntüle 543792
Çok güzel cnm güle güle kullan..
Hayırlı cumalar kızlar ..
Oğlumla 2 gündür çatışma halindeyiz rahat durmuyor devamlı hareket halinde ,babası bakmak istediginde hareket etmiyor .. babasına inatmı yapıyor anlamadım ki
dün gece de bir sinek başımda dız dız uyutmadı ,hem sinek hem bizim oglan uykusuz günler gecirtiyor nolcek bu halim bilmıyorum dengem bozuldu :26:
Bugün 30 senelik hayatımın en güzel günü..
Bugün doktor randevumuz vardı ve ben sabahın 5'inden beri ayaktayım.. kötü bir rüya ile uyandım, kendime gelmeye çalışırken sabah tam 6'da, oğlumun ilk tekmesiyle onunla aramda hiç kopmayacak o uzun ve güzel bağ tam anlamıyla kurulmuş oldu.
Gözyaşlarıyla , katıla katıla ağlayarak , hayatımda hiç sevinmediğim kadar sevinerek başladım güne..
Allah'ım hepimize ama hepimize onları koklamayı ,öpmeyi nasip etsin.
Biraz geç oldu ama beklemeye değdi. Çok mutluyum . :2:
Bugün 30 senelik hayatımın en güzel günü..
Bugün doktor randevumuz vardı ve ben sabahın 5'inden beri ayaktayım.. kötü bir rüya ile uyandım, kendime gelmeye çalışırken sabah tam 6'da, oğlumun ilk tekmesiyle onunla aramda hiç kopmayacak o uzun ve güzel bağ tam anlamıyla kurulmuş oldu.
Gözyaşlarıyla , katıla katıla ağlayarak , hayatımda hiç sevinmediğim kadar sevinerek başladım güne..
Allah'ım hepimize ama hepimize onları koklamayı ,öpmeyi nasip etsin.
Biraz geç oldu ama beklemeye değdi. Çok mutluyum . :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?